video: slik holder jeg huden fin

annonse

HER får dere 50% rabatt på SKINREPAIR! Jeg håper dere liker videoen og at dere får svar på det dere lurer om. Som sagt i videoen er det bare å spør om det er noe mer du lurer på, så svarer jeg i kommentarfeltet 🙂

  1. Jeg går på isoretonin kuren nå, men huden er likevel ikke helt reparert. Er det farlig å gå på isoretonin og skinrepair samtidig?

  2. Hvorfor er ikke dette noe leger anbefaler med tanke på at det funker så bra som du sier, og med tanke på at det ikke er skadelig for kroppen?

  3. Har fulgt bloggen din en stund nå og synes den er en av de beste for tiden og all ære til deg for at du har klatret til topps på Blogg. Alltid spennende å gå inn på bloggen din. Du byr på deg selv og deler viktige ting i livet, bl.a kjærligheten. Forresten helt nydelig hud du har med jevn hudtone og naturlig glød enhver kan misunne deg. Du ser like flott ut med eller uten sminke. Kuult at du tør å være deg selv med egen stil og ikke hopper etter mengden med permanent kunstige vipper (som minner om edderkopper) og lacrylnegler og falskt løshår. Lykke til videre!

  4. Men du går jo på P piller i tillegg, jeg har gått på skin repair og merket ingenting, hvordan vet du at det ikke er p pillene som har gjort huden din så fin?

  5. Jeg skal faktisk teste det ut! Et annet spørsmål , hvor er sengegavlen din fra, og hvor bred er den? Hilsen fast leser gjennom mange mange år

  6. Jeg lurer også på om det kan være at p-pillene dine har bidratt til bra hud? Og ikke kun skinrepair alene 🙂

  7. Hei! Jeg lurer bare på om du fikk arr etter kvisene dine? Siden du sa du hadde fjeset fult av kviser i 4 år. Jeg har en del arr, ikke dype arr, men røde flekker etter kvisene. Hjelper skinrepair mot det?

  8. Les BLOGGOMTOPPBLOGGERE.BLOGG.NO
   Har skrevet et innlegg kalt “Knasker du bloggepiller?” Gå inn å les!

  9. Jeg fikk ikke tilsendt min andre pakke automatisk, men jeg fant ut at jeg hadde glemt å betale den første regningen min. Derfor betalte jeg den fakturaen på mandag eller tirsdag, men har enda ikke fått ny “boks” med tabletter. Vet du om jeg må bestile på nytt eller kommer det automatisk nå som jeg endelig har betalt?

  10. Altså, jeg begynte å kjøpe disse pillene etter å ha lest om de på ulike blogger – og da spesielt din. Jeg har aldri slitt noe særlig med kviser (selvsagt litt og litt der, men aldri noe voldsomt), men har en del nupper i panna som plager meg.. Jeg har nå gått i 3 måneder uten å merke NOE som helst forskjell what so ever. Heller det motsatte: Ansiktet mitt ble fylt med mer kviser/nupper etter kanskje en måned/halvannen. Tilfeldig nok skrev du et nytt reklameinnlegg om akkurat disse pillene da jeg merket mer kviser/nupper i ansiktet og jeg skyndte meg å lese det, samt. kommentarene for å se om andre hadde opplevd det samme som meg. Der så jeg noen kommenterte det eller spurte deg om det, og du svarte da at JA – du merket at huden din også ble VERRE før den ble BEDRE, men at det var det verdt. Du sa at du begynte å se resultater etter ca 2 måneder, men at det ble verre først. Dette ga meg håp om at jeg bare måtte holde ut litt lenger, så skulle det nok funke på meg også, så jeg valgte å ikke si opp abbonomentet – og prøve litt lengre.
   Her sitter jeg 3 måneder etter og ganske mange hundre kroner fattigere uten at huden min har merket noe som helst forbedring. Heller en forverring faktisk. Jeg SKJØNNER at slike ting er individuelt og at selvom det funket for deg etter så og så langt tid, er ikke det noe “fasitsvar”. Men siden du kommer med ulik informasjon i blogginnleggene/kommentarene du svarer på, så mister det hos meg litt troverdighet. Kunne du vær så snill å svart på dette for meg? Hvordan fungerte det egentlig for deg? Bedre hud etter 2-3 uker, eller forverring først noen måneder, så en forbedring?

  11. Jeg gikk på skinrepair i rundt fire måneder, og merket absolutt ingen forskjell… Du går jo på p-piller også, hvordan vet du at det ikke er disse som er årsaken til at huden din ble bedre?

  12. N: Jeg husker faktisk ikke om den ble verre først, før den begynte å bli fin. Mulig den ble det – men jeg hadde så mye urenheter da at jeg ikke husker. Etter 2-3 uker så jeg i alle fall forskjell, det var da huden begynte å bli bedre 🙂

  13. Em: Hei Em! Jeg hadde ikke akne, så jeg fikk ikke arr. Har kanskje et par små arr her og der etter store betente kviser, men jeg slet hovedsaklig med nupper, og disse forsvant bare gradvis uten å etterlate seg noen arr. Angående de små arrene jeg har så har jeg ikke sett at SKINREPAIR har hatt noen spesiell innvirkning på meg der, nei.

  14. Anonym: Huden min ble fin av SKINREPAIR før jeg begynte på disse p-pillene jeg går på nå. P-piller har aldri hatt noen positiv innvirkning på meg når det gjelder hud :/ Nå har jeg bare stått på 2 ulike p-piller da

  15. Marte: Sjekk innholdsfortegnelsen og sørg for at du ikke får i deg for mange av de vitaminene kroppen ikke skyller ut selv dersom man skulle få i seg for mye. Det står på pakningen hvor stort innhold det er av de ulike vitaminene 🙂

  16. Veldig fint av deg at du lar negative kommentarer om produktet komme til i kommentarfeltet ditt. Det er det jammen ikke mange bloggere som gjør. Tommen opp for deg, Kristine!

  17. Var jo isotretinin som hjalp deg, ikke dårlige jallapiller. Er en ny trend hver eneste år, er betakaroten ut nå, siden alt annet skal selges via dere nå

  18. Jeg er sykt fornøyd med SkinRepair! Har fortsatt litt kviser av og til, men det kommer langt fra så store og betente kviser som det gjorde før. Gleder meg til å se hvor bra huden min kan bli 🙂

  19. Jeg elsker bloggen din, og deg som person (hvis jeg kan si det haha). Jeg syntes videoblogg er så gøy å se på, og jeg syntes du bør kjøre på med noen med kjæresten kanskje? <3 MEN neste gang, ikke ta deg såå mye i håret, haha. Jeg klarte nesten ikke tenke på noe annet.

  20. Har du sjekket jodel? De har rett i at du prøver å være en annen for tiden men dette ble litt drøyt 🙁

  21. jeg har lenge likt deg godt, kristine. du er ei dødskul jente med bein i nesa, og det faktum at du tør å være så åpen om ensomhet og slike “flaue” temaer som mange kanskje ikke ville turt å innrømme om seg selv er beundringsverdig og til hjelp for mange! du er nydelig både av utseende og sjel. én ting jeg derimot synes er på grensa til dårlig gjort, er alt dette snakket om skinrepair. greit nok om du har merket en eller annen effekt som følger av det (dog i følge innholdsanalyser av disse pillene vil en eventuell effekt sannsynligvis være intet mer enn placebo (som så klart er greit nok i seg selv)), men det å ikke nevne isotretinoin og hvordan det kan forandre livet ens er rett og slett slemt. Jeg har sett flere store bloggere som tidligere har slitt med huden bli helt fin etter en iso-kur, for så å bli kjøpt og betalt av skinrepair og etterpå påstå at skinrepair har all ære. jeg regner veldig med at det er betydelige honnorar det er snakk om, men ett sted bør vel intigriteten deres trekke en linje? du virker ellers så flink til å ha i bakhodet hvem som leser bloggen din – hvor ille det kan være å være en fjortenåring med hudproblemer som ingenting tar knekken på, og så bli lovet av hele topplista at om du bruker månedslønna på disse svadapillene blir alt bra. du har jo svaret – iso – hvorfor ikke bare fortelle alle disse stakkarene sannheten?

  22. Hei!
   Dette har egentlig ingenting med videoen å gjøre, men jeg bare lurte på hva du ville ha studert dersom du faktisk skulle ha søkt i år?<3

  23. Anbefaler å se på helsekontrollen som tar opp akkurat dette.
   Går selv på Isotretnoin og vet at det ikke er Skinrepair sin fortjeneste for bedre hud, tvert i mot.
   Trist at kr er viktigere enn ærlighet mtp at stor målgruppe er unge jenter som fortjener å vite at du har benyttet isotretnion.
   Hilsen Jente 25.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg