det høres klisjé ut, og det var det også

Åh, hvordan skal jeg forklare dere hvor bra jeg har det langt inni meg akkurat nå?

Jeg har alltid hatt et nært forhold til skog og natur, helt fra jeg var liten av. Jeg husker de som jobbet i barnehagen som skrøt sånn over meg til mamma og pappa, fordi de så hvor entusiastisk og glad jeg var da vi hadde turdager. Haha, lille Krisssy. Jeg ser det for meg. Hytta har alltid vært “mitt” sted, jeg aner ikke hvor mange turer vi hadde dit i løpet av barndommen min. Hver eneste sommer. Uten innlagt vann som gjorde at vi måtte dusje i vannet på den lille stranden som ligger rett ved, med pappa sin grønne Hair and Body Double Dusch. Med den kjipeste utedoen du kan tenke deg, jeg husker jeg prøvde å holde meg så lenge så mulig fordi det var så ekkelt. Haha, likevel var det en eller annen stor sjarm over det hele. Koteletter til middag, marshmallows på grillen mens sola fortsatt skinte svakt mellom trærne. Noe av det jeg satte mest pris på var kanskje da vi satte oss i fiskebåten, hele familien, og rodde til sola forsvant bak fjellene som omringet oss. Med Bamsemums. Alltid Bamsemums. Tusen takk, tusen hjertelig takk mamma og pappa, for at dere ga meg en oppvekst ute i naturen på den måten dere gjorde. Jeg hadde nok aldri sett den gleden i dag, hadde det ikke vært for alle de somrene på hytta, og alle fjellturene våre rundt om i Norge.

Vi kom frem i 19-tiden i går, og mens kusinen til Fabian ryddet og støvsuget, begynte vi på taco-middagen. Hytten er sååååå fin!

I går følte jeg meg skikkelig gamlemor da jeg fylte opp et glass rødvin etter en lang dag, haha. Fordi jeg ble så avslappet av det. Det var helt himmelsk å bare senke skuldrene, skru av 3G på mobilen og være tilstede.

Her har dere meg midt i en interessant samtale, hehe! Vi ble sittende med bordet og spise, drikke vin og prate i timesvis. Tror det er første gang på altfor lenge at jeg virkelig har slappet helt av, uten å tenke på hva jeg skal gjøre etterpå. Jeg tenker alltid på etterpå. Det må jeg slutte med.

Da klokka ble midnatt gikk vi ut i mørket med hvert vår glass i hånden, mens vi pratet om hvor sinnsykt fint livet er om man bare åpner seg litt, og lar seg seg være nysgjerrig og eventyrlysten. Med litt dizzy heads etter et par glass vin. Høres klisjé, og det var det også. Kvelden i går kommer jeg til å ha i hjertet mitt for alltid, det vet jeg i alle fall.

I dag startet vi dagen med en joggetur i skogen, etterfulgt av felles frokost. Nå skal vi snart peke snuten hjem igjen, men først skal vi en tur innom butikken for å handle med oss det vi ikke har i Norge. Den glutenfri avdelingen er jo rene HIMMELEN her, haha! Jeg sa i går at her kunne jeg seriøst gått i timesvis.

25 kommentarer
  1. Kan du værsåsnill svare på hva som skjer med puppene dine? Har du tatt silikon eller er det ppillene? Det ser ut som om du har gått fra en A til en D.. jeg blir så forvirret over hva dere bloggere får til….

  2. På Rema-handlelappen, så var det nå sånn, at ‘priskrig-avslaget’, var spesifisert, nederst på handlelappen.
   Og denne Rema-butikken, (Rema Ensjø), er også kjent, som Majdek Dagligvare AS.
   Så dette ‘priskrig-priskuttet’ blir liksom tatt direkte, fra lommeboka, til Rema franchisetager Majdek.
   (Som er et kroatisk navn, vel).
   Så det kan være, at denne butikken, er styrt, av jugo-mafia.
   Og at de derfor kjefter, (ved å si ‘hadetbra’, med en tone, som er tøffere, enn en vanlig ‘kundeservice-tone’), på de kundene, som handler varer, som butikken ikke tjener, så mye penger på.
   (Noe sånt).
   Så sånn er muligens det.
   Bare noe jeg tenkte på.
   Men men.

  3. Det var også sånn, at ‘kassa-mannen’, i denne butikken, ikke var helt ‘hjemme’, (må jeg si).
   Da jeg gikk til kassa, så var det ikke noen, i kassa.
   Og etterhvert, så dukka det opp, en Rema-kassamann.
   Og han var sånn, at han absolutt skulle si: ‘Hadetbra’.
   Og det er, litt kunstig, (må jeg si).
   For å si: ‘Hadebra’, til ungkarer, (som jo jeg er).
   Det blir, litt klamt, (vil jeg si).
   Når det er ungkarer, som handler, så kan man godt, holde konformitetene, på et minimum, (vil jeg si).
   (Noe sånt).
   Og ikke var tonen, til denne Rema-kassereren, noe spesielt ‘kundeservice-aktig’ heller, (vil jeg si).
   (Noe sånt).
   Så sånn var det.
   Bare noe jeg tenkte på.
   Men men.

  4. MATHEA: Hun har ikke gått fra A til D. Størrelse D ser ikke sånn ut. Hvis hun har tatt silikon har hun nok ikke lagt inn mer enn 100-200 gram. Uansett synes jeg ikke det er noe galt i å ta silikon. Det er ikke sikkert hun har tatt det heller, er mye man kan gjøre for at puppene skal se større ut. Likevel tror jeg personlig hun har gjort noe siden hun har de typiske silikon ”linjene”.

  5. Tror nok ikke hun har tatt silikon. Da må man jo holde seg i ro og gå med sports BH i flere uker, og i de klærne hun pleier å gå med så synes det at hun IKKE har på sports BH. Ettersom hva jeg har sett. Hun har lagt på seg og vært så heldig at det har lagt seg på puppene. I tillegg er hun blitt eldre og begynt på ppiller. Dere må slutte å spekulere i alt mulig 🙂

  6. Jeg har i alt skrevet kun noen få kommentarer på blogger før, og nå er det flere år siden sist, men jeg klarer viiiirkelig ikke å la være å kommentere nå. Har lagt til både deg og Fabian på snap for å se hva kommentarene her i kommentarfeltet handler om, og jeg har kun en ting å si; HERREGUD 😂. Jeg begynte faktisk å grine av latter samtidig som jeg fikk frysninger på hele kroppen som følge av hvor pinlig berørt jeg var på Fabian sine vegne når jeg så både oppførselen hans og hørte engelsken hans. TAKK for at dere er så innmari pinlige at det kan bidra til underholdning for oss normale mennesker. Fy søren 😂.

  7. enda en filmsnutt (på fabian sin snap) hvor et annet menneskes handlinger filmes OG latterliggjøres MED ansiktet leeeett synlig. dere er ekle, og de unnskyldningene du har kommet med er jo bare tomme ord. idiot

  8. Åå det hørtes koselig ut. Så bra å høre at du har hatt det fint:))
   Du og fabian er sååå fine sammen<33
   Ønsker deg en fortsatt fin påske!
   Du er så inspirerende, elsker bloggen din<3

  9. Hei! Jeg har leita så lenge i innleggene og kommentarfeltet ditt nå haha! Lurer så fælt på hvor denne svarte toppen din er fra? Den er så fin, og du kler den veldig!

  10. Hei, bruker du stroppløs bh under eller isåfall hva bruker du for å dekke nipplene? Har prøvd mange covers, men de sitter så dårlig på!

  11. Hva heter Fabian på Snapchat? Man kan ikke annet enn å bli nysgjerrig av alle kommentarene som renner inn.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg