1. Hei ser etter den hvite toppen du har lagt bilde av litt lengre ned med glidelås i halsen. Du har ikke noe link eller noe? Finner den ikke i butikken.

  2. Wooow blir helt stum av beundring når jeg ser utseende ditt (og litt misunnelig må jeg innrømme). For ikke å snakke om hun andre modellen! For noen vakre øyne! <3

  3. Bilde Nr 2 var kjempe fint, på det øverst burde de ha klippet deg vekk, for det ble for svakt fra din side

  4. Hei, er det ikke litt rart at du var på Lukas Graham sin soundcheck/meet and greet men ikke på selve konserten?

  5. Dette har ingenting med denne posten å gjøre, men jeg må bare si at jeg synes det var utrolig kult av deg å “innrømme” på bloggerne at du hadde stalket Fabian og eksen hans på instagram fordi det er noe ALLE gjør men som ingen tør å innrømme – haha! Sjukt funny og kleint, men jeg har vært der selv og det viser bare at du ikke er redd for å vise dine menneskelige “feil” og gjør at man ikke føler seg helt taper når man gjør sånne ting selv!

  6. Blir helt sjokka av fabian på bloggerne, du burde ikke finne deg i alt sånt. Er ikke ment som kritikk mot deg eller hat, for kjenner han ikke. Men jeg vet jo at en person er mer enn bare et par videoklipp men som ble visst på TV nå var jo rett og slett helt usmakelig av han. Ingen person, jente eller gutt burde få slengt i trynet “hu sendte meg melding for å spørre om jeg kunne ligge med hun”( ikke helt ordrett). Men igjen, han er mer enn bare et par videoklipp og du kjenner han bedre enn oss!

  7. E meina de….stå på! E blir heilt imponert e…at du tørr å vær de sjøl såpass og stå for alt du meina under alt det presset du går gjennom daglig….E HEIA PÅ DE GIRL! Du e døsrå! STOR klem <3

  8. ELSKET KVELDENS EPISODE AV BLOGGERNE. Du er så real gurl. Føler at vi er såååå like, jeg blir helt letta jeg. Føler meg ikke like gal etter at jeg ser at en så rå jente som deg også er sånn som ”gærne meg” hahaahaha. Keep it up!! Ærlighet er så viktig i dagens samfunn.
   Digger bildene :))

  9. Får vondt av deg slik Fabian framstår på bloggerne.. og på snap legger han ut hender som er bundet fast, får håpe det er deg da og ikke noen andre

  10. Tror du og fabian er det kleineste paret jeg har sett. Uff, pinlig.. er han 25 eller 16?? Og er du like slitsom hele tiden eller bare foran kamera?

  11. Sofie: haha you thiiiink? Oh my gaaaad, really? Hahaha I TOTALLY agree!! Oh Yeah. Lol ass. Blir pinlig berørt

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg