hva går innenfor kategorien utro?

Åh wow dere, i går hadde jeg en av de beste og mest befriende dagene på lenge. Jeg møtte Caro og vi satt oss ned på Lekter’n på Aker Brygge for å catche up siden sist. Så der satt vi, rett ved vannet mens sola stekte mer enn noen gang før. Føltes det som. Etterhvert beveget vi oss bort til Delicatessen – som jeg ikke har vært på siden før jeg flyttet til Oslo, faktisk. Der bestilte vi de diggeste tapasrettene og skravlet enda mer, plutselig går kjentfolk forbi og vi blir en liten gjeng. Det er det jeg elsker med sommeren – ting bare skjer. Dagene er betingelsesløse i mye større grad. Man bare flyter avgårde og plutselig sitter man en gjeng på Tjuvholmen i solnedgangen…. Dødskoselig.

Og så hjalp vi hun ene med litt boy issues. Sier ikke hvem så klart, haha. Dette må ut: Jeg kjenner det koker så jævlig inni meg, for det virker som om veldig mange gutter har helt sinnsykt dype problemer med å holde seg til jenta si. Er det så jævlig vanskelig? Du har en råbra jente rett fremfor deg, med en super personlighet og det utseendet, og likevel velger enkelte å flørte og gå bak ryggen til kjæresten sin. For spenningen og bekreftelsen sin skyld. Det du da skal vite, det er at mennesker som gjør dette mangler to veldig viktige ting: selvtillit og trygghet i seg selv. Bekreftelse, bekreftelse, bekreftelse. Dette gjelder faktisk både gutter OG jenter. Jeg mener, om du trenger spenning og bekreftelse er det helt OK, men da har du nok respekt for det mennesket som er forelsket i deg og elsker deg at du slår du opp og er singel. SÅ enkelt er det. Det er egoistisk å tro at du kan få begge deler, for det får du ikke.

Så hva går under kategorien utro? Det er ikke noen “gråsone”, spør du meg. Jeg mener at alt du gjør og sier til andre mennesker som du IKKE kunne gjort foran kjæresten din, definineres som å ikke være tro mot den du har valgt å være partner med.

Stick to your fucking girl. Or your boy. Ingenting er mer sexy enn et menneske som fremstår 100% forpliktet til kjæresten sin og er stolt over det.

Ferdig snakka.

Snuppa mi

36 kommentarer
  1. Hahah dette ble ironisk, for det er jo akkurat det kjæresten din Fabian holder på med… Er du virkelig så naiv?

  2. Det ironiske er jo at slike folk som søker bekreftelse som allerede har landet DEN flotte og herlige personen, allerede burde hatt bekreftelse i bøttevis med den de har blitt sammen med, liksom?! Jeg skjønner det ikke og synes slike folk er patetiske. Ingen tid til slike!

  3. Jeg leste en plass en veldig bra beskrivelse på hva det er: Så lenge det er noe som holdes hemmelig, er det utroskap. Enten det er meldinger, bilder, mentalt eller fysiske forhold.

  4. Hvis det er sånn du tenker, bør du jo virkelig ta en titt på ditt eget forhold da haha?? Fabian er jo åpenbart sammen med deg av andre grunner enn kjærlighet og forelskelse

  5. Oi, det er jo Fabian du skriver om her! Han behandler deg IKKE pent. Ble i tillegg skikkelig lei meg på dine vegne da jeg så bloggerne. 🙁 Ser du ikke oppførselen hans mot deg? Du har fortjent så mye bedre, Kristine.

  6. Du har alltid virket som en oppegående og smart jente men nå…. Er du virkelig så dum at du ikke forstår at det er Fabian du beskriver i dette innlegget?

  7. Haha utseende er også det som desiderat ødelegger ofte.. digge jenter som vet de er så sykt digg blir manisk,sjalu og kontrollerende.. mange mister seg selv i et hav av Instagram og selfies.. Det er kjedelige greier haha…

  8. Jeg har gitt opp gutter. Jeg er kun min egen. “Typen” min dro herfra med nye matches på Tinder, som plinget inn rett før han gikk ut døren hos meg. Skulle vel hjem å kose seg da, sikkert. Jeg er leeei av gutter.

  9. Non related til utroskapen egt, men hva faen ER det med kjæresten din egentlig!? Hvordan kan du være sammen med et mennenske som clearly gjør NARR av andre mennesker så åpenlyst? Bare se på snappene hans, altså hva faen. Mobber dansker, samer, folk som snakker dårlig engelsk, folk med mye hår på armene.. ser du ikke hvor stor douche han er? Eller syns du det er gøy? Kanskje er du egentlig sånn selv, bare at vi ikke ser det, her vi sitter på andre siden av skjermen

  10. Til deg over: Er det så rart når han snakker til ANDRE jenter over datingapper og diverse når han er i et forhold med noen?

  11. Folkens – hvis kjæresten til Kristine i all realitet og sannhet er en sånn type som dere har inntrykk av, så er det som skjer med Kristine noe hun må igjennom selv. Alt skjer for en grunn, og det er skritt hun må ta en etter en. Det må være utrolig nedbrytende at hun får kommentarer om typen sin daglig. La henne finne ut av det selv, for alle erfaringer som blir til blir det fordi man skal lære og forhåpentligvis vokse på det. Hun må finne ut av livet sitt på egenhånd.. hennes nærmeste vil nok også si ifra om de ser det samme som dere gjør, men igjen – hun må ta sine egne selvstendige valg uavhengig om det er basert på naivitet eller ei.

  12. Ditt selvbedrag får Reidun Øygard til å virke som en som ikke finner seg i bullshit.
   Det er facinerende å se projiseringen din..
   håper også at dine nærmeste klarer å vekke deg fra dette, håper du har noen oppegående mennesker rundt deg som ser hva som skjer for du gjør det åpenbart ikke selv. Men virker dog som dette innlegget er en kraftig forsvarsmekanisme men den smellen du vil gå på vil foregå offentlig og det vil gjøre den prosessen så mye verre for deg..
   Skulle sagt kom deg vekk men du hører ikke. Men om du bare kan reflektere rundt et spørsmål.. : er det alle andre som tar feil?

  13. Slutt å dømme. Det finnes utallige mange grunner til hvorfor folk kan være utro. Som oftest har det ikke noe med bekreftelse å gjøre, men noe med hvordan forholdet du er i fra før er. Mitt forrige forhold var ikke akkurat liv laga, og om jeg hadde hatt sjansen så kunne jeg nok ha gått bak ryggen på kjæresten min. Vi gjorde det heldigvis slutt før det skjedde. Det finnes selvfølgelig også dem som er utro bare for å være utro, slik som du beskriver. Det er jeg helt enig med at ikke er greit. Men ikke uttal deg om noe før du vet sannheten.

  14. Sier du som var sammen med han FØR det ble slutt mellom han og eksen? Og han flørter med alle jenter og matcher med jenter på tinder/happn, såååå….. studer ditt forhold først

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg