1. Skjeeer med bildene dine? Altså hyll kroppen, men det er neste baare slikt om dagen. Er det ikke rart for foreldrene dine? De er vel innom bloggen, er det ikke kleint? Du klarer å ha lesere selv med klær på..!

  2. folkens, hun har behov for bekreftelse hele tiden. sånn er det når hun er ung og usikker. kommer til å angre på det en dag, menmen. det får hun bare stå i, alle rundt henne er sikkert vandt med det. off

  3. Elsker bildene dine!!!! De er vakre, iøyenfallende, gir en ro og vibber av sensualitet. Heia kvinnekroppen! Den skal ikke skjules for å aksepteres. Alle jenter/kvinner har den samme kvinnekroppen i ulike farger, fasonger og lengder, ellers er kroppene våre den samme (med sine individuelle forskjeller såklart).

  4. Hva tenker du om at du framstår som/er en gjerrig person? Jeg for min del kan ikke fordra grådige mennesker, og dermed fordrar jeg heller ikke deg.

  5. Synd med alt kroppsfokuset på bloggen din. Si hva du vil, men du har ofte bilder av deg selv i lite tøy, og det er faktisk med på å sette fokuset på kropp.

  6. Elsker bildene dine for tiden! De er veldig inspirerende, og et friskt pust i hverdagen for min del. De får meg også til å ville utfolde meg selv mer når det gjelder min egen kropp. Ikke hør på de negative kommentarene, you do you 😉
   Og til kommentaren over, ja bildene setter fokus på kropp. Men hva er galt med det? Jeg mener at det er nettopp det vi skal gjøre, men kun på vår EGEN kropp(og ikke snakke negativt om andres). Hvis det å ta disse bildene gjør Kristine selvsikker og til å føle seg bra med seg selv skal hun få lov til å fortsette. Vi som ser bildene og leser bloggen kan selv velge hvordan kroppsbildene påvirker oss. Og for min del tolker jeg de som at man skal være fornøyd med sin egen kropp og få fram de gode sidene ved egen kropp akkurat slik Kristine gjør i bildene. Ikke nødvendigvis at jeg vil få akkurat samme kropp Kristine her har. Jeg ser bildene og begynner å tenke på MINE gode sider ved MIN kropp.

  7. For guds skyld folk! la nå hun få lov å legge ut bilde av den fine kroppen sin, om det er noe hun ønsker. Hvorfor skjule en smashing kropp bak mye klær? Dessuten har hun en ganske balanse gang, det er ikke BARE kroppsbilder..
   Du ser fantastisk ut, Kristine! Så for all del, ikke ta til deg noe av det negative folk klarer å lire utav seg.

  8. What ???? Er Fabian exen til Sela Valentina ??? shit Oslo er lite!! Sela er jo stunning!!! Downgrade som bare det! Skjønner at K. hadde stalket exen hans hvis det var Sela! Hun er seriøst en av Oslo’s peneste jenter med en den sykeste kroppen i tillegg.
   hun er en ekte modell ihvertfall. Ikke en blogg-modell

  9. Så synd at unge jenter føler de må kle av seg for å få validering fra andre… hadde jeg lagt ut slike bilder kan du banne på at jeg har fått en alvorsprat av mor og far!

  10. haha!!
   Nå skjønner jeg hvorfor hun deler så mye kleine besatte ting om kjærlighet hele tiden…
   Fabian ble ditchet av Sela som seriøst ser ut som en yngre versjon av Angelina Jolie !
   Shit , hadde ikke ville ha henne og ble sammenliknet med.

  11. Fy flate så dårlig gjort av folk å dra inn Fabians eventuelle eks?? Hvem han eller Kristine har vært eller ikke vært sammen med tidligere, er HELT USAKLIG i forhold til hva som skjer her og nå. Sjekket ut denne Sela; kjempefin jente, men hvorfor skal man sammenligne utseendet hennes med Kristine? Begge to er slanke, vakre og har ansiktstrekk som gjør at de skiller seg ut i mengden – FLOTT! Men hva har utseendet å si i forhold til personlighet? Karakter og væremåte? Jeg vet ingenting om Sela, men jeg vet at jeg digger det jeg ser av Kristines personlighet her på bloggen.
   Jeg kan ikke forstå at noen sier at Sela er “penere” eller mer “modell” enn Kristine, det er bare bullshit! Det er bare misunnelse og et behov for å trykke ned andre som kommer frem av sånne kommentarer. Jeg klør meg i hodet når jeg ser det. Hva skjer, jenter? Hvorfor må vi alltid stille oss opp mot hverandre, hvorfor ikke heie hverandre opp og frem?
   Du trenger ikke å like alt en annen jente gjør – du trenger ikke å være enig i alt, men det går an å ta opp ting på en saklig og ordentlig måte. Og hvis det eneste du har et synspunkt om, er at noens utseende er “bedre” enn en annens, så er det 100% subjektivt og bare nedlatende. Hva ville du gjort hvis noen sa det samme til deg? Hvordan ville du ha følt deg? Faktisk sett deg _inn_ i den situasjonen, før du lar alt som faller inn i hodet ditt, falle ut på tastaturet som en kommentar til et annet menneske.
   Kristine er sin egen person og har lov til å gjøre som hun vil. Hun har lov til å satse, tryne, feile og seire, så mange ganger som bare mulig. Jeg er ikke enig i alt hun gjør og sier, men jeg har respekt for en felles kvinne likevel. Hun baner vei for andre kvinner ved å utfordre status quo. Hun inspirerer meg til å gi litt mer faen og bare gå for ting! Det er kanskje ikke det alle trenger, men det er akkurat det jeg trenger i livet mitt nå.
   Jeg kjenner meg selv godt nok til å forstå at hvis noe provoserer eller gjør meg irritert, så er det fordi det pirker ved noe hos meg selv. En side jeg ønsker jeg hadde eller noe jeg skammer meg over – enten det er en likhet eller ulikhet. Det har veldig lite med Kristine å gjøre; hun er seg selv, på godt og vondt, som alle andre. Mine reaksjoner er mine, og de kommer fra min egen palett av usikkerheter og mangler, som kanskje venter på å bli omfavnet og akseptert, i stedet for at jeg blir trigget og tar det ut over en annen person.
   Jeg snakker ikke om de kommentarene som er konstruktive og vil hjelpe; jeg snakker utelatende om de negative, usaklige, subjektive og passiv aggressive. La oss ta vare på hverandre i stedet for. Prøv å ordlegge deg saklig hvis det faktisk er noe som plager deg, eller la det passere. I mellomtiden; hvis du har noe godt på hjertet – så er det fint å dele det. Det er ingenting som gleder meg mer enn å se jenter heie opp andre jenter, jenter som ikke er redd for å havne i skyggen, men som tar steget opp ved siden av personen de beundrer og sier YAS, go get it girl! Det er ingentng som viser mer selvtillit enn det.
   #GirlLove

  12. Kristine er ufattelig mye vakrere enn hun der sela! Kristine er klassisk vakker, mens Sela har et utseende som vil tape seg fort. Veldig grovkornet fjes. Ikke så fin kropp heller, Kristine har mye finere former. Håper bare Kristine dumper fabian og finner seg en kjekk og snill mann som virkelig fortjener henne. Ikke en fuckboy som spiller et spill for å gjøre Kristine usikker på seg selv og forholdet (jamfør den episoden av Bloggerne der han sitter å viser frem ei melding om ei venninne som vil møtes for å pule. Eller legger frem om at eksen var såååå flink til å male på en av de første datene. Sånt gjør man faktisk bare ikke). Ta beina fatt Kristine og dump han før du ender opp med hjertesorg.

  13. Hva skjer med det hun la ut på snap? “Hvorfor gjør jeg dette her” eller noe og ser ut som ho ligger på et sykehus eller noe

  14. Jeg er enig med de fleste her om at Kristine har forandret seg i det siste. Jeg likte bloggen bedre før, men jeg liker fremdeles Kristine.
   Og fy for en stygg kommentar anonym: å gå på utseende til K på den måten er smakløst. Hva så om du mener at Fabian har nedgradert? Heldigvis er det ikke du som er sammen med henne. Skam deg.

  15. Herlighet kor bra du e, Kristine! Har begynt å lese bloggen din etter at eg såg deg på bloggerne, og har fått eit skikkelig fint inntrykk av deg. Du er vakker og veldig reflektert.
   Håpe du klare å drite i kommentarane over her. Forstår virkelig ikkje vitsen med å skrive negative kommentara? konstruktiv kritikk kan eg forstå, men å gulpe opp spydige og slemme kommentara er ukult.
   Håpe du fe en fin dag<3

  16. Amen Oda and Sofie! <3
   Hope you get better soon Kristine. Love your photos. You are gorgeous. Drop dead gorgeous. This other girl is nothing compared to you! You've got the class and the taste, nobody can reach. X sending you lots of love and good energy <3

  17. Nei, hun sela ser ut som en russisk 40 årig prostituert..
   Og Kristine, du har litt store lepper nå, ikke bli blind, sånn som resten!

  18. SÆRIØST? Var han med Sela Valentina?? Hvordan føler du at han var sammen med en modell? Altså serr, du leker modell i forhold 😛

  19. Du er så kroppsfiksert for tiden, så mye prat om større pupper.. og du har fått deg større lepper. Du er ikke noe bedre enn resten av bloggnorge på noen måte om du tror det..

  20. *se på meg, jeg kan også være digg, jeg har rumpe og pupper asså – lover, se her*
   HVEM prøver du å bevise deg for? Kjæresten din? Leserene dine (wtf, det er fuckedup) eller verden? Eksen hans?
   Dette luker faktisk desp 🙁 Kom tilbakeeee…. Jesus

  21. Er det på grunn av eksen til fabian du fyller på leppene? Hun har ganske store lepper, og det virker som du prøver å bli som henne. Du burde dumpe Fabian før han dumper deg. Han er ingenting annet enn en fuckboy som leker med følelsene dine og knuser selvbildet ditt. Han tekster med andre jenter som han tydeligvis ligger med også viser han det til deg. Han snakker om eksen til hele tiden. Du ser det ikke selv, du har blitt helt blind av all oppmerksomheten hans at du ikke ser hvordan han ser ut for utenforstående. Det finnes så mye bra gutter der ute med gode intensjoner, som kun vil ha deg og ikke ser på andre jenter. Tro meg, var i samme type forhold selv og dagen jeg endelig turte å gjøre det slutt var den beste i mitt liv❤❤

  22. Huff, jeg ble faktisk litt trist av å se hvordan Fabian behandler deg i siste episode av bloggerne. Det virker som han liker å få deg til å føle deg usikker, og han vil hele tiden “bevise” at det florerer av jenter som vil ha han. Personlig ville jeg aldri brukt energi på mennesker som fikk meg til å føle meg liten og usikker.
   Du fortjener en kjæreste som får deg til å føle deg som “the one”, som den peneste og flotteste jenta på jord, og ut ifra det lille vi har sett på skjermen virker ikke det som at Fabian er så flink til det.? Mulig jeg tar feil, men du er fortsatt så utrolig ung. Jeg vil bare at du skal bruke energi på folk som får deg til å føle deg bra, og det at kjæresten din prater og sender feil signaler til andre jenter er IKKE noe du skal finne deg i!
   Stå på!

  23. Stalka litt hu sela valentina dere prater om… Nå gir det mening hvorfor kristine forandrer seg, fyller i leppene, kroppsfokus osv.. Hun prøver jo obviously å være som Sela..

  24. Er det virkelig sånn at dere jenter som kommenterer her får glede av å såre Kristine? Vi lesere aner vel ingenting om hvordan Fabian er mot Kristine når de er alene, og det er vel en grunn for at hun er forelsket i han? Er ikke det viktigst? At HUN er lykkelig med kjæresten sin?
   Slutt. Bare slutt med disse kommentarene. Scroll videre. Les en annen blogg. Eventuelt skaff dere en hobby slik at dere ikke har tid til å granske forholdet til to unge mennesker.
   Real queens fix each other’s crowns.

  25. Men Sela sine lepper er ikke store, de er sminket på.. Fikk sjokk når jeg så instagrammen hennes for lenge siden og jeg så DE leppene, haha. Hun har heller ikke noe modellhøyde. Så utseendemessig er du IKKE noe downgrade (!?). Jeg ser derimot på bloggerne at personligheten til Sela og Fabian er veldig like! Begge to sier utrolig mye rart. Vær så snill å ikke la en gutt forandre deg til noe du ikke er, pass på det. Det er fint å ha felles interesser, men det er viktigere å ta vare på sine egne. Det er jo nå du skal finne deg selv! ..

  26. Hele konseptet med blogg er også at leserne kan svare, så å nekte alle som ikke er positive blir litt rart det også?
   Når hun selv ikke ser at kjæresten er manipulativ drittsekk, så synes jeg det er helt ok å påpeke at han er et destruktivt menneske for enhver rundt seg.(Med mindre hun bare gjørt alt dette for pr da) Bare gå inn på kjendisgossip på jodel og se, så skjønner du hva jeg mener

  27. skulle gjerne hatt en boks popcorn til dette kommentarfeltet!
   stakars deg, Kristine. Alle disse folkene er bare ute etter deg, ikke bry deg og det de sier. Og å blande fabian inn i dette er helt unødvendig, om han gikk fra en jente for deg så er det vel en grunn til det. Du er bedre. Sjekket henne ut på insta etter all denne drittslengingen og du virker mye bedre enn henne <3

  28. Først og fremst; Jeg tok en titt på Sela og hun var ikke spesielt vakker!
   Nummer to; Kristine, ikke påvirkes av henne…

  29. Hvorfor har du så stort behov for å vise ekstremt mye hud? Bloggen din har blitt mykporno, og jeg forstår ikke hvorfor du vil at slekt, svigerfamilie og bekjente skal se deg sånn? Jeg hadde vært skikkelig flau.

  30. Så mange stygge kommentarer her… og mange støttende! Hør på de støttende du, og ikke sammenlign deg med eksen hans for å si det sånn. Du er flott, Kristine!

  31. Jeg blir redd, langt inne i sjelen min kjenner jeg redsel når jeg leser kommentarene her.
   Hvor kommer denne destruktiviteten fra? Dårlig selvtillit? En tøff oppvekst?
   Jeg etterlyser empati og humanitet hos dere som finner glede i å direkte, eller indirekte bryte ned andre mennesker ved å ytre hat og intoleranse. Gå inn i dere selv, spør om det virkelig var verdt å utvise hensynsløshet ovenfor et annet medmenneske.

  32. Oh lord herlighet jeg blir så pinlig berørt av de åpenbart misunnelige og selv-hatene jentene med psykopatiske trekk her inne som kommenterer stygt ene og alene for å bryte deg ned, altsååå det oser onde intensjoner fra de det gjelder. OSER. Og det håper jeg du klarer å se selv også Kristine, at du gjennomskuer det og rister det av deg. Du ser de prøver hardt å bruke ditt aller mest sårbare for å komme under huden din, jeg sitter her og bare ber om at du ikke lar det gå inn på deg for det er virkelig så bortkasta av din energi og følelser. De jentene trenger å vokse, utvikle seg, modne og ikke minst lære seg å elske seg selv, for det gjør de ikke nå. Dette er en folkesykdom og roten til alt vondt; mennesker som ikke elsker seg selv. Mennesker er misfornøyde, sliter med lav selvfølelse og innerst inne liker de lite den de er og livet de lever og dessverre tar de det utover andre, spesielt sikter de mot de menneskene de føler seg mest truet av og mest sjalu på. For dette er ikke annet enn sjalusi, og sjalusi avler hat.
   Og dere firkanta mennesker som drar alle jenter/kvinner som legger ut bilder av kroppene sine under én og samme kam om at vi gjør det fordi vi er usikre, oppmerksomhetssyke og er ute etter bekreftelse: haha nei! That’s not why. For noen er det kanskje sånn, men ikke alle. Personlig elsker jeg kroppen min og ikke minst kvinnekroppen for den er så syyykt vakker! Legger jeg ut bilder av meg sjæl i bikini eller viser mage eller litt sideboob eller hva søren det nå skulle være, så er det fordi jeg uttrykker mine sensuelle og feminine sider ved min personlighet, og I LOVE IT! Så enkelt er det gitt. Jeg kunne ikke gitt mer faen i oppmerksomhet på det, da man allerede får nok av det fra det motsatte kjønn ved å bare være en kvinne, gjør ikke alle det a på en eller annen måte?? Ikke alle og enhver MÅ ha bekreftelse og oppmerksomhet vett dere.

  33. For noen kommentarer!!
   Tenk så fin verden hadde vært om vi jenter kunne løfte hverandre opp og gi komplimenter til hverandre. Inspirere hverandre. Så mye hat, bare fordi noen kanskje ikke er fornøyd med seg selv og må hakke på noen andre. Jøsses !

  34. Husk at 10-20 år gamle jenter kopiere deg og snakker om deg på skolen. Det er ikke sunt for så unge som ikke vet hva normalt er og som ikke vet hvordan de styrer tankene sine å se noe så sykt tynt. Du har åpenbart forstyrrelse. Ikke vondtenk ment men plis tenk på dette. Klem lærer

  35. Hei
   Har lyst til å ta opp en ting, men føler for å presisere følgende først:
   1. Det er utrolig synd at du får forferdelig mye negativt i kommentarfeltet. Ingen fortjener kritikk som går på utseende eller person om det ikke er noe som kan fikses på kort tid. Synes folk er unødvendig harde og stygge mot deg.
   2. Jeg er ikke for innholdssensur. Jeg mener ikke at noen har rett til å diktere hva andre kan og ikke kan skrive og legge ut på nett så lenge det holder seg innenfor loven. Det eneste jeg ønsker er at folk har et noe reflektert forhold til hva de legger ut, hvorfor de legger det ut, og hva slags kort- og langtidsvirkninger det som legges ut kan få for enkeltpersoner og samfunnet.
   3. Jeg mener også at alle kroppsfasonger som er sunne bør stilles likt, også din. Du ser bra ut og jeg mener på ingen måte at du skal dekke deg til mer enn andre bare fordi du er tynn.
   Men når det er sagt… Det øverste bildet grenser opp i mot uetisk etter min mening. Det er ikke å komme unna at bilder som dette regelrett kan trigge unge jenter som allerede har eller er i ferd med å utvikle et problematisk forhold til mat. Jeg sier ikke at det er din feil at disse jentene sliter, men vil du være med på å gjøre hverdagen enda vanskeligere for dem? Det er jo virkelig ikke nødvendig? Sex seller og jeg er ikke så naiv at jeg tror vi kan legge lokk på den enorme markedskraften. Men er penger virkelig alt som står i hodet på deg når du lager innhold til denne bloggen?

  36. Du som sier du er lærer, før du gir en preken til Kristine bør du sikre deg om hva slags forbildet DU er selv. Kommer inn her og spyr ut en anklagelse på at denne bloggeren som du overhodet ikke kjenner åpenbart har forstyrrelser? Om du lærer dine elever verdien i SEG SELV, og klarer å vise de at du selv er en sterk, selvstendig kvinne som verdsetter deg selv både på innsiden og utsiden helt uavhengig av hvordan du ser ut, og viser at du støtter andre jenter/kvinner, så hadde du faktisk hjulpet dem mye mer enn å slenge slike anonyme kommentarer på en blogg. Og jeg mener at om du oppriktig og genuint hadde brydd deg om elevene dine som du bruker i kommentaren din, så hadde du brukt mer tid på å skrive mye mer konstruktivt privat til Kristine. Du får spørre deg selv om det hjalp noen av elevene dine at du skrev det du skrev.
   Når fader skal mennesker begynne å bruke hjernen sin selv..

  37. Helt enig denne kommentaren til nye Kristine:
   *se på meg, jeg kan også være digg, jeg har rumpe og pupper asså – lover, se her*
   HVEM prøver du å bevise deg for? Kjæresten din? Leserene dine (wtf, det er fuckedup) eller verden? Eksen hans?
   Dette luker faktisk desp 🙁 Kom tilbakeeee…. Jesus

  38. Har egentlig ikkje lest bloggen din, men såg deg på “Bloggerene” og fikk sansen for deg. Når eg så leser her i kommentarfeltet alle dei stygge kommentarane, får eg lyst å sei:
   HEI, du er bra! Drit i alle dei ekle kommentarane, noken kan berre ikkje dy seg.

  39. Uff, er det mulig å skrive så mye stygt. Er absolutt ikke enig med deg om alt, men er ikke det bare bra? Vi et forskjellige og derfor må vi også kunne skrive, mene og tenke forskjellige ting. Ja, kanskje har du endret bloggen din etter at du flyttet til Oslo, men det betyr jo ikke nødvendigvis at du har endret det. Det er flott at du er åpen om alle tankene dine. Tror det kan være bra for mange å lese en blogg med godt innhold som ikke bare handler om overfladiske ting. Stå på fine deg! Skjønner at alle de stygge kommentarene går inn på deg, men du må være sterk! Dette er bare små mennesker som gjør seg selv større ved å tråkke på andre. Helt greit å være uenig, men det betyr ikke at man trenger å være slem!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg