endelig mer overskudd

adlink

Det var så ufattelig deilig å våkne i dag morges. De siste ukene har jeg slitt med at jeg er sliten selv etter 7-8 timer søvn (som er mye til å være meg), og det har irritert meg skikkelig. Derfor tok jeg grep! Jeg har begynt å ta spirulina-shots hver morgen nå som jeg fikk anbefalt av en venn av meg, og det kan jeg viiiirkelig anbefale videre. Bedre mage og MYE mer overskudd. Det smaker ikke så ekstremt godt, så enten burde du bare blande med vann og shotte det mens du holder deg for nesen, eller så bør du blande det med grapejuice – da kjenner du ikke smaken så mye. Haha, jeg elsker at det smaker vondt egentlig, for da føler jeg at det funker. 

Sko fra Nelly HER, skjørt fra Rat & Boa, jakke BLK DNM, smykke Nasty Gal, solbriller HER

Jeg elsker den nye skinnjakken min!! (Fra BLK DNM) Fikk den til en skammelig billig pris på et outlet tidligere i år. Jeg har ikke klart å finne et antrekk å bruke den til enda, helt til jeg brettet den ned på skuldrene og heiset den opp i livet. Da ble den plutselig dødsfet. Weee! Nå får jeg straks besøk av Vemund, og jeg gleder meg SÅNN til å se en førdianer igjen, haha. Og ikke minst han, da! Siden det er så fint vær ute tenkte jeg at vi kunne sitte ute i bakgården min og catche up <3

25 kommentarer
  1. Hvor kjøpte du ‘awaken the giant within’?
   Jeg bestilte den fra amazon for en god siden og den skulle komme i posten for flere uker siden, men den har enda ikke kommet. Har så sykt lyst til å lese den og vurderer å bare kjøpe/bestille den fra et annet sted.
   Hadde satt stor pris på om du svarte:)
   Elsker bloggen din<33

  2. Tør du virkelig å gå rundt med den jakken i byen på den måten! Får du ikke mange blikk med tanke på at du bare bruker en jakke! Og er du ikke redd for å flash om den sklir ned? Men det var hvertfall veldig kult antrekk altså! Beundrer at du er så tøff!

  3. Som hun over her sier, så er Spirulina bare et “eksklusivt” navn på kål. Det er jo kjempebra at det funker for deg, men du kan like gjerne kjøpe vanlig kål fra matbutikken og lage juice av det. Mye billigere!

  4. Vanligvis synes jeg antrekkene dine er awesome, men akkurat dette likte jeg ikke. Du er ei nydelig jente med en kropp som er to die for, men akkurat dette ble hakket mer seksuelt og ‘slutty’ enn hva jeg forbinder med deg. Du er jo ellers så kul og classy. Dette er mer slik man forventer av Sophie Elise når statistikken begynner å dale og hun må by på litt “kom og ta meg”-bilder for å få den til å stige igjen.
   Ikke noe vondt mot deg som person, det er kun antrekket jeg ikke er helt begeistret for 🙂

  5. Som noen som lever ganske annerledes enn det du gjør, er jeg veldig sikker på at jeg vet hvorfor du er så sliten…. Det er fordi du er for aktiv!! Om man skal jobbe dagen lang, møte mange venner, dra på events så BLIR man faktisk jævla sliten. Det er samme greia med at du sier du blir veldig sliten av å væe med mange folk: mye har nok med at du treffer såpass mange og gjør så mye.
   Viss du tenke at alle undt deg er mer aktive enn deg og virker ikke slitne- de er nok det. Utbrenthet og stress er noe så mange sliter med i vårt samfunn. Jeg veit det er mye fint i livet du vil se og oppdage men du kommer til å slite deg ut. Ikke rart mange unge kviner sliter med ME, kroppen og hjernen takler ikke at vi skal bli med på alt. Veit jeg skriver som om jeg er 50 men neida jeg er 20, men lever veldig annerldes enn deg (og ditt miljø).
   Du prater mye fint om å slappe av på kafe, lese bøker og sånt- tror du skal ta deg mer tid til slike ing- som ikke, du vet- sliter ut kroppen og hodet ditt fullstendig.

  6. Wow! I’m Happy That You finally got a bit of weight you look great! 🙂
   I used the google translator because I’m crap in English.
   t: one girl from Finland 🙂

  7. Spirulina er av verdens klasse, det er det sunneste av det sunneste, og det beste protein “pulveret” på markedet om du vil se på det slik. Det renser ut heavy metals and toxins from tha body/fordøyelsen. Jeg tar 2 ts nesten hver dag. LOVE IT!

  8. Skal du virkelig ignorere alle kommentarene du fikk på oppførselen din i går? Du er jo bare helt utrolig

  9. Irrelevant kommentar på innlegget, men jeg sitter her nesten i paralyse og tenker på deg. Jeg tenker på alt og ingenting, og kommer fram til én ting: Du er inspirerende. Uansett hvem som har gjort deg til den du er i dag – om det var Oslo, Fabian, en annen venn, bare deg selv eller ingen. Du er bare så jævla inspirerende. Jeg føler meg så hjemme på bloggen din for tiden. Bildene appellerer til meg og teksten ikke minst (!!!) er i samsvar med alt jeg tenker. Jeg føler nesten at du er meg i en 1 år eldre kropp. Noen ganger finner jeg meg selv i å tenke ting og komme på to minutter senere at “oi, har jeg ikke lest akkurat den setningen på bloggen til kristine”. (Og som deg så tenker jeg alt for mye.) Jeg flytter til Oslo i august, og håper jeg møter deg, selv om Oslo er en stor by. Jeg bare har så vanvittig lyst til å prate med deg!

  10. Enig med anonym over her, du skylder leserne dine en genuin unnskyldning for oppførselen din, mann deg opp og vis at du bryr deg. Husk hvem sin skyld det er at du har alt det du har. Det er leserne dine, og kun dem. Alt du skriver om å finne seg selv, og om hvor vondt du synes det er at folk som ikke kjenner deg vil deg vondt mister alt av verdi når du selv henger ut andre mennesker du ikke kjenner offentlig. Hvis du ikke tar tak i dette nå, er dette noe du kommer til å bli husket for i lang tid fremover.

  11. Hei, jeg digger stilen din og lurer alltid på hvor klærne du bruker kommer fra? Altså de som du har på bildene. Lurer på om du vær så snill kunne begynne med å lenke eller si hvor alle plaggene du bruker kommer fra slik at man kan få kjøpe de selv? Love ur blog and ur thoughts<33

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg