en deilig torsdag

I CAN CHANGE – JOHN LEGEND

I LOVE THAT SONG. I ALWAYS ASK MY UBER DRIVER TO PLAY IT IN THE CAR


Senk skuldrene dine. Livet er ikke så innmari seriøst.

Just a little reminder, honey!

Disse ordene hjelper meg. Mye. Sola skinner ute i dag, og jeg har sittet inne hele dagen med Mac’en på fanget. Før ville jeg følt at jeg gikk glipp av alt, men med tiden har jeg innsett at man bare kan være et sted av gangen. Så jeg koser meg glugg her jeg sitter, jeg! Med Pepsi Max og mailskriving. Det skjer mye gøy for tiden på jobbfronten, og det gjør meg skikkelig, skikkelig glad. Og inspirert. Ingenting er gøyere enn en full mailboks og en telefon som ringer i et kjør. I freakinnnn’ love it. De som hevet øyenbryn over at jeg skulle blogge på fulltid etter videregående kan kysse rumpa mi! Haha. Nei da, jeg skjønner at folk kan være skeptiske. Men herregud, man må jo ta litt sjangser i livet. På samme måte som jeg har lyst å flytte til NYC eller LA for en periode og satse på modellkarriere. Jeg kjenner på hele kroppen min at jeg kommer til å angre når jeg blir eldre, om jeg ikke prøver, i det minste. I morgen skal jeg opp tiiiidlig for å dra på shoot. Håkon blir med meg, juhuuu! Jeg skal sørge for å ta dere med på alt som skjer nå fremover 🙂

  1. Okay, I’m going to stop following you. I followed you for 2 or 3 years and it’s enough. You changed completely and not on the positive side. It’s okay that you want to show your boobs because you’re nog ashamed of them. But you almost post 3 times a week a photo with your boobs showing on a almost pornographic way. It’s ridiculous….. The way you show of your body is just .. ppff I can’t describe it in words. Everything for more views. I liked you better when you did not wear 20 layers of red lipstick and when you did not make photo’s with a sigaret (you are promoting the worst thing in life and it is o so not charming). You were once a rolmodel for me, and now… you’re just one of the girls who became ruined by social media and do everything for attention. Sad, very sad.

  2. Don’t get me wrong by the way. I don’t Judge you as a person, because I think you are a beautiful person on the inside and outside. But I Judge the change that social media cost these day’s. The most important thing is that you feel comfortable doing everyting you do and are happy. I just wanted to added this to the above, because I do find you a very beautiful person.

  3. Enig med Casey, du har blitt et trist forbilde.
   Greit nok med en “gi faen”-holdning som du selv nevner du har i omtrent hvert eneste innlegg, men det finnes grenser.. du sier du har fått en mer classy stil, er det virkelig dette du definerer som classy; å posere provoserende hvor du fronter usunne vaner (les: røyk) bare fordi det ser “kult” ut? Bare for mest mulig viwes? Selv sier du at du er 20 år og har mye igjen å lære, så i stede for å blåse av deg alle kommentaren du får så kunne det kanskje vært en idé å ta til seg enkelte.

  4. Kristine, du er ei så flott jente. Men, som de andre over her sier; hva er poenget med disse bildene? Jeg er fullt for å normalisere kropp og at man har rett til å legge ut det man selv ønsker. Jeg ser derimot ikke hva du vil frem til ved å poste bilder der du poserer med sigaretter og i alle mulige fordreide vinkler for å vise frem kroppen din. For det første så er det ikke annet enn usmakelig at du prøver å være “inspirerende” ved å poste bilder lik de man ser på tumblr (med sigaretter osv), men du får det også til å virke som om det er kult å røyke. Du skriver godt, du har mange gode tanker, men du ødelegger profilen din helt ved å poste bilder som dette. Håper du tar til deg noe av kritikken!

  5. People change, get over it.
   Jeg har forandret meg syyykt de siste årene selv i hvert fall. Det er en liten ting som heter personlig utvikling, som er veldig normalt når man er i tyveåra. Og hvorfor skal hun IKKE poste sånne bilder? Jenta har en interesse for modellyrket, hvorfor skal ikke hun få prøve seg frem med ulike bildestiler og vinkler? Alle er nakne under klærne, folkens!

  6. Det er i tilfeller som dette det er viktig at du er klar over og er bestemt på at du ikke skal gjøre hva alle andre vil du skal gjøre – eller hvordan alle andre vil du skal være. Jeg har kommentert flere ganger her mot fordomsfulle mennesker som ikke klarer å ha et åpent sinn og akseptere deg for alt du er og ikke bare aksepterer deg når det er greit for dem. Det er ikke genuint i det hele tatt. Nå er jeg en ekstremt frisinnet person med et jævlig viktig og nært forhold til det å ha et åpent sinn og aldri dømme andre mennesker i negative retninger, uansett hva. Det jeg ser på disse bildene er en jente som også er blitt til en kvinne med en sterk sensualitet. Og det er den, ved siden av flere sider av deg, du uttrykker i disse flotte bildene av din FLOTTE kvinnekropp, som igjen er noe av det vakreste som er. Kvinnekroppen skal ikke skjules, og de (ironisk nok jentene/kvinnene) som mener at dette ikke er greit har rett og slett ikke skjønt en skit. Det virker som for meg at du elsker kroppen din og er fornøyd med den, og jeg vet at alle de få jentene som er igjen av de som oppriktig elsker kroppen sin, er de samme som ville sagt U GO GIRL! You’re on fiiiire!;) og deretter ikke tenkt eller analysert noe mer over det slik fleste kvinner gjør. Fortsett å tørre å gjøre det du har lyst til til tross for motgang/kritikk. Så lenge det føles helt naturlig for deg og du kan stå for det, og det er så uskyldig som å ta bilder av det mennesket du er, så please våg, fortsett. For det er det vi trenger mer av, kvinner som TØR å være en ekte kvinne og autentisk i et samfunn hvor det å være kvinne med en kvinnekropp ikke er greit. For det er dessverre ikke slik at folk går inn i seg selv og spør hvorfor de personlig har så mye imot kvinnekroppen når de selv er en kvinne, istedenfor vil de heller være en sånn person som peker og dømmer. Det er patetisk.

  7. Elsker når du publiserer slike quotes og skriver litt om de! Det får meg til å tenke mer over hverdagen og valgene mine hehe.

  8. Hahaha så akkurat mystorien din hvor du kommenterer tilbake til dritt, det var drit lættis så fortsett med det! Stå på:)
   “Haters make u famous” hæ

  9. Hei, ville bare si at jeg digget mystoryen din nå i kveld! Jeg har ikke alltid støttet alt du gjør, og er fremdeles ikke alltid enig i avgjørelsene dine og synspunktene dine, men kveldens mystory var dritbra, og morsom! Jeg satt bare og tenkte “yas girl” gjennom hver video, for alt du sa var så bra og sant. Og for de tingene jeg ikke er enig med deg om ellers; jeg tenker at man trenger ikke være enig om alt, I support u anyways, u go <3

  10. Okei, jeg har nå følgt deg i kanskje litt over tre år kanskje fire(?) men har aldri lagt igjen en eneste kommentar. jeg ser også gjennom dine snapstories daglig fordi jeg synes hverdagen din er variert, ekte og åpen. ja som mange andre kanskje sier så har du nok forandret deg men er det bare jeg som ser ei mer selvsikker jente som på en måte finner seg selv? altså du har funnet kjærligheten og jeg kjenne jeg blir så glad på dine vegner!! du kjøre din egen stil og det digger jeg! jeg synes det e kjempe fint å se at du blir så inspirert av kjæresten din og at han kan få deg til å oppdage nye sider ved livet. grunnen til at jeg følte jeg måtte kommentere var litt pga all “haten” som kom fram i snappene idag. jeg må ærlig si jeg er målløs for jeg skjønner virkelig ikke hvorfor folk føler det behovet av å kommentere så mye piss? altså jeg føler uansett hva du gjør så har folk noe de skulle sagt. hahah du nevnte en jævla kaffekopp du tok en morgen med fabian og slengte på at det er viktig å sette pris på hvert øyeblikk vi har, og får en haug med “skjer med å vær så filosofisk og nytenkende a kristine? det er sikkert på grunn av fabian” altsååå i cant even. jeg synes det er veldig fint at du har blitt så ærlig og får oss “vanlige” folk til å føle at, faen vi er ikke alene om å føle det slik, det finnes andre. men istede for å fokusere på at du er blitt en mer åpen og ærlig person som kan hjelpe jenter til å forstå at man ikke alltid er lykkelig og at det er lov å ha det kjipt, så fokuserer disse nettrollene på at “wow kristine, nå er du lettkledd, dette er dårlig forbilde” eller “ja bra du reklamerer for at røyk er kult” eller til og med “ja du kristine, du har ingen rett til å snakke om kroppspress”?!?!!? altså hvilken verden er det vi lever i, vi skal hjelpe hverandre opp, vi skal støtte hverandre og vise kjærlighet..for alt dere vet kan kristine ha slete med kroppen sin og følt ett press på å være på en viss måte, så å uttale seg om sånt, det blir for dumt! stå på kristine, jeg beundrer deg for den du var og den du har blitt, og det er så kult å se den selvtilliten som stråler av deg! ikke la svake, usikre mennesker bryte deg ned for det er ikke hos deg problemet ligger, det er inne i dem. remember, “your problems with me are not my problems, those are your problems”

  11. Så utrolig mye negativt folk klarer å lire av seg. Jeg tenker det er prisen du betaler for å være deg selv! Veldig synd, men det er nok sant. Håper du aldri slutter med det, for du er fantastisk<3 You GO girl.

  12. Gross. I’ll stop following after 3+ years. Doing everything for more views, more attention, more money.

  13. ^^^^^ Casey said it.
   Kristine anno 2014 som grillet ute med venninner, satte pris på skjerf og parfyme fra mammaen sin som kom hjem fra ferie og som var et forbilde som sto på på skolen. Ikke “Rullebø anno 2017” som røyker, poster bilder av alkohol og Tumblr-lignende bilder med “free the nipple”-vibber.
   Jeg prøver å forstå forandringene som skjedde etter “den første store kjærlighet” og “jeg er endelig fornøyd med kroppen min”, men det blir bare usmakelig og ettersom du er signert med nytt byrå bør du også forstå at blogger-modell-Kristine ikke passer sammen med seriøs-modell-Kristine.
   Du har så utrolig mange brae synspunkter og skriver godt, men bildene dine er så utrolig tacky og upassende. Trist at mange av de “faste” leserne som har fulgt deg i 3-4 år ikke leser bloggen din lenger. Selv har jeg fulgt flere av de som hører til den eldre garden, Annais og l0ve, og jeg foreslår at du spør de som fortsatt har beina stødig plantet på jorden om råd hva gjelder bilder av røyk, pupp og alkohol når du har lesere i ulik alder. JA til normalisering av kropp og til at de yngre leserne er ansvarlig for hva som påvirker dem, men det finnes vel grenser…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg