det banket på vinduet mitt i natt

Hei og god dag!

Jeg har allerede vært våken i en del timer, da alarmen min ringte så tidlig om 06:00 i dag. I natt våknet jeg brått av at noen BANKET på soveroms-vinduet mitt fra bakgåden??? Jeg har ikke gardiner, men hadde noen store puter i sengen som tilfeldigvis dekket meg, så det gikk ikke an å se meg. Vinduet mitt er ganske høyt oppe fra bakken selv om det er i 1. etasje, så da må vedkommende ha klatret opp på et eller annet vis. SYKT freaky?! Jeg har jo sluttet å være husredd, men jeg frøs heeeelt til og turte ikke engang å reise meg for å se. Jeg BURDE ha gjort det, men instinktet mitt fortalte meg at jeg burde ligge stille. Det skjedde et par ganger før det tok slutt, så jeg sovnet omsider. Men altså, så skummelt? Jeg har ikke vært noe som helst husredd siden jeg flyttet for meg selv, men slike ting gjør meg helt sykt paranoid.

Vel vel…

I dag tidlig var jeg på God Morgen Norge! Jeg skal se om jeg finner klippet, så kan jeg dele det med dere her på bloggen 🙂

Maren, Fabian og meg

I går var en skikkelig fin dag. Og lang. Var helt død da jeg landet i sofaen etter å ha fartet rundt i 12 timer. Jeg var først i møte og smakte en helt ny type sushi som nettopp har kommet til Norge (mer om det senere, SYKT fett og SYKT godt var det i alle fall, føler meg innmari heldig som er en av de første som har fått smake), etterfulgt av filming med God Kveld Norge som ville gjøre innslag med meg og Fabian. Utrolig hyggelig! Det føltes mer som en hangout egentlig, haha. Maren er jo supersøt! Det er generelt alle som jobber i TV-bransjen, synes jeg. Mange av de jeg jobber med føler jeg at jeg har mer enn bare en jobb-relasjon til, og det digger jeg.

Det ble middag og kaffe på Frogner i går. Ute, til og med. Heyyy! Dette kan Kristine vende seg til, altså 😉 Om jeg skal kjøpe leilighet i fremtiden, tror jeg det blir på Frogner… Før følte jeg meg ikke helt “hjemme” der og synes det fort kunne bli litt tomt og kjedelig der, men nå trives jeg skikkelig i den bydelen. Jeg ELSKER jo Løkka og er kjempeglad for at jeg skal bo her i alle fall ut 2017. Vet nesten ikke om jeg hadde klart å flyttet herfra, når jeg tenker over det. Løkka har stjelt hjertet mitt, mildt sagt. Jeg føler jeg bor i midten av midten, med alt jeg trenger rundt meg. Men langsiktig? Hmm. Da tror jeg at jeg holder en knapp for Frogner, altså. Det vil tiden vise. Gleder meg i alle fall helt SYKT til den dagen jeg eier min egen leilighet. Jeg sparer og sparer! Grunnen til at jeg ikke har kjøpt enda er fordi når jeg først kjøper, så skal den være fin. Skikkelig, skikkelig fin.

18 kommentarer
  1. Siden du har begynt å trene en del i det siste, kunne du skrevet et eget utfyllende innlegg om det eller hatt en spørsmålsrunde på det?:))

  2. Sykt hvor kravstor og ekkelt du oppførte deg på kjendisgallaen.
   “Ææsj, vi må kjøpe alkohol selv, slik som vanlige mennesker gjør. Så jævlig teit, trodde vi skulle få det gratis”.
   Var kanskje ikke akkurat det du sa, men du skjønner poenget. Det er greit at du ble invitert på kjendisgallaen og at du føler deg kul og viktig med de andre kjendisene, men for real? Du kan ikke kreve spesialbehandling hvor enn du går fordi du blogger liksom. Nok et eksempel på hvordan rampelyset ødelegger folk 🙁

  3. Kristine jeg er stor fan av deg og har fulgt deg siden runwaydreamz was the shit.MEN må bare si at jeg synes det er litt synd at du også har begynt med clickbait overskrifter. Føler du er bedre enn det.

  4. Tenk å henge seg opp i alt slags mulige småtterier (ja vet jeg gjør d nå) som ikke betyr noen verdens ting for så å lage en sak ut av det ved grubling, eller påvirkning fra samfunnet. Kan ikke mennesker lære seg å tenke helt selv og stenge ut negative påvirkninger fra andre? Blir så irritert “å nei du er blitt som alle andre du bruker clickbait blabla så skuffet over deg som person for det endrer jo hvem du er i hjertet ditt og gjør deg til en forferdelig person buhu”…ugh vil bare at menneskeutviklingen skal gå raskere.
   Anywho. Er så jæskla glad for at du er GLAD!!! Keep being you babe

  5. Ida: Det er vel ikke clickbait når det faktisk skjedde?? Det hadde vært clickbait hvis hun skrev noe som: “JEG SKAL FLYTTE” og så handlet innlegget om at hun liker seg på Frogner og kanskje flytter dit en dag.
   Uansett – sykt creepy at noen banket på vinduet midt på natten :S Håper det ikke skjer igjen! Fint å skaffe seg gardiner eller persienner til kveldene; spesielt hvis man bor i første etasje.

  6. Hvis du har penger til å kjøpe deg en leilighet nå, burde du jo gjøre det selv om du ikke syns den er “fin” nok. Er dumskap å leie leilighet hvis man ikke må. Hvis du kjøper en leilighet nå kan du faktisk kjøpe en “skikkelig fin” leilighet tidligere enn om du bare sparer mens du leier. Du vil uansett få en fortjeneste på en leilighet, som du kan putte inn i en ny leilighet, i steden for å betale ned lånet til den du leier av.

  7. Herreguuud så scary! Håper du finner en leilighet som passer deg:-) Begynn å gå på visninger så finner du raskt frem til hva du liker og ikke + gir deg erfaring i hvordan budrundene kan utvikles!

  8. Utrolig skummelt, får håpe det var noen som egentlig mente å banke på et annet vindu hos noen de kjente!
   Forresten, så vil jeg gjerne tipse deg om disse kule armbåndene! : http://nettbutikk.kreftforeningen.no/butikk/armband/fuck-cancer-hvite/
   Er laget av frivillige for kreftforeningen, og pengene går også dertil. Syns det hadde vært kult hvis en så offentlig person som deg hadde tatt et slik “statement” mot kreft, og kanskje motivere flere til å gi til kreftforeningen 🙂

  9. Du burde ikke vist fram leiligheten på nettet om du er husredd, for sånne ting skjer. Om det hadde skjedd igjen, burde du ikke skrive om det for da kan de tro de har gått feil 🙂
   Syntes ikke oppførselen på kjendisgallaen var noe ille i det hele tatt, men ellers på bloggerne kunne du droppet all klagingen din.

  10. Det var også noen som banka på vinduet, til min leiighet, her i første etasje, på tidligere Thon hotel.
   Og så merka jeg ei veldig vond prompelukt da.
   Og jeg trodde at den her lukta kom utenifra da.
   Noe slags gateteater, trodde jeg.
   Noe sånt.
   Men så oppdaga jeg at den her lukta, kom fra rompa mi da.
   Så sånn var nok det.
   Jeg har sendt til Akademikerforbundet og Sivilombudsmannen om dette.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg