endelig min tur; ADAMS matkasse!

annonse

Okey, dere! Dette har jeg ventet lenge på. Jeg har lest om Adams matkasse overalt det siste året, og etter at jeg flyttet ut fikk jeg virkelig lyst å prøve det selv. Hvor deilig er det ikke å få levert ferdige råvarer for hele ukens middagsmeny? Aaaaaltfor deilig! Jeg fikk servert 3 ulike Adams matkasser på mandag; Ekspress for to, Fruktkassen og Vinterkos. Dette har vært en sinnsykt stressende uke for meg med mange møter og happenings på agendaen min, faktisk så stressende at jeg vet med sikkerhet at jeg ikke hadde rukket å planlegge middag og gå på butikken hver eneste dag. Derfor var det helt perfekt å få tilsendt oppskrifter til middag sammen med tilhørende råvarer i akkurat den porsjonen jeg behøvde.

Jeg lager ofte middag sammen med kjæresten min, så Ekspress for to var midt i blinken for meg. Det er for øvrig den kassen som er bestselger hos Adams. Den sparer deg for tid OG oppvask, noe jeg merket med en gang. Middagene tok under 20 minutter å lage, og så var de så klart både sunne og smaksrike. Akkurat det jeg ser etter i en middag!

5 gode grunner til å velge Adams matkasse:

 • Du sparer tid og slipper stressende handleturer på butikken
 • Du sparer penger! Mindre impulskjøp og null matsvinn resulterer i redusert matbudsjett for 4/5 av våre kunder
 • Du spiser sunne, gode, inspirerende og varierte middager hver eneste dag
 • Ingen bindingstid
 • Eneste matkasse-leverandør med kundeklubb – Klubb Adam

 

Adams har også lansert to nyheter: Adams Tex Mex og Adams Mexican Street Food. Sjekk dem ut og les mer på nettsiden om dere er interessert i å bestille noen av dem hjem 🙂 Jeg har utrolig lyst å prøve begge to, meksikansk mat er jo det diiiiggeste!

Wohhhooo! Du får levert varene på døra, noe så deilig! For meg som har så mye å gjøre og føler at dagene egentlig skulle vært lenger enn 24 timer, er dette helt perfekt.

Nå tenkte jeg å vise dere noen av måltidene jeg har spist denne uka! Tipper mamma blir glad nå, når hun ser at jeg har spist ordentlig middag hele uka. Haha, on TIME sier jeg bare. Med Adams matkasse er det jo bare utrolig, utrolig enkelt!

GLUTENFRI PIZZA MED HVITLØKSDRESSING

(Daaaaamnnn denne var god!! Må lages igjen!)

SEIFILET MED AGURKSALAT OG GLASERTE GULRØTTER

ASIATISK KYLLINGGRYTE

Fruktkassen falt selvfølgelig i særs god smak hos meg. Jeg er fruktelsker number ONE, haha! All frukten var i beste kvalitet.

Og så må jeg bare si at Vinterkos-kassen er helt AMAZING. Herregud, så mye godt… La oss bare si at karamell-trøflene og trøflene med havsalt forsvant fort. Her er det masse deilig kaffe, te, mørk sjokolade og ekslusivt godteri som er perfekt å kose seg med på kvelden.

RABATTKODE TIL DERE!

BLOGG_KRISSSY gir ekslusivt 50% rabatt på første levering, uansett hvilken matkasse man velger, samt gratis velkomstgave fra Le Creuset til en verdi av 239 kroner. Er du allerede kunde hos Adams Matkasse? Husk at du får 100 Klubb Adam-poeng for hver matkasse du mottar. Poengene kan du bytte inn mot flotte produkter fra kjente merkevarer på Mine Sider hos Adams Matkasse 🙂

  1. Heii du! Jeg bare lurte på om dette betyr at du har gått bort fra det vegetariske kostholdet igjen, eller om du fortsatt er vegetarianer? Klem

  2. Hei,
   at jeg skal kaste bort mer tid og penger på dette, ved å ringe dere,
   det kan dere bare drømme om.
   Jeg sendte til dere, fordi at jeg ikke vil ha mer av dritten deres.
   Slutt å terroriser meg med å banke på vinduer og dører om natta.
   Dette er som i Hitler-Tyskland.
   Jeg har ikke bestilt noe av dritten deres og kommer ikke til å gjøre det.
   Når jeg sier at jeg vil være i fred, så mener jeg det.
   Slutt å skriv, ring eller mase på døra mi, og la meg være i fred.
   Erik Ribsskog
   PS.
   Og jeg er herr Ribsskog, for dere.
   Eller butikksjef Ribsskog.
   Jeg har jobbet som butikksjef, i Rimi, og liker ikke dette, at andre
   skal fortelle meg, hva jeg skal lage til middag.
   Og smør fulgte heller ikke med.
   Og mye annet også.

  3. Heisann fine kristine!
   Jeg skal flytte til oslo til høsten, og etterhvert begynne å studere (ikke med en gang). Jeg bare lurte på hvordan du fant leiligheten du nå bor i? Hvilken prosess du fulgte? Og eventuelt hva du anbefaler? Jeg har selv utrolig lyst å bo på grünerløkka, men er litt skeptisk til kollektiv.. Liker du det? 🙂 Har du generelt noen andre tips når man skal finne seg leilighet i oslo?? Vet du kanskje om noen som leier ut et sted enten på majorstuen, løkka eller sentrum??
   HILSEN DESP BERGENSJENTE SOM GLEDER SEG Å FLYTTE TIL OSLO

  4. Er du ikke vegetarianer lengre? Du snakka såå varmt om det å være vegetarianer, men nå ser det ut som at du har begynt å spise kjøtt igjen. Betyr det at du har kuttet ut det vegetarianske kostholdet kun for å reklamere for Adams matkasse? Maten så forresten veldig god ut! Liker forresten at du tar bilde og skriver litt om de ulike rettene du fikk oppskrift og råvarer til, da jeg ikke har sett så mange andre bloggere gjøre dette. Tommel opp for det👍🏻

  5. Hei,
   Så sykt fresht håret ditt var nå, veldig kledelig.
   Et spm til deg, hvor har du kjøpt skoene du har på deg i dette innlegget?
   De er så sykt fine *-*

  6. Har du noen tips til ei jente på hele 23 år som hele livet har drømt om å bli klesmodell men ikke har tatt sjansen siden hun i 5 år har hatt en drit sjalu kjæreste. Nå er det slutt og jeg ser hvor mye jeg har gått glipp av. Tiden gikk så fort, og nå vil jeg ta tilbake noen av de årene han tok i fra meg og gjøre det jeg selv vil. Jeg bor like utenfor Trondheim (altså ikke noe stor plass) men jeg drømmer virkelig om å prøve meg som modell, så har du noen tips til meg fine Kristine? 🙂

  7. Her bommet du.
   1. Du har kopiert de “faktaene”
   2. Er ikke du vegetarianer? Tenk å reklamere for mat man ikke spiser.

  8. Til dere over: hun har jo aldri sagt at hun er vegetarianer? Hun bare sluttet å spise/spiste mindre kjøtt!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg