jeg har prøvd en ny tannbleking!

annonse

Et fint smil.. det MÅ være det mest sjarmerende ved en person. Ingenting er finere enn et stort, ekte og ikke minst hvitt smil. Når jeg merker at tennene mine begynner å bli gule gjør det noe med hele meg, jeg smiler ikke like mye og dermed virker jeg ikke like glad. Haha, sad but true. Etter en real tannbleknings-behandling derimot… Jeg gliiiiiiser fra øre til øre! Som dere vet drikker jeg en del Pepsi Max, og jeg innbiller meg at det gjør tennene mine litt mindre hvite enn de egentlig er, så jeg har vært stor fan av tannbleking i alle år. For ikke så lenge siden fikk jeg lov å teste Swiss Clinic sitt Whitening System – og jeg er så fornøyd at det blir et eget innlegg her på bloggen om det. Weee!

Okey, så la meg forklare hvordan dette funker. 1. Skinnene dere ser oppi boksen her, dypper man i varmt i 5-10 sekunder, før man biter på dem slik at de former seg etter tannradene dine. 2. Deretter børster man tennene for å gjøre dem klare til bleking, og så smører man skinnene med geléen som kommer i disse søte, små sprøytene. 3. Ha på skinnene i 45-60 minutter!

Slik ser det ut når skinnene er på:

Og såååå glad er jeg med hvite tenner etterpå!

Man skal gjenta en slik behandling til man får det resulatet man ønsker (alt fra 3 dager til 2 uker), jeg tok faktisk behandlingen kun to ganger(!!!) og var superfornøyd med det. Da var jeg good to go! Jeg vet ikke om tennene mine blekes veldig enkelt?? Eller så er Whitening System bare sinnsykt bra, jeg kjenner jo kjempemange som bruker akkurat denne tannblekingen. 

UNIK RABATTKODE TIL DERE!

Koden “Kristine200” gir 200 kr rabatt på tannblekingen til Swiss Clinic, så dere betaler bare 480 kr. Det er et skikkelig kupp!! Happy shopping babes 😃

  1. Jeg har bare prøvd Smilelab, men ble veldig fristet til å prøve denne! Hvor lenge varer rabattkoden?

  2. Det var noe som foregikk i Liverpool, som jeg nå, har kommet til, nok må ha vært en mind-control operasjon, fra politiet da antagelig, hvor de følger deg hele tiden, og prøver å ‘fucke’ deg opp, de prater bak ryggen din osv, og sier ting som gjør at det skal klikke for deg, bruker venner/familie, som det av operasjonen, osv., sånne ting.
   At jeg har blitt dømt som at genene mine er ‘excess bagage’, fra Illuminati/New World Order, jeg har jo blondt hår bl.a. så.
   Så derfor, så bruker de en, uten tanke på personens ve og vel, kyniskt.
   Jeg hørte en brite, i 30-40-50 årene (Illuminati?), kommentere til en annen brite på samme alder vel, da de besøkte Microsoft-kampanjen, uten at jeg visste hvem de her var.
   Han ene briten stusset på hvorfor jeg var der.
   Og da svarte han andre, at jeg var der fordi en annen trodde, at da ville jentene bli der lengre.
   At jeg roet de ned eller noe da.
   Jeg trodde da, at det var for å få nok folk til kampanjen.
   Men nå, så tror jeg det var for at de brukte damene som horer, muligens.
   For å være litt direkte.
   Bare noe jeg tenkte på.
   Noe sånt.
   Men men.

  3. Med premium white fulgte det med lys. Gjør det ikke det her? Hvordan i alle dager skal tennene la seg bleke da?

  4. Okei, jeg har virkelig driti meg rett ut. Jeg så akkurat bloggerne. Jeg har alltid vært stor fan av deg Kristine, som Fabian sier i dagens episode, du har gode verdier. Men, den perioden det kom ut at du og Fabian var kjærester fikk du mange negative og ekle kommentarer. Jeg var en av dem. Men fysøren altså, hands down og all shame på meg, for den gutten der virker virkelig bra og fantastisk ovenfor deg. Herregud, beklager virkelig for søppelkommentarene mine. DU ER SÅ BRA, og jeg tror du har fått en gutt som også ser det. Det var virkelig kjærlighet å se på.

  5. Hva hadde du gjort om en bloggleser hadde invitert deg med ut å ta en kaffe? Sånn helt seriøst, hadde du takket ja?

  6. Hei! Jeg har veldig lyst å prøve tann bleking, men er det da sånn at jeg må gjøre det ofte for å beholde fargen eller er det sånn at viss jeg prøver det så går jeg tom feks så mister jeg fargen ettervert å det blir verre? ? Takk for svar

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg