det livet handler om

Går man i en felle når man blir avhengig av et annet menneske? Jeg har lurt mye på nettopp det. For hør her, jeg er en person som alltid har stått for at man aldri skal “trenge” noen. Det gjør jeg vel for så vidt ikke nå heller. Jeg klarer å komme meg opp om morgenen og funke uten de menneskene jeg har i livet mitt. Men om jeg hadde vært lykkelig? Det vet jeg ikke… For det jeg synes er litt interessant, er at jeg aldri har vært lykkelig før jeg ble avhengig av et annet menneske. Det er skummelt, men likevel så utrolig fint. Å tilhøre noen.

Jeg våknet opp i dag tidlig med armene hans rundt meg og jeg innså at dette er det livet faktisk handler om. Kjærlighet. Det er derfor vi lever, det er derfor vi smiler, ler og danser med sjelen vår. Er det ikke?

Aldri før har jeg følt meg så levende, i alle fall. Selv om fallhøyden er ekstremt stor når man elsker noen.

Og den fallhøyden? Den ofrer vi, fordi kjærlighet er så fantastisk.

Følg med på Bloggerne 21:30 på TV2 Livsstil mandag til torsdag. Snart får dere se begynnelsen av historien til meg og Fabian på skjermen, og der får dere se veldig mye som jeg ikke har skrevet om på bloggen 🙂 Jeg gleder meg veldig til å se selv, for det begynner å bli en stund siden nå.

18 kommentarer
  1. jeg skjønner ikke poenget med å lyve om å legge ut en video såpass lenge. I alle fall om du aldri hadde tenkt å legge den ut hvorfor skriver du ikke bare at du ikke legger den ut alikevel.

  2. Men herregud folkens ro ned littegrann a. Om dere følger henne med på snapp så holder hun på med å laste ned videoen. Ro ned ballene deres a!

  3. Det er veldig typisk med den første forelskelsen, den er så overveldende og intens. Men ikke mist deg selv, og ha øynene åpne. Med tiden så kommer du til å skjønne hva jeg mener.

  4. Jeg lurer på om du begynner å kjenne igjen navnet mitt fordi jeg føler jeg alltid skriver noe om dette temaet i kommentarfeltene dine? Neida, sikkert ikke. Men dette har jeg skrevet om i kommentarfeltene dine før, og vil gjerne dele mer. For jeg er sååå enig, Kristine. Jeg har aldri vært lykkelig før jeg elsket et annet menneske. Og fallhøyden der var helt ekstrem. Jeg falt. Det er 8-9 måneder siden jeg falt. Og jeg faller fortsatt. Klatrer opp og faller igjen. Jeg vet ikke om et halvt år med et ubeskrivelig forhold var verdt å være på bunnen så lenge. Men fortsatt elsker jeg han. Jeg fant meg selv i det å elske han. Og jeg syns fortsatt ikke livet er verdt noe som helst uten å elske han. Jeg går rundt og rundt meg selv. Jeg vet jeg ikke kommer noen vei, men jeg vil ikke leve uten det heller. Jeg har innsett at jeg bevisst velger å stenge ute det som kan hjelpe meg videre, fordi jeg er under den overbevisning at livet videre ikke er verdt det. Jeg ønsker deg og Fabian alt godt, og håper for din skyld at ikke du også havner her. Så sterk som du er, så tror jeg ikke det heller.

  5. Jeg er dødsforelsket i en gutt, og tid og sted stopper opp hver gang jeg er med han.
   Men det er dritskummelt, for når vi ikke er sammen, så vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg… det er som om jeg bare går og venter og venter og ikke finner noen mening.

  6. Her setter du ord på det jeg har gått å følt på etter jeg fikk min første ordentlige kjæreste!!

  7. Så koselig å lese. Jeg kjente på akkurat de samme følelsene, og vi var sammen i 6 år. Han lærte meg mye, og det er noe jeg ser tilbake på og setter så stor pris på at jeg har opplevd.
   Elsker forresten bildene her. Dere er fine!

  8. Så flott å lese! Vi mennesker er jo først og fremst sosiale skapninger, men det er lett å glemme i vårt samfunn hvor individualitet og selvstendighet står så sterkt! Men behovet for å tilhøre noen, å ha sin plass i forhold til andre, er helt grunnleggende i biologien vår. Tror vi alle får det litt bedre når vi tør å la andre komme innpå oss på den måten 🙂 Ønsker dere masse lykke fremover!

  9. Som om jeg skulle sagt det selv. Utrolig bra skrevet!
   Kjærlighet er det livet handler om.
   Det er bedre å kjenne kjærlighet og bli knust enn å aldri få kjenne hva kjærlighet er.
   Sorg er desverre motpolen til kjærlighet.
   Men stå på, du er sterk og jeg håper dere får et langt og lykkelig liv sammen!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg