å våkne lykkelig

Står opp. Himmelen er blå. Fra den siden av sengen jeg ligger er det en liten sprekk hvor jeg kan se akkurat litt av himmelen mellom kanten av vinduet og bygget på andre siden over veien. Sola skinner, jeg ser det. Herfra kan jeg ikke se om det er sommer eller en solfylt dag i mars, og det får meg til å glede meg til å våkne akkurat her i denne sesongen midt i juli. Jeg tenker på gårsdagen, som jeg alltid gjør da jeg våkner om morgenen. Det renner en deilig følelse gjennom kroppen min. Gleder meg til møtet jeg har på Kaffebrenneriet. Ting går bra nå. Det er på vei til vår og livet går min vei. Endelig er det min tur å være lykkelig. Endelig. Vrir meg i senga, tenker på hvor deilig sengetrekket mitt er, og hvor deilig det er at det ligger en uåpnet tekstmelding på mobilen: “♥”. Tusler inn på kjøkkenet i den store skjorten min, lager meg kaffe og to ostesmørbrød mens jeg hører mennesker på vei til jobb eller skole passere fortauet utenfor leiligheten min. Jeg elsker morgener, selv om de er hver dag så kjennes det ut som at jeg ikke får nok. Haha, virkelig. Stillheten. Det er derfor jeg står så tidlig opp. I dag våknet jeg av meg selv 07:00 presis, uten vekkerklokke, fordi jeg elsker den stillheten før dagen starter. Den stillheten som lar meg leve alene i en liten stund. Selv om det ikke er mange minuttene, så er de minuttene så innmari verdifulle for meg.

Det er faktisk lite som kan måle seg med å våkne lykkelig.

Herregud, SÅ fint vær det er!?!?!?! Jeg har jobbet inne i hele dag, men straks skal jeg få rumpa mi ut av døra. Om et par timer skal jeg bevege meg til The Thief på et Nelly-event sammen med Sofie og Telma. Det blir koooos! Men først må jeg ut og ta en kaffe i dette nydelige været!

12 kommentarer
  1. Spørsmål til ukens spm: hvordan gjør dere det med tanke på at du bor med ei Anna + har kjæreste? Jeg bor også i kollektiv (sammen med 2 andre jenter) og de liker ikke at typen min er hjemme hos oss? At han bruker badet/dusjen osv selv om han rydder etter seg.. er ikke ofte han er her, kanskje 2 ganger i uka? Men synst roomien din at det er greit du har fester, middagsbesøk osv?

  2. Hei, er et stort forbilde for meg<3 På en Q&A video og på Bloggerne har du snakket om at du får kommentarer på at du er tynn og folk spør deg om du spiser nok osv.. Jeg har det akkurat sånn jeg også! Jeg er ganske høy, men sliter veldig med å gå opp i vekt. Jeg spier og trener helt normalt, og har aldri hatt spiseforstyrrelser. Jeg får ofte kommentarer på vekta, og noen bare antar at jeg har spiseforstyrrelser bare pga jeg er tynn.. Har seriøst prøvd alt for å gå opp vekt, så nå prøver jeg på å bygge mer muskler og spise mat med mye proteiner og det ''sunne'' fettet. Jeg er ganske sårbar når folk kommenterer vekta mi, selvom jeg vet at jeg ikke burde.. Men tusen takk for alt du sier og skriver<3

  3. du skriver så utrolig bra. du klarer alltid å sette ord på de små, men likevel viktige følelser, enten de er gode eller vonde!

  4. Må være fantastisk å ha så glatt hud at det ikke kommer frem en eneste urenhet i sterkt sollys! <3 Håper mine behandlinger også vil gi dette resultatet en vakker dag!

  5. http://forum.kvinneguiden.no/topic/1091815-kristine-ullebø-og-fabian-raw/?page=4
   Hva syns du om det de skriver om Fabian? Jeg er enig i noe av de. Bekymra for deg Kristine, virker ikke som han er noe særlig snill. Men jeg veit jo åssen dette er. Vi vil ha bad boys og de ingen andre har fått, vi vil gutten skal endre seg for oss.. håper det er tilfellet her ellers blir det nok ett stk knust hjerte. Håper du svarer, du gjør aldri det på kommentarer som sier noe annet enn: “ååå så fin du er”

  6. Hahah hva skjeeeer med de som er sånn “du skriver som Anniken i alle innlegg”, jesus christ. Anniken skriver dødsbra, Kristine skriver dødsbra OG de er jo ikke de eneste i verden som skriver på en poetisk måte?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg