jeg legger meg paddeflat

Angående Snapchat: jeg beklager, det var dårlig gjort av meg å le på andre sin bekostning. Snappen er slettet, og synes så klart ikke det var OK gjort av meg. Jeg legger meg paddeflat og kommer så klart aldri til å gjøre det igjen. Beklager <3

Vi sitter og leser i solen her på Løkka, vi. Dødskoselig! Jeg var så dum at jeg spiste smågodt da jeg var sulten, så nå føler jeg meg litt småkvalm, haha… Det ER så lett å gå i den fella? Spesielt nå som det er påske, smågodtet er jo superbillig. Påsken forbinder jeg faktisk utelukkende med 2 ting: langrenn og store mengder smågodt. I år skal jeg prøve å beherske meg litt, slik at jeg slipper å gå rundt og føle meg uvel, haha. Håper dere har like fint vær som vi har her, i alle fall!! Vi skal straks møte moren til Fabian, og så skal jeg komme meg i seng tidlig i dag. Før jeg legger meg i dag skal jeg legge på nytt sengetrekk, vaske klær og shine leiligheten, slik at jeg kan våkne til en fresh uke. DET er det diggeste!

120 kommentarer
  1. Hei
   Lurer veldig på hvilke bøker du leser. Har flere ganger sett du legger ut noe av det som står og man tenker bare “åå så sant, noen setter virkelig ord på det”

  2. Det er fortsatt ikke greit å gjøre narr av andre mennesker selv om du ikke filmer ansiktet. Hvem er det du er på vei til å bli?

  3. Uansett om man ser personen eller ikke er det vel ikke greit å henge de ut på den måten? Bør kanskje ta en prat med Fabian om at det ikke er greit at han gjør det heller. Ekkelt

  4. Enig med de over. Det er ikke greit å henge ut folk på snap, uavhengig av om man der ansiktet eller ikke.

  5. Hva synes du om at kjæresten din fortsatt har sin video på snapchat? Jenta vises godt på videoen han har, så er denne beklagelsen bare for å “redde” deg selv?

  6. Enig med Iselin.. Tenk om det er en bloggleser du gjør narr av, og som ser det? Selv om man ikke kan se ansiktet. Vil tro det er ganske sårende om “forbildet” ler av deg og legger det ut på sosiale medier

  7. Bra du legger deg flat ang snapchat, men uansett om personen vises eller ikke, er det faktisk ikke greit å snikfilme noen for å henge de ut på snapchat! Kristine, du som har såpass mange følgere på snapchat burde tenke litt mer på hvem du utleverer ufrivillig. De som blir hengt ut på din mystory, som så mange følgere kan se, vil nok mest sannsynlig ikke sette pris på det, selv om du ikke har tatt med ansiktet. Det vet jeg hvertfall at jeg selv hadde syntes vært veldig ubehagelig, selv om ikke noe som hadde identifisert meg hadde vært med. Du er 20 år og såpass burde du faktisk tenke gjennom, det er ikke vanlig og verken gøy, kult eller tøft å henge ut folk på snapchat, men det virker som om verken du eller Fabian helt har skjønt det? Håper dere tenker mer over det nå.
   I tillegg kan det hende at en av følgerne dine på snap faktisk er den personen du snikfilmer og legger ut. Hvordan tror du personen føler seg da? Eller om ikke en av følgerne dine er akkurat den du filmer og legger ut, kan jeg nesten garantere deg at du har følgere som enten gjør det du mener ikke er greit å gjøre, eller går med de klærne du disser. Hvordan tror du de føler seg da?
   Og JA – det er helt greit å ikke like det andre går med eller synes noe andre gjør er rart, men hva er egentlig vits med å legge ut slikt på mystory, ofte med en ufin og usakelig kommentar kun for å latterliggjøre det? Jeg klarer ikke se hva slags nytte du får av det? Ønsker gjerne et innspill om du faktisk har en ordentlig grunn for det, men utenfra virker det som det kun er for å ha det morsomt på andres bekostning.
   Det var tidenes lengste kommentar, håper du tar til deg det jeg skrev og at du har en fin dag videre! 🙂

  8. Det hjelper jo ikke med en unnskyldning fra deg når Fabian fortsatt har sin film ute hvor man kan høre deg sitte å le hånlig.. det er patetisk av deg å hånliggjøre andre og jeg forstår ikke hvordan du kan akseptere at fabian gjør det ofte på snap. Hva har skjedd meg deg? Selvfølgelig forandrer man seg når man flytter, og når man møter nye mennesker, og det er helt okej – men ikke kast verdiene dine! Det du driver med nå er vel ikke den personen du er?
   Har alltid sett deg på en ekte, god og reflektert person, men nå vet ikke lenger..

  9. Ironisk at du preacher om å være seg selv, når du og kjæresten gjør narr av andre for hver minste ting, vanvittig hyklersk og dobbeltmoralsk. (Det har forresten ingenting å si om ansiktet på de du latterliggjør synes eller ikke).

  10. Helt enig med alle de over her! Det er på ingen måte greit eller akseptabelt å snikfilme noen uavhengig om man ser ansikt eller ikke. Dette er lavmål – både fra deg og kjæresten din. Du har mistet all min respekt for deg, og vær så snill Kristine – voks opp! Det er du som latterliggjør deg selv ved å mobbe andre.

  11. Legger deg paddeflat? Du skrev 2 linjer om hvordan det er greit å latterliggjøre folk så lenge du ikke viser ansiktet deres…

  12. Folkens – selvom det var lite kult det hun og Fabian har gjort, så ser det ut som hun har skjønt leksa si og tenker over det. Alle trenger ikke kommentere det samme. Hun er 20 år, jeg vil tro hun skjønner at det ikke var fet. People make mistakes, get over it.

  13. Det er patetisk, Kristine. Jeg vet ikke hva du la ut på snap, men har forstått utifra kommentarene at det handlet om andres stil? Og, at dette er noe dere faktisk pleier å gjøre? Jeg spør bare hva faen du/dere tror at du/dere er? Det er helt i orden å ikke like andre, synes at andres stil er morsom, stygg, rar, osv., men å FILME det (uansett om ansiktet vises eller ikke), for så å hånlig legge det ut på sosiale medier er virkelig så lavmål som det kan få blitt. Hvilken rett har du til å angripe en annens eiendom (eksponering av person uten samtykke) på den måten? Sitter der på deres høye hest, og tror dere er sentrum i verden. Du er rett og slett en drittunge, og det virker som om du heller har stagnert kraftig snarere enn å gå fremover. Noen utvikling i voksen retning, kan jeg i hvert fall ikke se. Du prøver for hardt og kommer til å gå på en durabelig smell når virkeligheten endelig tar deg igjen. Du er så usikker på deg selv, og alt du higer etter er en konstant bekreftelse fra Fabian og alle de nye menneskene du møter.

  14. Jeg syns den beklagelsen din er litt for tynn og lite gjennomtenkt. Du beklager kun for at man så personens ansikt, men å legge ut en snap der ansiktet ikke synes er greit? Jeg hadde følt meg ganske liten hvis jeg så meg selv på snappen din, der du henger meg ut – selv om ikke ansiktet mitt syns.
   Du og kjæresten din skriver om hvor reflekterte dere er, jeg syns dere kan reflektere litt over oppførselen deres på snap. Jeg vet at jeg sikkert høres litt hard ut, men dere – spesielt du som offentlig person, bør tenke over hva du/dere legger ut på sosiale medier. Dette er ikke greit.

  15. Camilla: grunnen til at man reagerer likevel, er fordi hun åpenbart ikke har skjønt leksa! Hun skriver innledningsvis at hun bare lager snap av andre folk så lenge ansiktet ikke vises (altså, noe hun gjør ofte, og ikke har tenkt til å kutte ut med det første). Og, det er ikke greit å legge ut bilder eller videoer av andre mennesker uten samtykke i det HELE tatt. Det er en prinsippsak og handler om respekt for andres person, om det så er noe så banalt som klesstil, eller noe så grusomt som trusler eller mobbing. Ferdig snakket.

  16. Hva er det du ønsker å oppnå med å snikfilme mennesker i utgangspunktet.
   De aller fleste synes det er fryktelig barnslig, slemt og lite morsomt.
   At du og “kjæresten” din sitter i vinduet og ler hånlig av en jente som gjør noe heeeeelt normalt?
   Må da være lov å spise sukker/kaffeskummet på toppen? Eller er man da så tragisk at da burde man henges ut i offentligheten ?
   Var det så hysterisk at både du og Fanian måtte finne frem telefonen og filme mens dere ler hånlig?
   Det er aldri ok. Selv om du har med ansiktet eller ikke. Det er IKKE ok.
   Håper du skammer deg, og håper du ber typen din skjerpe seg. Dere oppfører dere som mobbere.

  17. Camilla; Tror faktisk Kristine trenger å høre det en dusin ganger, for det er tydelig at hun ikke skjønner at det hun og Fabian ikke er greit. Er faen ikke greit å hånflilme andre å legge ut mennesker på den måten – med eller uten ansikt..

  18. Jeg blir faktisk helt dårlig av denne “beklagelsen”. Så det er greit å sitte å filme andre, så lenge man ikke kan gjenkjenne dem? Hva har skjedd med deg?? Du har virkelig falt langt, når du har en trang for å gjøre sånt mot andre. Kjenner meg rett og slett flau på dine vegne. Ser sjelden ut som du tar til deg kommentarene, så denne flyr vel bare ut i mengden av resten. Håper at du lærer, og at du slutter å oppføre deg så overlegent som du gjør.

  19. Dette må være den stusseligste unnskyldningen jeg har sett, har du i det hele tatt lest kommentarene?? Poenget er jo at det er utrolig slemt å henge ut uskyldige folk på sosiale medier, uavhengig av om ansiktet til personen synes. Det er virkelig helt irrelevant. På toppen av det hele ligger Fabian sin story fortsatt ute hvor man tydelig kan høre deg le hånlig av det stakkars mennesket. Du har blitt en ufyselig person, så jeg håper virkelig du tar til deg det leserne dine skriver til deg og endrer væremåte. Du burde skamme deg

  20. Hvordan i helvete kan du mene at du legger deg paddeflat her? Det eneste du gjør er å rettferdiggjøre snikfilming og latterliggjøring så lenge personen ikke er gjenkjennelig. Jeg kjenner jeg blir helt dårlig av det mennesket du har blitt. Trodde ikke det var mulig å være like ekkel og patetisk som Fabian men nå er du faktisk ikke langt unna hans nivå

  21. Anonym; Ja kanskje, men alt i alt så virker hun som ei kjempebra jente med mye gående for seg, og av og til gjør vi ting vi ikke mener eller tenker over. Jeg tipper noen andre her har gjort akkurat det samme. Ikke misforstå meg, det er helt uakseptabel oppførsel og jeg støtter det absolutt ikke. Og det var en dårlig unnskyldning, men hun sier unnskyld, så det skal hun ha. Jeg trenger ikke lese et blogginnlegg med en unnskyldning på 1500 ord.
   Jeg tror heller ikke hun syntes det er greit å gjøre narr av andre, verken on eller off kamera. Det var dårlig gjort, ferdig med det. Jeg har alltid sett på Kristine som en person som står for det å være seg selv og kreativitet, og sånn ser jeg henne fortsatt.

  22. Syntes det er ganske kvalmt av deg å legge ut sånne videoer. Dette er noe du har gjort flere ganger tidligere, der det enten går på hva folk har på seg eller hva andre gjør. Du har lagt ut flere innlegg der du skriver at det ikke er noe hyggelig at folk legger ut fæle kommentarer om deg og kroppen din, men så er du like ille som de som kommenterer selv. Du er ikke noe bedre enn andre som kommenterer, pluss at alt du legger ut blir delt med utrolig mange som følger deg! Har aldri kommentert på noe blogg innlegg tidligere, men dette er så usmakelig av deg at du burde virkelig snart innse hva du faktisk legger ut!!

  23. Ville bare si at både du og Fanibar eller hva han nå heter nå framstår som falske, try-hards uten snev av dybde eller interessant menneskelighet. Den intellektuelle kvaliteten som dere begge så patetisk og åpenbart streber etter kan dere bare gi opp. Dere har vist sanne ansikt og der var det ikke så mye mer en selv optatthet og ekstremt lav emosjonell intelligens. Hvis jeg kunne velge å henge med noen ville jeg MYE heller valgt hun jenta dere snikfilmet og lo hånlig av. Unnskyld meg, men når du er en blogger med så mange følgere går det faktisk ikke ann å legge ut mobbesnaps på mystory. Fy søren er alt jeg har å si.

  24. Skjønner ikke hva i alle dager som er artig/teit med å spise sukkeret på kaffen? Den unnskyldninga der var ikke veldig sincere – liten kursiv notis. Tenk liiitt på hva hun føler nå som hun hundre prosent sikkert vet om at en av norges store bloggere har gjort narr av henne på Snapchat, og prøv å forstå hva du ville følt, vær så snill

  25. Det er ofte jeg syns du kler deg rart, sier og gjør mye rart, men jeg ville da aldri funnet på å filme deg og latterliggjøre deg likevel? Eller noen andre for den saks skyld. Her skriver du innlegg etter innlegg om personlig utvikling, selvrealisering, osv., men så fort noen gjør noe annerledes enn deg, da skal det hånliggjøres og publiseres for hele landet? Voks opp og skjerp deg!

  26. Det er ulovlig å legge ut bilder , av andre, med eller uten ansikt. Du skal ha deres samtykke. Så enkelt er det. Å henge ut andre mennesker er IKKE GREIT. Hadde du snappa meg uten mitt samtykke hadde jeg anmeldt deg. Simple as that

  27. Det er så sykt spesielt å legge med fine modellbilder bilder av seg selv i et innlegg der man unnskylder seg for å mobbe folk

  28. Det er faktisk ulovlig å filme andre uten deres samtykke. Med eller uten ansikt. hadde du snappa meg, hadde jeg anmeldt deg. Smiple as that.

  29. Korreksjon. Det er ikke lov å filme og legge ut bilde av andre uten deres samtykke, Simple as that. Hadde du snappa meg på den måten og jeg fikk vite det hadde jeg anmeldt deg.

  30. Har sett snappene. Herregud som dere over-reagerer! Er jente som slikker kaffeskum av en rørepinne!
   Hadde ikke tatt meg nær av det overhodet. Finn dere noe reelt å engasjere dere i
   Skremmende at det vokser opp en generasjon med småjenter som blir krenka av slikt!!

  31. jeg er lite glad i å være blant folk og veldig redd for å gjøre feil eller fremstå som rar. om noen hadde gjort mot meg det du gjorde mot den jenta ville jeg aldri gått ut døra igjen.
   mitt inntrykk av deg har vært at du godtar mennesker som de er, men der tok jeg feil. fikk helt vondt i magen av snappen din

  32. Var det ikke du som satt og syntes det var så kjipt at naboene dine snikfilmet deg (eller hvordan det nå var), når du hadde “photoshoot”?
   Håper virkelig du forstår at dette er MOBBING. Som du oppfordrer dine følgere til å være med på.
   Jeg forstår virkelig ikke hva du tenker med, skal man være redd for å gå ut døra og være seg selv – for da kan man risikere å havne på din mystory der du håner andre?
   Jeg hadde blitt paranoid og ekstremt usikker på meg selv om jeg hadde blitt utsatt for dette. Respektløst.

  33. hva i helvete kristine…jeg kommer tilbake på bloggen din nå, etter så lang tid, og dette er det jeg finner? hva er det du har blitt? av ALLE folk, så burde du vite hvordan det er å bli mobbet. du har jo vært veldig utsatt for kommentarer angående kropp og utseende i alle år, og her sitter du nå og gjør narr av noen andre som absolutt ikke har gjort deg noe som helst? du skal bare vite at hvis det var jeg som satt der og ble filmet, for så å oppdage at du hadde lagt det ut for å håne meg, hadde jeg vært helt knust. det hadde vært fullstendig ødeleggende for meg. den siste dråpen. man vet aldri hva folk bærer på.
   det er vel en ond sirkel, å bli mobbet fører deg til å mobbe andre. sinne og rotten oppførsel smitter. du sitter vel igjen med et behov for å mobbe andre etter å ha blitt utsatt for det samme selv, men det gjør ikke oppførselen din noe mer akseptabel. absolutt ikke. få ut sinnet og usikkerheten din på en annen måte, og la folk være i fred! herregud. for en giftig person du har blitt. ekkelt. forferdelig trist. det var ikke dette jeg ville se når jeg kom tilbake for å sjekke hvordan det sto til med den godhjerta og strålende kristine jeg husker så godt.

  34. Er så trist å se hvor mye du har forandret deg i en sinnsykt negativ retning. Jeg har fulgt deg i ALLE år.. Og selvom du naturligvis forandrer deg med årene, er det trist at det var i så feil retning.

  35. Du har funnet deg selv mer etter at du flyttet til Oslo sier du? Så du er egentlig en mobber med andre ord 🙂 jeg synes utviklingen din er skremmende, det du og Fabian holder på med er helt forkastelig

  36. Herregud. Du er så dobbelmoralsk, falsk og umoden at jeg ikke har ord. Hvem har du egentlig blitt? Er dette virkerlig den du vil være? Jeg lurer så utrolig på hva familien din sier om oppførselen din, væremåten din og forholdet ditt. Det er åpenlyst for absolutt alle at både du og typen din streber etter å være et eller annet. Det er jo også ironisk at du klikker over jodels og folk som snikfilmer deg, men når du legger ut filmer eller slenger med leppa er det greit? Selv om det er hysterisk morsomt å følge med på deg og han typen din som tror dere er “annerledes, kunstnerisk” eller noe i den duren – så synes jeg også litt synd på deg. For jeg må advare def (som sikkert mange andre har gjort) og si at du kommer til å våkne opp en dag og være så flau over deg selv og alt du prøvde på. Jeg vil også tro at familie og venner har sagt at han typen din kanskje ikke er bra for deg – for det er for alle over 20 år helt innlysende. Han kommer til å såre deg og du kommer til å sitte igjen og ikke vite hvem du er fordi alt du hadde gjort de siste månedene var å prøve å være som han. Det er heller ikke vanskelig å forstå – nå – hvorfor du ikke hadde venner på vgs/har mange venner nå. Det er ikke fordi du er en “dyp sjel” eller noe sånt som du prøver å trøste deg selv med, det er fordi du blant annet virker falsk, prøver for hardt, ikke er snill og er utrolig selvopptatt.

  37. Jeg blir kvalm av hele greia. Det er aldri greit å filme noen å dele det offentlig uansett om du ser ansiktet eller ikke. Personen kan bli gjenkjent uansett. Leste litt lenger ned at nysgjerrigperen eller noe lignende hadde våknet i deg, så kanskje du burde lese deg opp på loven angående personvern og tilegne deg litt kunnskap om det, du som vil lære noe nytt.

  38. Hva faen Kristine?? Sorry, men du fortjener en til komentar at sånn ikke er greit. Jeg har alltid likt bloggen din men dette var lavmål av deg.

  39. I alt dette “finne meg selv” bullshittet ditt, så har du faktisk mistet deg selv fullstendig. Skremmende å være vitne til.

  40. Vet du hva som er ironisk ? at det mest patetiske og tragiske paret i hele Oslo som absolutt alle misliker og synes er kvalme er de samme som sitter og rakker og ned og mobber normale folk på snap.
   The irony..

  41. Jeg ser at så og si alle kommentarene handler om det samme over. Og jeg er enig i budskapet de sier – at det du gjør er ikke ok. Men jeg syns at man skal si det på en grei måte til deg 🙂 Jeg håper du tenker litt over hva slags person du vil være. Vil du være en person som ler av andre som gjør noe du syns er spesielt/rart? Eller vil du være en ydmyk person som sprer glede og kjærlighet? Jeg foreslår det siste <3

  42. Viser bare hvor dobbeltmoralsk mange av dere her i kommentarfeltet er som faktisk driver å mobber Kristine tilbake. Skjerp dere. Hu har sagt unnskyld, og skjønte nok det var galt.

  43. trist og flau på dine vegne. som flere over her har jeg fulgt deg i alle år, og selv om det er både greit og og normalt å forandre seg med tiden, har du utviklet deg til å bli en dårlig versjon av deg selv. ihvertfall sånn du fremstiller deg i sosiale medier. at du forandrer deg er greit, men gi faen i la det gå utover andre i den grad du gjorde idag. du burde virkelig ta deg sammen

  44. Krissy ble så kul når hun flytta til Løkka. Alle bygdefolk blir kule når de flytter til Løkka.

  45. Hei, Kristine. Jeg aner ikke om du leser denne kommentaren eller ikke, men jeg har akkurat lest meg igjennom alle kommentarene ovenfor. Jeg er veldig sjokkert over det du og typen din driver med, egentlig. Jeg bare lurer på en ting, hadde du stilt deg foran den jenta og fortalt hvor rart det er, det hun driver med? Jeg tviler.
   Dere bloggere lager store saker ut av kommentarer anonyme blogglesere skriver fæle kommentarer over nettet, men er du noe bedre selv, da? Du gjør jo det samme – bare at du legger ut en video på nettet av en jente og håner henne. Jeg vet, vi vil hverandre det beste, i bunn og grunn, selv om det ikke virker slik i kommentarfelt på internett. Men værsåsnill, slutt med dette. Du må stoppe opp i alt det fanastiske du snakker om og tenke deg om. Bare stopp. La tiden stå stille litt og bare tenk.

  46. Mistet all respekt for deg. Du sklir mer og mer ut i en negativ retning i veien til å “finne deg selv”. Du har herved mistet en fast leser etter mange år. Lykke til videre

  47. Du virker så sykt usikker på deg selv… Så usikker at du gjør alt du kan for å være som Fabian. Han er den kvalmeste personen jeg har sett, du vil da ikke være som han? Jeg trodde faktisk bedre om deg

  48. Ufyselig oppførsel. Du syter om kritikk på Jodel og henger selv ut folk på Snapchat? Håper sponsorene dine plukker opp dette.

  49. Jeg blir så lei meg og sinna! Hvordan kan du gjøre noe så slemt på andres bekostning? Det er rett ut slemt. Håper virkelig ikke jenta følger deg, eller kjenner noen som gjør det og blir lei seg. Da skal hun vite at problemet ligger hos deg, og ikke henne. Du som skal fremstille deg som annerledes, du er ikke annerledes du er mainstream Kristine. De som FAKTISK er annerledes, er de som minst trenger å bli hengt ut på en offentlig person sin snapchat. Oslo er lite, husk det.

  50. Folkens da, Kristine flytta til Oslo for typ 7 måneder siden og har herved lært seg å drikke kaffe. Hun gjør det tross alt hver dag. Det er veldig fint at hun lærer hvordan man skal drikke den riktig og hva som “IKKE ER GREIT”… hehe

  51. Håper så jøvelig jeg ser deg og den (utpulte) typen din i Oslo en dag.. Da skal jeg filme dere på snapchat der dere går, og skrive “oi se, to gående saltstenger og Oslos veldedighetspikk sammen hånd i hånd”, så skal du se hvor gøy det er å bli hengt ut..

  52. Morsomt at en del av dere som snakker om at “man ikke burde henge ut noen” og at mobbing ikke er greit, i hverdagen egentlig ikke bryr seg så veldig mye. Lenge leve dobbeltmoral.

  53. Du burde alvorlig talt legge den den bloggen din. Du er et vemmelig menneske.
   Nå har jeg aldri vært fan av deg (som så mange andre) men etter i dag kan du rett og slett bare gå ned med skuta, Ta med deg han dyssosiale klamydia-Kåre sammen med deg og gidder du. Ingen orker imposter-trynene deres.
   Og forresten, modell blir du aldri. Du har det bare ikke. Beste rådet jeg kan gi deg er å klippe deg og få deg en jobb, Per i dag fungerer du som ei kvise på samfunnets ræv.

  54. pleide å like deg før, men midt oppi det oslo-krissy-finner-seg-selv-opplegget har du mista deg selv totalt. i hvert fall mistet du en bloggleser:*
   blir så jævla kvalm av fabian, dere er så patetiske sammen og du er så blind på det! den kvalme engelsken deres og det pretensiøse drittet hans, kjære Gud, spar folk for det a. kvalm type, tror han går på harvard business school, men går på BI aka norges klysesinstitutt…. har lenge reagert på hvordan han henger ut folk på sc, og nå måtte usikre kristine slenge seg på. lavmål as.

  55. Enig med kommentaren over om at bare du burde legge ned hele bloggen… Om ikke folk hadde mistet respekten for deg allerede, har de i hvert fall det nå. Du og Fabian prøver å fremstå så forbanna intellektuelle og reflekterte med kunstgallerier, tom poesi og tragiske engelske uttrykk. Du skriver innlegg etter innlegg om hvor dårlig det er å henge ut folk på sosiale medier, men så gjør du det selv?. I dag er ikke første gangen heller, og Fabian gjør det jo nesten daglig. Kvalmere mennesker enn dere to skal man faen lete lenge etter

  56. Jeg forstår ikke hvordan du kan få så mange kommentarer på at du har forandret deg til det verre og at typen din er helt borte i natta, men likevel ikke ta det til deg. Lurer på hva du tenker? At blogglesere er sjalu? Eller at alle andre enn deg misforstår deg og typen din? At du er den eneste som vet hvordan dere egentlig har det osv? det er ikke bare de som kommenterer bloggen din som tenker som de over her. Det er mye snakk om hvor patetisk du har blitt om dagen. Og selv om det er slemt å henge deg ut på jodel osv. er det en grunn til at folk skriver det de gjør og at folk liker (er enige). Vet ikke om du føler at du “taper” på å innrømme at leserne har rett eller om du virkelig ikke tror på alle som forteller deg ting. Håper det går bedre med deg etterhvert <3 det er vanskelig å være 20 år og litt lost!!

  57. Stikker skikkelig i hjertet av å lese dette, kommentarene og alt.. det gjør vondt. Nå følger jeg deg ikke på snap, men om disse kommentarene ovenfor stemmer..så må jeg si at jeg mister litt av respekten. Selv har du blitt filmet Kristine i skjul, selv har du blitt gjort narr av.. hvorfor gi andre den samme følelsen du har sotte med? Jeg håper og ber til gud om at dette ikke stemmer. Man kan ikke stole på alt som kommer i et kommentarfeltene, men nå var det fryktelig mange om samme mening..
   Meningen er absolutt ikke å være slem, eller ekkel på noen måter. Jeg er kun ærlig, mot en blogger jeg ellers har likt veldig godt tidligere.

  58. Seriøst ser du ikke kommentarene folk skriver eller? Likte deg så mye bedre før, men nå har du bare blitt falsk. Gleder meg til det blir slutt mellom deg og den klysete kjæresten din, DA har du funnet deg selv. Du prøver å være noe du ikke er, som er flaut. Skjerp deg

  59. Herregud, så slemt gjort av deg!! Hadde det vært meg som ble filmet og latterliggjort for flere tusen på sosial medier, hadde jeg blitt helt knust… Du reagerer selv på mobbing mot deg også gjør du så lett det samme mot andre! Du vet ingenting om denne jenta, hvordan hun har det, hva hun har opplevd. Kanskje går det greit med hun hvis hun oppdager dette, kanskje ikke… Jeg har selv opplevd mobbing, og dette er noe jeg aldri ville tenkt på å gjøre engang, for jeg vet hvor vondt og ødeleggende det kan være. Rett og slett skammelig og kvalmt.. Der mistet du all min respekt.

  60. Hva er det dere tror at dere driver med egentlig? Og hvor blind har du blitt? Jeg bor rett over kaffebrenneriet på olaf ryes, og neste gang en slik snap blir lagt ut enten fra deg eller den motbydelige typen din, skal jeg uten tvil gå de 20 meterne for å kjefte på dere HØYT foran alle. Dere er giftige begge to.

  61. Well Kristine, looking at these comments (all the 57 of them) it is pretty clear that you are the victim of good old karma.
   You behaved in a disrespectful and hurtful way towards innocent people , and now judging by the comments on your blog, you have crystal clear proof that the majority of people (in my estimation) think very very little of you.
   Everyone is laughing at how pathetic you are. And rightfully so, you are an extremely weak and insecure person who apparently thrives on making fun of other.
   But in reality you are the one everyone is making fun of. You even have your own ‘Jodel’ tag… Need I say more? Karma .. its all Karma:)
   I believe that your so called boyfriend ruined you. Because judging by his snapchat, acting like a bully is his normality.

  62. Hvordan følte du det når noen filmet den kleine “photoshooten” din ute på gata og delte det på nett?
   Drit i Fabian, han er en pikk, og du finner bedre.

  63. Det er en trist når mennesker går anonyme på en blogg, skriver om hvor dumt det er og mobbe andre og slenger en kommentar om hvor ”idiot” mobberen er. hva holder du på med i det du skriver kommentaren på bloggen til Kristine? Jo, du gjør det du vil andre ikke skal gjøre. Du er tydeligvis imot mobbing, og mobber selv? Er det greit med så mange negative kommentarer på en jente som bare lever livet sitt, gjør feil… men lærer av det?
   Det faktumet at dere skjuler dere bak pc’en deres eller hva enn det måtte være… og tillegg skriver en anonym kommentar viser bare hvor feig man egentlig er. Ingen har guts nok til å si det som det er ved å bruke navnet deres. Dere vet like godt som meg at det er feil gjort.
   Vi alle gjør feil, og IKKE kom her og lat som du aldri har ”ledd” av et menneske du og venninnen eller kompisen din så da dere var ute, eller satt på bussen og knipset et bilde og sendt til dine nærmeste. Vi alle har gjort det en eller annen gang, selv om vi vet hvor feil det er å gjøre det, innerst inne.
   Hvorfor skal Kristine få så mye negative kommentar når folk gjør det daglig, bare fordi hun er offentlig person? Hun la seg flat, skrev et kort avsnitt om at hun syntes det var feil gjort og beklaget seg. Hva forventer dere, en hel artikkel? Bedre og beklage seg kort, og legge det bak seg. Gi hun pusterom og la jenta leve. Vi lærer av å gjøre feil.
   Og som jeg leser her, at Fabian har gjort Kristine til den hun er nå… Kristine er 20 år, og stor nok til å ta sine egne valg. Man må regne med at man forandrer seg så absolutt når man får seg kjæreste, men man forandrer seg ikke på en dårlig måte men på en positiv måte. Hadde ikke Fabian vært en bra innflytelse på Kristine, så hadde hun nok ikke vært sammen med han.
   Gi jenta pause, la hun leve livet sitt akkurat som vi alle gjør.

  64. Shit, folk i kommentarfeltene er brutale as. La folk gjøre feil, get over it. Jeg vedder på at alle her har vært borti det å bli revet med og miste grepet på hva som er greit og ikke.

  65. Om du ikke skjønner at dette er mobbing, så kan du kanskje ta opp med psykologen du går til at du trenger hjelp med å respektere andre mennesker. Når barn mobber, så er det som oftest fordi de har utfordringer hjemme/i samfunnet/i relasjon med andre, og mobbing vokser som regel av når man blir eldre. Hva faen har skjedd i livet ditt som gjør at du blir en mobber i VOKSEN alder?

  66. Nå får du søren ta meg gi deg! Ikke gre alle under samme kam. Det er enkelte her inne som ikke har noen blogg og er nødt til å enten skrive anonym eller kun navn. Jeg er helt enig at det er en del som overreagerer og er direkte slemme her, og da opptrer man på samme nivå som krissy har gjort. Men det å reagere på det hun har gjort og si ifra er helt innafor. Henge ut en uskyldig jente er ikke fint. Om noen hadde gjort det mot meg, jeg hadde ikke blitt særlig glad.

  67. Hun mener jo også at det er helt innafor å gjøre noe slikt så lenge ansiktet ikke vises? Forstår ikke det heller.

  68. Ahh, er så glad kjæresten min og jeg har bedre ting å gjøre når vi er sammen enn å sitte på for eksempel kafé og henge ut andre mennesker på sosiale medier <333

  69. Helt enig i at det er i orden å si fra på en konstruktiv måte om man er uenige i en oppførsel, men her går mange i regelrett personangrep! Både mot deg, og Fabian. Det er ikke greit!
   Kristine, du er helt rå. Du tør å være deg selv, tross alle kommentarer du får daglig om hvordan du oppfører deg eller kler deg. Man lærer så lenge man lever, og alle gjør feil i blant. Hva er det folk forventer, at du skal skrive en roman som unnskyldning? Det at du i det hele tatt unnskylder deg sier mye om deg som person.
   Fortsett som før, jeg digger deg akkurat som du er nå! Takk for at du står i mot strømmen av dømmende mennesker, og er inspirasjon til å være seg selv. Du er fantastisk.

  70. Fabian ser ut som en halvfet, usikker dust. Min mening.
   Dere har ikke godt av sosiale medier noen av dere. Ikke jeg heller, forsåvidt.

  71. Det du gjorde var teit men måten folk oppfører seg på er i hvert fall sykt teit. Du har ikke et ansvar ovenfor noen andre, og det at folk rakker så ned på deg må du se på som at de er bitre og irritabble personer som liker å ha noe og hate på. Fabian er ganske prestensiøs tho

  72. Har ikke sett videoen på din Snapchat, men den ligger fortsatt ute på Fabian sin mystorie! Synes faktisk det er direkte frekt å legge ut en sånn video av en annen person. For det første forstår jeg ikke hva som var så veldig morsomt med at hun sitter på en stol og slikker av rørepinnen, og for det andre burde dere faktisk tenke dere om før dere legger ut film av andre personer uten tillatelse, for det er faktisk ikke lov. Hadde trodd bedre om dere, helt ærlig. Tror jeg går en annen vei hvis jeg treffer på dere på gata, vil ikke risikere å bli filmet og lagt offentlig ut på snap der jeg blir latterliggjort. Synes faktisk veldig synd på jenta. Her mista dere mye respekt fra meg. SKJERPINGS

  73. Til Liv:
   Jo, hun har faktisk et ansvar overfor andre. Vil råde både deg og Kristine til å lese dere opp på lov om personvern, man har faktisk ikke lov til å legge ut bilder av folk uten dere samtykke. Var under inntrykk at dette er allmennkunnskap, men så feil kan man ta. Dessuten hvorfor mener du at alle som kritiserer henne for oppførselen sin er “bitre og irritable personer”? Unnskyld meg, men det hun og Fabian driver med er direkte mobbing. Er man bitter og irritabel fordi man ikke tolererer offentlig uthenging? SPESIELT siden Kristine selv spiller på å være “offer” etter å selv ha blitt “mobbet”. Dersom man virkelig har blitt utsatt for mobbing og utfrysning, oppfører man seg ikke sånn mot andre. Det skulle søren meg bare mangle at folk reagerer! Hva slags boble er det du lever i?

  74. Det jeg reagerer på er at folk skriver ganske stygge ting, og da lurer jeg på hva slags rett man føler man har til å heve seg over en person på det måten. Det var lite gjennomtenkt så klart, men jeg mener ikke at man trenger og være et grusomt menneske likevel

  75. Hei Kristine,
   Jeg håper du tar til deg det minimale med konstruktiv kritikk som finnes i dette kommentarfeltet, eventuelt klarer å skape noe konstruktivt ut av alt det brutale folk har skrevet her. Personlig mener jeg å henge ut andre på nett (og ellers) er utrolig feigt og frekt, men det tror jeg du egentlig vet så jeg trenger ikke å gi deg en lang lekse om hva jeg måtte være uenig med angående deg og ditt liv.
   Til alle andre: seriøst. skjerp dere. Kristine gjorde noe galt, og kritikk er på sin plass – MEN det flertallet her driver med er jo minst like ille??? Jeg tror mange glemmer at på andre siden av skjermen sitter en 20 år gammel jente som mest sannsynlig tar alt drittet deres til seg. Hvordan Kristine velger å leve livet sitt har jo ingenting med dere å gjøre, og så vidt jeg vet har hun aldri bedt om å få kommentarer på hvordan hun skal være som person. Jeg er sikker på at dere alle sammen har driti dere ut før – det har hvert fall jeg.
   Jeg håper du har en fin kveld tross alt, og at du kan putte dette i glemmeboken. Meningene til disse fremmede menneskene spiller ikke noen rolle, og ingen av oss har noen rett til å gi deg dritt for at du er deg selv. Andre sine ord sårer, men vi må være sterke nok til å dytte det vekk og stole på oss selv.
   YOU GOT THIS GURL!!

  76. Noen ganger blir jeg flau av å være av samme art som deg Kristine. Du syns det er greit å mobbe? Hva faen, både du og lillesøsteren din har blitt mobbet? Du er et grusomt menneske.

  77. Skjerp dere folkens!! Snappen var harmløs, og jeg ser ikke hva som er galt med den. Ja, hun filmer en hente uten å spørre om lov, men det ble ikke skrevet noe som hakket ned på jenta. De har kun en dårlig humor og ler av noe som egentlig ikke er gøy, noe som bare er litt komisk. Her skriver folk mye bullshit kun fordi de har muligheten.

  78. Ser ikke hva som er så ille med snapen. Følte over hodet ikke at det var hånlig. Flesteparten er nok enig i det, men de går ikke inn for å legge igjen kommentar. Synd du skal få kun de stygge kommentarene, men det er enda fler som ikke skjønner hvordan du får så mye dritt for det! Urettferdig, hun er bare et menneske, folkens

  79. Det har skjedd noe sjukt med deg as. Hadde du ment det var greit om noen hadde filmet deg, og latterliggjort din måte å gjøre ting på? Nei. Absolutt ikke. Skulle de jentene drikke kaffen sin på samme måte som deg? Nei for faen, absolutt ikke.

  80. Det virker som om det bare er usikre mennesker som har et behov for å rakke ned på andre, og du er intet unntak Kristine. Pleide å elske bloggen din før, du var så jordnær og herlig og jeg ble alltid veldig motivert og inspirert etter at jeg hadde vært inne på bloggen din. Etter at du flytta til løkka har du forandret deg, og ikke til det positive. Du tror du er bedre enn alle andre, du henger ut blogglesere som kommer med konstruktiv kritikk, både du og kjæresten din filmer unskyldige mennesker gjøre helt daglidagse ting, med den mest råtne og ekleste latteren jeg har hørt på lenge i bakgrunnen. Jeg blir kvalm og får lyst til å begynne og grine når jeg tenker på hvor mange du ødelegger. Er det rart folk får sosial angst? Unge jenter og gutter der ute med mobbere som forbilde.. hva skjer med verden? I en verden full av negativitet, terror, frykt, krig og jævlighet er det minste vi kan gjøre å være hyggelig med hverandre. Stå sammen og støtte hverandre i stedet for å rakke ned på andre( noe du og kjæresten din er veldig glad i å gjøre). Vær greie med hverandre folkens❤ People need people

  81. Kan bare si deg det at hvis det var meg du hadde filmet og lagt ut slik så hadde jeg anmeldt deg på flekken. Det er ikke greit. Har fulgt bloggen din i lang tid, men gidder ikke å “støtte” slikt. Så her mistet du akkurat en leser

  82. Siren: “Snappen var harmløs”: Nei – det var den overhodet ikke. “Det ble ikke skrevet noe som hakket ned på jenta” – Jo, det ble det. Hadde du synes noe om å bli filmet i smug? Hvis svaret er ja, så er det helt greit – men flesteparten av befolkningen synes nok ikke det er så hyggelig. I tillegg er man en kjent profil og legger ut i all offentlighet. Jeg er helt enig med deg om at enkelte personer her inne kommer med veldig stygge kommentarer, og sier direkte slemme ting. Det er faktisk utrolig dårlig gjort og det synes jeg virkelig ikke noen fortjener. Ingen fortjener drittslenging.

  83. Ekkelt, bare ekkelt. Landets ynkeligste par gjør seg ynkeligst mulig på andres bekostning. Dette er akt tre. Om to måneder leser vi om Krisssys gjenoppstandelse som samvittighetsfull blogger etter å ha vært under fy Fabians forbannelse. God bedring til dere begge. Æsj.

  84. Skjerpings, Kristine!
   Men aller mest skjerpings til alle mobbe-kommentarene over her.. Håper virkelig ikke Kristine leser alt<3

  85. Dere som forsvarer Kristine her – hvorfor? Dere må jo ha litt mer vett i hodet å skjønne at dette ikke er greit å filme noen i smug og deretter legge ut. Tviler på at dere hadde tatt det så fint om det var dere som ble filmet og latterliggjort.. Og en ting Kristine, du må være forsiktig med å filme andre uten deres tillatelse. Du kan faktisk bli anmeldt – jeg hadde definitivt anmeldt både deg og Fabian. Synes dere begge framstår som to respektløse, selvopptatte og dumme mennesker som prøver hardt å være noe dere helt tydelig ikke er. Sorry ass, men der mistet du meg.

  86. Anonym; For det første så er det tragisk å skrive en kommentar under anonym. Stå for det du mener. For det andre så har vi nok vett i hodet til å skjønne at det det ikke er greit å filme noen i smug og le av det, det der var bare en unødvending og barnslig kommentar fra din side. Jeg forsvarer ikke henne i hva dette gjelder, fordi jeg syntes det er fælt og umodent gjort selv, men jeg prøver å si det på en finere måte, og ikke bare skrive ut ifra raseri og komme med personangrep – som er like ille som det hun har gjort.

  87. Camilla: Var ikke meningen å stå under anonym – jeg mente aldri å synke lavt i forhold til Kristine som person, men jeg må få poengtere at jeg synes det er veeldig korttenkt av de begge i forhold til filmingen deres, og det er der jeg reagerer. Jeg har alltid likt Kristine, men den retningen det har tatt nå, og spesielt i forhold til snapchat, så må jeg si at det liker jeg absolutt ikke, og det er en skummel retning hun beveger seg. Jeg tok kanskje litt av, og Kristine hvis du leser dette, så tror jeg det er mange som blir veldig sint pga. den filmingen og skriver i sinne å tar kanskje litt av. Bare slutt med den filmingen, så kan du få tilbake tilliten igjen, Kristine.

  88. Hei Kristine, jeg hadde egentlig ingen planer om å kommentere siden så mange allerede har sagt hva de mener. Jeg vet at du skjønner at det du gjorde var galt, så jeg skal prøve å ikke prate mer om det.
   Jeg synes oppriktig talt synd på deg, du har fått utrolig mye hat etter du har beklaget deg. Jeg tror ikke det er noen fare for at du noen gang vil henge ut et fremmed menneske på snap igjen.
   Hele poenget mitt her er egentlig at du skal ta alle disse kommentarene som et slags kompliment, det er så mange mennesker som bryr seg om DEG. Mange er bekymret, skuffet eller bare sinte, fordi de bryr seg om deg. Bare se ift Fabian sin blogg der et menneske har kommentert hvor feigt det er å henge ut andre mennesker. I tillegg så gjør fabian faktisk dette daglig (noe du burde ta en alvorsprat med han om, alt fra hårete armer, til private samtaler på andre språk, folk som tar bilder av andre).
   Jeg skjønner at man fort blir revet litt med, men det er så viktig å alltid sette seg i andre sine sko. Hvis man absolutt sga le av noen, ikke gjør det på en offentlig snap. For herregud vi er alle bare mennesker og vi ler alle av fremmede av og til, men la det vær internt mellom deg og de/den man er med eller sine nærmeste på snap.
   Dette ble rotete og det beklager jeg. Jeg håper du ikke tar deg nær av alle disse kommentarene, vi gjør alle feil og lærer av dem <3

  89. For et kommentarfelt! Men skjønner at folk er irritert. Og at ingen liker Fabian. Har fulgt deg en stund, men får se.

  90. Av og til må man prøve å passe på at hvordan man fremstår, stemmer overens med tankene man har om seg selv.

  91. Elsker at du ikke godtar kommentaren min om at dere er wannabe Johnny Depp og Kate Moss. Traff jeg en nerve?

  92. Til info vil det dere driver med kunne føre til ærekrenkelse av personene dere filmer. Jeg håper noen dere driter ut ser det, og anmelder dere.
   Jeg kan garantere deg at dersom jeg noensinne ser meg selv på enten din eller han andre sin snap (eller noe annet sted) skal jeg ta saken så langt at dere vil være gjeldsslaver til langt ut i 40-årene!
   Og sånn FYI: dere er ikke rette personer til å le av andre sin stil (noe jeg har forstått at dere gjør). Ta dere en titt i speilet..
   På tide at du våkner opp, og oppfører deg som en voksen. Dette blir for dumt!

  93. Aldri sett idioter overreagere over noe så lite før
   En harmløs Snap. “Håper hun anmelder”? Hva mener dere politiet skulle sagt om dette da? Fy faen så dumme dere er
   Ja det er hånlig å smugfilme folk og publisere, men jeg hadde skjønt outragen mer om det var noe ille på snapen. Dette var bare tull og dere melker det for alt det er verdt. Hadde det vært meg hadde jeg bare sagt lol. Men dere hadde vel alle blitt langtidssyke med ME og “aldri gått ut døra igjen”. 90% av kommentarene her er mer mobbing enn den snapen var. Stay krenka

  94. Herregud så mye drittkommentarer. Hvem filmer ikke andre på snap liksom? Nesten alle jeg kjenner har det morsomt på andres bekostning. Og så lenge man ikke har med ansikt, så ser jeg i hvertfall ikke problemet. Synd ikke folk har mer selvironi og humor i ting. Det er faktisk ingen regler som sier at man ikke kan filme andre offentlig, så lenge ansiktet er sladdet, det gjør TV2 og det gjør VGTV. Utrolig hvor mye energi folk bruker på så små ting.. off! Hve deg over det Kristine, og gjør din greie 😀

  95. Helt utrolig at noen faktisk kan sitte og forsvare den drittoppførselen din. Det er jo ganske unisont i kommentarfeltet her nå, så de få personene som mener at du bør heve deg over kritikken er virkelig helt vanvittig naive og ikke minst lojale mot deg. Du bør absolutt IKKE heve deg over kritikken, du bør uten tvil ta den til deg. Jeg driter i om det er en video av en jente som slikker på en rørepinne eller noe annet. Folk kan kalle det harmløst så mye de vil. Uthenging er uthenging uansett.
   At folk kan sammenligne det du legger ut på MyStory med det deres venner som kanskje har 100 følgere på Snapchat legger ut, er jo bare helt vanvittig. Å legge ut bilder eller videoer av andre uten samtykke er ikke greit uansett hvor mange følgere du har, men SELVFØLGELIG har det noe å si om du, som offentlig person, henger ut folk for mange tusen mennesker, og blant dem kanskje vedkommende som har blitt filmet eller noen som kjenner han eller henne. Nei, fy faen, det er alt jeg kan si. Dette er et bevisst valg fra din side, både å filme det, og ikke minst legge det ut på story. Hvor i all verden har du hodet ditt egentlig? I hvilken verden er det der greit? Om du sender et slikt klipp bare til venner som kanskje er like drittsekker som det du er får det være deres business, da ligger det hvertfall ikke offentlig slik at hele verden kan se det. Jeg bare forstår ikke hvilke motiver som ligger bak å legge ut noe sånn. Det sier kanskje bare sitt om hvor ekstremt selvopptatt du har blitt.
   Jeg heiet på deg en stund, det gjorde jeg virkelig, og jeg synes det har vært sårt å lese innlegg og se videoer der du åpenbart ikke har det spesielt bra, eller i alle fall har hodet fullt av tanker som kanskje burde vært ryddet opp i. Jeg har virkelig ønsket deg det beste, egentlig unner jeg alle å få sortert hodet sitt og satt ting litt i system, fordi jeg vet hvor vondt det kan være når alt er kaotisk og rotløst, og man på en måte ikke finner helt ut hvem man er, hva man vil og hva man egentlig mener og tenker om noe som helst. Jeg har ønsket at du skulle være lykkelig, finne ut av forhold og relasjoner, og ha det bra med deg selv, men jeg har mistet absolutt all respekt og medfølelse nå når jeg skjønner hva slags menneske du har blitt. Hjelper ikke skrive en setning om at du angrer, og at det aldri skal skje igjen. Det at det skjedde i utgangspunktet er bare et så sykt tydelig tegn på hvordan du er i ferd med å bli.
   Ja, folk har det vanskelig, og ja, livet kan være skikkelig tøft og vondt, men uansett er det aldri greit å henge ut/mobbe andre mennesker. Mennesker som ikke har gjort deg en dritt, som du ikke vet noen ting om, og som kanskje har det akkurat like vanskelig som det du selv har det til tider. Og egentlig spiller det ingen rolle. Uansett om vedkommende du henger ut er trygg i seg selv og et happy menneske, er det bare så ekstremt ugreit. Også du, som har opplevd så mye hets og uthenging av deg selv på jodel og insta og Gudene vet hva. At du kan finne på å gjøre noe sånt selv mot en du ikke vet noen ting om er jo bare helt på trynet, og jeg finner absolutt INGEN gode forklaringer på hvordan det er mulig å finne på noe så dumt og respektløst.
   En ting er å ha det vanskelig, prøve å finne seg selv og “live a little” som du nevner så ofte, men det går veldig fint an å gå gjennom en sånn prosess uten at mobbing av andre mennesker trenger å være en del av det. Du får faen meg få opp øynene, se deg selv i speilet og ta en liten brief på hva slags person du er og hva slags person du ønsker å være. Det du har fått i kommentarfeltet her er ikke hat eller dritt, det er berettiget kritikk fra folk som bryr seg om å bekjempe mobbing, noe du vel selv har skrevet noen innlegg om tidligere så vidt jeg kan huske. Herregud, du var jo ganske søt på et tidspunkt, og nå har du bare blitt en oppblåst og dobbeltmoralsk drittsekk. Vær gjerne så selvsentrert du vil for min del, men la ikke det gå utover andre uskyldige mennesker som går rundt i de samme gatene som deg.

  96. Kjære Kristine.
   Ramlet litt tilfeldig over dette innlegget – leser vanligvis ikke bloggen din, men i dag gjorde jeg det. Og jeg får vondt av alt folk skriver til deg. ALLE gjør feil, selv om mobben i kommentarfeltet får det til å virke motsatt. Man får dessverre ikke endret på fortiden, og det eneste man kan gjøre i en slik situasjon er å legge seg flat og lære av egne feil – nettopp slik du har gjort. Jeg heier på deg.
   Jeg blir provosert av folk som skriver “jeg trodde du var sånn og sånn, men jeg skjønner nå at du er et sykt jævlig menneske”-typ kommentarer. Hvorfor er det ikke rom for feil? Etter hva jeg leser i kommentarfeltet her er det flere enn Kristine som trenger å ta en runde med seg selv, for mye av dette er ufortjent og regelrett stygt. Det holder nå.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg