hvor ble det av den sprudlende førde-kristine?

Pjuuuh! Da var det lørdags kveld… Endelig. Jeg ligger nærmest paddeflat i sofaen i bare truse og den nye ullgenseren min fra Acne. (Fant ut at de er en Acne Archieve-butikk her på Løkka med bare nedsatte varer, helt genialt!!) Ah dere, i kveld skal jeg KUN være hjemme, vaske leiligheten, pleie meg selv og lade opp til ny uke. Halleluja, så deilig det skal bli. Først må jeg en tur på butikken for å pante flasker og kjøpe mer Pepsi, haha. I leiligheten jeg bor i er det nemlig ingen oppbevaringsrom, så det betyr at alle flaskene ligger fordelt i poser i stua. Lite fint – så jeg har prosjekt bli-kvitt-disse-fortløpende nå. Anyway! For en uke. Jeg er helt utslitt. På en bra måte.

Jeg fikk en kommentar i dag om at jeg ser så sinnsykt utslitt ut for tiden og at vedkommende savner den glade, sprudlende Førde-Kristine (som jeg for øvrig ser har blitt et diskusjonstema ser jeg). For det første, tusen takk for at du bryr deg ♥ Jeg forstår hva du mener, for ja, jeg ser kanskje sinnsykt sliten ut for tiden. Det har aldri skjedd så mye i livet mitt. Jeg har aldri hatt så mye jobb, jeg har aldri hatt så mange møter, jeg har aldri møtt så mange nye ansikter, jeg har aldri gjort så mye i løpet av en dag som jeg gjør nå for tiden. Og jeg elsker det. Herregud, virkelig. Det er ingenting i livet mitt jeg setter høyere enn jobben min og alt den lar meg gjøre. Kalenderen min er full og jeg har seriøst ikke kjedet meg på flere måneder. Hah. Prisen av det, er at man kan bli litt (ganske) sliten inni mellom. Sånn som i dag. Men hey, det går helt fint. Jeg klager ikke! I stedet drikker jeg 2 liter P-Max på en kveld, hører på John Mayer og sprader rundt i undertøyet mitt. Og så legger jeg meg tidlig 🙂

Førde-Kristine…. Kanskje hun virket mer sprudlende, men skal jeg være ærlig? Jeg er mer sprudlende nå, selv om bloggen min kanskje er blitt bredere og dermed mørkere. Jeg vil vise hele meg. For jeg er ikke bare tjo og hei, langt ifra. Det er ikke du heller. Ingen er det. Jeg håper ikke dere blir skuffet over meg, skuffet over at jeg ikke er den bestandig glade jenta som jeg virket som på bloggen for et år siden. På samme måte som deg har jeg også mine mørke sider, men vet dere hva? Den egenskapen jeg elsker aller mest med meg selv er at jeg stort sett har en skikkelig positiv innstilling til alt. Du vil aldri høre meg klage på en fjelltur. Isåfall med en humoristisk tone, eller med en positiv twist, haha. Apropos, så digger jeg Marna i Bloggerne, for hun er akkurat slik. Hun har en skikkelig morsom og positiv vinklet måte å klage på, så det blir aldri utmattende å høre på.

Uff, dette ble rotete. Mange tanker i dag. Jeg satt i folkemengden utenfor Kaffebrenneriet nederst på Løkka i dag og hadde tårer langs kinnene mine, fordi jeg er så full av følelser, tanker og meninger. Solen tørket dem heldigvis bort. Haha. 

Og det er nettopp derfor jeg ikke vil at dere skal idyllisere “Førde-Kristine”. For veldig ofte hadde jeg omtrent ingen følelser i meg… Jeg var tom. Fullstendig tom og likegyldig.

Nåååå skal jeg på butikken og fylle opp Pepsi Max-lageret!! Håper dere får en NYDELIG lørdag, hvor enn dere befinner dere!

19 kommentarer
  1. Jeg bare lurer på en ting. Dette er kun ment for å reflektere litt, som det virker som om du har fått sansen for:)
   du skriver at du var så tom før, men utgav deg for å være sprudlende på bloggen, Snapchat og Instagram? At du nå er dypere og mørkere, vil jeg da tro kommer av at du oppdager nye sider ved deg selv, som er kjempeflott, men det jeg lurer på er; du var ikke så mørk/dyp før, benektet du da disse følelsene? Stengte dem inne og lot sinnet være en måte hvor du fikk det ut? Mens du nå sier du er like sprudlende og livsglad, i mens du likevel skriver (mulig overdrivelse) i hvert andre innlegg at du gråter over følelser? Du krangler med kjæresten? Og etter personlig mening blir behandlet fryktelig respektløst utad. Det er vanskelig å tolke deg når du på mange måter er så selvmotsigende. Det er vanskelig å ta deg på alvor når du sier at du aldri har blitt fortalt hvor fantstisk kjærligheten er, men likevel gråter og blir lei deg og skuffet over kjærligheten.
   Og du er blitt en veldig reflektert person, men skulle ønske du kunne utdype dette litt på en måte slik at der var mer forståelig hvorfor du godtar å være lei deg og “deppa” for noe som egentlig kun skal gi deg sommerfugler i magen og verdens største smil uten tårer.

  2. Jeg synes du er kjempeflott på alle mulige måter! Vær deg selv, er nok mange som er veldig misunnelige på deg, som i så ung alder har et fantastisk liv. Økonomisk frihet pluss at du er vakker med en flott kropp og personlighet. Ikke bry deg om smålige kommentarer som skrives pga sjalusi 😊

  3. Åh, har lett etter den Acnebutikken lenge og jeg brukte til og med kart for å prøve å finne frem! Har med andre ord ikke funnet den.. Kan du prøve å forklare meg hvor den ligger? 🙂

  4. tror dette er første gang jeg har kommentert på en blogg på flere år. Men jeg vil du skal vite at jeg ser veldig opp til deg. Du har blitt en så bra person, og hver gang jeg leser noe du har skrevet blir jeg så inspirert. Jeg har fulgt bloggen din siden du gikk på videregående, og syns du har ”modnet” veldig. You go girl!

  5. Sprudlende, glad, likegyldig. Gi faen. Du er Happy. Det er alt som betyr noe. Love life. Give it all you’ve got. Simple. Complicated. You rock.

  6. Kjærligheten er fantastisk, og så herlig at du opplever den.
   Men du skrev forleden at “Ingen har fortalt deg det”, om hvor fantastisk kjærligheten er.
   Men jo: ALLE forteller jo om det!
   Det meste av poesi, litteratur og film handler jo nettopp om kjærligheten. Eller om fravær av kjærlighet, eller om kjærlighet som tar slutt.
   Men man kan ikke være redd – eller dvs.: å være litt redd er helt naturlig og ikke noe å være redd for 😉 – du må bare nyte den, nyte kjæresten din som du er så glad i.

  7. Acne Archive ligger ved siden av Kaffebrenneriet på bunnen av Markveien, altså ikke i Markveien men til høyre for KB. Restaurantene Delicatessen og Le Benjamin ligger videre til høyre for AA 🙂

  8. eeeh hallooo du ser ikke spesielt mye sliten ut, jeg har hvert fall ikke lagt merke til det og tro meg jeg legger merke til alt sånt… men du går ofte uten sminke og da er du “naken” i fjeset kontra når du har røde lepper og eyeliner som utgjør en ganske stor forskjell. thats it. man merker at du er på en god plass i livet nå selvom du som aaaaalle andre for 10ende millionte gang også har dårlige dager. vi trenger balanse ikkesant, for å virkelig kunne nyte de beste dagene av livene våre. jeg elsker at andre mennesker er lykkelige og koser seg og gjør suksess! ELSKER å se det og det er SÅ gode vibber inne på bloggen din, selv når du GRINER på video, så er du bare så skjønn og ekte. du er ingen negativ person selv om du uttrykker de tunge følelsene, og det sier så utorlig mye om deg om hvor livsnyter og livsglad du i all hovedsak er. FORTSETT å være autentiske Kristine Ullebø og aldri back down for noen som vil du skal være mindre enn hva du er. må bare si til deg for å minne deg på hvor unik og fantastisk du er når ulta trangsynte eller sjalue kommentarer tikker inn her for å bryte deg ned. eller ute i det virkelige liv. who knows. yeah whatever rock on honey

  9. Hei. Jeg er ny fast leser av bloggen din. Jeg synes du har en utrolig god blogg. Jeg synes spesielt bloggen har utviklet seg i positiv retning etter du flyttet til Oslo. Har først blitt fast leser de siste månedene og det er faktisk din blogg jeg gleder meg til å lese hver dag. Du har lange interessante tekster, kreative og spennende bilder. Kule outfits. Listen er lang. Du er kjempefin uten sminke, den looken funker utrolig bra på deg. Synes ikke du ser sliten ut i det hele tatt:) Fortsett det gode arbeidet! Du virker som en utrolig bra person. Hilsen ny fast leser 🙂 klem!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg