fredag og vårstemning

Her er dagens outfit. Jeg våget meg på en litt vårlig look i dag! Det var litt kaldere ute enn forventet så bare legger var nok enda LITT for tidlig, men tiden fremover går nok rasende fort. Før jeg rekker å si ordet shorts så kan jeg vel pakke de frem igjen fra boden 🙂 Tenk at neste måned er april?! Det er helt sykt. April i Førde pleier å være sinnsykt fint med sol og deeeeet deilige påskeværet, jeg håper vi er like heldige i Oslo.

I dag har jeg hengt litt med Håkon, vi har faktisk fått unnagjort litt jobb sammen. Deilig! Og så kjøpte vi oss en kaffe som vi nøt i solen som snek seg frem mellom bygningene på Grünerløkka.

Nå skal jeg til Frogner for å jobbe derfra i et par timer. Så får vi se hva kvelden bringer! Jeg har enda ikke noen planer, og det er slik jeg liker det best. I mean… Jeg kan da ikke ane om jeg er keen på å være sosial og feste 7 timer frem i tid, eller om jeg bare vil ligge paddeflat i sofaen med en pose chips?! Det får jeg finne ut av når den tid kommer 🙂

Ha en faaaab fredag, dere!

16 kommentarer
  1. Kjære Kristine! Hvem er det som maser sånn på deg om å finne seg selv? Ikke stress med det. Du vil mest sannsynlig aldri finne deg selv 100%, ingen mennesker finner seg selv og blir sånn konstant resten av livet. Alle forandrer seg litt ut ifra forskjellige faser i livet og det er helt greit og ikke minst helt naturlig. Allerede nå har du nok visse verdier som er viktig for deg som person, og det å “finne seg selv” er et veldig abstrakt begrep. Innerst inne vet du nok hva som er greit og ikke greit for deg, og det er dette som er viktig.
   Cheer up girlie, vær fornøyd med deg selv 🙂 Håper du får en fin helg!

  2. Halla, ser du ofte drikker kaffe fra kaffebrenneriet. Når man først er så heldig å bo i oslo, og på løkka bør du ta deg turen innom Tim wendelboe og Supreme roastworks. Wendelboe har kanskje verdens beste kaffe, folk kommer fra alle verdenshjørner.
   Ta med deg typen (om han enda er det). Han liker jo god kaffe?

  3. Det er så gøy å se utviklingen din etter du flyttet til Oslo! Du har fått en mer voksen blogg, ikke bare korte shortser og kropp 🙂 kjempe bra jobbet! Du er super, stå på!

  4. Hei Kristine!
   Jeg så videobloggen din du la opp nylig. Og jeg ville bare si at jeg kjenner meg veldig igjen i hvordan du har det. Det er virkelig som å høre mine egne tanker, det du beskriver. Noen perioder er bare veldig tunge, og jeg tror ikke vi kan gjøre så mye med det. Plutselig – kommer det en god dag, og den gjør opp for alle de vonde. Sånn har det vært for meg de siste ukene. Jeg har bare ventet og ventet på at jeg skal treffe veggen.
   Idag bestemte jeg meg for at det er nok. Jeg orker ikke ha det sånn mer. Så jeg kjente etter – hva er det egentlig som plager meg? Hva er det jeg går og tenker på som suger ut all energien og gleden min? Jeg fant svaret, og gjorde noe med det. Og vet du, denne dagen har vært helt fantastisk. Plutselig snur det – før du rekker å knipse.
   Du er ikke bare en av de peneste jentene jeg vet om, men du er en av de fineste også – på innsiden. Hele bloggen din speiler en personlighet som jeg respekterer veldig. Jeg har fulgt deg i mange år, og jeg føler av en eller annen grunn at du er på vei til å finne deg selv nå. Jeg vil at du skal vite at jeg ser opp til deg, og at ærligheten din hjelper meg ekstremt mye.
   Stå på Kristine, du er på riktig vei – og de gode dagene er rett rundt hjørnet nå, det lover jeg deg <3

  5. Jeg så videoen du la ut i går. Synes det var trist å se, selvfølgelig, og har selv vært gjennom slike tøffe perioder. Så en kommentar noen skrev til videoen, om at du burde dra hjem til Førde en tur. Det er ingenting jeg kunne støttet mer enn det. Fly hjem til mamma og pappa, jogg på fjellet, møt ei god venninne og bare ta en liten pause fra Oslolivet. Jeg lover deg at du vil komme sterkere tilbake! Det er ingenting som er som å komme hjem når man har det vanskelig.

  6. Hei, jeg så på gårsdagens episode av bloggerne i dag. Og jeg må bare få si at jeg digger broren din! Det virker som han alltid har morsomme kommentarer på lur, og jeg ler meg skakk i alle episodene han er med😂

  7. Darn you are so fab. Jeg digger hvordan du tar livet, det er faen meg ikke lett, men på en eller annen har du skjønt hvordan det er. Selvom du kan virke utad og utseendetsmessig så og si Perfect, viser du likevel at du også til tider også er som alle andre dødelige. Det gjør dagen min, og hadde serr gitt deg en klem hadde jeg møtt deg på gata. Ikke Freak ut av det.
   Håper egentlig litt på sistnevnte. Ikke stalker, det kan jeg love deg.

  8. Ha en flott dag Kristine! Hilsen en leser som har fulgt dine oppturer og nedturer fra begynnelsen :-)))

  9. Søsken med STIL! 🙂 Dere begge er så herlig, dere ER rett og slett (serien) Bloggerne. Episoder uten deg og din bror er ikke de samme som når dere er med. Digger at du ikke endrer dialekten din, stilen og din personlighet til tross for den etter hvert kjendisstatusen. Unner deg alt godt! 🙂
   Klemmer fra LilleMY
   -Heidi

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg