en ny sminkestil

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg har som jeg har nevnt litt i det siste, blitt veldig glad i en naturlig sminkelook. Fremover håper jeg på å få litt fregner og farge i ansiktet, slik at jeg kan droppe foundation og heller bare gå uten hudsminke, for er det noe jeg elsker så er det akkurat det. Jeg har begynt å droppe eyeliner og mascara inni mellom, og jeg føler jeg får en HELT annen look. Er dere ikke enig? På en bra måte, synes jeg! Det er gøy å variere litt, og ikke minst er det sååå digg å kunne gnikke seg i øynene, haha.

Nå er det VÅR! Hjertet mitt danser av glede!! Jeg kjente at i dag MÅ jeg bare løpe ute, så jeg knyttet på meg joggeskoene, hoppet i tightsen og en ullgenser før jeg la ut på sprang i Frognerparken sammen med Fabian. Vi løp både runder og intervaller, og det var sååå deilig å føle meg fri og hjemme igjen. Jeg elsker jo å løpe, det har jeg gjort hele livet. Friheten og lykken som bruser i meg mens jeg legger på sprang kan faktisk ikke måles med noe som helst. Etter en god time ute med vind i håret og solsteik i ansiktet, dro vi på treningssenteret hvor vi kjørte litt styrke. Nå er jeg heeeelt død her jeg sitter, haha. Gjett hvem som er klar for taco i kveld. GJETT hvem! Damn, nå skal jeg begynne å løpe mye fremover!

  1. Hvis du vil løpe ute i et litt mer landlig miljø burde du dra til Sognsvann. Eller hvis du vil løpe opp på et “fjell” som du gjorde hjemme i Førde kan du dra til Sørkedalen 😉

  2. Supert at du fronter det å gå uten sminke! Du ser så bra ut uten! Før stappet jeg hele ansiktet fullt av foundation, pudder osv. Men nå i det siste har jeg droppet og sminke meg helt, og det føles helt topp!

  3. Du er utrolig vakker, Kristine! <3
   Jeg hadde også årets første løpetur utendørs i dag! Det var helt herlig, og akkurat slik du beskrev det! Den roen og gleden man kjenner i kroppen av å løpe ute er noe helt spesielt <3
   Klem til deg!

  4. Hei!
   Det er kanskje litt rart å si det jeg skal si nå og håper du skjønner hva jeg mener haha…
   Jeg er like gammel som deg og helt siden barneskolen har jeg alltid fått høre negative kommentarer om hårfargen min, som for eks at jeg er “ginger”. Jeg har lik farge på håret som deg naturlig. På grunn av disse kommentarene har jeg i flere år hatt komplekser for min naturlige hårfarge og har eksperimentert med andre farger. De siste årene har jeg latt min naturlige hårfarge komme frem, men har fortsatt hatt tvangstanker om at jeg bør ihverftall stripe håret lysere for at håret mitt ikke skal forbindes med en “ginger”.
   Men med inspirasjon fra DEG har jeg sett hvor utrolig fin og spesiell hårfarge vi har!! Og har nå latt min naturlige hårfarge komme frem og jeg har aldri vært mer fornøyd med håret mitt! DU har gitt meg selvtilliten jeg trengte for å legge de negative kommentarene bak meg!
   Takk Kristine!

  5. Du klær i alt! Syns det er finest e enten fremheve øyene og ha lys farge på leppene, eller omvendt:-) Ha en riktig fin dag i sola!

  6. Har sagt det før, og sier det igjen: du hadde vært så freaking cool i rødt hår!!! Det hadde passet utseendet ditt så bra, i tillegg passer det så sykt godt til stilen din!! Håret ditt er jo litt ginger allerede, men det det ser litt ut som en blass bleach gone wrong. Du trenger ikke farge det, en washout-red holder i massevis og det skader ikke noe særlig og det er ikke varig når du ikke er blond! Har du noen gang vurdert tanken?? :):)

  7. Passet deg kjempebra! Selv går jeg uten sminke, men kjenner at jeg savner litt å leke med sminke. Utrolig gøy er det å innimellom bruke litt mer enn ingenting <3

  8. Helt nydelig.
   Jeg har aldri brukt å sminke meg mye, bruker som regel bare foundation, maskara og lipgloss på byen. Venninnen min derimot bruker masse, i tillegg til å kle seg mer utagerende. Hun drar meg alltid med på tinder dates og nattklubber, og så pleier hun å klage på at jeg ikke bruker nok sminke og kler meg mer “horete”. Men jeg trives med en naturig look og synes det er vel så fint. Derfor er det artig når bloggere fronter det 🙂

  9. Til Trine
   Det gjør meg så trist at du har blitt plaget pga din nydelige hårfarge. Rødlig hår er jo blitt så ekstremt trendy de siste årene. Så mange stjerner med ginger hair (eller ginger-gen!). Det at du har blitt plaget pga hårfargen sier bare noe om at folk uansett vil finne på et eller annet å plage folk med. Uansett hvordan man ser ut så er det et eller annet som disse idiotene vil bruke for å være assholes..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg