happy saturday!

Løøøørdag! Sola skinner og gatene er fulle av glade mennesker. Jeg sitter på en folksom kafé på Løkka med Fabian nå og tenkte bare å stikke innom en tur for å si hei til dere før jeg starter på dagens ærender. Det viktigste i dag er få kjøpt SPF50-solkrem fra Elizabeth Arden – først og fremst fordi jeg må beskytte huden min nå som solen titter frem omtrent hver dag, men også fordi det er den eneste solkremen jeg har prøvd som ikke gir meg kviser. Et lite tips til dere! Nå får dere ha en nyyydelig lørdag, så snakkes vi senere i dag.

PS! Vi har spilt inn videoen med svar fra spørsmålsrunden, den kommer i morgen! Xx

23 kommentarer
  1. Tror du alle har råd til en solkrem til 800kr?
   Og du over som alltid kommentere rart!! HVA er galt med deg?

  2. Håret ditt er helt nydelig nå! Ser sunt ut og fargen er kjempefin. Anbefaler forresten solkremen fra EmerginC, veldig bra på acne prone hud 🙂 god lørdag!

  3. Hei Kristine:)
   Et lite tips! BIOLINE SOLKREMEN ER MYE MYE BEDRE. Bioline sine produkter har reparert min hud. Det er nesten for godt til å være sant. Jeg gikk fra uren hud til helt glatt og fin på brystet med Bioline sine produkter. Fåes kjøpt hos hudpleier. Det er et italiensk merke. Derfor italienerne alltid har så fin hud 😉 Neida men jeg kan nesten garantere deg at du ikke finner noe bedre:) Jeg tjener ingenting på å tipse deg. Jeg jobber med noe helt annet. Men vet hvordan det er. Håper du prøver den, du vil ikke angre 🙂 Tror bioline har nettside også. Merket har eksplodert i sweden og er på veg inn for fullt i Norge. Vennlig hilsen

  4. Kan anbefale koreansk kosmetikk! Det er for det første superbillig og for det andre har de kommet mye lenger i “forskningen” på kosmetikk, så produktene er av bedre kvalitet!

  5. Du burde prøve Eucerin Sun Face Fluid Mattifying. Den er helt fantastisk, glatt, myk og matt. Den er det beste jeg har prøvd noen gang og gir meg ingen kviser.

  6. Hei skjønne <3
   Kan eg spørr kor skinnjakka til Fabian er frå? Leita etter ei perfekt skinnjakke til kjæresten min, og den her såg veldig bra ut!
   Ønska dokke ei fin helg vidare 🙂

  7. Kristine, jeg trenger hjelp! Drakk du alkohol når du gikk på isotretinoin?
   Elsker bloggen din forresten, du er rå!

  8. Merket La Roche-Posay har solkrem til ansiktet for fet hud. Ikke at du har fet hud, men du får i hvertfall ikke kviser av den. Fås kjøpt på apoteket for under 200 kr!

  9. Hva er ditt synspunkt på dette ?
   http://www.highsnobiety.com/2017/03/14/social-media-narcissism/?utm_campaign=Highsnobiety+Post&utm_source=facebook
   Kan det ikke diskuteres om denne bloggen, (samt mange andre blogger) er et speilbilde av det denne artikkelen beskriver og problematiserer?
   Er ikke blogg da især denne narcisisme på det groveste? Understøttet av instagram og snapchat selvsagt.
   Hele konseptet er å vise hvor fint en har det, overeksponere hvor lykkelig man er.
   Det sykelige ved å føle behov for å eksponere alle sine gode øyeblikk.
   Ja, blogger viser også når verden tydeligvis raser sammen grunnet opplevd kritikk for fra en ukjent svære lesere i kommentarfelt for å ikke “ha funnet seg selv” (?)
   Om dette er det mest inngående og samfunns relevante problemet en kan tenke på å legge ut en vide av som liksom skal representere et realistisk eksempel på “en dårlig dag” mener jeg det er misvisende.
   Eksponeringsbehov av hvor lykkelig man er, eller seg selv generelt er en sykdom som er normalisert av samfunnet vi lever i .
   Resultatet er at når man plutselig har en eneste dårlig dag der man ikke lenger kan skryte av seg og sine, og vise hvor lykkelig eller heldig man er så raser verden sammen og man får sammenbrudd.
   Det er bare min mening og min prediksjon.
   Er det ikke trist og deterministisk at samfunnet er slik ?

  10. Du som skriver om dagens samfunn, eksponeringsbehov, lykke, sammenbrudd osv – du har sett alt på en svært trangsynt og firkanta måte. Du dømmer noe som en enkelt ting, når det ikke bare er én måte ting er på. Det er mange ulike perspektiv å se ting på, noe jeg sterkt mener er sunt. Et åpent sinn er et sinn av forståelse og empati. En bred og god innsikt for hvordan samfunnet er på mange måter, som ikke kan settes i en bås slik du gjorde i kommentaren din. Du tenker ikke på menneskets følelser, for vi føler det vi gjør og vonde følelser må tas på alvor. Det burde du som menneske vite selv da du garantert har hatt det kjipt selv en eller flere ganger.
   Hvordan bloggere har det i dag viser bare til hvordan vi alle har det. Bloggere er ikke overnaturlige mennesker, de er mennesker som deg og meg. Men en blogger blir sett opp til og når ut til flere tusen der ute som føler på så mye vondt, og de føler seg alene om å ha det sånn fordi som du belyser er mange i dag opptatt av å vise et falskt bildet av hvor lykkelige de er. Det er derfor enormt viktig med bloggere som viser sammenbrudd, dårlige dager, snakker om følelser, gråter og alt som er. For det skapes noe felles, det skapes samhold. Vi lever ekstremt separert mentalt og fysisk per i dag, og det er noe av det dummeste menneskeheten har gjort mot seg selv. For vi står aldri sterkere enn som vi gjør når vi står sammen. Så åpne hodet ditt og kutt ut fordommer og trangsynthet for tro meg, det hjelper ikke deg en dritt å være sånn.

  11. Kjære Kristine.
   Dette har ingenting med dette innlegget å gjøre, men jeg synes det er fælt å se (og lese) at du (tidvis) ikke har det bra, og at den sprudlende, blide jenta som en gang fantes på en måte er litt forsvunnet. At du har “en ekkel følelse inni deg,” og at du legger ut videoblogger der du åpenbart har det vondt. Alle har dårlige dager, men når de dårlige dagene plutselig er i flertall, og dager kanskje går over i uker eller måneder, er det sannsynligvis noe som skurrer, eller noe som bør endres på.
   Jeg er klar over at en slik endring ikke kan tvinges frem. Det kommer innenfra, og det spiller ingen rolle hva de rundt deg sier og mener om at du burde gjøre ting på en annen måte, for til syvende og sist er det uansett du selv som bestemmer. Og endring tar tid, men jo lenger man går og surrer i et destruktivt spor, jo lenger tid tar det også å komme seg ut av det.
   Jeg skal egentlig ikke sitte og påstå noe om hva det er som gjør at du har det tøft, for jeg innser jo at det kan være så mye mer enn det vi får innblikk i gjennom denne bloggen. Men husk at relasjoner til andre mennesker er det som påvirker oss i størst grad, både negativt og positivt. Har du relasjoner i livet ditt som gir deg mer sorg enn glede? Som skaper mer frustrasjon enn noe som er godt og bra for deg? Du er så ung, og det er mange år igjen før du finner deg selv helt og kjenner at «dette er her jeg skal være.» Det er så viktig at du har noen ved din side i disse årene som gir deg den stabiliteten du trenger, som har sunne verdier og ikke minst som gir deg betingelsesløs kjærlighet, uavhengig av om det er kjæreste, søsken, venner eller andre. Og nei, det betyr ikke at de mener du er perfekt eller er enig i alt du gjør, det betyr at de klarer å se forbi eventuelle “flaws,” og elske deg for alt det du ER, og ikke hva du presterer, hvordan du ser ut, hva du interesserer deg for eller andre uviktige ting.
   De menneskene du har rundt deg, kan enten være med på å bryte deg ned eller bygge deg opp. De verste menneskene kan leke en “lek” der de deler av tiden gir deg all oppmerksomhet i verden, og forsikrer deg om at du er mer enn bra nok, før de plutselig slår helt om, avviser og skyver vekk. Jeg har selv vært i et slikt forhold, og det endte med at all den tryggheten jeg trodde jeg hadde bygget opp plutselig forsvant da han slo helt om, og oppførte seg som om jeg aldri hadde vært nok for ham likevel. Så nederlaget bestod med andre ord ikke bare i at jeg følte tryggheten forsvinne ut av hendene mine, det var også den følelsen jeg fikk av at jeg ikke var nok, aldri hadde vært det, og at alt bare hadde vært en stor løgn. Det tar lang, lang tid å bygge seg opp fra noe sånt. Jeg hadde ikke kjærlighetssorg, men jeg var helt tom, for fundamentet “meg” var på en måte borte, også den sterke, selvstendige jenta jeg hadde vært før han kom inn i bildet.
   Jeg prøver ikke å si til deg at han du er sammen med ikke er bra for deg. Det er selvfølgelig du som selv skal danne deg et inntrykk av de menneskene som kommer inn i livet ditt, og erfaringer noen andre eventuelt måtte ha med samme person er egentlig helt irrelevant. Men (og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal skrive dette uten at det skal virke som enda en kritiserende og kjip kommentar som bare skal “mene noe”), jeg synes den Kristine som var før har blitt mer og mer borte etter at han kom inn i bildet. Og nei, jeg tenker ikke på at det er unaturlig at du forandrer deg. At alder og flytting og nye bekjentskaper og alt sånn påvirker deg i ulike retninger er helt normalt og også veldig bra, men det er ikke bra når gleden i øynene forsvinner. Når Kristine forsvinner. Det tar så forferdelig lang tid å finne tilbake til den biten av seg selv hvis man lar den bli visket ut.
   Du er nydelig, og har absolutt alle forutsetninger for å få til alt det du vil i livet. Ikke la noen med et usunt sinn komme inn under huden på deg, sette seg fast der og brenne vekk det som er spesielt med deg, og det som gir deg den styrken jeg vet du har i deg. Å slippe sårbare mennesker inn i livet kontra det å slippe usunne mennesker inn i livet er to vidt forskjellige ting. Sårbarhet er fint, og det er nødvendig. Det usunne er noe annet, og ofte er det forkledd i en mystisk, spennende, annerledes drakt som trekker til seg oppmerksomheten vår og lurer oss til å tro at vi ser noe annet enn det vi egentlig ser. Vi har alle usunne sider, men vi dyrker bare de sidene av oss selv som vi lar bli dyrket. Du skal være sammen med en som dyrker det gode i deg, Kristine, og som alltid gir deg den kjærligheten og nærheten du fortjener uten at du må mase om den, uten at det kun skal handle om noe seksuelt, og uten at du må kjempe hver eneste dag for å “holde det gående.” Ønsker deg alt godt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg