hva skjer på bloggerne i kveld?

Hey dere! Akkurat NÅ ruller Bloggerne på TV2 Livsstil. I dag får dere være med meg på shoot i Dubai. Det var en sinnsykt gøy tur, men også litt utfordrende for min del. På sosiale medier ser sikkert en weekend på et av de fineste hotellene i Dubai ganske “perfekt” ut, men i dette tilfellet lå det en del bak. Jeg følte meg ræva, rett og slett. Vi har alle de dagene, right?

Jeg håper dere vet at jeg også ligger i senga mi og føler meg skikkelig, skikkelig SKIKKELIG dritt innimellom.

14 kommentarer
  1. Jeg lurer på hva du spiser til middag som regel? Og holder du deg til en diett/kalorier eller spiser du akkurat det/så mye du vil? 🙂 Synes du ser helt smashing ut og vil gjerne vite mer om kostholdet du har!!

  2. Håper du finner lykken, kjære deg. Det er ikke lett å være ung idag, å skulle være perfekt på alle områder i livet. Du er mer enn bra nok som du er, Kristine. Håper virkelig du har det bedre med deg selv nå enn på videoen her. <3 Klem fra meg <3

  3. digget dagens episode hvor du viser sider vi ikke alltid får se, du er rå!
   men lurer på en ting, hva tenker du om at annijor syns kjæresten din er rar? Er de bekjente eller har hun bare fått det bildet av han?

  4. De bildene fra Dubai ble nydelige, Kristine!! Du er rett og slett – VAKKER!
   Men jeg lurer på en ting, var det ikke på denne turen du fikk forstoppelse, eller helt oppblåst mage? Syns jeg husker noe om at du fortalte om det på bloggen, eller så er det bare jeg som tar helt feil.. hihi
   Ha en fin dag!

  5. I did not understand completely because I am not good enough in Norwegian yet, but I just wanted to hug you so tight when I saw this video. You are beautiful Kristine, inside and out!! X

  6. hva mener egt fabian med det siste innlegget han skrev? synst det var utrolig teit av han å skrive og han framstiller dere som dere et et gammalt ektepar som har vert gift i 40 år, når dere egt skal vere nyforelskede? hadde blitt utrolig lei meg om kjæresten min skrev noe sant på en offentlig blogg

  7. Herregud Kristine.. Jeg kommenterer vanligvis ikke haha men du det siste innlegget til Fabian… Vi lesere vet jo ikke hva som ligger bak så jeg skal prøve å ikke være så syykt dømmende, men fyfaen det er så lite greit at han skriver om deg på den måten, kjenner at jeg virkelig fyrer meg haha. Jeg tror dere har helt forskjellige forventninger og oppfatninger om hva et forhold faktisk er, og for en som har gått på den smellen selv: det er helt jævlig, men man lærer utrolig mye om seg selv og hva man faktisk skal finne seg i – og sånn som han virker å behandle deg håper jeg du aldri vil finne deg i igjen.

  8. Du er stressa og lei deg fordi du vet at modelljobber ikke er noe for deg. Du sier du vil jobbe som modell, men her kommer jo det mostatte frem.
   Tror du modeller tar restylane, bleiker tennene og tar sol før en shoot? Du kjenner bare på følelsen av å ikke strekke til og at du kanskje innerst inne burde innse det.
   For ja, det er tragisk å oppføre seg sånn før en tur til Dubai. Og ja, det er tragisk at mange av bildene ikke kunne brukes fordi det rett og slett ikke er forsvarlig å publisere bilder av deg i bikini. Kanskje det er på tide å innse det?
   Du har så utrolig mange følgere og utrolig mange MULIGHETER, utseendet er IKKE ALT Kristine! Du bruker masse tid på å tenke på utseendet når du heller kunne brukt tiden og innflytelsen din på noe BRA. Det hadde jo ikke skadet med noen samfunnsengasjerte innlegg eller noe som handlet om mer enn kafè besøk eller at du er fornøyd med øyebrynene dine 🙁

  9. Fikk et dårligere inntrykk av deg i disse episodene enn tidligere… du klager hele tiden og vriker veldig egosentrisk. Virker som du ikke vet hvor heldig du er.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg