min første tur på byen i Oslo!

Meg og Eila, som jeg ble kjent med bare for et par dager siden <3 For en rå jente!

Jeg har faktisk ikke vært ute på byen i Oslo enda, til tross for at jeg fylte 20 for over to måneder siden. Generelt er jeg veldig imot byen, fordi jeg føler jeg kan gjøre så UTROLIG mye mer nyttige ting enn det. Én ting er om du drar med en god gjeng, treffer mange kjente og har det moro, for byen KAN faktisk være sinnsykt gøy, men jeg føler at det som oftest heller mot det motsatte. Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har stått midt på dansegulvet på en eller annen klubb og bare tenkt at her vil jeg virkelig ikke være. Du har sikkert vært der selv? Det går så klart i perioder, for et år siden husker jeg at jeg og Guro dro ut på byen hver eneste helg og vi diiiigget det. Men så bare sa det sa det stopp for min del. Jeg høres kanskje kjip ut, men jeg vil heller bruke kveldene mine på å være kreativ, være med mine favoritt-mennesker, høre på den musikken jeg vil, drikke vin og ha det moro. Ikke stå i et lokale med 200 andre mennesker som spruter Champagne og venter på å få seg et ligg.

Alt i balanse, da. I går hadde jeg faktisk skikkelig lyst å dra på byen for første gang her i Oslo, så vi samlet oss 4 jenter hos Telma og endte opp på Nox! Haha, jeg har kanskje altfor mange fordommer mot akkurat det stedet, for jeg ER virkelig ikke keen på å henge med Paradise-folk og danse til slutty musikk, men jeg må jo gi et det forsøk før jeg egentlig kan si noe som helst. Og om man har gode venner rundt seg og bare vil ha det gøy kan det jo faktisk bli ganske… gøy! I går var faktisk en sinnsykt moro kveld, jeg traff mange kjente og koste meg skikkelig. Klarte så klart å miste de jeg dro med, så da passet det fint at Fabian var på et utested rett ved, så vi møttes utenfor og gikk hjem sammen. Perfekt avslutning på kvelden, hihi. Jeg tror nok ikke jeg blir å se mye på Nox, men en gang i blant? Det skal du ikke se bort ifra!

Vi var ikke i seng før 04:00 i natt, men likevel spratt jeg opp tidlig for å dra hjem å hente solkrem og anstendige klær, haha. Nå skal vi ut i solen, ta en kaffe og bfå litt fregner! Aaaah, FOR en deilig søndag!!
 

  1. Ja, byn er ikke for alle, men som du sier. En skjeldent gang kan det være kjekt. Litt etter hvem du er med.
   Viktig å rive seg løs iblant også 😉
   Nyt en herlig og solfylt søndag. 🙂

  2. Enig med den over her som sier heidis 🙂 nox er for paradise deltakere og folk som lever på andres champagne

  3. Dette har ikke noe med innlegget ditt å gjøre, men hvorfor skriver du ikke på nynorsk? Nynorsken “dør” jo ut, er dette noe du stiller deg positivt til, ettersom du som kommer fra Førde med nynorsk som hovedmål ? Viser ikke dette at selv nynorskbrukere går over til bokmål, som videre gir signaler om at nynorsk er bortkastet og unødvendig?
   Har om språkhistorie på skolen, og det hadde vært interessant å høre synspunktet til en som har vokst opp med nynorsk😃

  4. Hvis du liker litt ymse forskjellig kul musikk som man faktisk kan danse til, OG du liker å danse, sjekk ut Heidis!! Ingen tar seg selv særlig høytidelig og det er ikke så stivt som nox, men du får prøve ut selv hva slags steder du liker:) tror iallefall du hadde digget Heidis, det er dødsgøy!

  5. heidis????? fyfaen nei det må du ikke finne på å gjøre. tror du får mange dumme tips av leserne dine til tider men å dra på heidis er desidert det dummeste. prøv blå, ingensteds, karusell, elsker (homosted men sykt god stemning, du kommer til å elske deg der;-)) eller rebell.

  6. Rart å fjortiskysse en du har kjent et par dager. 🤔
   Dra heller på blå, ingensteds, leiligheten, maksitaksi eller dattera til Hagen. Mye kulere mennesker og vibe der.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg