jeg hadde godt av å se meg selv på skjermen

TV2 Bloggerne

SÅ gøy med god respons på ny sesong av Bloggerne! Jeg gleder meg til dere får se 20-årsdagen min på skjermen… og resten som følger, ikke minst. Jeg kan si så mye som at den kommende sesongen blir ENDA bedre. Vi har allerede filmet en del, så jeg har måtte holde det skjult når kamera har vært på slep, hehe… Gøy å endelig kunne dele det med dere!

Angående sesongen som har gått, så er det noen som har sagt at jeg klager veldig mye og virker utakknemlig. Og akkurat den tilbakemeldingen hadde jeg ikke forventet, for vanligvis er jeg IKKE en klage-person i det hele tatt. Eller, jeg kan klage, men jeg er veldig påpasselig på at jeg har en positiv innstilling. Nå har ikke jeg sett alle episodene selv, men jeg beklager at jeg har fremstått som en person som klager. IKKE meningen! Spør vennene mine – jeg er ikke slik!! Haha. Jeg har vel bare vært ærlig om følelsene mine. Og jeg kan gjerne innrømme at jeg er langt ifra perfekt. Laaaaangt ifra. Vet dere hva? Det har faktisk vært litt godt for meg å se Kristine utenfra på skjermen, for da har jeg sett hvilke sider jeg burde jobbe med. For eksempel ser jeg at jeg ofte avbryter venner i en samtale, jeg snakker veldig høyt, og ja, kanskje jeg klager på ting inni mellom som egentlig ikke er noe å syte over. Jeg jobber med meg selv hver eneste dag for å bli en bedre versjon av meg selv. Være roligere, la andre slippe til. For bare et år tilbake var jeg ikke bevisst på de negativene sidene mine engang… Så jeg har kommet langt. Herregud, så mye jeg har lært dette året. Jeg har aldri vært så sikker på meg selv og mine kvaliteter før, på samme tid som jeg har fått satt ord på hva som er mine “problem”. Jeg har kommet så langt at jeg til og med har fått psykolog. Bare det er et ganske langt steg, synes jeg.

Så ja, jeg ville bare at dere skulle være bevisst på at jeg også ser at jeg ikke gjør alt riktig til enhver tid. MEN, jeg jobber med det. Det får dere se i sesong 7 av Bloggerne! Og beklager at jeg fremstår som klagete og utakknemlig. Det er ikke kult av meg. ♥

25 kommentarer
  1. Hei
   Sytes du fremstår bra på TV! Du er en av de som klager mindre.. men kanskje folk reagerer på at du klager på litt mindre viktige ting.. som eksamen og at du ikke er pen ol… 😅 De andre bloggerne og spess en klager waaay more than you! Bra du er ops på sidene dine! Gleder meg til neste sesong!

  2. Syns du har fremstått som en helt herlig og ekte jente, akkurat som på bloggen!! Sprudlende og samtidig ærlig! Gleder meg til å se mer 🙂

  3. Det er så awsm å se deg på skjermen! I love it! Og det du skriver på bloggen får meg ofte til å tenke og reflektere mer over livet og samtidig sette større pris på det. Takk! Gleder meg til å få følge deg videre!<3

  4. Har aldri skrevet noe her, og begynte å titte på bloggen din først etter jeg så deg på TV, men følte at dette er så viktig at jeg måtte bare legge igjen en kommentar!
   Synes det er kjempe bra at du ser selv, og annerkjenner dine mer negative sider og velger å jobbe med disse! Det er ikke bare deg på bloggerne som kanskje burde tenke over dette. Du klarer faktisk å være postitiv og energisk, ikke bare negativ!
   Jeg mener at alle på vår alder faktisk burde innse at verden ikke bare handler om oss, og heller lære oss å gi oppmerksomhet, ikke bare ta.
   Stå på! Du virker som en oppegående jente!

  5. Selvinnsikt er en av de mest givende, visdomsfulle, kunnskapsrike og desidert (en av) viktigste egenskapene et menneske kan ha, og dessverre en av de største manglene mennesker faktisk har per i dag i samfunnet. KUDOS til deg som så ydmykt og åpenhjertet med strak arm uten å gå i selvforsvar innrømmer “feil” på denne måten. Det viser at du er en stor person Kristine, jeg blir så stolt av deg!

  6. Synes du er veldig flink til å prate om følelser som ikke er så lette å prate om. Er veldig beundringsverdig hvor ærlig du er om forholdet mellom deg og Fabian på Bloggerne, selv om det var helt i startfasen. Fortsett med å være deg selv, og å dele de tingene du gjør 🙂

  7. Jeg synes det er veldig spennende å se på bloggerne og du og Anniken er de som fremstår helt ekte. Det jeg synes er synd å se, er hvordan Fabian er mot deg. Synes du som er en sterk og indipendent woman blir dratt litt ned av han, at han styrer deg. Det er plagsomt å se på. Ikke noe til overs for han altså

  8. Tenkte litt på det da jeg så bloggerne sjæl, men så tenkte jeg også på at det er jo når man er lei seg, sur eller vil klage at man vil ta opp kamera og snakke om det. Så det er jo naturlig at det blir litt mer av den biten. Når man har det gøy tenker man ikke så mye på å ta frem kamera på den måten.
   Så synes ikke du skal tenke så mye på det, heller det at du avbryter og er høylytt 😂

  9. Tenkte over det sjøl, men heilt ærlig så syns eg det er bedre at du er ekte og oppriktig. Bedre det enn å late som livet er perfekt og sette på en maske.
   Fint at vi får se at du og er ett menneske som har dårlige dager som alle andre.
   Du er ei flott jente, som både er morsom og smart! Men flott at du skreiv ditta innleget og viser at du tar til deg konsruktiv kritikk!
   Way to go Kristine! U rock

  10. Du fremstår som veldig åpen, og en person som har litt perspektiv og vet hva hun vil!
   Skulle nesten blitt kjent med deg når jeg flytter til Oslo til høsten

  11. Synes du fremstår veldig ekte. Ikke alt kan være perfekt, men det kan jobbes med! Du er hvertfall ekte på skjermen og virker ikke overfladisk i det hele tatt, bare jordnær. Synes dog dere kan kutte litt ned på engelsken, gjelder vell mest Fabian dette her. Haha blir nesten forvirrende om det kommer en norsk setning ut av han siden han bare snakker engelsk omtrent.

  12. Haha , fikk mer respekt for deg da du poppet opp på bloggerne. Synes du virker som en jordnær og sterk jente som vet hva du mener og tørr å si det.
   Altså, dette er litt spesifikt men på den episoden hvor Fabian hadde sett hvem du hadde mest søkt på var såååå morsomt fordi dagen før episoden hadde jeg klart å komme ani eksen til kjæresten min sin “Send Friend-request” knapp. DØDE og kjente meg litt igjen…Bare at mitt var litt verre…Så vi har alle vært i en sånn situasjon med tanke på at vi er omringet av sosiale medier hele tiden
   Anywayyysss, bloggerne har gitt meg respekt for deg. Digger deg. Stå på, you go girl.

  13. Åh, så glad for at du merket det selv! Haha, altså.. jeg liker deg utrolig godt og synes du virker som en utrolig hyggelig jente, men jeg har en del venner jeg ikke henger særlig mye med fordi jeg ikke kommer til ordet eller blir avbrutt, og i enkelte tilfeller minnet du meg utrolig om disse. Ingen liker å bli avbrutt, så jobb litt med det som du sier. Det er fint å være en lytter også! 🙂

  14. Hvorfor er du så ufattelig slitsom? Og hvorfor ser du ut som du får totalt sjokk og hakeslepp hver gang du skal “le”? Og jeg håper virkelig du våkner opp og innser at du fortjener bedre enn fabian. En voksen mann skal ikke snakke om ekser og venninner som vil ligge med han. Noe så utrolig usjarmerende!! Får du virkelig følelsen av at hjertet ditt danser inn i kjærligheten når han lirer av seg sånne ekle ting?? Jeg får så vondt i magen av å se på. Du burde ikke la deg bli behandlet sånn av sånne drittsekker.

  15. Syns du gjorde en bra sesong nå, syns ikke det var så veldig mye klaging, men fikk mer inntrykket på at du var mye sur. Men kanskje det har med dialekta og gjøre slik som Sophie Elise sier om seg selv.
   Men tro meg, Anikken var den verste og mest sutrete igjennom hele sesongen, det var så irriterende å se på at jeg måtte spole hver gang

  16. Du er den jeg syntes det var mest gøy å følge med på og du virket som en sjarmerende og søt jente🙂 Vi alle har nok godt av å se oss selv fra utsiden, mange hadde nok fått litt å tenke på. Men en ting jeg ikke likte er Fabian… Det at han drar frem venninner og ekser synes jeg er usmakelig og veldig umodent.

  17. Synes ikkje du klagar for mykje, men folk reagerer sikkert litt når du klager på utseende og har virket litt negativ. Eg synes uansett at det har våre kjekt å bli kjend med deg på bloggerne. Det er kanskje litt mye klaging og grining/sutring i bloggerne, men det er noko som dei som lagar den må ha litt ansvar for og

  18. Jeg fikk faktisk et skikkelig godt inntrykk av deg, jeg! Du virker positiv og med en god innstilling – helt lov å si hvordan man har det uten at det skal være syting? Folk elsker å kritisere. Ikke tenk på det – fortsett å være den du er, du 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg