en viktig påminnelse til deg

There are stars you haven’t seen and loves you haven’t loved. There’s light you haven’t felt and sunrises yet to dawn. There are dreams you haven’t dreamt and days you haven’t lived and nights you won’t forget and flowers yet to grow. There is more to you that you have yet to know.

– Gaby Comprés

♥ ♥ ♥

God torsdag! Jeg har vært våken i mange timer allerede, faktisk jeg har rukket å være på et møte allerede. Så nå er jeg back in my apartment og klar for å gå ut av døren igjen for neste møte. Slik går dagene! I går var sinnsykt koselig forresten, jeg viser dere bilder fra kvelden min. Nå må jeg komme meg avgårde, verden venter på meg der ute.

19 kommentarer
  1. Eg er einig med kommentaren over, diggar deg meir og meir, Kristine. Det er eit ekte lyspunkt i kvardagen å gå innom bloggen din! Vegen mot lykke er lang, men blir mykje lettare når ein har lært seg kunsten å nyte. Ha ein strålande fin dag! <3

  2. Har du begynt å ruse deg sammen med Fabian? Håper virkelig ikke at han tar deg med ned i dragsuget. Det er ikke verdt det.

  3. Synes det er litt morsomt at du klagde sykt over at noen snikfilmet deg når du tok outfitbilder med selvutløser i gata, men på snap så er det tydelig at både du og Fabian synes det er helt okay å snikfotografere andre og dele det…

  4. Fytirakkern du blir bare vakrere og vakrere for hver dag som går, virkelig!!! Hårklippen er det beste du har gjort as, og pliss smink deg sånn som det der, du blir sååå nydelig.

  5. Den der trengte jeg i dag, virkelig<3
   Ser ellers at folk skriver mye tull i kommentarfeltet ditt nå, men det er vel sånn misunnelsen ser ut. Huff, stakkars dem!
   Fly videre, vakre du.

  6. Heei Kristine,
   Dette høres veldig rart ut, men jeg bare vet at vi to burde bli venninner. Sånn seriøst, jeg vet ikke hvorfor men jeg føler på en måte at du trenger meg? Jeg har så lyst til å hjelpe deg, trøste deg og være der for deg, fordi du virker som verdens fineste menneske. Takk for at du er så åpen. <3 Klem

  7. Håper du har det bra innvendig Kristine … det er noe med øynene dine igjen som virker litt….nedfor. Selv om du sier at du har det helt topp! Men jeg er så glad for at du har funnet deg til rettet så fort i en så stor by. Flyttet til Trondheim ca. samme tid som deg til Oslo, er ikke i nærheten av en så komfortabel liv som du har.
   Hvordan er det egentlig å være så sosial som du er? Jeg har prøvd å være sånn, men det går liksom ikke for meg. Eller så er jeg blandt feil folk….kunne du ha skrevet litt om det kanskje?
   Ha en fin dag videre 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg