til dere som mener jeg forandrer meg for Fabian

Processed with VSCO with f2 preset

“Haha herregud, når begynte du å analysere det å drikke kaffe? Etter du møtte Fabian? Ser utrolig dumt ut hvordan du skal etterligne han til enhver tid.”

Haha, kommentarer som dette total-ignorerer jeg, fordi det er kun kjipe mennsker som spyr ut slike utsagn. Men for dere som lurer på hvordan min reaksjon i forhold til slike kommentarer er; her kommer det. Jeg har blogget i 8 år nå, og det er ikke før det siste året at jeg har begynt å bli personlig. Etter at jeg flyttet ble jeg enda mer personlig fordi jeg valgte å satse fullt på bloggen min, og nå som Bloggerne har begynt å rulle på skjermen deler jeg omtrent alt som skjer oppi hodet mitt. Fordi det er slik jeg er, og jeg vil være ærlig med dere. Jeg har sett fantastiske sider ved livet som jeg aldri har sett før, for første gang har jeg danset på roser og følt meg ordentlig lykkelig. På samme tid er det også dager hvor jeg er så nede og dypt i mitt eget sinn at jeg ikke engang orker å ta opp telefonen for å ringe en venninne. For et år siden blogget jeg hovedsakelig om dagens antrekk, hvilken prøve jeg øvde til eller hva jeg spiste til middag. Det betyr ikke at jeg ikke var like tenkende da som jeg er nå. Ja, jeg analyserte hvor fint livet kunne være på den tiden også. Kanskje det ikke var den varme kaffekoppen, men heller Pepsi Max-flasken jeg kjøpte i kantina som fikk meg gjennom 2 timer norsk mandags morgen. Jeg har alltid vært slik, helt fra jeg var liten av har jeg tenkt, fundert, kvernet, satt spørsmålstegn bak ting. Hvor fint livet kan være, og hvor kjipt og sinnsykt vondt det også kan være. De siste årene har jeg oppdaget nye sider ved min egen psyke, på både godt og vondt. Jeg synes det kan være vanskelig å være på tomanns-hånd med et menneske, fordi ALLE sansene i kroppen min jobber på fullgir i selskap med andre mennesker. Jeg overanalyserer. Kanskje jeg er litt nevrotisk. Jeg straffer meg selv for ting jeg gjør og sier, kanskje mer enn hva du gjør. Eller kanskje du er slik som meg også? Jeg får nemlig inntrykk av at mange tenker i samme baner som meg. Og det er det som er så fint med at jeg er blitt åpen, for usikre jenter der ute som føler seg alene om å synes det er slitsomt å være med mennesker, kan lese at HEY, det finnes flere! Hvor fint er ikke det?

Jeg har aldri forandret meg til noen jeg ikke er, for noen. Herregud, hvordan skulle det gått, da? Tror dere ikke kjæresten min ville gjennomskuet meg om alle tankene mine, alle refleksjonene mine, alt jeg gjorde, var påtatt og ikke ekte? “Du går med skinnjakke på grunn av Fabian” – veeeeel… Jeg har jo faktisk designet 3 skinnjakke-kolleksjoner hele 3 år før jeg møtte han? Men så KLART er jeg blitt inspirert. Sinnsykt inspirert. Jeg har aldri møtt et menneske som har inspirert meg så mye på alle områder i livet. Til å utvikle meg selv, jobbe med de dårlige sidene mine, dyrke de gode sidene mine, utvide kunnskaps-horisonten min, være nysgjerrig på det livet har å by på. Dere leser jo bare overflaten av vår relasjon, men kanskje dere forstår mer når han kommer på skjermen i neste uke. Jeg sa i første episode av Bloggerne at jeg ikke vil ha kjæreste fordi mitt inntrykk har så og si hele livet mitt vært er gutter er dumme og vil bare ha sex. Det var feil. Jeg fant en jeg kan ha fine samtaler med, som tenker like dypt som meg, og som i tillegg er litt eldre enn meg og har mer erfaring – som gjør at jeg kan lære mye av han. Jeg er bare 20 år, og jeg har en hel HAUG å lære. Og det er så fint å kunne gjøre det sammen med et annet menneske.

Disse “dype” sidene ved meg som enkelte synes det er kult å gjøre narr av meg for, har alltid vært i meg. Forskjellen er at jeg har begynt å vise de. Og ja, Fabian har nok vekket mye i meg. Er det galt, da?

I think not.

Og om du ikke finner glede i en varm kaffekopp mandags morgen, så er det cool. Jeg gjør det, i alle fall 🙂

  1. Stå på Kristine. Husk at det er mange flere som heier på deg, enn de som er spydig mot deg. Du er flott, og hele deg er beundringsverdig. Aldri glem hvor fantastisk du er <3

  2. Du er unik! Kul og helt rå. Fuck de haterne som skriver dritt på dritt på dritt, slay your day og nyt livet som en suksessfull blogger og modell, vi er her og backer deg hele fuckings veien gorgeous 🙂 STÅ PÅ VAKRE!!

  3. Så du påstår virkelig at du ikke skryter og virker som du er helt besatt av å fronte forholdet ditt i så og si hver eneste post på bloggen ?
   Hvordan i all verden er det “relaterbart”

  4. Jeg liker deg jeg <3 Om du har tid, kunne du ha skrevet om hvordan du ble kvitt mageproblemene dine? Sliter så mye med det selv og det gjør sååååå vondt + at man føler seg helt jævlig!
   Nydelig dag til deg vakre.

  5. Alltid noen som vil mene det motsatt enn en selv. Ser ut som du endelig har funnet deg til rette og at du har det veldig bra med Fabian. Vi kan ikke kjenne alle sider ved deg ved kun å lese en blogg,, så da blir det fort nytt og rart når du gir oss innblikk i en side vi ikke er kjent med. Dette er kun positivt ment. Stå på videre 🙂

  6. Det er jo bare kjempefint å lære og utvikle seg sammen med partneren sin! Det er jo ikkje rart dokke har påvirkning på kvarandre fordi det skjer i alle forhold uansett, både med venner og kjærester. Så du har nok rett at folk som skriver sånt er misunnelige/ kjipe. Fint å se alt du opplever med Fabian:) sjøl har typen min introdusert meg for fleire ting, og gitt meg et meir åpent syn på ting, og det er jo bare positivt.

  7. du er fantastisk. aldri la deg knekke av mennesker som ikke ser lenger enn sin egen urimelighet…. du er en inspirasjon!

  8. Syns du er kul jeg, Kristine. For tiden leser jeg alle innleggene dine, istedet for å bare bla fort igjennom – nettopp fordi du har så mye interessant å komme med etter at du begynte å bli mer personlig. Stå på og fortsett med det du er god til!

  9. <333 wow, du er så utrolig vakker!! og veldig fint skrevet, elsker hvordan personligheten din skinner gjennom i innleggene dine

  10. Til deg som mener at Kristine er besatt av å fronte forholdet sitt og skryte av det – når man driver blogg på heltid og man er i et forhold så er det kanskje ikke så jævlig rart at ting om forholdet dukker opp ofte eller? Hadde vært rarere hvis ho hadde type og ikke skreiv en dritt om han, kjæresten blir ofte en stor del av hverdagen når man får seg det, og siden Kristine faktisk blogger om hverdagen sin vil jeg si det er naturlig. I tillegg også ganske relaterbart for andre som har kjæreste, men regner ikke med at du er en av de 😉

  11. Jeg synes du er rå, Kristine. Det er deilig å se at noen klarer å vise en så ekte og åpen side av seg selv, i et land hvor det er så mye fokus på å være normal, og å passe inn i mengden. Jeg kjenner meg igjen i veldig mye av det du skriver, og det er kult at du har ben i nasa, og tørr stå opp for deg selv og det du mener. Keep it up.

  12. Hvis det er så normalt at man skriver så mye om forholdet sitt når man blogger, så er det jo litt rart at typen hennes såvidt nevner henne i sine innlegg. Han er vel for opptatt med å dyrke seg selv…

  13. Du er så sinnsykt inspirerende, har faktisk ikke ord. Du virker som en sykt kul person med bein i nesa, og det digger jeg.
   Før bladde jeg bare gjennom innleggene dine kjapt, men nå leser jeg de fleste gang på gang for så og si hvert innlegg nå har et unikt preg over seg og insipirerer meg så mye.
   Så takk, takk Kristine for at du er en sånn fantastisk person!

  14. Vet du hva, Kristine? Slike møkkafolk skal du bare heve hodet høyt over og se langt ned på. Patetiske er de, der de sitter bak tastaturet sitt og tror de kjenner deg bedre enn det du gjør selv. Latterlige er de, som ikke har annet å bruke livene på enn å sitte og spekulere i hvordan du har endret deg, når det hele startet, og hva de tror grunnen er. TROR. Og ekle er de som tar den troen, vrir den om til sin egen lille ‘faktaopplysning’ for så å spy den ut i kommentarfeltet ditt. ÆSJ, sier jeg bare. Slike personligheter som disse menneskene utviser, er bare KVALMT!

  15. “Så du påstår virkelig at du ikke skryter og virker som du er helt besatt av å fronte forholdet ditt i så og si hver eneste post på bloggen ?”
   …det er jo Kristine sin blogg. Sykt merkelig at hun skriver om livet sitt.
   Herregud, noen folk.
   You do you, girl!

  16. Haha aw kjære “Lættis” 🙂
   Faktisk jo jeg er en av de som har kjæreste det er derfor jeg uttaler meg 🙂 jeg har hatt samme kjæreste i 6 år men det hadde jo vært litt monotont og tragisk om jeg prakket på alle og enhver hele tiden “hvor utrolig lykkelige vi er sammen”
   Det går en grense og jeg snakker ikke om hva man kan poste om. Fordi hey, man kan poste om hva man vil.
   Jeg snakket om hva som virker sosialt tilbakestående og totalt mangel på sosial intelligens.
   Og skyting og en besatthet av å hele tiden nevne i hver andre setning hvor “lykkelige man er sammen”er definisjonen av underliggende skryt av noe som ikke er noe å skryte av !
   Det blir monotont, meningsløst og til gangs repetativt.
   Men du Lættis er jo sikkert 14 år som resten av “supporterene” og skjønner sikkert ikke engang hva jeg prøver å si.
   Lykke til med livet Lættis , bedre å la ting snakke for seg selv slik at man slipper å skryte:)

  17. Wow. Kjente meg virkelig igjen i det du sa om at du straffet deg selv med ting du sier og gjør, man føler virkelig at man er alene om å føle det sånn. Jeg er også en person som funderer og bruker mye energi på å overtenke på ting. Jeg bare er sånn. Syns det er fantastisk at du tørr og vise en mer sårbar og at ikke hver dag er perfekt. Syns du skal forsette å være deg, du er flink og god nok som du er! Jeg setter iallefall pris på ærlighet 😊 Stå på!

  18. SER??! Du ignorer det. LOL, det er OSS, leserene dine! VI kjenner jo bloggen din og ser hva som skejr nå og lurer på hva FAEN du tror du driver med. Hyggelig å ignorere oss.

  19. Blitt så inspirert av deg i det siste! Elsker når du skriver om dine tanker om livet osv, for ofte skriver du akkurat som om jeg skulle ha sagt det selv

  20. Er det vanlig å bytte agency så ofte? Spør ikke som kritikk, men er bare nysgjerrig. Vet jo ikke hvordan “modell-verdenen” funker hahah

  21. hei kristine! jeg vil bare si at du er min favorittblogger fortiden, og jeg digger hvordan du har utviklet deg det siste året. det inspirer meg skikkelig, og jeg ser på deg som en utrolig kul person. jeg digger at jeg kan følge livet ditt uten at jeg kjenner deg i virkeligheten. fortsett å være den du er! hilsen meg <33

  22. Herregud, skjønner ikke hvorfor folk legger seg opp i at du bruker skinnjakke, at du nyter en kaffe…. du må få lov til å gjøre akkurat det du har lyst til uten at blogglesere med dårligere liv enn deg skal måtte spy ut kommentarer som får deg til å føle deg dårlig med deg selv… Jeg synes det ser ut som Fabian får deg til å utfordre deg selv, og det er ingenting annet enn positivt!!
   OG! Jeg tok til meg motet og gikk med RØD eyeliner her om dagen, og jeg synes selv det såg utrolig fint ut! Du inspirerer meg til å tenke utenfor boksen, og jeg tenkte “kan Kristine Ullebø gjøre det, kan jeg og!” En venninne av meg spurte noen dager senere “hvor er den røde eyelineren da?”, og det fikk meg til å føle meg skikkelig teit, haha.. likevel, jeg tok et steg i riktig retning!

  23. Hahah sykt hvordan du kan bli “sinnsykt inspirert” av Fabian… Det er jo bare trist, du som virket som en så oppegående og smart jente

  24. Til deg som mener det er sosialt tilbakestående (ok…..) og sosialt uintelligent at et mennesket uttrykker sine følelser uavhengig om hun er i et forhold eller ei; hun har aldri vært forelsket før nå, hun er nyforelsket, du har vært i det samme, gamle forholdet i 6 år og du utstråler ingen form for positive energier i kommentarene dine, hverken måten du skriver på, håningen eller innholdet. At du gidder. Bare fordi kristine skriver om forholdet sitt og hvor GODT hun føler seg så betyr ikke det at alle andre mennesker i forhold må ta til seg internett og gjøre det samme haha! Bare fordi noen er annerledes enn deg eller gjør noe annerledes enn deg trenger ikke det å dømmes i alle patetiske retninger. Men aff, det er så lett å gjennomskue mennesker som skriver nøyaktig slike kommentarer som du gjør, for det er jo flere av dere spredt litt rundt omkring. Din oppførsel reflekterer kun hvordn du har det med deg selv lille venn, så det er helt åpenbart. Mem lykke til på veien til å finne din egen lykke da, sånn på ordentlig, innenifra:)

  25. Skjønner du ikke hva repetativ gjentagelse er ?
   Skjønner du ikke hva jeg skriver ?
   Du skriver noe som er helt urelatert til poenget mitt ?

  26. Lykke innenfra er
   selvrealisering , å utrette noe i livet som er samfunnsnyttig,
   Være et verdig forbilde (og ved det mener jeg noe unge jenter kan se opp til og bli selvstendige, velutdannede samfunnsnyttige borgere)
   La ting tale for seg selv uten å ha en sykelig trang til å ødelegge det ved å skyte av det og om igjen.
   Kan du si du har oppnådd det Kjære “Lættis” som ser ut til å ha misforstått poenget mitt bak innlegget ?
   Tror du jeg hadde ment det jeg mener om jeg ikke visste at man kan føle ekte lykke og selvrealisering uten å repetativt nevne det?
   Vet du hva balanse og variasjon er ?
   Kan du hvis du strekker forståelsen din bare litt ekstra forstå at det ikke er kritikk med oppgitthet som ligger bak?

  27. Hahaha, jeg elsker det og kjenner meg så sykt igjen. Ble så mye kritisert for å ha endret meg når jeg fikk kjæreste, men det som egentlig skjedde var at han fikk meg til å akseptere de sidene jeg tidligere hadde skjult. Han fikk frem meg, slik jeg egentlig alltid har vært, følt og ment. Digger at du står opp for det, for i dagens samfunn, særlig blant jentene, så er det jo helt galt at man endrer seg når man får kjæreste 😂💪🏼

  28. Omg DIGGER deg, og du og Fabian ser helt fab ut sammen!!! Håper jeg selv en dag møter en som virkelig kan inspirere meg til å bli rett og slett bli en bedre versjon av meg selv. Fuck de smålige og sjalu sjelene som skal sitte og kritisere deg pga. at du har utviklet måten du skriver på, og de som liksom ikke “tillater” deg å være forelska og ja, som du sier det, inspirert! Jeg har fulgt bloggen din leeenge, og jeg må bare si at jeg elsker hvordan du jobber med bloggen din og at du gir oss et større innblikk i livet ditt nå. Bloggen din har fått et mye mer personlig preg, og jeg må si at du virker som en gjennomsyra kul person, Kristine! Med eller uten Fabian.

  29. Hvem er egentlig du til å bestemme hva som er sosialt tilbakestående, og hva som er sosialt intelligent og ikke? Personlig mener jeg at det er nokså tragisk hvordan du har en trang til å kritisere Kristine for å “skryte” av forholdet sitt. Det er definisjonen på en underliggende usikkerhet på seg selv, det du driver med. Mvh. en 18-åring som har det helt fantastisk med kjæresten sin til tross for at vi har vært sammen lenge, og JA – jeg skryter av det. Arrester meg for min mangel på sosial intelligens. 🙂

  30. @ kommentaren over
   Kan du vær så snill å forklare logikken i trangen din til å skryte av det da ? Istedet for å la ting snakke for seg selv ? Vær så snill enlighten us.
   Er ikke dette nettopp denne generasjonens narsissisme er bygget på? Ensidig fremstilling av sin egen lykke ?
   Blir lykken min redusert av at jeg ikke skryter av den hver dag ?
   Blir vitnemålet mitt dårligere av at jeg ikke putter på sosiale medier at jeg fikk toppkarakter ?
   Blir det faktum at jeg er medisin student på 4 året og stolt av det repetativt måtte gjentas for hver dag som går ?
   Hva i h* er galt med det nivået på dagens samfunn?

  31. haha! jeg dør av den samtalen mellom kommentarene over !
   “Hjertet hennes glødet hver gang hun tenkte på hvor heldig hun var som hadde kommet inn på medisin og kun hadde 2 år igjen.
   Dette er det lykken er, å finne et så samfunnsnyttig fag å studere, å føle seg som et nødvendig tilskudd til samfunnet
   Hun følte på hvor utrolig heldig hun var hver eneste dag.
   For å ikke glemme hvor mye hun elsket kjæresten sin hver dag.
   Hvor lik kjæresten hennes var både på det intelektuelle plan og det følelsemessige
   De matchet hverandre perfekt og dette måtte gjentas hver dag til hele verden på sosiale medier.
   Tankene om å dele det samme tema hver dag bare repeterte seg som på en “replay knapp” i hjernen hennes”
   – Hva hadde verden vært uten selvironi og satire xx
   voks opp og tål en alternativ mening på hva dere deler på sosale medier. Det er ikke kritikk det er motridende mening på hvordan man velger å fremstille seg og ting.

  32. Hei Kristine!
   Vet du hva, jeg opplevde noe av det samme som deg for en tid tilbake. Møtte en litt eldre fyr på fest og noen dager senere møttes vi til en flaske vin. Det er merkelig hvordan en person kan få deg til å oppdage helt ukjente sider og kvaliteter ved deg selv. Og jeg legger vekt på OPPDAGE, for nei – han forandret meg ikke, det gjorde jeg selv, fordi jeg ble inspirert til det. Og selvom jeg aldri forelsket meg i han, som du har gjort i Fabian, er jeg ikke annet enn genuint glad for at jeg ble kjent med et så fascinerende menneske.
   Og akkurat derfor støtter jeg deg i det her. Fordi vi blir ikke mindre originale eller selvstendige når vi lar oss prege av andre. Hallo – det er jo en bra ting! Jeg er også “bare” 20 år, og det siste jeg vil er å slutte å vokse mentalt. Det ville vært så forbanna kjedelig når vi har så mye av livet foran oss. Til tross for at jeg vokste opp på et sted uten så å si et eneste kunstgalleri, er jeg nå jevnlig på gallerier for å “fylle” hodet med inntrykk. Poenget er, hvordan skulle jeg liksom vite at jeg var så interessert i nettopp kunst før jeg i det hele tatt bevegde meg inn i mer urbane og kreative miljøer og møtte mennesker som delte denne interessen med meg?
   Jeg synes du får så mye meningsløs kritikk. Og til de som påstår at du er en “liksom-kaffe-entusiast”: jeg nekter å tro at alle som bestiller dobbel americano med mandelmelk ALLTID har bestilt dobbel americano med mandelmelk. Vi lærer jo mer om hva vi liker og ikke liker hver eneste dag! Og takk og lov for at vi møter mennesker som kan bidra til nettopp dette.
   Fortsett å se forbi kommentarer som på ingen måte er konstruktive og hold blikket på ting som får deg framover.
   Ha en fin dag!
   Klem

  33. Synes du er rå jeg! Ha det superfint sammen. Håper en gang jeg også er heldig å finner noen som utfordrer meg og som jeg kan ha en dyp samtale med. For akkurat nå, så er det bare gutter ute etter sex rundt meg.. Glad for å høre at det finnes sndre mennesker også haha❤️❤️

  34. For meg er det en stor lettelse å lese at du, som virker så ekstremt utadvendt og bekvem i sosiale sammenhenger, synes det er energitappende og slitsomt å omgås folk. Jeg er veldig glad i å være sosial og blir kjapt ensom hvis jeg er for lenge alene, men samtidig sliter det meg ut. Jeg overanalyserer mine egne og andres handlinger, noe som i lengden krever så sinnsykt mye energi. I yngre alder kunne jeg ikke engang bevege på en arm uten å tenke over hvordan det ville tolkes av andre. Tusen takk for at du gjør meg bevisst på at jeg ikke er alene.
   Jeg vil også påpeke at du gjør helt rett i å ignorere kommentarene om deg og Fabian. Personlig mener jeg at et forhold der man ikke inspireres til å oppdage nye og bedre sider ved seg, er et forhold det ikke er verdt å være i.
   Lev, elsk og vær lykkelig

  35. du skriver så fantastisk bra, digger hele deg. syntes det er latterlig sånn folk holder på i kommentarfeltene dine, det er rett og slett slemt. en dag vil de innse at å rakke ned på andres lykke, vil ikke gjøre at de føler seg bedre. vurderer serr selv å bare konvertere til buddhismen- makan til flotte tanker, verdier og etikk.
   utroooolig kooozzzz<333 med deg og fabian. stå på videre- kunne ønske jeg hadde en så kul venninne som seg, digger deg

  36. Herregud du som kommer inn her for å svare tilbake, du er helt vanvittig firkanta og trangsynt og virker ikke til å ha kapasitet til å forstå noe annet enn hva som rommer seg i ditt eget hodet (boble), så da hjelper det ikke å argumentere med deg for å få deg til å se ting fra flere perspektiv. Du skjønner det fortsatt ikke, for jeg driter i hva innholdet i det du skriver dreier seg om for det kan diskuteres opp og ned i mente, men virkelig du er en bitter person. Alt er energier (klarer du ikke forstå det synd for deg, men tror du meg ikke så får du gjøre research) og de energiene som kommer fra deg her inne er bare negative og det sier alt (….) om deg. Du er ikke ute etter å ha en felles dialog på det du belyser – eller for å høre andres tanker om det du kommer med, du er faktisk her kun for å dømme. Selvinnsikt er en ekstremt sjelden egenskap og gratulerer du er IKKE en av de få av befolkningene som besitter det for å si det sånn.
   I livet er det slike mennesker som bare er ute etter å lage kvalme og bryte ned andre man bare vil holde seg unna. Diskusjoner, uenigheter, dialoger og refleksjoner er helt innafor, men det merkes når noen kun er ute etter å være en dritt mot andre kontra de som oppriktig funderer og har åpne tanker om diverse temaer.

  37. Vil tro man blir veldig påvirket av de man er mye sammen med. For eksempel synes jeg biler og alt som hørte til der var sjukt harry, men nå har jeg en kjæreste som svært gjerne vil skru bil sammen med meg. Og etter et år sammen, har jeg blitt kjempeinteressert i bil, og det er mest jeg som maser når vi skal skru igjen! Hallo, vi er unge, og livet skal prøves ut!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg