my girls

VIL DERE HØRE EN SJUKT CATCHY SANG?

BAD BOYS CRY (ORIGINAL MIX) – MARK LOWER

I går tok jeg på meg en rød leppestift og dro med meg broren min til Michael Kors hvor det var bobler i glasset og fine mennesker. Av og til får jeg et kick om at jeg bare MÅ være i en stor folkemengde. I sånn i 2 timer, bare. Det er nemlig litt deilig det også, inni mellom. Hilse på kjente, bli sett og ikke sitte for seg selv med destruktive tanker. Ikke minst fikk jeg henge med damene mine, Erica og Ingeborg! Ah, det er seriøst to av mine favoritt-mennesker. Etterhvert ble lokalet veldig fullt, så plutselig satt jeg og Håkon hjemme hos med med Tortilla-chips og et glass rødvin. Mens vi mimret tilbake til Mallorca-turen vi var på i 2013. Vi fant ut at vi må ut i den store verdenen og reise sammen igjen, for søren meg for en gøy tur det var. Vi var der i 10 dager og hadde bare én krangel, noe som er ganske bra for to mennesker som oss. Til gjengjeld ble den krangelen ganske aggressiv… Håkon SLO meg på supermarkedet, hahahaha. Og jeg begynte å krangle skikkelig høylytt. Herregud for noen mennesker vi er. Men jeg elsker det, vi er så sykt bra sammen og det har jeg virkelig, sånn virkelig, forstått den siste tiden.

Jeg må bare si at jeg gråt i går, da jeg leste kommentarfeltet i går. Jeg gråt, jeg gråt og jeg gråt. Fy søren for noen fine mennesker dere er. Virkelig. Jeg kan ikke få takket dere nok. Bare vit at jeg leser hver og en kommentar, mail, melding på Facebook og tar alt til meg. Jeg husker navnene deres og ordene deres. STOR klem til alle! ♥ ♥ ♥ ♥

15 kommentarer
  1. Digger Håkon, så bra dere bruker tid sammen. Jeg håper jeg og broren min kan få et så koselig forhold snart <3 For øyeblikket er vi litt forskjellige steder i livet, han er fullt opptatt med russefeiring og den smølja der, mens jeg er over det. Merker at vi har helt forskjellige verdier når vi snakker sammen. Men jeg har forandret meg ganske mye mentalt etter videregående, og tipper han kommer til å gjøre det også. Tipper det gjelder de fleste, man havner jo i en slags boble i den perioden. Men når han er ferdig tror jeg at vi får mer tid sammen, og det blir nok koselig!! Har lyst at vi også kan dra på reiser sammen, gud så koselig og morsomt haha. Søskenrelasjoner er virkelig vakre, og det er så viktig å ivareta dem. 🙂
   Anbefaler deg å se denne videoen her, Kristine.
   https://www.youtube.com/watch?v=sTJ7AzBIJoI
   Det er en liten tankevekker med mange fine budskap, jeg går aldri lei av å se den. Kanskje det er den du trenger å se? De som er eldre enn oss har så mye viktig livserfaring som vi kan lære av! Håper du får det bedre snart, fælt å se deg sårbar og trist. <3

  2. Okei jeg merker vibsene dine oh at du liker den franske “sjarmerende” stilem hvor alt er enkelt og rød leppestift er det eneste man trenger. Derfor anbefaler jeh deg HELT SERIØST DU MÅ SE DEN, blue is the warmest color /la vie d adele. Bare søk på google så finner du et sted å se den filmen. Den er best og vil gi deg masse inspirasjon og en god følelse. Det er en utrolig god film som man må være moden for å se, men tro meg den gir deg så mye og endrer måten å tenke på. Pluss hovedpersonen er veldig veldig inspirerende bare i å være seg selv.

  3. Jeg er egentlig for gammel for å lese denne bloggen,MEN det er ikke så lenge siden jeg var ung og sårbar selv.
   Råder deg til å ta til deg gode ønsker og tanker du får av venner og i kommentarfelt. Slett det negative.
   Og dump han som bare utnytter din fame.
   Ønsker deg alt godt

  4. Du sier at broren din slo deg på ferituren. Det burde du virkelig ikke dele med tusenvis av lesere på en blogg.
   Hvordan skal han kunne forsvare seg mot en påstand slengt ut på en blogg med tusenvis av lesere? Ærlig talt. Jeg har også en bror jeg har slosst sammen med, men jeg henger han ikke ut på nett for det.

  5. Vet egentlig ikke helt hvorfor, men blir så glad av at du henger så mye med broren din for tiden! Dere er en så bra duo, elsker vennskapet deres<3

  6. Etter å ha sett bloggerne, blir jeg også glad for å se at du henger med Håkon 🙂 dere har fantastisk kjemi og du skal virkelig være glad for å ha en så fantastisk storebror!

  7. Hei,
   jeg tenkte litt mer på det her nå.
   Altså, hun Maren Gjedde-Prump-Bååt, som var min tipp-tipp-oldemor, hennes ektemann, L.C. Nyholm, ble jo gjort til Hofjægermester, av de kongelige i Danmark.
   Og da godkjente vel kanskje de kongelige i Danmark, at også L.C. Nyholm sin kone var fin?
   Hvis ikke så ville han vel ikke fått være Hofjægermester?
   Så kanskje man kan si at de kongelige i Danmark sa at Maren Gjedde var fra den adelige slekten Prump-Gjedde-Bååt da, siden de gjorde hennes ektemann til Hofjægermester?
   For da er jo vi adelige etter Ove Gjedde-Prump.
   Som det vel ikke finnes noen andre etter, tror jeg.
   Så da kanskje vi burde kalt oss Gjedde-Prump da, siden vi er direkte etterkommere.
   Og også har arvet Adeler, som har dødd ut barnløse.
   Så da kanskje (Baron Bååt-Prump) Erik Gjedde-Adeler.
   Eller Erik Gjedde (baron Prump-Adeler).
   Eller Erik Prump (baron Bååt-Gjedde)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg