jeg er på tv til høsten…

SESONG 7 AV BLOGGERNE!
 

Wæææ!!! Jeg kan ikke tro det. Reisen er ikke slutt, dere. I dag er siste episode av Bloggerne sesong 6, men dere skal fortsette å få følge livet mitt så tett som dere har gjort… Nå ENDA mer personlig. Jeg trodde heller ikke det gikk an, for å si det slik. La oss bare si at det skjer… mye, i den kommende sesongen dere får se til høsten. Dere kommer blant annet mye tettere inn på meg og Fabian, og dere får også se en HELT ny Kristine. Jippiiii!

Jeg håper dere gleder dere like mye som det jeg gjør?!

20 kommentarer
  1. Åå fyf gleder meg! Vet du hva, neste gang du er i Bergen, hit me up! Jeg har så lyst å bli kjent med deg, lol skal ikke virke som en creep men ja, vi er like gamle og jeg føler bare at vi har så mye til felles!

  2. Vi får se en helt ny Kristine fordi du ER en helt ny Kristine! Du er jo ikke deg selv lengre, mer ett produkt av typen din..

  3. Okei vet at dette er ikke relevant for innlegget men; hva skjer med at du hver eneste dag skal ta bilde av alkoholen du drikker og legge det ut på snapstory? Har du blitt alkoholiker eller? Veldig dårlig å legge det ut der, når du selv vet at du har mange mindreårige jenter som har deg på snap og ser opp til deg

  4. og når skulle du dele ut et slags sumo opplegg slik at vi skulle få se bloggerne? legg ut et innlegg om det er du snill, for jeg har ikke fått sett en eneste episode da jeg har vært opptatt og vil veldig gjerne se deg på tv

  5. Du fremstår veldig umoden men samtidig arogant på bloggeren . Det pinlig hvor lite du skjuler hvor bra du synes du selv er!

  6. La oss håpe klysen faller av underveis, for FY faen for et pretensiøst spymenneske han fabian er! KLYSE med store bokstaver, rett og slett. Og den helsikes ‘amerikansken’ hans for hver andre setning er til å få frysninger av – og ikke av den gode typen, nei! Du fortjener virkelig bedre enn det der og det håper jeg du innser.

  7. Håper vi får se bare deg neste sesong av Bloggerne og ikke Fabian.
   Makan til pretendiøs spradebasse! Og han behandler deg virkelig ikke bra. Når han ved flere anledninger nevner eksene sine, og hun “venninna” som sendte han melding om å ha sex mens han var til deg OG han viste deg meldinga så er det bare for å få deg usikker på deg selv, og for å få deg hardere hekta på kroken.
   Våkne opp Kristine, du er ei så fantastisk jente, og han gjør deg til et produkt og former deg etter hvordan han vil du skal være.

  8. Det er jo bedre at han er ærlig og ikke legger skjul på ting! Jeg hadde ikke likt om kjæresten min holdt sånt bak ryggen min! Jeg hadde blitt langt mer skeptisk og usikker av det…
   Neivel, så er kanskje ikke Fabian deres type gutt. Men her og nå så er han det for Kristine. Og hvem vet? Kanskje for alltid! La henne leve livet som hun vil uten at dere skal prakke på henne alt mulig dritt og negativitet. Hun er bare et menneske.

  9. kjenner meg såå igjen i ´´forholdet deres´´.. det at du snakker med vennina di om at det ikke var helt perfekt i starten, MEN at det har vore bra også.. jeg var i samme situasjon selv, og angrer på at jeg var så svak. for et forhold skal virklig ikke vere slik som vi hadde det..

  10. Har lyst til å se deg på skjermen, men jeg har ikke sumo:( er den eneste muligheten å skaffe seg sumo? Har ikke TV for tiden

  11. oh my god, i’m just so. U know like. Haha. Er jeg rød på barten? LOL, u know like, im so, u know. Rød på barten! Take it away babe, omg nå ringer hu ene der og bare. Wants me lzm.
   Modent språk da dere 😉
   Enten er han “retarded” for å bruke hans gode engelske språk midt i en setning, eller så var han SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ nervøs for å være på tv2 zebra (?) at han ble helt “U KNOW RETARDED LOL;;;))”
   Verste pute-tv jeg noen gang har sett. 😉 Håper det blir bedre neste år, og at han viser seg å være et normalt menneske med mer enn 2 i IQ.

  12. Det er så godt å se at du vokser og blir tryggere på deg selv!! Det vises så godt utenifra, og er helt fantastisk å se!! Har fått et nytt og bedre inntrykk av deg gjennom Bloggerne, gleder meg til å følge med videre<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg