1. Vondt å se at du har det vondt. Livet er dessverre tøft til tider, men du skal vite at du aldri er alene.
   Du fortjener og være lykkelig! Du ser stunning ut, og du virker som ei fantastisk jente. Heier på deg, Kristine! <3

  2. Hei Kristine! Jeg kommenterer vanligvis aldri på blogger, selv om jeg leser din hver dag. Men denne videoen stakk bare rett i hjertet mitt. Jeg kjenner meg veldig igjen i det du sier. Jeg synes du er kjempetøff. Stå på!

  3. Uff, dette var vondt å se!
   Du er fortsatt ung, ingen kan forvente at du skal finne deg selv allerede nå. Man er bare nødt til å prøve seg fram.
   Husk at alle som kommenterer dritt er noen feige personer som gjemmer seg bak en skjerm. De er ofte usikre på seg selv, og føler seg bedre når de kommenterer negativt om andre.
   Kristine, du er et flott menneske! Ikke la andre ødelegge det. Håper ting ordner seg for deg.
   Og en siste ting: Du ser fantastisk ut både med og uten sminke<3

  4. Det gjør vondt å se at folk kan være så ondskapsfulle, og hvor lett det er å bare legge igjen en stygg kommentar. Vil bare gi deg en stor klem, fordi du er et såpass godt menneske etter hva jeg har sett på blogg, snap osv. Jeg kjenner deg ikke personlig, og har aldri møtt deg, men du virker helt fantastisk. Det er ok å være sårbar, det viser bare at du er menneskelig. <3

  5. Stå på Kristine. Vi er alle mennesker. Det hjelper å holde bakkekontakt. Hold føttene godt plantet i bakken mens du puster i noen sekunder, og tenker på noe som gir deg ro. Vi er alle her for deg.
   <3

  6. Jeg vil bare gi deg verdens største klem og aldri slippe taket. Jeg får så sykt vondt av å se at du er så lei deg, Kristine.
   Du er amazing, aldri glem det!
   I love you

  7. Hei Kristine.
   Du er helt sinnsykt bra, og det er ingen som har rett til å sitte å snakke så mye drit til deg å gjør at du har det så trist å vanskelig. Du er ikke alene.
   Ser virkelig opp til deg, og Fabian er heldig så har en så sterk ung kvinne som deg. Jeg elsker hvordan du har forandret til å like poesi, drikke vin, spise god mat osv osv. Hvorfor skal noen folk være noen drittsekker å kommentere dritt til deg, det lurer jeg på.
   Det er lett å si at du skal drite i hva folk sier, men vanskelig å bare gi faen i hva folk skriver, det går så klart inn på deg. Hev deg over de å bare tenk hvor jævlig misunnelige de er på deg, og tenk at de gidder å bruke tid på å kommentere på deg hele tiden (de liker deg egentlig)
   Fortsett med å være så god og fantastisk som du er!!!!!!!
   Mange mennesker der ute som ser opp til deg.

  8. Det gjør så utrolig vondt å se det her, du er en så fantastisk jente! Aldri tvil på hvor flott du er og hold hodet oppe, ting blir bedre og du blir bare sterkere. Stooooor god klem fra en fast leser som IKKE liker å se at du har det vondt

  9. hei, jeg lurer angående russedressen din. jeg ser du hadde to bokstaver med paljetter. hvordan fikk du de på? strøk du de på? eller sydde du de på? for er redd om jeg stryker på paljetter at de blir svidd, håper du svarer på dette, for russetiden nærmer seg nå snart

  10. VÅG Å VÆRE
   av Hans Olav Mørk
   Våg å være ærlig
   våg å være fri
   våg å føle det du gjør
   si det du vil si.
   Kanskje de som holder munn
   er reddere enn deg?
   Der hvor alt er gått i lås
   må noen åpne vei.
   Våg å være sårbar
   ingen er av stein.
   Våg å vise hvor du står,
   stå på egne bein.
   Sterk er den som ser seg om
   og velger veien selv.
   Kanskje de som gjør deg vondt
   er svakest likevel?
   Våg å være nykter
   Våg å leve nå.
   Syng, om det er det du vil ?
   gråt litt om du må.
   Tiden er for kort til flukt,
   bruk den mens du kan.
   Noen trenger alt du er
   og at du er sann!
   <3 Dette er det fineste diktet jeg vet om, håper du finner noe glede og trøst i det.

  11. Vondt å se at du har det vondt, du fortjener alt bedre!
   Du er et stort forbilde for meg, og det å se at du er så ærlig beundrer jeg deg virkelig for!
   Folk som skriver at de liker å se deg ha det vondt, har bare lett for å tro at de er noen bedre når de skriver skikt. De skriver lett en kommentar som det, men hadde de vært med deg og snakket face 2 face, hadde nok ærligheten kommet fram og de hadde aldri sagt noe slikt, for de mener det ikke.
   Klem!!

  12. Syria ringte, de vil bytte liv med deg #VGsnapchat. Trykket ikke play engang, men skjønte dette med engang.

  13. Jeg skulle ønske jeg kjente deg og kunne holde rundt deg. Ikke at du er alene, du har så mange folk rundt deg som er glad i deg, men likevel har jeg så lyst til å være der for deg. For du fortjener å være lykkelig, og du virker som en helt fantastisk jente

  14. Akkurat nå har jeg bare lyst til å gi deg en klem nå og si at jeg bryr meg! Jeg håper iallfall det gir deg glede å vite at det er folk som genuint bryr seg om deg til tross for at de hverken har møtt deg eller kjenner deg personlig. Jeg håper disse personene kan gi deg en glede som teller så mye mer enn den sorgen du får fra mennesker som liker å se at du har det vondt. Du fortjener å føle lykke, og jeg håper du finner flere dager fylt av lykke enn av sorg.

  15. Når du føler at leserene dine ønsker deg vondt og fryder seg over din smerte, så kan du vedde på at det er så utrolig mange flere som kun ønsker deg godt! Vi er mange som støtter deg og elsker å følge deg på din utvikling<3

  16. Kristine<3 Du har oss gode lesere som støtter deg. Vært der du er og er nok der enda. Og et e dritt å det e vanskelig. Blir vel feil å si at man er der. Hvem som helst kan si det men det er uansett forskjellig fra person til person. Men vet litt samme følelse.
   Man finner ikke seg selv i en aler av 19 - 20 kjære deg<3 Man lærer noe nytt om seg selv og andre hver eneste dag. Men til slutt så tror jeg både meg, deg og mange andre finner seg selv. Låser meg ofte inne og gråter alene fordi e ikke vil vise folk hvor vondt man kan ha det. Jeg er redd for å virke svak for at e skrik.. Jeg griner ikke ofte men når e først gjør det kjennes det ut som om livet mitt bare faller sammen.
   Men kjære søte, fantastiske, herlige Kristine<3 Du er en inspirasjon og et fantastisk menneske uten tvil. Aldri møtt deg men skulle gjerne. Å det er ikke for å bli kjent med profilen Kristine. Men den Kristine som er som oss andre<3 Jeg skulle ønske jeg kunne møtt deg for tror jeg å du kunne fått en fin prat om ting. Jeg vet ikke men jeg tror.
   Jeg støtter deg som leser og du fortjener det beste verden har å by på. Og synes det er utrolig trist å se hvor vondt du har det for ser litt meg selv i det. Synes synd på deg<3 Men hold hodet oppe. En dag så vil det ordne seg. En dag vil du bli lykkelig. Du har kanskje ikke trua her å no men jeg har trua. Du er sterk!
   Håper du føler deg litt bedre etter du har lest dette! Stå på Kristine<3

  17. Får vondt i hjerte av å se dette.. du fortjener ikkje alle disse ekkle kommentarene folk spyr ut.. du er utrolig sterk som klarer å stå gjennom alt uansett og viser dine såre sider på denne måten.. du er utrolig vakker og virker som ei utrulig herlig jente.. og at noen finner glede i å ødlegge andre på denne måten er heilt sjukt..
   Eg kjenner meg igjen i mykje av det som blir sagt her.. at du aldri føler at du kan bli lykkelig, og ikkje veit kem du sjøl er.. har det sånn eg også.. følelsene er i en berg og dalbane heile tiden, og eg tar lett til tårene for alt..
   eg setter pris på åpenheten din, og du får meg til å føle meg ikkje så åleine om å ha desse følelsene og tankene..
   Du er verdifull, Kristine! Stå på <3

  18. Å det var trist å se denne videoen. Jeg får inntrykk av du er en skikkelig snill og fin og reflektert person! Håper du føler deg bedre snart!
   Klem fra meg. 22 år, fast leser av bloggen din og student i England 🙂

  19. Hei Kristine.
   Har aldri kommentert bloggen din, men følte for å gjøre det nå. Det er vondt å se at du har det så vondt. Kjenner meg igjen i mye av det du sier, og er i litt samme situasjon for tiden. Går i 3.klasse på videregående og har begynt å merke at livet kan være skjørt og sårbart. du er god, håper ting blir bedre for deg snart.

  20. Syria ringte, de vil bytte liv med deg #VGsnapchat. T
   Men du er fin, og du er tøff Kristine! Du klarer å takle dette

  21. Hei, Kristine, du er så tøff, så tøff! Og du har så rett i det du sier 🙂 Vi har alle langt igjen, livet handler om å finne seg selv så hvorfor forventer folk at man skal det i en alder av 20 år? Jeg er like gammel som deg og går på medisin nå, mange tror jeg da har “funnet meg selv” og er helt trygg. Nei, jeg har ikke det – jobben min er så å si fastspikret, men livet er så mye mer enn det! det er så mye jeg vil oppleve og se!
   Livet er til for å prøve og feile, og vi er alle som deg – ting har gått opp og ned. Forskjellen er bare at du deler det med verden, noe som er utrolig tøft, og det er fælt at folk rakker ned på deg – når de ofte faktisk kjenner seg igjen og hadde det akkurat på samme måten. Du sier så mye som vi alle går rundt og tenker på, og drar det fram i lyset. Det er så flott gjort av deg, og det er heller de som hakker på deg som ikke har funnet seg selv! Det er de som er usikre og trenger å få gjennomgå, ikke du. Jeg må innrømme at det er ting du har skrevet og stått for jeg er veldig uenig i, men folk er forskjellige og jeg hakker ikke ned på deg for en grunn. Folk trenger å lære at de er enige om at de er uenige, istedenfor å angripe deg. Har stor tro på deg, du er sterk 🙂

  22. Hadde jeg vært deg ville jeg tatt meg en tur hjem til mamma og pappa. Om så bare for å være innestengt hjemme, eller kanskje jogge en tur på det fjellet du er så glad i. Trenger ikke møte noen hvis du ikke vil, men for meg er det hvertfall alltid tryggere å komme hjem til mamma og pappa❤

  23. Helt ærlig så tror jeg ikke at man skal “finne” seg selv. Jeg tror hele prosessen, og all tiden vi legger inn i det å finne seg selv, er et menneskeskapt fenomen. De valgene man tar, de menneskene man møter, de følelsene man føler og de tankene man tenker – er den du er. Ingen mennesker er helt like gjennom hele livet, og vi går igjennom alle slags faser og perioder. Men hver eneste fase er en del av den du er.
   Selv tenker jeg at i det øyeblikket jeg begynte å tenke at jeg måtte finne meg selv, også var det øyeblikket jeg trodde jeg hadde mistet meg selv. Når jeg i virkeligheten hverken hadde funnet eller mistet meg selv. Da jeg forstod det, og sluttet å jage etter den “perfekte” meg, den virkelige meg, ble alt mye enklere. Jeg aksepterte at en dag ble jeg grenseløst berørt av poesi, mens den neste orket jeg ikke tanken på kreative uttrykk. Jeg aksepterte at en dag lovet jeg meg selv å trene regelmessig, mens den neste lå jeg på sofaen med chipsposen i fanget. Jeg aksepterte at jeg ikke hadde “funnet” meg selv, men kanskje enda viktigere – jeg aksepterte også at jeg ikke hadde mistet meg selv.
   Selvfølgelig kan man gjøre feil. Vi mennesker er skapt for å prøve og feile, og vi skal lære av det vi gjør – både riktig og feil. Men et feiltrinn forandrer ikke hvem du er. Alt du gjør/tenker/føler/ønsker, har alltid vært et sted inni deg. Det er bare nå det kommer til overflaten. Embrace it.
   Det er mulig presset om å finne seg selv har eksistert i mange hundre år, men man tenker ikke over det før man selv kjenner det. Før man selv er med på å skape presset, og før man selv faller under for presset. Det er da det aller viktigste man kan gjøre er å fortsette å leve. Og ikke minst: aksepter at du ikke trenger å finne deg selv. You were never lost. <3

  24. Den første kommentaren min må du slette, Kristine. Den var dum og teit. Du er en jenta som er så vakker og sterk! Den var skrevet fordi jeg var provosert over ting som skjer andre steder, og at du gråter. Men jeg innser etter å ha sett videoen din at VGTV snappen/ VGTV rampelys, gjorde så jeg trodde du var lei deg over noe helt annet! Jeg støtter deg. Du er stek, og du må bare prøve så godt du kan å tenke positivt. Store klemmer

  25. Hei Kristine:) Jeg setter pris på ærligheten din, men jeg tror at det ligger mer bak. Livet i Oslo er ikke alltid slik man vil det skal være. Jeg skjønner også at det er rart og frustrerende at Fabian gir det forskjellige signaler! (Jeg vet selvfølgelig ikke så mye om deres forhold, annet enn det jeg har lest på bloggene deres). Så jeg vil spørre deg; er han verdt at du sitter en torsdag ettermiddag og gråter?
   Jeg vet ikke om jeg har rett i det jeg skriver nå, men jeg håper du tar det til deg:)
   Uansett, så håper jeg humøret bedrer seg og at du sosialiserer deg!

  26. Hei fine Kristine <3
   Det er bra å lufte tankene dine. Det er bra du kan være ærlig om at du har det vondt, mens du fortsatt holder det vonde privat. Det er viktig å ikke være altfor åpen men også ha noe privat, som bare er ditt.
   Samtidig vil jeg tipse deg om å kanskje skrive dagbok, for å få nye perspektiver på saker og prosessere vanskelige tanker- dette er veldig god måte å oppnå lukkelse på tanker.
   Den beste egenskapen man kan ha er positivitet og ha et humoristisk syn på livet. Om man klarer å se humoren i selv det som kan være vanskelig, det er jo tross alt bare livet 🙂
   Og når det gjelder "å finne seg selv" synes jeg ikke dette er noe du skal stresse så mye med. Slike store spørsmål er veldig tunge og man må jo utforske deler av elefanten og ikke hele på en gang. Så i stedenfor å skulle vite hele deg selv, er det lettere å bare ta ett steg om gangen og leve litt i nuet 🙂
   Og så ville jeg heller fokusert på alt du vet enn det du ikke vet. Du vet at du er en ærlig, åpen og kreativ sjel med mye på hjertet, og du er en jente med en sterk mentalitet som klarer å plukke seg opp når du er nede. Glem de negative sidene og fortsett å utvikle disse positive sidene som gjør deg til deg! Og på veien; prøv å se på livet litt humoristisk-
   Jaja, så er kanskje følelsene dine litt all-over-the- place noen ganger (noe som er helt vanlig), og du vet kanskje ikke helt hva du skal eller hvor du er på vei- men om du kan le av at du snubler litt så tror jeg det vil være mye lettere å løfte seg opp igjen. For mye grubling og overtenkning er aldri bra.
   Sender masse kjærlighet til deg, Kristine. Jeg håper du kan ta all kjærlighten du får inn i hjertet ditt, som du kan ha som et trygt sted når noe er vanskelig. Så lenge du vet at du er bra nok, at du ikke trenger noens validasjon fordi du er FUCKINGS AWSOME. Det er vi alle, og vi skal stå sammen og bygge hverandre opp. <3
   Tilslutt et lite dikt av Trygve Skaug som jeg synes er så fint:
   Sånn går vi rundt
   Å har hverandre
   Uten at vi vet det
   <3

  27. Jeg kommenterer vanligvis ikke på blogger men føler jeg må si noe her. Først og fremst vill jeg gi deg en stor klem og en skulder å gråte på, det er utrolig godt å grine av og til og det er menneskelig, alle gjør det.
   Jeg har alltid sett på deg som en “strong and independent” kvinne og å se denne videoen rørte meg. Det er selvfølgelig trist men også veldig fint å se deg åpne deg. Vise verden at “hey, jeg er ikke bare sprudlende glad og sterk”, du er så flott Kristine! Du aner ikke hvem jeg er eller hvordan jeg ser ut, men jeg gir deg en klem og jeg er glad i deg.

  28. Oi stakkars fabian som må se dette heller enn å høre det fra seg til han.. ikke fra deg til bloggen 🙁

  29. Kjære Kristine.
   Vet ikke helt hvordan jeg skal ordlegge meg, men jeg vil iallefall begynne med å takke deg. Jeg skulle virkelig ønske du kunne forstå hvor mye du har hjulpet meg og sikkert flere andre sjeler der ute. Du må vite at det du gjør faktisk gjør en stor forskjell. Du beroliger, inspirerer, trøster, oppmuntrer, underholder og sprer så mye godhet gjennom din plattform.
   Og jeg elsker når du deler av deg selv. Du er autentisk og ekte – noe hver og en kunne trengt en dose av hver gang de klikker seg inn på nett. Det slår meg spesielt når jeg leser slike innlegg hvor mye jeg kan relatere til det du skriver. Du beskriver at du gjerne er høysensitiv for eksempel, med en slik formulering at jeg nesten gråter av at noen endelig har satt ord på virvelvinden jeg selv kjenner i hodet mitt. Du sier at du er full av uforklarlige følelser etter møter, og jeg sitter selv i sengen min og kjenner meg utslitt etter en 7timers skoledag fullt av altfor mange mennesker – selv om ingenting direkte dumt har skjedd. Det er så utrolig lettende å kunne lese det du deler, for det minner meg om at jeg absolutt ikke er alene i å være sårbar.
   Dette blir nok en veldig lang kommentar, men etter å ha sett denne videoen tenker jeg du utvilsomt fortjener å høre det. Jeg beundrer optimismen din og hvordan du aldri svikter med å sende positivitet, i hvilken form det måtte være – inspirasjon eller gode ord. Du har en utstråling som hjelper i svært stor grad. Du oppfordrer til å gi faen janteloven, du oppfordrer til å virkelig finne seg selv, du oppfordrer til å gjøre ting som styrker en, du oppfordrer til å finne og å holde fast ved de personene som henter fram det beste i deg, og alt dette gjennom nydelige refleksjoner som kommer rett fra hjertet. Du normaliserer det å komme nærmere seg selv og forståelsen av sine egne grenser, og det er så ufattelig viktig for absolutt alle! Og du er så jævlig sterk, som kan gjøre så mange personer glade og inspirerte bare å av å være akkurat den personen du er; en jordnær, reflektert, sterk, selvstendig og nydelig jente.
   Aldri tvil på om du skal dele deg selv med oss eller ikke. De som ikke mottar det som du kanskje hadde håpet, fortjener ikke oppmerksomheten din et sekund. Jeg vil at du skal vite at det settes stor pris på, og jeg håper det gjør noe godt med deg, at det hjelper deg til å finne ut av hva som skjer. Kanskje du bare tar inn så mange inntrykk og stimuli på én gang, at du blir overveldet?
   Aldri stopp å gjøre det som styrker deg, noe som gjør at du kan dyrke å utfolde deg selv. Finn balansegangen, du gir av deg selv, og du får også tilbake. Jeg håper du snart føler at du kan være lykkelig for det meste. Jeg vet godt hvordan det føles å gruble på om lykken er borte for godt. Men det er den ikke.
   Tusen takk, hilsen 17 år gamle Sandra.

  30. De som unner andre vondt og er de som er mest ekle og slenger dritt på nett uansett hvor det er de slenger den dritten er VIRKELIG de som har det aller verst skal du vite. Det mennesker gir ut til verden og andre mennesker er det de er på innsiden, husk det.
   Du skal vite at det å vise sårbarhet ovenfor andre mennesker er i all sannhet en enorm styrke. Ta det helt med ro du Kristine, alt du opplever er meningen at du skal oppleve- desto tyngre smertene er, desto mer motgang, jo mer sensitiv og tøffere man har det – jo større er meningen med livet ditt, livsoppgaven din her på jorda. Du kommer til å forstå det en dag. Alle er like verdifulle, men noen mennesker har fått en større mening med livet sitt. Du valgte faktisk dette livet helt selv tro det eller ei, det har vi alle gjort, og du gjorde det fordi du var sterk nok til å fullføre det. Og ingen andre enn deg Kristine kan gjøre det du gjør bedre enn deg. All støtte og kjærlighet til deg vennen

  31. Kjære Krisrine! Det er så vondt å se deg slik! Du er en vakker person fra innsiden og ut!
   Aldri tvil på deg selv vakre deg, du er viktigst! Du, dine behov og dine følelser! Ikke la deg
   trekkes ned! Reis deg opp og vær den sterke jenta du er! Vær med de menneskene
   som gjør deg lykkelig! Gjør feil, lær av dem og se frem, opp og videre! Du vet best selv!
   Livet er en vei, mennesker utvikler seg og forandrer seg hver dag som er! Kanskje finner man
   det aldri helt ut heller, hvem man er. Men det er så sykt greit akkurat det! Hele livet og alt rundt oss
   er med på å forme oss som mennesker! Det er ikke nødvendig å lete etter en fasit på hvordan alt skal
   være! Noen ganger er det helt greit å bare være, bare være for en stund! Det holder! Du holder, du er så
   mye mer enn nok! Ikke tvil på det kjære Kristine! Klem

  32. Jeg pleier ALDRI å kommentere på blogger, men nå gjør eg det.
   Kristine, hvor skal jeg starte? Du er bare helt fanatstisk, både personligheten og utseende.
   Jeg kjenner deg kanskje ikke, men du er så åpen om hvordan en realistisk dag kan være og at livet ikke alltid er diamanter og gull. Du er helt rå. Det at du flyttet til Oslo og legger ut de mest inspo bildene man skal lete lenge etter digger jeg. Du er virkelig deg selv. Du fortjener så mye. Det at du legger ut dette betyr så mye for oss lesere. Ikke at vi liker å høre at du har det vondt, men at de fleste jenter og gutter har slike perioder. Hadde en slik episode mai i fjor, alt var faktisk helt forferdelig. Jeg gråt til meg selv og tenkte at nå gir jeg faktisk litt faen i alt og ingenting. I dag er ting mye bedre, men plutselig en gang i blant kommer det opp i tankene mine igjen. Alle gjør feil, det former og utvikler oss. Jeg selv kunne aldri vært blogger. Hvis jeg hadde fått en stygg kommentar, hadde jeg seriøst ikke mentalt klart meg resten av dagen. Men se på deg da. Du klarer å gjøre noe du brenner for. Du klarer å sjule det negative. Du vil vise oss din hverdag, noe jeg blir inspiret av og søker motivasjon fra. Det mener jeg. Du eller ingen fortjener negative kommenatrer. Det at stygge troll vil få noen ned er helt tragisk. De har ikke et liv selv, tror sjalusi har mye å si. Det tror kanskje du har det perfekt? Men herregud du er et menneske du også, vil ikke tro at unødvendige kommentarer hjelper deg på veien. Så Kristine, du er kjempe pen, flink på skolen, er virkelig deg selv, vågal, ærlig osv.. Ingen er perfekte i denne verden. Bloggen er nesten som en dagbok, tenk når du bli gammel og grå, tenk så kjekt å se på tilbakeblikk. Du har delt glede og sorg med oss. Vi lesere leser bloggen din for en grunn, vi bryr oss. Vi er kanskje ikke fysiske venner, men vi heier på deg og støtter deg. Igjen, takk for at du er den du er Kristine.

  33. Si meg hva du tenker
   fortell meg hva du tror
   ikke smil når du er trist
   bare vær
   deg
   det er deg jeg liker
   det er deg jeg bryr meg om
   bare vær deg selv
   uansett lykkelig eller ei
   ikke vær redd
   for at jeg ikke forstår
   ikke vær redd
   for å si
   noe dumt
   for du er deg
   med dine tanker
   og følelser
   bare vær deg selv
   Det er den egentlige deg
   jeg ser opp til.
   Jeg håper du finner ut av dette, deg selv og hva du vil. Kanskje ikke akkurat nå, kanskje ikke snart. Men en gang, håper jeg du finner ut av det.

  34. Heier på den Kristine! Du er en utrolig flink og nydelig blogger. Ikke ta inn over deg de ekle kommentarene andre skriver til deg. De skriver de bare for de de er misunnelige på det fantastiske livet du lever, og den utrolig flotte kroppen din <3 Leser bloggen din hver dag, og pleier egentlig aldri å kommentere noen blogger men i dag måtte jeg bare.
   Heier virkelig på deg. Stå på! Du er god nok <3 <3
   - Love

  35. Vi leve en i en syk verden der folk ikke kan unne. Æ får ondt langt inni hjerte mett når æ sjer videon her, at folk kan gled sæ over at nånn har det vondt. Sykt. Sjalusi. Det e vanskelig å ikke bry sæ; men dæm betyr ikke nå!! Dæm e bare sjalu. Vær stolt av sæ dæ sjøl, vær så snill!! Ikke bry dæ, å sett pris på dæm som gjør dæ godt!! Klæm te dæ ❤

  36. Å være sårbar og tørre å vise det som du gjør er sterkt. Føler med deg. Livet er av og til vanskelig, og da er det lov å føle på det. Stå på! Livet handler om å skape seg selv, og det gjør man hver dag. En kan alltid prøve på nytt imorgen, kanskje det blir en vakker dag, hvis ikke går den også over. Du er fin du Kristine!
   <3

  37. Skjønner veldig godt at det er vondt å lese frekke kommentarer, blir selv provosert når jeg ser folk kommentere på tidligere innlegg, men prøv å tenk på alle de leserne du inspirer og som støtter deg! Håper du våkner i morgen med en bedre følelse enn i dag<3 Og folk som kommenterer frekke kommentarer er bare utrolig "merkelige" av en eller annen grunn så bruker de tiden sin på å rakke ned deg når de tydeligvis ikke er så begeistra, men likevel så leser de den... veldig merkelig.
   Stå på, Kristine du er veldig flink<3

  38. Kristine!! Tusen tusen takk for at du tør det her – det hjelper så utrolig mye <3 Det er så godt å føle at man ikke er alene og at det er greit å snakke om følelser! Går på vgs og har aldri i mitt liv hatt så store krav til meg selv.. Tusen takk for at du viser at det er greit å være sårbar og litt redd. Stå på, jeg digger deg <3 Klem

  39. Jeg er også en av de som ikke bruker å kommentere på bloggen din, men følte meg veldig enig i det du sier! Stå på Kristine, du er fantastisk! Både personlighet og utseende<3 alt ordner seg tilslutt

  40. På samme måte som det er lett å oppdra andres barn, er det lett å predikere andres kjærlighetsliv – men likevel; prøv å finne deg selv fullt og helt før du lar en annen ta så stor plass hos deg, både mentalt og fysisk. Jeg tror du kan finne noen som lar deg skinne så mye mer.
   Kjempefint innlegg. Holla at me hvis du trenger en kaffe med en fremmed en dag. <3

  41. Dette var så vondt å se, kjære deg! Skulle så ønske vi var venner nå så jeg bare kunne gi deg en god klem også etterpå kunne vi ordne oss, høre på musikk, le av teite memes og gå ut og gjøre noe vi ikke har gjort før. Eller malt noe. Og bare gråte litt, men reise oss og ha den beste dagen etterpå. Du virker som en fantastisk person, ta vare på deg selv. Og hvis du bare vil slappe av og være alene er det også OK! Følte bare for å si det – kanskje det blir veldig mye på en dag? Du trenger også tid å samle deg! Ta vare

  42. Jeg fikk vondt i hjertet av å se denne videoen. Vi alle har dager hvor vi gjerne skulle krøpet oss så langt inn i dyna som mulig. Jeg kjenner til følelsen av å gispe etter luft, mens du skriker innvendig. Som om hjertet ditt har hoppet ut av kroppen, og du ikke vet hvor du skal gjøre av deg. Jeg gjør akkurat det samme som deg. Setter på musikk, gråter litt og kommer meg ut døra når jeg er ferdig. Det er ingen god følelse, man skal prestere på så mange arenaer.
   Kanskje forteller hodet ditt deg ting hjertet ikke burde føle. Jeg kjenner heller ingen på 20 år som har funnet seg selv. Jeg tror det skjer når man stopper å planlegge, bare lar ting skje. Ta en dag om gangen. Er det en ting som er sikkert, så er det at de som aldri prøver og feiler, de vil heller aldri lære.
   Du er like gammel som meg, og jeg kjenner til følelsen av frustrasjon. “Hvorfor føler jeg det jeg føler?”. Kanskje har man ikke noe svar en gang, og det er greit. Personlig tenker jeg og observerer veldig mye, analyserer så og si alt rundt meg. Man blir sliten av det, og til slutt sitter man igjen med unødvendige bekymringer. Jeg tror det handler om slippe tøylene litt, ikke vær så streng mot deg selv. Du vil møte på flere dårlige dager, og det er vel akkurat det som gjør livet til livet. Når man da våkner en dag og smiler på sitt bredeste mens solen skinner like flott som deg, da er det så godt å kjenne på følelsen av å leve. Virkelig leve, ikke bare eksistere. Tenk at de beste dagene dine enda ikke har skjedd. Åh, vi er bare 20 år og har så mye i vente!!! Sorg, smerte, glede og latter. Vi kommer oss gjennom hver utfordring som møter oss på veien, og det vet jeg du vil gjøre med den positive innstillingen din til livet.
   Jeg heier på deg, Kristine! Sender deg en klem <3

  43. ååå, Kristine!! Det gjør så vondt i hjertet mitt når jeg ser deg sånn her.. Håer alt ordner seg, stay strong and rock this world girl! We love you

  44. Du må løsrive deg fra det som gir deg mer smerte enn glede, slik som Fabian, rus, kommentarfelt og diskusjonsfora. Det er først når du får luket vekk tingene som drar deg ned, at du kan bli skikkelig lykkelig.

  45. Du kan trøste deg med at ein aldri finn ut kven ein er. Eg er ein del år eldre enn deg, ferdig utdanna, i fullt arbeid og veit fortsatt ikkje hundre prosent sikkert kven eg er, kva eg står for og kva eg likar å gjere. Av og til føler eg meg slik som deg, at eg skulle ønske eg visste, men veit du kvifor du ikkje veit det? Fordi ein endrar seg heile tida. Tenk så kjedeleg livet hadde vore om du skulle meint og likt akkurat det same som du gjer no dei neste 70 åra av livet ditt. Då er du ikkje lenger ein person som tek innover deg nye uttrykk og utviklar deg til det betre, då stagnerer du. Og kor interessante er slike folk?
   Du vil kanskje føle deg TRYGGARE på kven du er og kva du vil, men når du finn det, er ikkje det evig heller. Plutseleg har tre/ti/tjue år gått og du er heilt annleis enn du trudde du kom til å vere. At du har ei lita krise no viser at du er utvikla, du er på leiting, du er intelligent nok til skjønne at noko er meiningslaust og til å prøve å finne ei meining i det likevel.
   Det er ikkje alt du gjer eg er einig i eller likar, men ingen fortener å ha det ilt. Nett-troll er skada, og eg hadde aldri orka jobben din, same kor digg det hadde vore å styrt dagane heilt sjølv.
   Eg håpar alt følast betre i morgon.

  46. Vi lever i en fucked up verden, og enkelte folk er så motbydelige. Fortsett og vær deg selv Kristine, fortsett og prøve å finne deg selv, gjør ting du liker! Det er så mange som beundrer deg, og ikke på grunn av utseende ditt men fordi du tørr. Du tørr å prøve.

  47. Å finne seg selv? Hva er det da? Hva betyr det egentlig? Du vet jo hvem du er, du har vært deg selv i 20 år? At du endrer interesser forandrer da i bunn og grunn ikke deg som person? Jeg har lest bloggen din i så mange år, og jeg tenker fortsatt på deg som den samme jenta fra Førde. Hun som legger sjela si i alt hun gjør og presterer ALLTID. At du har på rød lebestift, drikker morgenkaffe og bor i Oslo forandrer ikke på deg. Den rå og beintøffe personligheten din er deg, og den har du alltid hatt.

  48. Hei Kristine! Håper det går bedre med deg nå. Det et sjukt at folk faktisk kan bli glad av at andre er lei seg, de må da klare og tenke seg til at det blir helt feil! Vi er bare mennesker alle sammen og vi er sårbare, men det vil komme gode tider og vi lærer av de dårlige ting som vi kan ta m videre. Håper der går bedre med deg Kristine og at du ikke tar deg nær de som trykker deg ned, fordi du er en helt fantastisk ung kvinne som har oppnådd mye her i livet. Du virker som ei jente som har en fantastisk personlighet og utstråling som jeg håper du tar vare på. For vær deg selv og si din mening, du er perfekt på din måte, slik vi alle er. Man må ikke tenke at noen er mer verd enn andre, for til syvende og sist er vi bare mennesker alle sammen, det er viktig å huske på, slik at vi ikke lar andre trykke oss ned, men stå på vårt og se verden med et positivt syn.

  49. åhh, vil bare gi deg en stor god klem !! <3 Blir så lei meg av å se at du ikke har det bra, og at folk kan hakke ned og finne glede i å se noen ha det vondt? Det er fælt...
   Synes det er sterkt av deg å komme frem og vise hvordan du egentlig har det, og at ingen bare kan kaste drit på deg fordi du alltid skal være ``smilende og glad``og alltid profesjonell. Det er helt greit å ha det dritt, det er helt greit å skrive det ned, og det er helt greit å komme ut med det på din EGEN blogg.
   Jeg skjønner også at det ikke bare til å få en kommentar tilbake nå, hvor jeg/vi forteller at du bare må være sterk, og drit i hva andre sier, ignorer dem, osv... fordi det er ikke alltid så sykt lett. Av og til må man bare nå bunnen, og ta det derfra. Det er vondt å ha det vondt, og det er enda vondere når andre skal gni salt i såret ditt.
   DU er rå Kristine, du er virkelig hel rå! Du er vakker, fantastisk, super personlighet, en solstråle.
   Du ser også helt smashing ut med den nye hårklippen din!!
   Vi er her for deg Kristine, ikke glem det <3

  50. Får oppriktig vondt av å se deg slik, så KLART skal du være lykkelig og så KLART fortjener du alt det beste, for du er jævlig bra. Digger deg enda mer av å se at du faktisk er et menneske, da blir det så mye mer ekte at du har klart så sjukt mye.

  51. Har ikke sett mer enn 3 minutter, men jeg skulle ønske jeg kunne vært der og holdt rundt deg og gitt deg en god og lang klem. Du fortjener KUN å ha det godt <3

  52. Så dumt at du er lei deg Kristine… jeg håper at du forstår at de som gleder seg over dette er ekstremt usikre mennesker med problemer. Sånt kommer som regel av sjalusi. Jeg er like gammel som deg, og vil fortelle deg at ingen forventer at du 100% vet hvem du er. Men jeg anbefaler deg å IKKE “strebe” etter det, for sånt skjer gradvis. Ikke tenk så mye rett og slett. Sørg for at du gjør ting som du liker. Vær med mennesker som gjør det godt. Konsentrer deg om dine største verdier. Pass på at du er stolt over deg selv. Du gjør det bra med hele bloggreien. Jeg er sikker på at du behandler alle i livet ditt bra, og at du er et godt menneske. Fokuser på det og vær stolt av deg selv. Klem til deg

  53. Du er (kanskje) litt lik meg når jeg er lei meg. Vi fokuserer veldig på at nÅ er vi lei oss, og da blir alt liksom enda mer trist. Det beste rådet jeg fikk da jeg hadde en sånn lang periode hvor jeg hele tiden var trist var at jeg ikke måtte låse meg helt i de triste tankene, men få tankene over på noe annet og kanskje snakke med noen. Kanskje det rådet hjelper deg også? Jeg vet ikke. Men jeg håper det går veldig bra med deg Kristine og at du blir glad igjen snart! Bloggen din er best:)

  54. Eg likar at du igår skriev at du var så lykkelig og hadde det så bra, men no legger du ut detta. Eg kjenner meg så utrulig godt igjen. Det er når eg er lykkeligast eg kan bli mest lei meg. Det er som at di høgare oppe man er, di vondare er fallet.
   Buddha(eller noen): – “Expectations is the root of all heartache”

  55. Jeg pleier aldri å kommentere blogger
   . Dette suger, Kristine. Unner deg ikke noe vondt og jeg skammer meg over å leve i samme verden hvor voksne damer og små jenter liker å se andre ha det vondt. Det viser faktisk en realitet av verden. Og at alle faktisk ikke er så god som man vil. Livet suger noen ganger. Se på meg, Kristine. Mitt 2 friår. Uten noen fremtidsplaner. En deltidsjobb. Jeg tar dag for dag og håper det er en fremtid for meg. Og jeg forstår deg , Kristine. Å være ung består av valg og spørsmål om valgene man tar er rett. Å være ung handler om å finne seg selv i en syk verden. Noen ganger skulle jeg ønske man aldri trengte å ta valg. Noen ganger skulle jeg ønske man var helt fri. For det er min egentlige fremtidsdrøm. Å være fri
   Dette skulle egentlig være en støttekommentar (noe det er) men jeg ble sittende å filosofere.
   Stå på Kristine. Jeg har troen på at du klarer deg fint. Du skal bli noe stort!

  56. Kjære gode, søte, fantastiske, vakkre deg <3 Dette gjorde oppriktig vondt å se på 🙁
   At mennesker kan glede seg over å se en annen person trist gjør meg skremt. Hvordan har samfunnet blitt...
   Kunne ønske jeg kunne gitt deg en stor klem! Alle har slike dager hvor alt er dritt, uansett hvor bra livet egentlig er.
   Håper alt blir bra fort <3
   Stooor klem til deg!

  57. Kjære Kristine
   Jeg gråter nå.
   Livet er så urettferdig, vanskelig, sårbart, grusomt og vakkert – det er alt på en gang. Man kan ha den beste solskinnsdagen sammen med gode venner, også kan en kommentar ødelegge alt. Vi er mennesker, det er slik vi er bygget opp: ting påvirker oss selv om vi ikke ønsker det. Man har gode dager, og man helt grusomme dager. Det er ingen fasit på hvordan et menneske skal være, oppføre seg og reagere i ulike situasjoner, og det er dumt, trist, grusomt, men det er realiteten. Vi er bygget opp av følelsene våre, og noen ganger så knekker man sammen fordi det blir for mye. Man er ikke svakere av den grunn, man er menneskelig.
   Jeg er 18år, snart 19 og går gjennom akkurat dette her – hvem er jeg? Hva skal jeg bli ? Hvorfor har jeg det ikke bra? Hvorfor er folk rundt meg så frekke mot meg? Jeg har minst like mange grusomme dager hvor jeg bare vil ligge under dynen med persiennen nede, som jeg har gode dager. Noen dager er jeg så ulykkelig at jeg gråter hodeputen min våt, og øynene mine røde. Andre dager smiler jeg, ler, har det fantastisk. Livet er turbulent.
   Håper alt ordner seg for deg, og at du kommer til et punkt i livet hvor du er lykkelig, fornøyd med deg selv og det du har oppnådd. Ikke tvil på deg selv: du er et sterkt, vakkert forbilde. Alle i din alder prøver å finne seg selv, sin plass i verden, og det er ikke enkelt. Ikke vær redd for å dele følelsene dine – for av de som leser / ser det du skriver og deler – kan nesten hver og en av de relatere til det du opplever.
   Klem

  58. 🙁 keg kjenner deg ikke men vil alikavell si at jeg er glad i deg og håper du har det bedre etter å ha lest alle desse fine kommentarene om hvor fantastisk du er. For det er du virkelig❤️ Du virker som en fantastisk venninde og kjæreste, skulle ønske jeg bare kunne gi deg en klem og si at alt ordner seg. Tilslutt. Selv om det ikke føles sann.

  59. Kjære Kristine <3 Herregud, for ei jente du er!! Har hatt lyst til å kommentere bloggen din veldig lenge nå, men har ikke helt funnet riktig anledning, og har lyst til å formulere meg så bra som mulig - for jeg synes du fortjener å høre noen velmente ord!!
   Okei, for det første; jeg skjønner deg så forbanna godt. Den følelsen av å ikke finne seg selv, vimse rundt, og bære en maske. Jeg har vært der, jeg er der, og jeg tror at en del av meg (oss) alltid kommer til å være usikre på om vi faktisk har funnet oss selv. Ikke vet jeg om det er mulig heller, men jeg vil tro at det er mulig å få et slags fotfeste, og være (litt) sikker på den man er, eller ønsker å være!
   Jeg er 20 år selv (blir 21), og er ikke nærheten av å finne ut hvem jeg er. Ikke vet jeg hva jeg vil bli når jeg blir "stor" en gang, og jeg har ikke funnet meg ordentlig til rette i denne byen vi begge bor i. Har ikke fått dannet så mange nye vennskap, for det er så vanskelig. Det å bli kastet inn i voksentilværelsen, og likevel føle seg som et barn. Det er så rart. Jeg synes du er et levende bevis på hvordan man kan takle vanskelige perioder på en menneskelig måte. Herregud Kristine, jeg er kanskje eldre enn deg, men fy søren som jeg ser opp til deg. Du viser at det er greit å være sårbar, at det er normalt å ha dårlige dager, og likevel står du i det, som en bauta. Du er så bra, kjære gode du!!!!
   Jeg vet ikke om du leser dette, men om du er åpen for et nytt vennskap, kan du bare kontakte meg. (sånn serr, do it!!) Bor på Løkka selv, så om dette hadde vært "bygda" kunne vi nok til og med ansett hverandre som naboer. Har bare så lyst til å ta deg under vingen, og gi deg en stooor, varm klem. <3 Håper vi snakkes. Husk; du er så forbanna BRA!!!

  60. Hei! Jeg går sjeldent inn på blogger for å kommentere, men føler nesten at jeg må gjøre det denne gangen. Du virker som en utrolig herlig person, med en super utstråling. Du er sterk som fortsetter med det du liker å gjøre til tross for alle hatkommentarene du får. Jeg liker å tro at jeg er en psykisk sterk person, men dere bloggere? Dere topper lista. Hadde ikke klart det en uke en gang. Jeg begynte å titte innom bloggen din etter å ha sett deg på bloggerne, og har allerede fått et kjempegodt inntrykk av deg. Jeg er like gammel som deg, og du virker som en genuint god og reflektert person som jeg har stor respekt for! Selv har jeg aldri forstått greia med å sitte bak en skjerm og skrive dritt til andre, men grunnen er helt klar; sjalusi. De klarer ikke å unne folk suksess og glede, noe som for meg er ubegripelig, men dessverre finnes det sånne vesener også.. Håper du får kjempemange fine kommentarer på dette innlegget, stå på videre <3

  61. Dette var vondt å se på, Kristine. En sånn dag kan nok flere huske å ha hatt, og jeg er en av mange. Håper så inderlig at du tar en telefon til den personen som alltid sier de rette tingene, jeg føler at alle har ihvertfall en sånn person i livet sitt. Vil også legge til at du er den eneste bloggen jeg leser, og det er fordi du er så sprudlende og ærlig og virker rett og slett som en utrolig hyggelig jente som har en posetiv innstilling til livet. Håper du våkner opp i morgen med et smil om munnen og at dagen blir en av de bedre, det fortjener du.
   En klem fra en fjern venn

  62. Kristine ❤
   Jeg heier på deg. Det er lov å gråte, og det er lov å være lei seg. Vi lever i en verden så full av forventninger, at vi tilslutt mister oss selv opp i det hele. Kjærlighet er også en sterk ting, og gjør prosessen med “å finne seg selv” enda vanskeligere. Men hvem trenger vell egentlig det? Lev min venn. Bli full på rødvin. Ha lange samtaler til langt på natt. Elsk med de du vil elske med. Reis. Opplev. Le. For det er når du minst venter det, at du finner den virkelige jeg.
   Sender deg hundrevis av gode klemmer. Du er fantastisk! Husk det.

  63. Har aldri kommentert på bloggen din, eller noen andre sin for den saks skyld, men følte det var på tide nå. Jeg leser bloggen din hver dag, og kjære, vakre Kristine- du er fantastisk. Du fremstår som en utrolig inspirasjon og jeg har bare ikke ord for hvor flink du er til å være menneske. Kunne ønske jeg kjente deg, så jeg kunne fortalt deg alt som ville fått deg i bedre humør. Men om det er noe jeg pleier å huske på når jeg er deppa, er det at ting fikser seg, de gjør allrid det. Tenk på alle du har- alle som elsker deg. Det er bare noen få eklinger som skriver stygt, mennesker som sikkert hadde tisset på seg av frykt om du konfronterte dem ansikt til ansikt. Jeg er bare 15 år, så mye livserfaring Har jeg ikke, men jeg har så innderlig troen på deg. Og det gjør vondt, helt til innerst i hjerterota at du føler det sånn, men bare se så mange som ønsker deg godt her. Det kom en tåre av denne videoen. Jeg aner ikke om du engang ser dette, men om du gjør det håper Jeg at du kommer til å føle deg litt bedre

  64. Det som er med disse menneskene som blir glade for at du ikke har det bra, er at de er jo bare mennesker de også, akkuratt som deg. Du er en åpen person og du har oppnådd suksess og det virker som at du har det så bra og er så glad og lykkelig. Dette gjør jo selvsagt at personer som ikke har oppnådd samme ting som deg, og som kanskje ikke føler seg lykkelig eller har lite penger, ønsker å se at personer som deg også har det dårlig innimellom. og dette er jo bare menneskelig, for om man ser rike suksessfulle og lykkelige personer hele tiden, hva er vel vi “vanlige” mennesker da? hva med oss da som føler seg dritt mye av tiden vår, mens dere går rundt og har det skikkelig bra, mens vi ligger i sengen alene og tenker og griner uten penger og uten utseendet og uten fremgang, eller mulighet til å gjøre det vi ønsker eller uten peiling på hva vi vil, med millioner av andre problemer? det er jo ikke til å legge skjul på at du for eksempel hadde følt deg littegrann bedre om du fant ut at Kylie egentlig har en grusom hud under sminken, eller at den perfekte rompen i dine øyne var en plastisk operasjon? dette er fordi du er et menneske, og det er så godt å se at de menneskene vi ser opp til eller ønsker å være mer lik, bare er mennesker de også. Det er lett å bli blind på dette område, man ser mennesker som deg og kim kardashian som udealistiske personer, at de har det så perfekt og bra, at de er mer lykkelig enn andre. vi “vanlige” mennesker har lett for å se på offentlige personer som noe annet enn oss. det er pga måten det blir framstilt osv. men uansett, jeg er iallfall sterkt i mot å kommentere stygge ting til personer, om man er offentlig eller ikke. dette er noe jeg ALDRI gjør eller kommer til å gjøre, fordi jeg ser ikke hensikten i det og trigges heller ikke av deg på noen måte, jeg bare leser og skroller fordi jeg liker det. så konklusjnen min er at vi er jo alle bare mennesker, og de tankene vi får kan vi ikke styre, men det å velge å kommentere ufine ting er absolutt ikke greit. hvorfor vil man være et slemt menneske? hva får en til å ville ønske å velge å være det?

  65. Hei Kristine!
   Det å se denne videoen, kjerte meg rett inn i hjerte. Det å se at du har de så vondt og smertefullt. Og at tårene renner er både godt og vondt. Eg ser at du har det vondt. Eg kan ikkje sette meg inn i din situasjon. Men det er utrolig fælt og sitte inne med massevis av tanker og følelser, i tillegg til at du har smerter. Du må bare få de ut. Vis kem du er, vis din ekte side, om Kordan du har det. Det er ikkje ein skam det Kristine! Det å utrykke følelser og smerte gjør det godt! Ikkje ta på deg ein maske for å vise alle at du aldri kan ha det vondt. Ta heller og vis Kordan du har det, det vil føles mye lettere, både for deg og alle rundt deg. Eg skjønner at de kan være vanskelig når du skal på møter og diverse. Men du trenger ikkje å legge på det ekstra smilet. Det vil bare bli tyngre og tyngre utover dagen og dei dagene som går.
   Du er like fin, like bra og like god. Du må bare få det ut. Du er like perfekt. De må du ikkje glemme. Ingen vil dømme deg for at du viser litt smerte og tristhet, i vertfall ikkje eg. Eg vil veldig gjørne støtte deg på heile vegen.
   Faen ta dei som gir faen..drit i dei.
   –Victoria

  66. Okei kul video, meeeeen – HVOR I SATANS NAVN ER VIDEOBLOGGEN med deg og fabian 🙁 dere skulle svare på spørsmålsrunden…..
   hilsen utålmodig fan…

  67. Kristine <3 <3
   Kjære deg!! Jeg vil så gjerne gi deg en klem nå. Det er vondt å se deg sånn, men vit at du ikke er alene. Som du selv sier , INGEN VET HVEM DE ER, eller hvor de er på vei hen, vi bare prøver oss frem. Jeg er like gammel som deg, har friår og har ofte hatt slike stunder, kanskje flest av de dette året her. For det er så utrolig vanskelig til tider, og du sitter der å føler deg som et patetisk menneske som ikke har noe på styr, spesielt når det virker som alle andre har det. Men jeg skal love deg, at de er på villspor de og.
   Det er trist å høre at så mange mennesker vil deg vondt, de kan umulig ha det godt med seg selv. Alt det folk sier og mener om deg, fortjener du ikke! Eller jo, alt det gode selvsagt. Du er en unik,modig, selvstendig, fantastisk jente. Jeg kunne så inderlig ønske at jeg kjente deg, at jeg kunne kommet hjem til deg og bare sagt at "alt ordner seg". Så kunne du sagt at "nei det gjør ikke det", for akkurat her og akkurat nå føles det helt håpløst, og det er lov å være lei seg,frustrert og helt rådvill. Men INGEN fortjener å bli hetsa eller at folk skal ønske deg vondt. Spesielt ikke deg!
   Vær så snill ,aldri gi opp på deg selv. Aldri gi opp på de menneskene som vil deg godt, og som ønsker deg alt vel. Aldri tvil på deg selv.
   Beklager masse skrivefeil og KOMMA feil, men har en helt klikkafaenskap av en pc haha!

  68. Leser bloggen din fra tid til annen. Jeg er 24 år og flyttet selv til oslo for noen år siden. Hverdagen er ikke alltid lett. Vi unge mennesker opplever masse stress og forventninger, og det er viktig å tenke at man er bra nok som man er!
   Det er lov å puste ut og ikke bære vekten av alle problemer man føler alene. Jeg vet veldig godt hvordan du har det, eller opplevd tanker og følelser som er noe i samme duren, mange ganger mellom da man gikk på vgs og frem til nå som jeg er 24 år. Hva som har hjulpet meg er å tenke at man er bra nok, og sterk. Det er lov å være sliten, og bruke de rundt deg til støtte. Du har ikke tapt noe selvom man ikke alltid klarer å holde “gameface”. Man vokser av de opplevelsene, selvom det er vondt der og da. Du er bra nok, vakker og sterk. Man må ikke alltid smile og spre glede, viktig å slappe av 🙂
   Du er bare 20 år. For min del tenker jeg det tar flere år før jeg finner ut hvem jeg er selv. Har ikke fått noen klare svar på hva man vil i livet enda, selvom jeg blir 25 år.
   Stå på, du gjør det superbra slik som du er, både med smil og tårer fra tid til annen 🙂

  69. Kjære Kristine, ting kommer til å ordne seg for deg! Jeg er 22 år, lever “drømmen” i Australia og har absolutt ingenting å klage over – likevel føler jeg meg som tidenes mest ustabile person til tider. Det er vanskelig å sette ord på akkurat hvordan jeg føler, men jeg tror at det er litt sånn det er å være i 20-årene. Frem til nå har vi alle vært i et system hvor vi har blitt fortalt hva vi skal gjøre til en hver tid, og vi har fått det meste lagt til rette for oss. Men nå? Nå er det vi som skal ta alle de viktige valgene. Jeg syns at det er en utrolig skremmende tanke, for hvordan skal jeg vite hva som er riktig? På mange måter føler jeg meg mer usikker på meg selv enn noen gang tidligere, nettopp fordi jeg har ingen anelse om hva jeg liker og hva jeg vil her i livet. En dag kan jeg våkne opp å elske noe, mens dagen etter har jeg helt andre interesser. Jeg blir fortvilet, lei meg og sur, for det hjeper ikke akkurat å være usikker når man må ta valg som kan forme hvordan livenet kommer til å bli. De gangene jeg kommer til “meg selv” etter en veldig “ustabil” periode, prøver jeg alltid å si til meg selv at alt som skjer, skjer fordi det skulle skje. Det gjør meg ikke i automatisk godt humør, men det hjelper veldig. Jeg kjenner deg ikke personelig, men jeg håper at du føler deg bedre og litt lettere til sinns ❤

  70. Vet du hva Kristine. Det her fikk meg til å like deg. Virkelig. Dette var ærlig. Ikke påtatt, bare ærlig.

  71. Stå på og ikke kjemp i mot de tunge følelsene når de allerede er der. Du har ALT, ett vakkert utseende og en helt fantastisk personlighet. Menneskene rundt deg som klarer å se hvor verdifull og intelligent du er, de tror jeg virkelig setter pris på deg. Du er AMAZING!!!

  72. Åh, blir glad av å se alle de fine kommentarene du har fått på dette innlegget!
   Sender en god klem til deg, Kristine.

  73. Stå på kristine. Jeg tror de aller fleste har vært gjennom en slik periode i livet sitt. Spesielt i den alderen du er i. Bare vit at det vil bli bedre. Det gjør det alltid, selv om man ikke føler det der og da.

  74. Styr unna Fabian.
   Du er for ung, smart og vakker til å kaste bort dine beste år på dårlige greier.

  75. You self destructive,
   Little girl.
   Pick yourself up,
   Don’t blame the world.
   So you screwed up,
   But you’re gonna be okay.
   Now call your boyfriend,
   And apologize.
   You pushed him pretty far
   Away last night.
   He really loves you,
   You just don’t always love yourself.
   And all this time,
   Ohh-oh, all this time,
   You have had it in you,
   You just sometimes need a push.
   Think all the mean girls,
   That pulled your hair,
   Are barefoot now,
   And pregnant dear,
   And you write pop songs,
   And get to travel around the world.
   And all this time,
   Ohh-oh, all this time,
   You have had it in you,
   You just sometimes need a push.
   So you’ve had some detours,
   Some stupid men.
   Now we know what not
   To do again.
   Besides you lucked out,
   Finally.
   And all this time (all this time)
   Ohh-oh, all this time (all this time)
   You have had it in you,
   You just sometimes need a push.
   Maria Mena – All this time
   <3

  76. Det kreves styrke for å vise følelser. Du ER sterk, så forbanna sterk. Tusen takk for at du deler denne siden av deg selv, det viser bare at du er menneskelig. Stor klem!

  77. Tenk å se så flwless ut selv når du er lei deg da.. fysøren, respect to you, sistah!
   At mennesker kan ha det så vondt at de påfører andre smerte er for meg et stort spørsmål. Samtidig som jeg “forstår” det til en viss grad hvis jeg ser tilbake på da jeg selv hadde det fryktelig vondt, samtidig som jeg var ung, dum, uviten, lite reflektert, og bare visse for lite om livet, da jeg som barn/ungdommer flest i det store og hele tenkte kun på meg selv. Da kan jeg “kjenne meg igjen”, for da husker jeg det var fåtallet med ganger hvor jeg lot meg provosere av mennesker som hadde det så bra, så bra at det ble irriterende, men hvor latterlig er ikke en sånn tanke? For vi skal jo unne hverandre godt, noe jeg alltid har gjort, utenom de gangene jeg så svart, men nå gjør jeg ikke det lenger, til tross for at jeg og livet enda kan bli black as hell, for nå har jeg hatt det verre, jeg har vokst opp, lært meg om livet og mennesker, reflekterer og vet hvor viktig det er å vise omsorg, og jeg unner ikke min verste fiende vondt engang, strever alt jeg har, glemmer til og med litt meg selv, for at andre skal ha det bra, og det er sånn det skal være, og dit vil i hvert fall de unge som kommenterer negativt til deg også komme, jeg håper virkelig de vil innse og forstå hvor blinde de har vært, for av egen erfaring så vet jeg at du ikke er deg selv når du tenker vondt om andre, og når du kommer til deg selv igjen kan du virkelig ikke tro hva du fant på å tenkte/si/gjøre. Men uansett, så finnes det ingen unnskyldninger eller noe som kan rettferdiggjøre handlingene deres, for det sårer et menneske, dypt, et uskyldig menneske, og det er faen ikke greit, det er ikke greit, folkens, sånn kan ikke vi mennesker drive på, vi må løfte hverandre opp, ikke rive hverandre ned, for livet og hverdagen er tøff nok i seg selv, så take a step back, og innse hva det er du driver med, for this ain´t okay.
   U got this!! Wipe of that makeup off and put a (real) smile on that beautiful face, be the boss as bitch (with a good heart and soul) you are, and make em cry. Du er fin, og det er utrolig gøy at du lar så mange følge deg på reisen mot å finne deg selv, du har vokst så utrolig mye på kort tid, og du skal fortsette å vokse ut i full blomst.

  78. Det å finne seg selv er en livslang prosess. Du er i utvikling hele tiden. For hvert år som går vil du føle deg tryggere i deg selv. Livet kan virke hardt nå, men husk at du blir sterkere og får mye erfaring ut av disse periodene. Du lærer mye om deg selv og livet. Du må ha noen nedturer for å kunne kjenne på og føle hva oppturer er. Du er vakker, sterk og modig. Ikke la mennesker med hull flå deg levende. Omgås mennesker som er stabile, trygge og støttende.

  79. Ville bare si stå på, dette klarer du! Kanskje du skulle gått til en psykolog (om du ikke alt gjør det?) for å prøve å sortere tankene litt? lykke til <3

  80. Uff, detta är så sjukt påfrestande. Jag känner mig väldigt igen, och kan bara explodera med krokodiltårar närsomhelst när man är så sårbar.
   Sen när det är bra igen så känner man sig såååå töntig å att man överreagerar.. :/
   Det som jag skulle vilja tipsa om i dessa lägen är en podd å lyssna på. Den är svensk, men den är sån som du måste stänga av för att inte bryta ut i skratt på bussen. ^^
   Å dom får en kanske inte helt på andra tankar (jo av o till) men mest att det är inte något fel på/med dig att man känner eller reagerar så som man gör. Å det är lite viktigt.
   Fredagspodden heter den. Med Hannah och Amanda. Börja från avsnitt 1 så man lär känna dom och enkelt att hålla koll på vilket avsnitt man ska lyssna därnäst 😀
   Dom är såååå bra!!!
   /Melinda

  81. Fy søren, jeg var sliten og lei etter jobb, og satte på filmen av deg og bare lyttet til hva du hadde å si mens jeg lå på sofaen. Følte liksom at vi var slitne og lei sammen 🙂 håper du har en litt bedre dag i dag! Og du, hør på Jeg vet med Siri Nilsen. Den er så flott.

  82. Hei! Bare en liten kommentar ang. det å finne seg selv: Det er kanskje motiverende, kanskje demotiverende, kanskje litt begge deler, men jeg tror nok egentlig ikke at man noen gang “finner seg selv” 100%. Det er en forskjell på å finne seg selv i form av å vite hva man vil/hvem man vil være med/hva man vil gjøre resten av livet, og det å “lande” i seg selv, altså å være trygg på seg selv. Sistnevnte tenker jeg helt klart er viktigst. Hilsen jente på snart 22 som trudde hu fant sæ sjæl da hu var 19, hehe. Det er rett og slett umulig å forutse hva livet kommer til å kaste etter deg, og hver gang du kommer opp i en ny situasjon kommer du til en viss grad til å oppdage nye sider ved deg selv. Jeg syns iallefall det er betryggende å vite det, da slapper man automatisk mye mer av i møte med maset om å “finne seg selv”. Så senk skuldrene. Ting kommer alltid til å skje, hvis jeg kan si det på en så diffus måte, men du kommer til å komme deg gjennom det.

  83. Dette var en veldig vond video å se, men samtidig føler jeg at jeg kan relatere så sterkt, at det var godt å dele smerten med deg. Jeg håper du føler deg bedre snart <3
   Livet som ung voksen er jævla følelsesmessig ustabilt, og det suger, men det er en opplevelse vi bare må leve gjennom. Jeg skrev om de samme tingene du snakker om her i et blogginnlegg sist uke da jeg fylte 20 år, om hvordan jeg virkelig håper at tjueårene blir mer stabile emosjonelt sett. Men ja.. Jeg vet jo at det ikke kommer til å bli sånn. Noen dager suger livet skikkelig, og følelsene i kroppen blir bare så ukontrollerbare at man ikke takler dem. Da må vi bare grine det fra oss, og så reise oss opp enda sterkere når vi følere for det.
   En liten trøst jeg kan gi deg som jeg har erfart selv, er at når man får kjæreste blir følelsene man har liksom 100 ganger sterkere. Det er helt merkelig, men både de vonde og gode følelsene blir bare så mye sterkere enn når man er singel. Det er nok ikke sånn for alle, men det har vært sånn for meg, og det virker som det er sånn for deg. Derfor må vi bare nyte det mens vi lever gjennom det. Jeg vet at de vonde følelsene er vonde å takle, men jeg håper at du klarer å nyte de gode. Følelsen av å elske noen som er så sterk at du vet ikke hvordan hjertet ditt takler det. Bare nyt det som best du kan, og den dagen du er 30 år, og kanskje ikke har den samme kjæresten du har nå, kan du reflektere tilbake og tenke på hvor mye du faktisk har lært av alle disse turbulente følelsene du må gå gjennom nå.
   Jeg ønsker deg masse lykke til! Vit at du ikke er alene, jeg er også en forvirra, sårbar og emosjonell berg-og-dal-bane av en 20-åring.

  84. Herregud, så jævlig å sjå det her. Har aldri kommentert bloggen din før. Syns det er heilt sjukt at menneske kosa seg fordi du har det vondt. Har ikkje ord. Eg føle så med deg!!! <3

  85. jeg vil bare si at du er en fantastisk person Kristine! i dette innlegget får du kanskje masse kommentarer om kor fin du(faktisk sykt pen) og at du må stå på! men det må du! ingen er perfekte, alle har sine gode og vonde stunder. jeg vil også si t jeg kjenner meg så himla godt igjen i det du forteller om dine sårbare sider her på bloggen, og eg elsker at du ikke en blogger som bare holder maska på bloggen, men faktisk vise alle dine side, det synes jeg er helt fantasisk at du tør og står for kim du er. jeg hadde aldri tørt å gjøre det du gjør så offentlig, men det er bra at det faktisk er personer der ute som deg som tør!! jeg føler at vi nesten er samme person når du forteller om dine sårbare siden som f.eks at du legger veldig godt merke til smålyde(som jeg synes er sykt irriterende), og at noen ganger eller ofte liker å bare være alene en fredagskvled med en flakse pespi max(eelsker pepsi max), og alt det andre du snakker om. elsker og lese bloggen din, det har hjulpet meg ganske mye å se at jeg ikke er alene om dette! folk kan være ekle, men det faktisk bare noen så er sånn! husk det! Elske hele deg, selvom jeg aldri har møtt deg, men når du vise alle dine siden føler jeg du er ekte, som du er!<33 bare tenk på alt du har oppnådd i så ung alder, det er ikke mange skal jeg si deg, du bør være super duper stolt! jeg synes selvtilliten din er sykt sterkt, du gjør akkurat hva du vil for å oppnå det du vil og drømmer om! jeg skal ikke skrive en bibel her, men assa you kick ass gøørl<3<3<3<3

  86. Jeg må bare si at du er en av de mest inspirerende personene jeg vet om. Jeg føler at vi mener mange av de samme tingene, selv om det kanskje høres litt rart ut i og med at jeg aldri har møtt deg. Det hadde vært en drøm om jeg noen gang fikk muligheten til å treffe deg. Du er helt nydelig, og inspirerer meg veldig med klesstilen, sminke og alt annet. U go guurl!❤❤

  87. Hei Kristine!
   Jeg pleier aldri å kommentere på blogger men denne videoen stakk meg virkelig inn i hjerte. Jeg blir oppriktig lei meg av å se deg trist å høre at du begynner å tvile på deg selv. Du må aldri slutte å tvile på deg selv, det er det at du har strålt av selvsikkerhet som har gjort at jeg synes det er så gøy å lese bloggen din og følge med på livet ditt. Du er helt nydelig og virker bare helt fantastisk som person!! Jeg føler vi er bestevenninner og det er så trist å se bestevennen sin trist. Jeg heier på deg så aldri slutt å tvile på deg selv! Du er så flott og jeg skulle helt ærlig ønske vi var bestevenner helt på ekte !! stå på krisssy, u are amazing <3<3<3 God helg og stor klem <3

  88. Du er så vis for din alder Kristine <3
   Desverre finnes det folk der ute som lever av at andre kan være sårbare, som ånder for og elsker å suge livsgnisten ut av andre kun fordi de ikke har noe liv sjæl (dette vet du jo al t for godt). Og det er klart man tar til seg, uansett hvor sterk man er - ingen er laget av stein.
   Ikke stress med å finne deg selv, kanskje man aldri helt finner seg selv - man vokser jo for hver dag og vær nye erfaring man får, og det er jo en fin og bra ting 🙂 man kan velge å være hvem man vil, og om kanskje to år så er man litt annerledes, hadde man ikke vokst og hadde man ikke fått nye verdier underveis så hadde det vært værre.
   Kjærlighet gjør alle følelser sterkere, kanskje det er derfor du føler det slik nå - ikke vet jeg, men jeg kan relatere meg til det du sier akkurat der. Man trenger ikke å vite hvorfor man gjør alt man gjør, man må bare ta lærdom av det så ordner alt seg til neste gang. Ikke lukk hjertet ditt <3
   Du er så fin og jordnær, aldri slutt å vær deg (uansett hvem du vil være)! Tenk så langt du har kommet, tenk så mye du har igjen 🙂 Jeg har så mye jeg vil si til deg, men du vet best selv kan jeg tenke meg. Bare send meg en mail hvis du treger en fremmed å prate med som har gått igjennom et følelseshelvette etter det andre. Din følsomhet er like viktig som alle andres <3
   Jeg ønsker deg en fin dag og helg, og ta et sekund om gangen så kommer du deg ut igjen på andre siden. Og neste gang det skjer, så kommer du deg igjennom det da også!
   puss puss <3

  89. Kjære Kristine. Vi er ikke så forskjellige, du og jeg. Selv om vi lever to svært forskjellige liv, med svært forskjellig fremtid. Vi lever likevel i samme verden. Vi er begge jenter med mange tanker, og mange følelser. Jeg kan ikke relatere til blogg-aspektet ved livet ditt, men jeg kan relatere til mennesket i deg. Jenta som føler alt, og tenker hundre tanker samtidig. Jeg kan relatere til hun som noen ganger føler seg alene, i et rom fullt av mennesker. Til hun som har følt seg brukt, såret og misforstått.
   Jeg vet ikke hvorfor du er lei deg, ikke egentlig. Jeg vet ikke hva som foregår oppi hodet ditt, eller hvordan du føler det i hjertet. Men vi er alle mennesker, og selv om vi ikke går gjennom akkurat det samme, er følelsen ofte ganske lik. Vi er lei oss, rett og slett. Vi føler oss såret. Oversett. Misforstått.
   Du skal vite at du er langt i fra alene. Men hvilken trøst gir vel dette? Jeg skal skrive til deg noen ord som jeg skrev til meg selv. Jeg håper du finner noen form for tja, oppmuntring? Motivasjon? i dette jeg skriver. I hvert fall et insentiv, en drive, til å fortsette.
   Så here it goes;
   Det er når du tør å satse på deg selv, at du er mest sårbar. Når du virkelig tør å blottlegge deg selv: tankene dine og sjelen din for et annet menneske; virkelig lar noen komme innpå deg. Det er da du satser på deg selv, tenker at du er sterk nok. Sterk nok til å møte hva som helst av motstand. Deg mot verden. Tenker at “ingenting kan knekke meg”. Men noen ganger ender man opp såret. Og likevel fortsetter vi å satse. På oss selv. Fordi vi håper at en dag, en dag, skal det være verdt det. Fordi hva er vel vitsen hvis ikke?
   Og fyfaen så vondt det gjør. Og hver gang tenker vi at dette skal jeg aldri gjøre igjen. Dette skal jeg aldri tillate noen å gjøre mot meg. Denne følelsen kommer jeg aldri til å glemme. Kristine, kjære Kristine, aldri la noen såre deg igjen. Aldri åpne deg opp for noen. Aldri slipp noen inn i tankene dine. Aldri føl noe, for noen. Uansett hvor overbevisende de måtte være. Aldri. Fordi ingen mennesker vil deg noe godt. Ikke egentlig.
   Men vi glemmer. Vi gjør faktisk det. Og takk Gud for det. Det føles helt umulig der og da. Men vi glemmer. Og det er utrolig viktig. En dag våkner du opp, og følelsen av å bli såret og følelsen av å bli brukt, er ikke der lenger. Den er kanskje ikke helt borte, men den kjennes ikke lenger. Og det er så vanskelig å ta hensyn til noe du ikke kan se eller føle.
   Så da gjør vi det på nytt.
   Så hvorfor gidder vi? Hvorfor fortsetter vi å prøve? Hver eneste gang, uansett mengden tårer, fortvilelse og utallige timer med frustrasjon, fortsetter vi i samme spor. Med samme mål. Med samme fremgangsmåte. Fordi jeg er overbevist om at jeg også fortjener å finne lykken. En eller annen gang skal det være min tur. Så ja, jeg fortsetter å leve. Leve. Føle, gråte, smile og le. Fordi jeg vil heller angre på sjansene jeg tok, enn sjansene jeg lot gå fra meg. Å potensielt sett ende opp såret eller hjerteknust er en sjanse jeg er villig til å ta.
   For hver tåre du gråter, kommer det snart et smil som gjør alt verdt det. Noen som får deg til å le. Kanskje le så mye at du gråter. Le så mye at det gjør vondt. En dag kommer det noen inn i livet ditt som gjør ventetiden verdt det. Problemet er at vi ikke vet hvem denne personen er, eller når de kommer. Og den største utfordringen av alle, er å innse at det er ikke denne personen du bør føle deg avhengig av. Det er så fort vi gir denne personen makten til å bestemme hvordan vi føler oss, at vi har begått den største tabben av alle. Så vi må være forsiktige. Passe på oss selv. Fordi ingen, ingen andre gjør det.
   Husk, kjære Kristine, at motstand gjør deg sterkere. Reis deg. Slik du alltid har gjort, og alltid gjør. Lær av erfaringene, gode som dårlige. Grip sjanser, selv når utsiktene er usikre, og du ikke vet hva du begir deg utpå. Fordi livet er et eventyr. Det er fult av hindringer, og fult av utfordringer. Men det er samtidig så fantastisk. Og det er for disse øyeblikkene du lever. Det er for disse øyeblikkene du føler det er verdt å stå opp om morgningen. Det er for disse øyeblikkene du innser at alt det positive veier opp for det negative i livet. Fortsett. Fortsett slik du alltid har gjort.

  90. Ville berre dele eit dikt med deg:
   ein dag
   skal du sjå meg
   frå denne mørke kroken
   sjå meg danse frå hjartet
   midt ute på golvet
   ja, ein dag
   er eg fri
   er eg meg
   Du har også lov å vere sårbar. Det er så fint at du er ærleg om det! Takk for at du deler! Og du skal vite at vi som har lest bloggen din lenge, ser at du utviklar deg! Og det å utvikle seg og å lære, det kan vere både vondt og vanskeleg. Du inspirerer meir enn nokon gong før. Du skriv så fint og ærleg! Du har kome langt på vegen. Kanskje er der ikkje noko endeleg mål der framme, men du går og går. Og det er det aller viktigaste. Stor klem!

  91. Kjære vennen! skulle gitt deg ein klem, kjære..
   Men husk, dette gjør deg bare sterkere, du klarer videre å stå i det.
   de menneskene med xtra bagasje kommer lengst.
   “turn your shit to gold”.

  92. Du er ung men må forstå at livet handler ikke om å sveve på en rosa sky til dagen. Du må tåle motgang for livet er en Berg og dalbane, sånn er det. Du kan hige etter det lykkelige så mye du vil men det eksisterer ikke noe som heter bare lykkelig. Du har mye å være takknemlig for.

  93. finne seg sjæl?? skjønner ikke helt hvorfor det er noe å stresse med. Jeg syns mennesker er så sykt merkelige, jeg har egentlig bare akseptert at det er mye galskap fra mennesker og kjører bare min egen stil. det viktigste er jo at man bruker tiden sin som man selv vill. Men du har virkelig mye å være takknemlig for, og du burde kanskje prøve å fokusere på det og se ting litt mer i perspektiv. Du er i livet, det er noe å være lykkelig over i seg selv. Alt ligger egentlig i hodet, så det hjelper ihvertfall for meg og forandre litt på tankegangen og se ting litt utenfor boksen. og det er også lov til å ha noen følesesmessige breakdowns innimellom, det er del av livet det.

  94. Er det Fabian du gråter over, eller?
   Jeg har en “type” kind off, som gir meg så blandede signaler at jeg holder på å gå på veggen. I det ene øyeblikket skal vi flytte sammen og i det neste skal han i fengsel. I tillegg til at han så og si aldri svarer når jeg skriver til han, enda han er online. Han har sagt at “det er bare sånn jeg er”, men altså, faen heller – det er da ingen som ER sånn?? Og jeg er selvfølgelig drittforelsket og hopper foran toget for han når han måtte ønske. Hva gjør naturen med oss… jeg vil utfordre instinktene våre, ta avstand fra kjærligheten… men… huff, man taper liksom uansett!

  95. Det er faktisk rart.. Jeg sitter “as we speak” å skriver ett innlegg til bloggen min om det at jeg ikke vet hvem jeg er. Har ikke lagt det ut enda. Men sitter å funderer på hvordan jeg skal formulere meg og for hvordan det skal komme frem på en god måte. Jeg er 23 år gammel, gift med verdens snilleste mann og har egentlig et veldig bra liv, men jeg aner fremdeles ikke hvem jeg er.
   Jeg kommenterer vanligvis aldri på blogger. Vet ikke hvorfor, men det er bare er sånn. Men fikk faktisk trangen til å kommentere nå, for å fortelle deg at du faktisk inspirerte meg nå til å bare være dønn ærlig og skrive nøyaktig det jeg tenker og hva som foregår i hodet mitt.
   Tusen takk.
   Det at folk kan livnære seg av din ulykke, det er umenneskelig. Og det er rett og slett det du må prøve å tenke. Disse robotene har mangel på empati, medfølelse og menneskelighet. Som i bunn og grunn ikke gjør dem mer verdt enn en stein.

  96. Hei Kristine. Unner ingen og ha det så vondt og håper livet er litt lettere idag. Vet at mennesker kan være onde til tider og det er ofte fordi de ikke har det godt med seg selv. Alikevel skjønner jeg at du får litt kritikk etter hvordan du blir framstilt på bloggerne. Jeg vet ikke om tv2 har vinkla deg fra en feil side, men jeg forstår at folk kan oppfatte deg som egoistisk, dramaqueen og usympatisk. For det er faktisk sånn du virker etter å ha sett den serien. Alikevel vet jeg (og alle andre) at det ligger mer bak og ønsker ikke dømme. Jeg skjønner at dette er vondt dersom det ikke samsvarer med de oppfatninger du har av deg selv, samt mennesket du vil og prøver og være. Er bare og steppe opp gamet og “proove them wrong”. Det er dette du blir sterkere av. Heier på deg

  97. Først og fremst vil jeg bare si at jeg syns du er utrolig sterk som tør og klarer å stå frem og vise at du ikke har det så bra. Jeg har akkurat startet å følge deg, etter å ha sett deg på bloggerne. Det du sier er så gjenkjenbart.
   Husk bare at det som ikke dreper deg gjør deg sterkere. De som skriver at de blir lykkelige av at du er ulykkelig gjør det kun ut av sjalusi!
   Mange klemmer fra Hamar <3

  98. har ikke ord.. gjør vondt å se deg så trist, og blir helt satt ut av hvor fæle mennesker kan være. Kommer aldri til å forstå meg på hvordan noen kan få glede av å se at andre har det vondt. Selvom det kanskje ikke hjelper så vet du hvertfall at du, du er en god person, og du vil ingen noe vondt. Prøv å føl på det at du vet at du er et bra menneske, som har oppnådd utrolig mye her i livet på kun 20 korte år. Det bringer med seg både godt og vondt, men du er omringet av mennesker som vil deg godt, og de som vil deg vondt de har ikke en plass i livet ditt, det kommer de aldri til å ha. Det er mennesker som ikke har det godt med seg selv, og trenger å rakke ned på andre for å selv føle seg bedre, for et trist liv de må ha.
   Du er ufattelig vakker, smart og unik. Vi vet ikke hva livet vil bringe. Noen dager våkner vi opp og livet er helt fantastisk, andre dager ligger man i senga og lurer på hva poenget er med livet. Det vil alltid komme dager der man føler at alt er helt håpløst, men jeg pleier å trøste meg selv med at vi er kun 20 år og livet er virkelig fort kort (klisje ja) til å la andre mennesker ødelegge for deg. Tenk om du ikke er her i morgen, eller dagen etter det. Det er lett for meg å si, jeg vet, for jeg er ikke en offentlig person, og jeg hadde mest sannsynlig latt det påvirke meg i like stor grad som deg. Men om det så ikke funker, vet du hvertfall at jeg heier på deg, og det er det mange mange mange andre som gjør også, og vit at det er verdt mye mer enn de fæle menneskene der ut, virkelig.
   Jeg kjenner deg ikke, men klarte ikke se på denne videoen i 1 minutt før jeg begynte å gråte en gang, det river i hjertet å se at du (eller hvem som helst) har det sånn.
   Stå på, Kristine! Du er virkelig helt fantastisk, og du kommer til å nå så langt her i livet. Til og med med nedturer på veien. De gjør oss sterkere.
   kyss og klem fra meg (20)

  99. Som du sier, fyfaen for et miserabelt liv folk må ha om lykke for de er å se andre ha det vondt. Du er så fin Kristine, innvendig og utvendig. Og jeg ser veldig opp til deg. <3

  100. Kristine Ullebø. Du trenger å lese dette som alle andre.
   Det er greit å ikke ha gode dager, det er greit å ikke ha funnet seg selv i en alder av 20 år. Det er til og med greit å ikke ha funnet seg selv i en alder av 67 år. Når noen kommenterer negativt til deg så er det greit å ta det innover seg selv. Det er den naturlige delen av et menneske å gjøre. Det er greit å bli lei seg og føle seg dritt en dag eller to i uken. Ja, til og med er det greit å føle seg dritt fem dager i uken hvis det er det som er realiteten.
   Du er en helt nydelig jente, og du fremstår så bra i sosiale medier. Du står for det du sier, du er ikke redd for å ikke blende inn i “flokken”, og du er virkelig en råtass av et kvinnemenneske. DU ER STERK. Det har du vist oss lesere så mange ganger. Du er en fierce dame som slayer hvert eneste antrekk du tar på deg. Du har så mange gode kvaliteter, og dette har du bare fra en bloggleser som aldri engang har møtt deg, eller sett deg i virkeligheten hvis det har noe å si.
   Det er tøft å legge ut en video hvor du gråter og legger ut om at, ja, det er ikke alltid greit å være Kristine. Det er så godt at du ikke er redd for å vise oss hvem DU er. Jeg er veldig glad for at vi i bloggnorge har en som du som er din egen sjef i en alder av 20 år, og virkelig får ting til. Føler jeg kjenner deg litt, men samtidig så vet ikke du hvem jeg er. Tror vi hadde kommet godt overens og jeg vil bare gi deg en stor klem egentlig.
   Jeg vet det er mange som er sjalu på deg og skal snakke deg ned i gjørmen. Det handler kun om at de er bitter over at du har fått til noe de ikke har, når du selv er yngre enn de. Jeg er 20 selv, men fra 96’kullet. Jeg heier på deg på alle måter og er utrolig kry over deg, som du selv bør være.
   Igjen dette kommer bare fra å ha lest bloggen din.
   STOR KLEM

  101. Kristine Ullebø.
   Det er greit å ikke ha gode dager, det er greit å ikke ha funnet seg selv i en alder av 20 år. Det er til og med greit å ikke ha funnet seg selv i en alder av 67 år. Når noen kommenterer negativt til deg så er det greit å ta det innover seg selv. Det er den naturlige delen av et menneske å gjøre. Det er greit å bli lei seg og føle seg dritt en dag eller to i uken. Ja, til og med er det greit å føle seg dritt fem dager i uken hvis det er det som er realiteten.
   Du er en helt nydelig jente, og du fremstår så bra i sosiale medier. Du står for det du sier, du er ikke redd for å ikke blende inn i “flokken”, og du er virkelig en råtass av et kvinnemenneske. DU ER STERK. Det har du vist oss lesere så mange ganger. Du er en fierce dame som slayer hvert eneste antrekk du tar på deg. Du har så mange gode kvaliteter, og dette har du bare fra en bloggleser som aldri engang har møtt deg, eller sett deg i virkeligheten hvis det har noe å si.
   Det er tøft å legge ut en video hvor du gråter og legger ut om at, ja, det er ikke alltid greit å være Kristine. Det er så godt at du ikke er redd for å vise oss hvem DU er. Jeg er veldig glad for at vi i bloggnorge har en som du som er din egen sjef i en alder av 20 år, og virkelig får ting til. Føler jeg kjenner deg litt, men samtidig så vet ikke du hvem jeg er. Tror vi hadde kommet godt overens og jeg vil bare gi deg en stor klem egentlig.
   Jeg vet det er mange som er sjalu på deg og skal snakke deg ned i gjørmen. Det handler kun om at de er bitter over at du har fått til noe de ikke har, når du selv er yngre enn de. Jeg er 20 selv, men fra 96’kullet. Jeg heier på deg på alle måter og er utrolig kry over deg, som du selv bør være.
   Igjen dette kommer bare fra å ha lest bloggen din.
   STOR KLEM

  102. Etter min erfaring så begynner livet når du slutter å bry deg om hva andre mener. Dersom du alltid lever etter andres ønsker og oppfatning av deg selv så lever du egentlig ikke. Da jeg sluttet å bry meg var jeg endelig fri til å være den jeg ønsket.

  103. Kjære Kristine.
   Det gjør vondt som leser å se en så fantastisk blogger som deg ha det mildt sagt j*vlig. Det skjærer inn i meg å se at du ikke har det bra. Er så utrolig kjipt at det finnes noen ondskapsfulle mennesker som ønsker å rakke ned en så herlig person som deg. De personene som gjør slikt må være djevelens barn. Det burde ikke være sånn at du må tåle en støt bare fordi du er blogger, det er helt feil. Alle har følelser! Alle blir sårbare i en fase i livet og jeg tenker at din tid er nå. Du flyttet til ny og STOR by for 6 måneder siden og i tillegg fått deg type. Alle har bruk for å snakke med en profesjonell for å få plass på følelsene sine. Enten det er lege, psykolog eller psykiater! Ser at mange skrive om at Fabian ikke er en “ok” type. Men de kjenner jo ikke han slik du gjør så det syntes jeg er helt teit av dem å skrive.
   PS: stå på og ALDRI gi opp! Heier på deg *smask*
   Klem fra meg jente 21<3

  104. Jo bedre livet er , jo større kjærligheten er og når du har de beste øyeblikkene , det er også da de verste nedturene kommer.
   Det er da du har mest å miste at frykten/smerten/angsten er verst. Kanskje så mye at man tenker det hadde vert bedre uten nettopp alt man ikke vil miste.
   Freedom’s just another word for nothing left to loose.
   Du er sterk Kristine!

  105. stå på, kristine! det e lov å ha det vondt og det e viktig å ta seg den friheta til å føle på det. det blir bedre, og det fortjene du. du e rå <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg