den glade jenta på kaffebrenneriet

De siste 3 dagene har jeg vært på Kaffebrenneriet hver dag. Ikke bare fordi det er fint vær og jeg har fått skikkelig sansen for å sitte ute i sola med en kruttsterk kaffe i hånda, men fordi hun ene dama som jobber der er så SINNSYKT smilende og hyggelig. Jeg hadde nesten glemt hvor deilig det er med bra service. Ah, tenk at et fremmed menneske kan gjøre dagen din mye bedre. Og i dag sa jeg det til henne – jeg sa at det er dødskoselig å komme hit fordi hun er så hyggelig mot kundene sine. Takk. Det er på Olaf Ryes forresten, om noen lurer. My favorite place! Jeg føler meg så hjemme her 🙂

Akkurat nå sitter jeg ute i sola mens jeg prøver og se hva som står på skjermen her, haha. Rett på meg om jeg har noen skrivefeil, dere! Ah, jeg er skikkelig lett i kroppen i dag, kjenner jeg. Ingenting kan trykke meg ned og det er så sjukt digg. Jeg leser en helt sinnsykt bra bok for tiden som heter “Awaken The Giant Within” av Anthony Robbins. Til dere som spør hvilken bok det er jeg legger ut sitater fra på Snapchat hele tiden; det er den. En life coach bok som forteller deg alt det du trenger å høre. Virkelig. Jeg har lært mye om hvordan jeg skal forholde meg til følelser, mennesker og konflikter spesielt. Også veldig mye om hvordan jeg skal være mest mulig målrettet og få til de målene jeg har her i livet. Les den! Jeg mener det. Du faktisk lese den.

“I’m here to tell you that you can feel any way you want at any moment in your life.” – Anthony Robbinson

Livet er fint, dere. Sååå utrolig fint. Spesielt i dag.

35 kommentarer
  1. Anbefaler deg å lese The untethered soul av Michael Singer, den er litt i samme stil, men ikke så mye om å nå målene, men om å komme nærmere deg selv på en måte:) Tror du vil like den, jeg ble veldig mindfucked av den, men den er bra!

  2. Til du over her: røyker Fabian så røyker jo hun og. Han har dårlig påvirkningskraft sier jeg bare. Og ikke kom til oss den dagen det er slutt mellom deg og Fabian og si at han er ditt og han er datt, og jeg fortjener ikke dette. For vi skriver nemlig ikke nedlatende kommentarer fordi vi er misunnelige på forholdet deres, vi skriver fordi vi bryr oss om DEG. Men hvis du ikke gidder å ta deg tid til å tenke litt på det, så er det helt greit altså

  3. Synes det er så trist at du har startet å røyke (spesielt i en alder av 20). Som en som mistet et nært familiemedlem til lungekreft grunner røyking, må jeg si at det er svært provoserende å se hvor- sorry- lite gjennomtenkt og dumtdristig du er! Du ødelegger det største, og et av de viktigste organene i kroppen,

  4. Det finnes ikke en eneste positiv ting å si om røyk. Jeg forstår at foreldregenerasjonen vår kanskje sliter litt med å slutte å røyke, men at folk frivillig oppsøker røyk i 2017 er bare trist. Jeg trodde ikke det skjedde lengre nå som vi er så opplyste om hva røyk gjør med oss. En sigarett er nok til å få lungeskader. Passiv røyking er også nok til å få lungeskader.
   Jeg vet ikke hvor jeg vil med dette, men jeg håper virkelig at du bare tar bilder av røyk og poserer med røyk fordi du liker uttrykket det gir på bilder, og at du ikke faktisk har begynt å røyke. Det er du alt for intelligent til.

  5. Ser du bruker ord som “virkelig” svært ofte for å understreke et poeng, og tenker at dette blir litt forstyrrende i teksten. Særlig når du gjør det så ofte som du gjør (flere ganger i uka). Bare et tips, blir bedre å lese når du varierer litt! 🙂
   Du er forresten veldig pen uten sminke, synes det er fantastisk at en blogger fremmer det å gå sminkeløs, i denne verden av konturering og kylie lipkit.

  6. Enig med dem over ang. røyking. Og om det faktisk er tilfelle at du bare har med røyk på bilder fordi det er “inspo”, så er det jo enda verre. Oppfordring til røyking, rett og slett, enten du innrømmer det eller ikke.

  7. SÅ enig med Anonym 14:21. Man kan til en viss grad unnskylde eldre generasjoner for å røyke, da man ikke visste like mye om skadene da. Men idag vet vi så mye mer, og at man da likevel bestemmer seg for å ta den der første røyken vitner bare om uvitenhet og dårskap spør du meg.

  8. Er så trist å se hvem du har blitt til etter at du ble sammen med Fabian. Ikke kom her å si oss at du ikke har forandret deg og at vi bare er sjalu eller prøver å ødelegge, for nei, det er så tydelig at du er en helt annen for tiden. Du har begynt å røyke, kler deg annerledes, søker en åpenbar bekreftelse osv osv. “Jeg har funnet meg selv” sier du kanskje. Virker mye mer som du har mistet deg selv i et annet menneske. Men ditt liv, ditt valg. Men ikke kom i ettertid å si vi ikke advarte deg mot han, just sayin 😉
   Og hva er greia med røyk? Røyk på bildene dine, røyk på snappen din, røyk i hånda på bilder, RØYK generelt. Det er jo for fader ikke kult å røyke? Ikke vet jeg om du har røyket lenge eller ikke, men først etter du ble sammen med Fabian viser du det jo _hele tiden_ på bilder. Han har en helt sinnsykt dårlig påvirkning på deg, det er bare så tydelig at det er irriterende. Og det å fremprovosere røyk, som faktisk kan drepe syns jeg du skal spare deg for. Jeg driter i at du røyker og drikker vin på privaten uten å dokumentere det, men jeg driter ikke i den påvirkning du har på unge mennesker når du legger ut bilder med røyk i fokus osv. Du har en enorm påvirkening på unge mennesker jeg ikke engang tørr å tenke på. Så tenk litt på det, vær så snill.

  9. SÅ glad for at du er glad og føler deg LYKKELIG!!! WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HØY PÅ LIVET!!!! Selvom jeg har hatt en dårlig periode nå haha, men jeg vet jo at livet er så godt som man gjør det til selv! Og jeg blir vanvittig SUPER glad når andre mennesker stråler og er lykkelige, det er så vakkert å se for det smitter og inspirerer! Det gjør meg også glad at du skriver at ingen kan få deg ned, det har jeg vært litt redd for på dine vegne, for jeg hater at mennesker rakker og prøver å bryte ned andre som bare lever livet sitt og er seg selv, med alle sine vakre “feil”, liker ikke helt å bruke det ordet på mennesker men du skjønner hva jeg mener. Man lærer så lenge man lever, og i ditt liv er det du som skal gå hvert eneste skritt og føle på hver eneste erfaring og opplevelse, og til slutt du som skal lære av det som er ditt. Ikke tenk over de som kommenterer forholdet ditt eller Fabian, bare ikke la deg bryte ned, for om han er bra for deg eller ikke er det kun dere to som vet, og uansett er det, igjen, erfaringer som du kommer til å ta med deg videre og vokse på. KEEP DOING YOU!

  10. Herlighet, kan ikke dama få gjøre som hun vil, røyk eller ei! Hennes kropp og hennes valg. Uansett vil det jo være noe annet dere plukker på.

  11. Hei du! Virkelig lyst å lese den boken, hvor har du fått tak i den? ser at jeg kan bestille den på nett, men kan jeg finne den i bokhandleren? Hyggelig å høre at du er happy, det er jeg også❤

  12. Denne våren har jeg fulgt deg på bloggerne, og senest i dag tidlig så jeg siste episode; da du og Fabian innviet leiligheten din med pizza og vin. Det eneste inntrykket jeg satt igjen med var “HVORDAN kan hun ikke se det selv, hva slags person Fabian er?”.
   I nesten hver episode reflekterer du rundt hvordan Fabian er som person, fordi du er usikker på om han virkelig vil deg alt godt. Din beste venninne er bekymret, han får meldinger fra andre jenter som vil ligge med han, han snakker om eksen, gjør de samme tingene med deg som han gjorde med henne. Vi ser du er usikker, du forteller selv at du er det, fordi det er jo noe som tydelig ikke stemmer. Men likevel, så lar du deg selv påvirke og klarer ikke å distansere deg selv fra han allikevel.
   Den første kjærligheten er alltid vanskelig. Du skriver på bloggen din at du er redd for kjærlighetssorg; og ja, det burde du. Min første kjæreste var prikk lik Fabian. Alle fortalte meg at han var en “fuckboy”, venner var skeptiske, folk prøvde å fortelle meg “ditt og datt”. Jeg hørte ikke på de, så klart. Man vil gi det en sjanse, man vil danne seg sin egen mening. Men dessverre, fikk jeg lære det på den harde måten. Og jeg falt hardt, og lærte at når jenter forteller andre jenter at gutter fuckboys – så er det ikke alltid fordi de vil deg vondt av sjalusi, men fordi det ofte er en sannhet i det.
   Jeg har alltid likt deg, men når du skriver på bloggen din at Fabian ikke har forandret deg som person, hvem lyver du egentlig mest til; deg selv eller leserne dine? Du sa det selv til Fabian i bloggerne: “ser jeg ut som en person som går på kunstutstilling?”.
   Du går ikke lenger med sminke, du går på kunstutstillinger, fordyper deg i litteratur og ukjent hipstermusikk. Det virker som du ikke bryr deg om det i det hele tatt, når du ikke klarer å skrive navnet til det du “interesserer” deg for riktig engang.
   “Bone Iver” som du skrev på snapchat her om dagen, skrives “Bon Iver” og betyr “god vinter” på fransk. De er et band, om du ikke visste det. Noe å henge seg opp i, tenker du? Ja. Musikk, litteratur og kunst betyr mye for mennesker. Og når det virker som at du later som du interesserer deg for det; for å få aksept fra kjæresten din, da oppleves det som sårende for mennesker som genuint har sterke relasjoner til det fra før.
   Du skriver at du har “funnet deg selv” med alle disse nye interessene, men egentlig ser det mer ut som desperat forsøk på å holde interessen din hos Fabian gående. Det er vanskelig å se det selv, når du er så forelsket som det du er og midt oppi det; men jeg tror du vil innse en dag at bloggleserne dine hadde rett; og alltid har hatt ditt beste i minne, fordi vi klarer å se ting utenifra.
   Det er kjempebra at du oppfordrer til å gå mer sminkeløs og spise mindre kjøtt. Men det du gjør ved å romantisere røyk og den mengden alkohol du fremstiller på bloggen, er skadelig og påvirker i svært negativ grad den hærskaren av unge jenter som ser opp til deg. De leser bloggen din hver dag og tenker; “jeg vil være som Kristine”. Jeg er ganske sikker på at du ikke ville sett lillesøsteren din med en røyk i hånden.
   Det er helt greit at du gjør det på privaten, men pls tenk deg om før du poster det på snap og på bloggen.
   Det er lov til å prøve nye ting, og det er naturlig at du blir påvirket av den du er sammen med. Jeg skulle bare så gjerne ønske at du så selv i hvor stor grad du forandret deg, etter du ble sammen med Fabian. Du røyket jo ikke før, eller? Du var jo alltid den jenta som digget rød leppestift og eyeliner. Det virker som du og Fabian romantiserer, og prøver å gjenskape forholdet til Depp og Moss – og alt med røyk, rødvin og vintage som følger med.
   Jeg skriver ikke dette for å være slem, men heller som “fra en venninne til en annen”. Ta det fra ei som satt igjen med knust hjerte, kort hår og klær som egentlig ikke var “meg” – etter et forhold hvor jeg ble oppfordret til å prøve alle disse tingene, fordi det var noe han synes var kult. Det endte jo med at jeg forandret meg, og ikke innså det selv før etterpå. Det er viktig å legge til at jeg ikke mener at alle situasjoner er fullstendig like! Kanskje ikke vår situasjon er lik i det hele tatt. Men jeg tror at grunnen til at så mange advarer deg, og sier du har forandret deg; er nettopp fordi vi kjenner oss igjen i den jenta du er akkurat nå i det forholdet du er i.
   Håper alt ordner seg for deg, og at vi “slemme” tar feil. Vi vil jo bare ditt beste!
   Stor klem!

  13. Hun blonde på kaffebrenneriet er så sinnssykt hyggelig! Meg og kompisen mins stam-sted, det er Oslos fineste kaffebrenneriet

  14. Hei igjen!
   Det var jeg som skrev den lange kommentaren som anonym, og sitter nå med en skikkelig ekkel og vond skyldfølelse i magen og skammer meg. Hva faen går det av meg..?
   Det er kanskje ikke noe poeng i å unnskylde meg nå, når kommentaren allerede ligger ute. Men å si unnskyld og beklage, er vel bedre enn å ikke skrive noe. Jeg skulle heller ha sendt denne meldingen til deg privat, men nå vet jeg hvertfall at den kommer frem og at du ser den!
   Unnskyld, Kristine!
   Det er ikke på min plass å fortelle, eller skrive det jeg gjorde; men som en engasjert bloggleser er det lett å la seg rive med.., spesielt når man ser i kommentarfeltet at det har blitt skrevet før, dessverre.
   Det var dårlig gjort å skrive en slik kommentar basert på få klipp av livet ditt på bloggerne, på snapchat og bloggen av både deg og Fabian. Jeg kjenner jo ikke dere, og kan jo egentlig ikke uttale meg i det hele tatt. Jeg kan jo bare uttale meg om det jeg har sett.. og det burde jeg ikke ha gjort!
   Jeg skammer meg skikkelig, og legger meg flat. Dette var nok ubehagelig for både deg og meg, men mest deg.
   Dette er egentlig ikke likt meg i det hele tatt.. jeg tror jeg bare må ha dannet meg mange tanker rundt innholdet ditt på sosiale medier over lang tid, og at det kom ut helt feil.
   Så igjen, en stor beklagelse både til deg og Fabian.
   Unnskyld! Virkelig.

  15. Vet du hva jeg blir provosert av? At dine lesere driver å utleverer exen til Fabian på dine kommentarfelt og i forum. Det er så korttenkt av både deg og Fabian å nevne henne på TV. Og i hvertfall flere ganger, selvfølgelig blir folk nysjerrige??? Jeg tviler på at hun setter pris på at lesere kommenterer stygge ting om henne på nett kun for å støtte deg. Hun har ikke bedt exen om å bli sammen med en blogger med så mye makt som du har. Skal hun gå rundt og bli gjenkjent som Fabians eks liksom? Og bli sammenlignet med deg??? Vet du hva det synes jeg er skikkelig ekkelt! Synes dere begge skylder henne en ordentlig unnskyldning!

  16. Så fin du er 🙂 ser ut som du koser deg i Oslo <3
   Bestilte boka nå jeg! Du burde lese "originals" av Adam Grant om du liker slike bøker - den we syyyyykt bra!

  17. Sorry 2 say men jeg synes egentlig du er blitt litt ekkel. Tilgjorte restylanelepper og en enda mer tilgjort selvtillit. Jeg mener, det vises at du prøver hardt. Og de som har bra selvfølelse trenger ikke å prøve så hardt å bevise det.
   Når det gjelder typen, jeg vet hvor sykt lett man blir påvirket. Alt fra geografi til gudene vet hva blir MEGAinteressant, men røyking synes jeg uansett ikke er spesielt kult. I hvert fall ikke når den ikke engang er påtent.
   Når det er sagt synes jeg du passer veldig med Fabian, det har jeg alltid syntes. Er bare væremåten deres som er litt teit.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg