spontan roadtrip!

I dag startet jeg og Fabian dagen med å løpe trappeintervall på Vulkan. Vi våknet 07:00, heiv vi i oss spirulina shots mens vi holdt oss for nesen og hoppet inn i treningsklæne i en fei. FY flate, så deilig å starte dagen slik. Før vi hadde løpt var begge trøtte og slappe, etterpå hoppet vi gatelangs og var i supergodt humør. Rart at man bare ikke presser seg selv til å trene hver eneste dag? Heldigvis har jeg kommet inn i en sykt god flow nå, så jeg trener flere ganger i uka med glede. Vi har funnet den perfekte trappen rett ved hvor jeg bor – den er bratt og akkurat passe lang. Etter 12 (!!!!) syrete runder (2 runder mer en forrige gang, det gjelder å presse seg selv litt mer enn forrige gang) dro vi hjem og laget frokost. Senere tok jeg en lunsj med Trine fra Universal Music, vi satt oss ned på Olivia på Aker Brygge og det var SÅ koselig.

Plutselig tikker det inn en melding på mobilen: “Er du med på roadtrip til Sverige for et døgn?”. 2 timer senere sitter jeg i bilen med Fabian og kusinen hans – nå er vi allerede godt over grensa. Her skal vi sove over på en gård for en natt, weee! Jeg ELSKER spontane påfunn. Det er så deilig å gjøre slike ting i påsken! Jeg har jo utrolig gode assosiasjoner til denne høytiden hjemme fra Førde, med påskeegg fylt med altfor masse smågodt, fint vær, skiturer og masse familietid. Gøy å kunne gjøre noe helt nytt også, og bygge videre på tradisjoner 🙂 Kamera og Macbook er naturligvis med, så jeg skal knipse bilder til dere og oppdatere dere! Og så har jeg tatt med bok, jeg kjenner det skal bli deilig å komme bort fra byen og kjenne fullt og helt på roen midt i naturen.

SENK SKULDRENE OG NYT PÅSKEN

34 kommentarer
  1. Unnskyld meg, men hva feiler det kjæresten din? Det han driver med på snapchat er helt ufyselig, for ikke å snakke om ulovlig. Blir rett og slett kvalm av behovet for å latterliggjøre uvitende mennesker

  2. Hei Kristine:) du virker som en utrolig søt og smart jente! Jeg elsker å lese bloggen din hver dag og følge med på ditt liv. Derfor lurer jeg på hvordan en så søt og smart jente som deg er sammen med Fabian? Jeg håper virkelig du snakker med han om hvordan han oppfører seg på sosiale medier. For det er virkelig ikke greit. Jeg skjønner at du ikke har noe med det å gjøre, men jeg håper likevel at du snakker ordentlig med han. Blir flau på hans vegne, da han oppfører seg slik i en alder av 25?!

  3. Altså, hvis det er det at du filmer fremmede personer på snapchat og disser de og ler av de, du har fått så mye kritikk for i det siste og du har “lagt deg paddeflat” for og aldri skal gjøre igjen, syns jeg det ikke er noe særlig annet det fabian holder på med på snappen sin?? hver eneste dag er det jo kommentarer på menneskene rundt han?? er ikke sikkert han mener det vondt, men jeg syns ærlig talt ikke snappen av for eksempel den “middle age priest” på bensinstasjonen med den sleskeste og mest nedverdigende latteren var særlig nødvendig?? syns dere skal holde dere bedre enn det, begge to… særlig hvis du har lært så mye av det som du sier, forstår jeg ikke at du lar han fortsette å latterliggjøre tilfeldige personer på gaten på denne måten? og man hører jo deg le i bakgrunnen av snappene og

  4. Enig med det de andre skriver angående Fabian… Han zoomer jo inn på folk og gjør narr av de på snap hver dag. Før her en dag var det av en som hadde hårete armer med teksten “kan strikke genser av det der” eller noe lignende. Det er jo helt ufyselig og trist at han finner på å gjøre sånt. Håper du tar det opp med han. Når det er sagt, kos deg i Sverige:)

  5. Herregud, merker folk må lete etter noe å pirke på når de kommer med kommentarer som “Påsken starter vell på torsdag for de aller fleste :)” Altså HAHA ÆRLIG er det mulig

  6. Herregud hjelper ikke mye at du legger deg “paddeflat” når du åpenbart ikke har noe i mot at Fabian fortsetter med uthengingen. Gjør han det bare for å provosere eller er han bare stokkdum? Han er et ekkelt menneske, og du virker egentlig ikke noe bedre

  7. Synes det er trist det typen din gjør på snapchat. Noe så umodent, nedrig og flaut…
   Hvorfor holder han på sånn? Han er en voksen mann og vet utrolig mye bedre enn å drive sånn å henge ut uskyldige folk…

  8. Hvor mye angrer du egentlig på de snappene når du ler når han ufyselige typen din legger ut hetsende snaps på mystory hele tiden? Æsj ass

  9. Hei Kristine! Ha en nydelig påske 🙂 Ville bare gi en lyd ang det Fabian legger ut på snap. Har selv en kjæreste på Fabians alder, men han kunne aldri funnet på det der. Trist om Fabian synes det han gjør er greit, for da blir jeg oppriktig bekymret for hans mentale utvikling og moralske kompass… Muligens verre enn jodel det han driver på med. Pass på deg selv, og la deg ikke bli såret, du fortjener bedre 🙂

  10. Får nesten følelsen av at den ekte deg skinner gjennom, og at du egentlig framstiller et glansbilde av hvem og hva du er på bloggen din. Tror også at folk etterhvert har oppdaget det også, og godt er det

  11. Typen hennes er jo bare helt åpenbart PR-kåt som holder frem med den infantile oppførselen på tross av opptøyene på bloggen hennes.
   Man kan fremstå så intellektuell man bare vil på sosiale medier, det handler bare om å filosofere over “de rette emnene”. Men når alt kommer til stykke, så er det (av min oppfatning) humoren som vitner om den sanne mentale kapasitet. Den kan ikke gjennomsyres av noe du akkurat leste i en bok.

  12. Hun kan ikke gjøre så mye med det Fabian driver med på Snapchat, som om Kristine noen gang hadde turt å si i mot han eller kritisere noe han gjør, for han er jo så kul og smart..
   Noe godt får du ut av han, blogglesere, kommentarer og aktuell blogg 😜

  13. Hei fine du:) Jeg ville bare fortelle deg at jeg elsker å lese bloggen din, og at jeg synes du har så mange innsiktsfulle og gode refleksjoner:) Jeg elsker også den positive holdning du har til livet, at du har fokus på å leve her og nå:) Synes det er så hærlig at du tar deg tid til å nyte livet med en god bok og en kaffe, samt at du gjør ting som gjør deg glad:) Riktig god påske til deg:)

  14. HVORFOR er alle her inne å klager på Fabian, mens ingen tør (??)/gidder/vil/whatever legge igjen de kommentarene på HANS blogg??
   Det blir for dumt og veldig typisk “jentete” å skulle hakke på en jente for hva typen hennes gjør. Misforstå meg rett; jeg er enig i såsi alt som skrives om han, og forstår når kommentarene er lenket til at K. tydeligvis ikke har lært når hun ler i bakgrunn osv osv, men alle de som handler direkte om han og bare han? Hvorfor ikke skrive det på HANS blogg om dere mener så sterkt om det/han?

  15. Fabian må henge ut andre på Snap for å føle seg bedre. Alle i Oslo henger ut han bak ryggen hans. Er så spesielt at han tror noe helt annet om seg selv enn hva som er virkeligheten..

  16. Du er akkuratt like ufyselig som Sophie Elise var da hun var sammen med Robin. Se hvor vakker(på innsiden) og mer jordnær hun har blitt etter å sluttet å være med han! Det er helt sykt hvordan vi jenter forandrer oss for at gutten vi er forelsket i skal like oss.

  17. Kos deg på tur 🙂 Så fint å se et menneske som setter pris på livet slik du gjør. Du klarer å verdsette små ting i hverdagene som en kaffekopp en god bok osv. Ikke la destruktive mennesker bryte deg ned. Hvis det blir for mye stygt, så forhåndssensurer kommentarfeltet slik mange bloggere gjør.

  18. Jeg syns mye av det Fabian legger ut på snap er morsomt! Eier ikke folk litt humor? Syns folk er veldig hårsåre, og skal hakke på hver en liten ting. Viss dere syns han er så ufyselig, så slutt å følg han da vel!

  19. Syntes disse kommentarene du får er helt smakløse. Tror de fleste skjønner at du har forstått det nå, syntes det er så kjipt at ting kjæresten din gjør skal gå ut over deg. Virker ikke som folk flest er klar over at du og Fabian er to forskjellige personer..
   Uansett, håper du får en fantastisk påske 😀 Skal du reise hjem til familien senere?

  20. Da jeg var innlagt på Blakstad, sa lege Johnsen at jeg ikke fikk lov til å prompe der. Hold prompen inne, sa han.
   Noe sånt.
   Og jeg spurte kontaktperson Senita fra Fredrikstad om det var noe slags kjeller, jeg kunne prompe i da. For jeg kan ikke leve uten å prompe da.
   Og hu sa det, at lege Johnsen hadde sagt det, at promping ville forverre psykosen min da.
   Hu sa også det, at man ikke kan stole på prompen.
   Men hu sa at jeg kunne få ei truse, med bremsespor, å bruke da.
   Og den her bremsesportrusa, gikk jeg med, helt til en russisk lege, sa at jeg kunne få dra hjem, fra sinnsykehuset Blakstad.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg