mamma, ikke se kveldens episode av Bloggerne

En vakker dag i mai, midt i russetiden min, tok jeg dagstur til Oslo for å ha et møte med my main mama Ingeborg Heldal om året som kommer. “Jeg skal ta deg med på Kjendisgallaen” fortalte hun meg og fikk meg til å drømme meg bort i designerkjoler, gratis champagne og masse kule mennesker. Det føltes fjernt der jeg satt i innspurten av 3. klasse med eksamener opp til ørene, men plutselig var det høst og jeg var på min første Kjendisgalla noensinne.

I kveld får dere se denne kvelden på Bloggerne. 21:30 på TV2 Livsstil.

La oss bare si… Jeg er mildt dagt full på tv. OG jeg advarte mamma; ikke se kveldens episode.

Jeg og Lisa Tønne koste oss nok mest av ALLE på afterparty. Det er jeg rimelig sikker på.

Så, tune in om 20 minutter! Og få med dere God Morgen Norge 08:45 i morgen tidlig, da gjester jeg for å prate om denne kvelden, blant annet.

16 kommentarer
  1. Are you able to watch Bloggerne online for free? I really wanna watch it but i don’t live in Norway.. 🙁

  2. Du virker helt fantastisk, Kristine!! Elsker å se deg på Bloggerne, jeg får et helt nytt og ekstremt bra bilde av deg. Du er så reflektert, snill, omtenksom og vakker. Jeg skulle ønske vi var venner <3 Stå på, søte deg!

  3. Jeg dør av de fæle gakk gakk leppene. I LA er det kun frustrerte fruer i Beverly Hills som har det (45+) så hvorfor dette er poppis i Norge er for meg et stort spørsmål.

  4. Fatter ikke hvorfor det er status og “kult” å bli mest mulig drita og få den verste hangoveren etter en tur på byen. Dette var bare flaut å se på.

  5. Helt vill i blikket hele kvelden, du virker mye mindre klein på nett enn på bloggerne.. hvordan gikk beltesituasjonen? 🙂

  6. Jeg syntes det var en kjempe gøy episode og jeg syntes du fremstår som en helt normal 20-åring!<3 jeg hadde også vært helt vill i blikket og bikket over på alkoholen hadde jeg deltatt på min første kjendis galla! Tror mange glemmer at du er en helt normal jente som har fått et helt "nytt" liv, du burde være stolt av deg selv, og selvtilliten og roen med seg selv kommer med tiden:) det kan ikke være bare bare å ha alle de mulighetene og den tilgangen til penger i en alder av 20, jeg syntes du er rimelig bra jeg Kristine og gjør en god jobb!<3

  7. Jeg synes det er hysterisk morsomt hvordan kjæresten din skriver på bloggen sin om jenter som går ut på byen og drikke seg full som en dårlig ting, men da gjør du akkurat det samme, på TV. Livet er virkelig ironisk

  8. At du virkelig tror på kjæresten din i dagens episiode, må man le av. Man får plutselig ikke en mld fra en god venninne der det står at hun vil ligge med han. Han må ha gjort noe.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg