ansiktet hennes glødet

I dag har vært en deilig dag. Sånn skikkelig… deilig. Jeg våknet hos Fabian, og vi spiste frokost sammen før vi heiv på oss hver vår skinnjakke og kom oss ut av døren. First stop; coffee! Ah, jeg har blitt ordentlig kaffe-menneske nå, og det er så gøy, hi-hi. Ingenting smaker bedre enn nykvernet kaffe på morgenkvisten. Vi dro innom en kafé på Frogner, om dere bor i Oslo og ikke har vært på Eckers, ta turen. De har nydelig kaffe. Da jeg tok imot koppen, som ikke bare varmet hendene mine, men absolutt hele meg, fikk jeg skikkelig følelse av at…. wow. Så spesielt og unikt hvert eneste øyeblikk egentlig er. Er jeg helt rar som tenker slik? For jeg bare tenker på hvordan det blir å se tilbake på dette når jeg er 40 år. Da kommer jeg sikkert til å se tilbake på denne tiden og tenke på denne dagen. Jeg har jævlig god hukommelse, haha, så god at jeg sikkert husker kanskje litt for mye i detalj. Der lille Kristine stod, med rufsete hår fordi hun glemte hårbørsten sin hjemme, mannlig skinnjakke i size L, boots som ikke er enda knyttet igjen fordi hun er litt vimsete samtidig som hun gir litt faen og med et blekt ansikt fordi hun ikke orket å tryne i sminkemappa.

Og likevel… Likevel så hun mer levende ut enn noen gang. Ansiktet glødet, øynene glitret, hjertet danset. Fordi hun opplevde sin første forelskelse, hun var et steg nærmere å finne ut hvilken person hun ville være her i livet, hun utforsket hver eneste dag og hun gjorde ting hun aldri hadde gjort før.

For hvert nye sted jeg er her i Oslo, tenker jeg på hvordan det blir å komme tilbake til disse stedene 5…. 10, 20 år etterpå. Gudene vet hvor jeg er i livet da. Alt jeg vet er at det kommer til å være knyttet en hel haug av fantastiske minner og følelser til alle disse stedene.

  1. Apropos glød; du har virkelig fått så fin hud i de siste månedene, den gløder til tross for lang vinter! Sikkert av flere grunner; du tar vare på huden både ytre sett og med Skin-tablettene du tar, men forelskelsen håper jeg hjelper og 🙂

  2. Hei kristine! jeg kommenterte en gang og spurte om hvilken mascara du bruker? men jeg har klart å glemme hvilket innlegg jeg kommenterte på! så jeg spør igjen; hvilken mascara bruker du? 🙂 du har så sykt fine vipper

  3. No offence men jeg synes bloggen din er så mye mer monoton enn før.
   Hvert eneste innlegg så si handler kun om “forelskelsen din”.
   Hvorfor kan ikke bloggen handle mer om deg og ikke noe så trivielt som kjæresten din som du forteller hvor “lykkelig du er sammen” i annen hver setning.
   Er det alt du har og har oppnådd som er verdt å snakke om?
   Kan du ikke skrive om hva du på egen hånd oppnår i livet?
   Ja lykke er en acheivement i seg selv. Men selvrealisering oppnår du ikke før du er en ressurs for samfunnet og er noe verdt å se opp til for det du har oppnådd og det du gjør.
   For en forelskelse er vel ikke noe ‘acheivement’ som repetativt gjentas og skrytes av om og om igjen .

  4. Herregud, jeg syns det er så bra at du tar seg tid til å lese og svare op kommentarer fra lesere! Det viser så godt at du bryr deg! Du er deg selv, du sier og gjør va du vil, jeg misunner deg for det! ❤Du er favoritt bloggern min, L💙U Kristine!

  5. Jeg elsker deg å innleggene dine gir meg så utrolig mye, bare du som person lyser opp og gir meg masse energi i en DRIT kjedelig hverdag på vgs! Haah

  6. Synes det er så fint når du skriver som dette! Blir veldig oppmuntret av å lese bloggen din for tiden. Må også rose deg for å være en av svært få bloggere(som jeg har lagt merke til i det minste) som uttrykker at du genuint setter pris på de små tingene og øyeblikkene i hverdagen! Er sånn selv og blir så glad av å lese dette!

  7. Hei flotte Kristine! Jeg har fått med meg at du har slitt med uren hud, og sliter med det samme. Lurte på om du hadde en sminkefjerner å anbefale med tanke på dette? 🙂 ha en strålende dag!

  8. Kvifor prøver du så hardt å etterlikne Fabian sin uttrykksmåte, Kristine? Det her er ikkje deg. Du har t.d. aldri analysert det å drikke ein kaffekopp opp og ned og att og fram i mente før du traff Fabian. Eg blir ganske sveitt her eg sit.
   Han har sin uttrykksmåte, og du har din. Eg likte det du skreiv, og måten du var på tidlegare. Der var du deg sjølv! No der i mot, prøver du so veldig hardt å etterlikne kjæresten din.
   Heilt greit at du er veldig forelska. Det unner eg deg. Men ikkje herm etter hans poesi-innlegg.

  9. Jeg har aldri kommentert på en blogg før tror jeg, men jeg må si det har vært fascinerende å se hvordan du har utviklet deg. Jeg sitter og tenker tilbake på tiden du la ut masse inspo bilder og nå har du på en måte det livet! Jeg synes det er så kult, du gikk etter det du ønsket og nå lever du veldig likt det du så opp til før ser det ut som. Jeg kan bare håpe at jeg også vil bli så heldig at jeg bare lever og finner mer og mer ut om meg selv av de minste ting. Jeg er også sånn som kan stoppe opp å tenke over slike små ting som en kaffekopp og huske nøyaktig hvordan jeg så ut og hvorfor, jeg synes det er gøy og i tillegg skriver jeg dagbok fordi jeg elsker å se tilbake på ting. Uansett jeg ville bare si at jeg beundrer hvordan du sakte men sikkert finner ut av deg selv og går etter det du ønsker 🙂

  10. Ingrid: Hey! Vet du? Jeg bruker Garnier sin 3 in 1, jeg. Den har jeg brukt siden 8. klasse, haha. Fås kjøpt på matbutikken til en rimelig penge 🙂 Jeg har masse dyre ansiktsrenser her hjemme, men denne synes jeg er såå bra!

   Ha en nydelig tirsdag <3

  11. En liten anbefaling til deg som er så glad i å drikke Pepsi Max!! <3
   Prøv å ta et stort glass med p max og isbiter, og bland inn liten ferskpresset sitronsaft! Altså, det er såååå godt - du vil ikke angre <3<3

  12. Stolt av deg<3 fortsett å "tramp bestemt med bena" at Kristine Ullebø er Kristine Ullebø uansett hva slags kommentarer du får. Du er endelig fri, og frihetsfølelsen kan ta deg hvor som helst hvor enn du ville ønske! Med seff oppturer og nedturer, det er helt naturlig og faktisk våre nedturer er de som lærer oss mer enn vi tror, som bidrar mase til utviklingen vår. Fortsett å vokse, utvikle deg, reflektere, være i nuet, bare puste inn alt. Det er livet. Jeg har ikke fulgt bloggen din lenge, faktisk kun et par uker!? Men jeg var innom bloggen din kanskje 2-3 ganger da du bodde i Førde, og da var du fortsatt bare "barnet". Det er en stor, stor forskjell! Om Fabian, forelskelsen og oslolivet samt frihetsfølelsen er med på å påvirke din utvikling så er ikke det annet enn positivt. Det er ikke vits i å overtenke det eller være negativ til det. Alle møter mennesker i livet som vil forandre de, som vil vekke noe i de, som ved å bare dele sine tanker røre noe fram i deg. Og påvirker det deg positivt og oppløftende så bare nyt!!

  13. Igjen, du bor rett ved tim wendelboe som er kanskje verdens beste kaffebar, på frogner skal mocca være noe av det ypperste

  14. @Anonym over.
   Det er akkurat det jeg mener.
   Det virker så utrolig påtatt og pretensiøst ! Til og med Sophie Elise klarer å virke mer relaterbar og interessant enn dette. Hun som begynnte som en sikkelig rosablogger. The irony..

  15. Haha herregud, når begynte du å analysere det å drikke kaffe? Etter du møtte fabian? Ser utrolig dumt ut hvordan du skal etterligne han til enhver tid.

  16. Du har gitt meg så mye inspirasjon, Kristine. Dine blogginnlegg har gitt meg mer selvtillit, lyst til å leve mer, sette pris på de små tingene og tenke utenfor boksen. Tror jeg sjekker bloggen din for oppdateringer typ, 5 ganger daglig! Du har en selvtillit, arbeidsmoral og livssglede som er helt unik, et forbilde er du uten tvil. Prøvde meineklang vinen du har snakket om forresten, den var BOMB AF! Fyfaen så god. Uansett, vil ikke virke som en creepy stalker altså, men takk for at du blogger og gir en livsglede og motivasjon som stråler gjennom skjermen min. Også klesstilen din er helt rå, fyfaen jeg digger deg, Kristine og jeg håper bare det beste for deg og din fremtid! <3 Norge neste top model er du og, stå på! Aldri slutt å vær deg selv, for utifra det jeg har lest av bloggen din disse årene så virker du som en drit kul og genuint snill person.
   Much love

  17. Du er drit kul Kristine! Har ikkje lest bloggen din før no, men du er ein av favorittbloggarane mine allereie. Du har ingen fliter, du snakker om at du har vondt i underlivet og at du liker å poppe kvise. Veit ikkje om fotballfrue hadde tørt da?
   Elsker at du er så ærlig, og fortel om at livet ikkje er ein dans på roser. Du gir faen i ting – nåke som er særs bra. Orda og setnignane dine er fine, og du er smart. Me treng flere av deg i bloggverden
   Stå på, vakre vene <3

  18. Hei,
   kan du begynne å lage mer youtubevideoer, elsker når du lager videoer + på denne måten kan vi føle vi blir litt bedre kjent med deg, mby?
   Som feks ” a day in my life”, “what I eat in a day”, “who knows me better (fabian eller broren din)” type videoer?
   <3 klem

  19. wow. Har ikke vært inne på bloggen din på en stund, men satt og bladde meg nedover nå. Denne teksten slukte meg inn i en fantasiverden utenom det vanlige. Takk. Du skriver så vakkert.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg