shoot with Colmar

annonse

For et par uker siden var jeg i Stockholm for å ta bilder sammen med to av mine svenske favoritter og det eksklusive merket Colmar. Colmar er et italiensk merke som er på vei til å ta norden med storm. Altså, for noen fine jakker! Det var himmel på jord å kunne velge og vrake i hvilke vi ville ta bilde i, for disse jakkene er ikke bare gode å gå i, de ser også råbra ut. Får meg til å føle meg skikkelig sporty chic!

Fotograferingen gikk for seg på et koselig hotell litt utenfor Stockholm, og her er to av bildene vi tok. It’s more to come! Jeg ble forelsket i denne militæret-printede jakken med en gang, det var den første jeg kastet blikket på, hihi. Elsker passformen, og ser for meg at den er cool å kombinere med lys jeans og noen kule sneakers i vår!

Og så må jeg bare legge til at det er ekstremt STAS å bli spurt om å være modell for et så velkjent og respektert merke!! WEEE ♥

  1. Så du ble betalt for å være modell for merket mot at du reklamerte for jakkene her på bloggen? Er det derfor innlegget er merket med “annonse”? Men uansett, kjempefin var du på bildene, gleder meg til å se flere bilder 😉

  2. Merk med annonse kanskje? At du blir “valgt” er jo fordi du har så mange følgere, så med mindre du publiserer bildene på IG og bloggen er du ingenting i nærheten av en modell..

  3. Hei, jeg er en (homofil) fyr på 35 som har fulgt bloggen din lenge nå. Digger å følge deg og digger utviklingen på bloggen.
   Stå på videre , utforsk og nyt all inspirasjonen du får – men behold bakkekontakten og slutt med sigarettene.

  4. SLUTT OG LYV! ER SÅ DRITT LEI AV AT DERE BIDRAR TIL PRESS FOR PENGER! For det første; nei, dette merket er ikke på vei oppover. For det andre; Verste photoshop-jobben ever, se på flisene bak? Vær så snill, ta en runde med deg selv, stå for realiteten.

  5. Åhh du ser fantastisk ut, sminken ble kjempefin! Gleder meg til å se mer både fra denne shooten og de fra modellbyrået ditt!

  6. Hvorfor så døde i blikket? Hadde ikke vært mye fornøyd med kampanjebildene om jeg var klienten. Ser jo rett og slett ut som dere kjeder dere i hjel

  7. Du er så flott Kristine, du fortjener å bli booket til bedre jobber enn dette. Det her er ganske krise, veldig amatør, utrendy og dårlig fototeknisk 🙁 Men jeg er sikker på at du får bedre jobber i fremtiden for du ser ut som den fødte modell!

  8. Hvorfor er folk så fryktelig negative mot denne flotte jenta? Jeg synes Kristine er modig og vakker.
   Tror dere virkelig et seriøst motebyrå ville valgt en modell utfra kun utfra følgere på en blogg? Se på Kendall, hun opplevde faktisk å måtte jobbe enda hardere enn de andre rundt henne fordi folk dømte henne på forhånd og mente hun bare klarte å bli modell pga berømmelsen. Det gav henne bare mer drivkraft til å vise folk det motsatte. Og hun greide det.
   Kristine har greid det samme, og modelldrømmen spirte ikke ut fra bloggen, men ut fra henne selv. Husker jeg rett har modellyrket vært noe hun har ønsket/drømt om i lang tid. I mange år, faktisk. Så ikke kom her og sutre over at hun har nådd målet sitt – og kommer til å nå enda lenger.
   Slutt å sutre og vær glad på andres vegne for en gang skyld. Kristine fortjener dette, hun er ikke en skyteskive for alt dritt dere har på innsiden som dere må få ut og la gå utover andre. Ta dritten dere har inni dere, se på dere selv og hva dere faktisk sitter og skriver til et annet levende menneske.
   Stå på Kristine, du er fantastisk.

  9. Kristine er helt nydelig, men dette var virkelig ikke bra! Snakker ikke om jobben du gjør her, Kristine, men selve resultatet..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg