dette er livet

Åh! Jeg kan ikke engang beskrive hvor sinnsykt deilig det er å sitte midt i solsteiken på Frogner mens jeg drikker en cool coffee og skriver til dere. That’s what I do now! Været er helt fantastisk her i Oslo i dag og jeg har ikke samvittighet til å sitte inne, så da gjør jeg det enkelt: jeg tar med Mac’en ut. Akkurat nå befinner jeg meg på Kaffebrenneriet med Fabian og noen kompiser av han, og jeg innbiller allerede at jeg har fått litt farge i ansiktet. Huden min gløder, i alle fall. Om det er solstrålene eller bare at livet smiler vet jeg ikke.


 

    1. Vet du, jeg liker ikke attituden til Fabian jeg. Har en følelse av at han utnytter deg fordi du har mange følgere og at han kan snu kappen med vinden så fort han har fått det han vil ut av relasjonen. Jeg er ekstra oppmerksom på slikt nå fordi jeg nylig var i forhold med en psykopat som hadde samme utstråling som typen din. Sånne går fra “kjærestepar” til fremmede på få uker. De vet å sjarmere og si de rette ordene, når de egentlig er overfladiske og narsissistiske, og ofrene er typisk høysensitive og empatiske personer som elsker narsissisten opp og ned. Les mer på psykopati.blogg.no – kanskje er du utsatt… !

    2. Ser ut som du har det godt der du sit med kaffikoppen i handa utan for kafeen. Kjekt at det også finnast fleire en meg i Oslo som også er frå Førde:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg