det har skjedd så mange endringer

Her om dagen var jeg med Caroline som jeg nevnte tidligere, og det var så ufattelig koselig. Det er fascinerende hvor glade alle menneskene du passerer på gata og sitter ved siden av på trikken plutselig blir på denne tiden av året. Oslo er nydelig på sommeren. Jeg fikk en liten smakebit da jeg flyttet hit i august, men jeg reiste jo så og si hele høsten så jeg gikk glipp av den fineste tiden på året. Nå fremover skal jeg bare…. nyte. Nyte å kunne gå uten jakke, nyte å sitte i parken, nyte fregnene i ansiktet som kommer en etter en, nyte sene kvelder med venner, nyte livet rett og slett. Hele ungdomsstiden har jeg laget unnskyldninger for meg selv for å ikke kunne være lykkelig, og det er jeg ferdig med.

Om du henger i byen med en venninne og vil ha noe å snackse på, sett deg ned på Delicatessen på Aker Brygge og bestill potetbåtene deres med aioli og chilisaus. Herrefred sååå godt. Jeg angret brått på alt annet jeg bestilte, for jeg kunne heller hatt 3 porsjoner av denne. Og nei, det er ikke reklame. Det burde vært det, haha!

Se hu her koser seg, a! Nå har jeg vært så mye i solen de siste ukene at jeg faktisk har fått en god farge i ansiktet + massevis av fregner. Haha, jeg som nesten hadde glemt hvordan jeg så ut med litt brunfarge. PS! Jeg bruker SPF50, og likevel får jeg farge 🙂 Det kommer jeg til å gjøre helt frem til solen forsvinner til høsten, for å beskytte huden min, slippe kviser og unngå rynker tidligere enn nødvendig. Det er ikke om å gjøre å være brunest mulig lenger… En fin og sunn grunnfarge er alt som skal til for at ansiktet gløder. 

Mmmm… Jeg angret ikke på olivenen, da. Et glass vin, oliven og crispy potatoes i solsteken og jeg lover deg at jeg er i mitt ess. Det er så sinnsykt deilig å kunne sitte ute å spise… Føles ut som evigheter siden sist. Selv om denne høsten og vinteren har gått fortere enn noen gang, så har det skjedd så mange endringer i livet mitt at det er skikkelig merkelig å tenke på hvordan livssituasjonen min var forrige gang det var så varmt ute.

Nå sitter jeg på kafé og tar en kaffe. Tenker å sette meg ut i solen etter dette blogginnlegget er ute, weee. Håper dere har en fredelig og deilig søndag, vi snakkes etterpå ♥

34 kommentarer
  1. Jeg kjenner deg ikke og kan dermed ikke si noe om hvordan du er og ikke er, men å snikfilme og snikfotografere andre og henge de ut er rett og slett usmakelig. Du virker som ei oppegående jente, og burde vite bedre 🙂

  2. Vet du hva som er “IKKJE greit å gjøre ass”, Kristine? Å filme og latterliggjøre tilfeldige folk på Snapchat. Herregud hvem tror du og Fabian at dere er?

  3. Vet at fabian har hengt ut folk på Snapchat daglig, men trodde aldri du skulle synke så lavt. Trist å se at du lar det påvirke av de ekle holdningene han har

  4. Du som klaget på at noen snikfilmet deg for en stund siden?!?
   merker at både du og fabian snikfilmer folk og latterliggjør OFTE. Smakløst.

  5. Slutt å disse folk på snapchat. det er faktisk heilt kvalmt og ugreit.
   Spesielt han ..typen din. Syns btw det er helt fair å spise sukkeret på toppen av kaffien. Dritdigg er det faktisk.

  6. Så utrolig dårlig stil å snikfilme andre på den måten du gjør. Tenk på personen som blir hengt ut slik.

  7. Blir virkelig lei meg av å se hvordan dere holder på.
   Det er IKKE greit å snikfilme folk. Tenk deg om.

  8. Krisssy det er ikke greit å snikfilme andre, du som selv har opplevd det, man kan gjenkjenne vedkommende du har filmet altså, ikke greit! Du er en oppgående jente ikke la deg bli påvirket av andre såpass da. Skuffende!

  9. okok, må berre sei noko som eg såg på mystoryen din.. at du “gjer narr” av folk som gjer weird shit med maten/drikka(såg ikkje kva da var ok) er berre IKKJE GREITT (som du sjølv seie)… assa koffor bryr du deg om kva andre gjer, me mindre dei helle kaffien på deg, så kan du san egt berre halde kjeft om andre sine vana ok..

  10. Helt enig med de andre her; snikfilming er ikke greit. Spesielt fra deg som sikkert har flere tusen følgere på Snapchat og filmen blir dermed nådd ut til flere tusen.
   Tenk om denne personen du filmet faktisk følger deg, og ser dette selv.. tror ikke hun tenker så veldig bra om deg etter det…
   Det du og han kjæresten din holder på med er faktisk mobbing, enten du vil det eller ei. Greit nok at dere kan sitte og snakke om det, og syntes det er teit/rart, meninger skal dere få ha! Men å filme det og legge det ut på snap?? Hva får du egentlig ut av det? 🙂
   Trodde virkelig du var en mer oppegående person og visste litt mer om hva som er rett og galt. Men her har du enda mer å lære.
   (Ser forresten at du slettet filmen ganske fort, tror det er et tegn på at du vet du har gjort noe galt 😉 )

  11. Fabian er en grusom person, gleder meg til dere slår opp og du kan se han og forholdet dere hadde på avstand og se hvor usundt det var.
   Og så håper jeg du finner en som behandler deg med den respekten du fortjener og da skjønner du at man ikke skal finne seg i sånne ting i forhold.
   Man får ikke bedre enn det man selv tror man fortjener.. og du må forstå at du fortjener bedre.
   Skjønner at du tror han er bedre fordi han er eldre, har mer erfaring og lærer deg masse nye ting, introduserer deg til nye folk og erfaringer. Men når det kommer til stykke så er det ikke de materialistiske tingene han viser deg som har noe å si, men kjærligheten for BARE deg og respekt.

  12. Fabian er en dritkul type, vil jeg si. Liker det, at han går med stramme bukser, og har den her sexy barten da.

  13. Sorry ass, men er så frekt pg dobbeltmoralsk av deg å snikfilme og så legge ut om andre mennesker! Samme når du la ut “frognerfitter” til en gjeng eldre gamer på café! Er så unødvendig, barnslig og trist, og det setter deg i et elendig lys.
   Tror ikke ditt store forbilde Kate Moss og Jonny Depp ville gjort sånt.
   Tragisk bare.

  14. Du og Fabian er noen ufyselige mennesker, tenk å gjøre narr av uskyldige folk på den måten?? Du klaget nettopp på jodel haha snakker om å være dobbeltmoralsk

  15. Forresten, du lager et innlegg og klager over hvordan jodel er ensbetydende med mobbing og uthenging av enkeltindivider. Mener du at din egen oppførsel med å snikfilme og latterliggjøre tilfeldige folk er noe bedre? Eller er det bare så fælt og galt når det kun går utover deg selv?

  16. Hahahahha kjære deg, du vet kanskje ikke at Fabian prøver seg på andre jenter? Han matchet med folk på happn for noen uker siden, og er all over jenter… så ikke tro du er the one for han, for det er du ikke

  17. Wow, så dritkule dere er som henger ut folk på sosiale medier:)) Det sier mer om personligheten din enn alle de pseudointellektuelle innleggene dine

  18. Kristine. Det blir altfor dumt at du skal spille offer og fortelle hvor sårbart det er for deg når du blir hengt ut på nettet, når du ikke er et fnugg bedre selv. Ved å henge ut fremmede på snapchat så rettferdiggjør du bare at alle andre henger ut deg på jodel, instagram eller hva enn det nå måtte være. Så nå skal ihvertfall jeg på kjendisgossip og henge ut deg og “typen” din med god samvittighet 🙂

  19. Forholdet ditt er noe av det tristeste jeg har sett. Du er sammen med en klein bedreviter som flørter med andre jenter bak ryggen din og som får deg til å tro at det er kult å snikfilme og latterliggjøre andre mennesker på snapchat

  20. Nå ble jeg virkelig sinnsykt skuffet over deg. Bekrefter bare at alle disse siste innleggene dine om mobbing og ensomhet bare var for å tiltrekke seg oppmerksomhet, lesere og klikk. En person som virkelig har gått igjennom sånne ting oppfører seg ikke på den måten mot andre mennesker. Har du og Fabian ikke ett fnugg av medlidenhet?? Forkastelig. Det er lov å gjøre feil, men akkurat nå fremstår du bare som falsk. Håper dere tenker dere mer om neste gang.

  21. Du er jo blitt en ufyselig bitch. Helt sykt hvor mye du har blitt påvirket av Fabian og prøver å være noen du ikke er. Latterlig å se på hvor utrolig hardt du prøver.

  22. Kunne du ha snakket litt om det å være modell?
   Hvorfor får du ikke så mange jobbtilbud som du hadde sett for deg? Jeg trodde det å være ung er det som er viktigst i modellverden…du blir ikke yngre anytime soon liksom.
   Ellers så hvordan takler du å få så mye hat pga. utseende og kjæresten og måten du er på? Jeg er litt eldre enn deg, og slitet veldig mye med dette på skolen. Taklet ikke et eneste skeivt ord som ble sagt og følte aldri bra nok, selv om når jeg ser tilbake på bildene mine så ser jeg bare en ung, pen jente som visste ikke bedre om seg selv!
   Jeg ville ha blitt HELT GAL etter alt det jeg leser her i kommentarfeltet. I tillegg til å være modell og ikke få jobbtilbud som jeg hadde så lyst på. Er du ferdig med den biten eller?
   Uff, skulle ønske du hadde en sånn chat-system på bloggen haha så jeg kunne ha snakket litt med deg på en personlig nivå haha.
   Elsker at du trives så godt i Oslo og at du har taklet det å bo for deg selv så godt. Jeg skulle ønske jeg hadde en slik personlighet jeg og! Er bare så skada fra fortiden haha, bryr meg om alt mulig som burde vært et sandkorn i forhold til det som er aller viktigst her i livet!

  23. Mystorien din…. wow.
   Håper du faktisk uttaler deg om dette, for det er så respektløst og stygt det du og Fabian har lagt ut. Se deg selv litt fra utsiden nå, du som sier du har vært så ensom, hatt det så jævlig og blitt hengt ut av andre i sosiale medier? Hvor er den jenta når du velger å henge ut en totalt fremmed? Du som har så mange følgere burde og skal faktisk vite bedre – tenk om denne personen ser hva du har lagt ut?
   Slutt å syntes synd på deg selv grunnet hva andre sier og gjør mot deg, du er ikke et hakk bedre selv.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg