hardtarbeidende, men avslappet

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Tortilla chips, vin og søskenprat. Blir det bedre? De siste dagene har livet bare flytet, og det er deilig. Jeg har ikke sminket meg spesielt mye og stresset med å se bra ut. Jeg har heller bare tatt på meg litt concealer, en rød leppestift og klær jeg føler meg komfortabel i. Jeg har spist Tortilla Chips mens jeg har drukket vin sammen med mennesker jeg liker. Håkon på torsdag, Fabian på fredag og en ny venninne som heter Nelly på lørdag. Litt sånn effortless life, som er det type liv jeg har lyst å leve. Jeg har alltid vært og kommer alltid til å være en hardtarbeidende jente, men jeg vil lære meg å ha en avslappet holdning til livet oppå det. For det er kanskje nettopp det jeg har slitt med de siste årene… Jeg har bekymret meg for altfor mye. Over ting som ordnet seg til slutt, og som ikke fortjente stresset mitt. “Senk skuldrene, på ordentlig” fikk jeg fortalt, og de ordene sitter i meg. For ja, Kristine, du må seriøst senke skuldrene dine. Ha-ha. Stresse litt mindre og nyte litt mer., kjære deg. Heldigvis er jeg på vei.

Det var skikkelig deilig å våkne på søndag etter alle de fine dagene jeg hadde forrige uke. Selv om jeg var en smule redusert var jeg likevel gira på å få unnagjort de typiske gjøremålene mine på søndager: vaske leiligheten, rydde rommet, ta en lang dusj, nappe brynene, ta ansiktsmaske. Og spise enda litt mer Tortilla Chips. Den med cheese som dere ser på bildet er forresten helt amazing. Jeg er altfor avhengig, hehe.

    1. Bor du enda med roomien din? Hvordan går det å bo sammen nå som du har fått kjæreste osv, og hvilket forhold har dere? 🙂 <3

    2. Herreguuud nå må jeg bare legge igjen en kommentar!! Jeg har i flere år klikket meg inn på bloggen din, men det har vært fordi jeg sitter på macen min og kjeder meg.. Men vet du hva, nå er jeg fast leser, hver dag. Jeg elsker personen du er blitt, hva du står for og hvilke verdier du har, hvordan du ser på deg selv, ALT!! Fortsett dit du er på vei nå. Jeg klarer ikke helt sette fingeren på hva jeg liker så godt ved deg, men hvis jeg skal prøve så syns jeg du er ærlig, du gir av deg selv, skriver om følelser, både gode og vonde. Jeg elsker også vintage (?) stilen din, håret ditt (så mye finere etter du klipte det btw), hvor forelsket du er, ja lista er lang… keep going, du er kjempeflink!!!!!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg