er du russ og trenger penger til russetiden?

annonse

Er det et spørsmål som har gjentatt seg ekstremt mye i kommentarfeltet mitt siden jeg var russ for snart et år siden, så er det; hvordan tjene penger til russetiden? 

Det er ikke til å legge skjul på at det går en del penger både i forkant av russetiden og i selve russetiden. Kanskje du er på buss eller van? Du skal ha genser, låt, logo, russeklær (FY fillern så dyrt… Kan det snart bli litt konkurranse i russemarkedet så russen slipper å måtte betale en formue kun fordi de store og eneste selskapene har monopol?), billetter og overnatting til de ulike treffene, og sist men ikke minst… alkohol og mat. Alt dette koster ganske mye penger – og da er det om å gjøre å finne de måtene man kan tjene penger mest mulig effektivt. Jeg har gjort litt research rundt om for å se hvilke type dugnader man kan gjøre i forkant av russetiden, og jeg har nå teamet up med Fellesinnsatsen som selger telys! Herregud, så genialt… Selv solgte jeg og russegjengen min toalett-papir, og skal jeg være ærlig angret jeg veldig da vi plutselig fikk levert 10 paller i garasjen med 200 pakker toalett-papir. Aaah, haha. Vi brukte sinnsykt langt tid på å få det solgt, kanskje fordi det er litt dølt å gå rundt på dørene med toalett-papir? Hadde jeg visst om telysdugnaden hadde jeg definitivt gått for det i stedet, og selv om det kanskje er for sent for meg nå, så er det ikke for sent å anbefale dette videre til dere 🙂

Visste du at det brennes 200 millioner telys i Norge hvert år?

Levende lys tilhører kos og hygge, enten det er vinter og snø utenfor vinduet på vinterhalvåret eller en sen sommerkveld ute på verandaen med gode venner. Spesielt nå rundt påsketider er telys super-aktuelt! 😃 Denne pakken fra Fellesinnsatsen inneholder 200 telys, og det er helt perfekt å selge da dette er noe folk har bruk for i tillegg til at det er rimelig. Her er et eksempel på hvor mye dere får ved å selge:

350 esker med telys solgt = dere vil tjene 52 500 kr!

Dette er Norges beste fortjeneste innen dugnad, fordi Fellesinnsatsen er de eneste som tilbyr 50% fortjeneste (!!!!!) av salgssummen. Det er en sykt god deal, og jeg skulle virkelig ønske jeg oppdaget dem et år tidligere så jeg kunne gjort denne dugnaden i stedet, haha. MEN, jeg vet jo at jeg har mange lesere som er russ, så det gleder meg at jeg kan tipse dere om dette.

Lykke til, kjære russ!

    1. Dette er muligens ikke relevant for innlegget, men valgte å skrive det her siden det er det siste innlegget du har lagt ut, og dermed større sjanse for at du leser kommentaren min. Du er/har vært en stor inspirasjon for meg i det siste. Har lest loggen din her og der, men det var ikke før i høst jeg ble fast leser, og ikke minst inspirert. Spesielt de siste månedene dine, med litt mer personlige innlegg. Noe jeg synes er fantastisk med deg, er at du kan gråte og være sint på kamera. Vise følelsene dine. Jeg føler meg mer lik deg, fordi jeg har mine dårlige dager jeg også. Det behøver ikke være noe stort som har skjedd, bare en liten bagatell som rett og slett kan ødelegge hele dagen min. Og jeg, jeg tenker nesten like mye som deg. Filosoferer, tenker på livet. Tenker på hva som kan finnes, og hva som ikke kan finnes. Tenker på hvor godt det er, og på hvor utrolig vondt og urettferdig det også kan oppleves. I tillegg har du vært en stor inspirasjon for stilen min. Du skulle sett hvordan jeg kledde meg i åttende.. Jeg har i løpet av de siste årene forandret stilen min utallige ganger. Jeg vil si at stilen min nå er det beste den har vært, men, selvfølgelig ikke like moteriktig som det dine antrekk er. MEN, jeg har tatt et “lite steg” i klesveien. Har blant annet begynt å bruke noen vintersko med høye hæler, fordi jeg synes det var kult at du også gikk/går mye med hæler. Og min klesstil vil bare evolvere seg enda mer, takket være deg. Jeg har planer om å kjøpe flere høye hæler, som jeg rett og slett skal bruke til hverdags. Jeg skal bruke tøffe, røffe, skinnjakker, med rød leppestift til. Før har jeg vært gniten med penger, men er begynt å like mer og mer å bruke dem, fordi jeg liker mote. Faktisk, skal jeg kjøpe DIN jakke til 2,7tusen kroner! Er ikke det et stort steg, vel.. da vet ikke jeg, haha. Og jeg skal IKKE være flau over det, selvom jeg går på videregående og de fleste bruker hairbuns og joggebukser. Jeg vil være fresh og ha stil, og folk får værsågod bare snakke om hvor “finslig” jeg er. Og når jeg flytter til Bergen om noen år, da vil jeg leve akkurat slik du gjør i Oslo. Tusen takk Kristine Ullebø <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg