før jeg la meg i går

Ting jeg tenkte på før jeg sovnet i natt…

Går det bare an å virkelig elske en person? Eller finnes det flere man kan elske like høyt? Folk dør, folk går fra hverandre, men man finner likevel tilbake til den store kjærligheten, og det fascinerer meg gang på gang. Hvordan den du trodde var den eneste som kunne gjøre deg lykkelig, plutselig ikke er den eneste. Det finnes flere, ser det ut som. Men så sies det jo at man gjerne møter det éne mennesket som du elsker på en måte du aldri kan gjøre med noen andre.

Kommer jeg til å kunne klare å bo i Norge hele livet mitt? Jeg pratet med en jeg var på lunsj med her om dagen (i går var det faktisk), om hvor sinnsykt deilig det er å være ferdig med mørketiden, og at jeg priser meg selv lykkelig hvert eneste år for å ha holdt ut de bitre og kalde månedene. Hvorfor flyttet jeg ikke bare til LA etter videregående, da? Jeg kan jo fortsatt gjøre det? Jeg har alle mulighetene og midlene. Så det slo meg… Innerst inne er jeg så utrolig, utrolig glad i Norge. Mer enn hva jeg er klar over selv. Jeg vil definitivt leve et par år i enten LA eller kanskje New York (selv om kulden ikke er noe bedre der da, akkurat), men jeg tror… jeg tror røttene mine er og forblir i Norge.

Det er egentlig kun to ting jeg vil her i livet, og det er å være fornøyd med meg selv og min prestasjon, og… være elsket. Elsket, fullt og helt. At et menneske vil ha Kristine og ingen andre her på denne jorden. Og gitt det, må jeg også kunne elske meg selv og få til ting. Føler jeg ikke at jeg gjør det bra her i livet, både når det gjelder jobb, trening, sosialisering, vil jeg ikke kunne ha en bra relasjon til et annet menneske.

Selv om jeg er en person med sinnsykt mye på hjertet – det er jo tross alt derfor jeg har en blogg – så tar jeg meg selv i å ikke ha et fnugg på hjertet i selskap med andre mennesker av og til. Noen ganger har jeg bare ikke noe å si. Og jeg hater small talk. Hater, hater, hater det. Jeg skulle ønske jeg var den personen som alltid hadde noe å si, eller noe morsomt å gjøre med mennesker, slik at jeg ikke ble oppfattet som kjedelig. Jeg håper ikke de som står meg nær oppfatter meg som det. For jeg har mye i sjelen min, mye jeg vil si og mye jeg vil gjøre. Enkelte ganger tar jeg meg selv i å brette ut sjelen og tankene mine så mye i en bloggpost eller i en telefonsamtale med en venninne, at jeg ikke har noe som helst å komme med etterpå. Jeg er tom, bare. Og da er alt jeg vil å sitte alene på rommet mitt og gjøre min greie, alene. Ta bilder, lese en bok, høre på musikk, noe i den duren.

31 kommentarer
  1. Tror også det, at man kan elske mange, men det er alltid en man alltid vil elske på en spesiell måte. Gjerne den første kjærligheten, sånn er det hvertfall for meg, selvom det ikke alltid funker å være sammen med den du elsker.. Man kan bli forelsket og elske andre, men aldri helt på samme måte, tror jeg. Det samme med forelskelse, man kan bli forelsket mange ganger, men jeg tror det alltid vil være noe spesielt med en person. Rart det der med kjærligheten…

  2. Hei! Hvilket redigeringsprogram bruker du? Digger funksjonen du får på bildene dine, såg også på bloggerne at du hadde et eget redigeringsprogram der hvor du kunne legge på og trekke fra lys og farger. Flotte bilder!
   Takk for svar 🙂

  3. Ååå, Kristine !!! Jeg er så takkbemmelig for at du tør å være så open om tankene dine !!! Jeg elsker slike innlegget !!! Tusen takk for at du minner meg på at jeg ikke er den eneste i denne verden som føler det slik !!! Stå på!!! Jeg heier på deg !!!

  4. Mennesker har all rett til å uttrykke sin skjønnhet uavhengig om det er en skjønnhet innenfra eller utenfra. Elsker bildene, keep doing you babe

  5. Før jeg la meg i går. så prompa jeg.
   Men jeg prompa også etter at jeg hadde lagt meg.
   Så jeg sovna inn til prompelukta mi, kan man vel si.
   Noe i den duren.
   Og da jeg var innlagt på Blakstad, nekta lege Johnsen meg å prompe.
   Hold på prompen, sa han.
   Noe sånt.
   Men kontaktperson Senita fra Fredrikstad, sa det, at jeg kunne prompe på noe slags rotekott, i kjellern, på Blakstad da.
   Og hu sa også det, at hun syntes at prompene mine lukta parfyme.

  6. Som en kommentar over her sier : “Mennesker har all rett til å uttrykke sin skjønnhet uavhengig om det er en skjønnhet innenfra eller utenfra.”
   Jeg elsker måten du uttrykker deg kreativt på, enten det er med tekst eller bilder. Du har din helt særegne måte å uttrykke deg på, og ikke la noen ta fra deg den gaven.
   Du er unik Kristine!!

  7. Altså, kjære deg, det er ikke bare å flytte til USA. Så vidt jeg vet har du ikke amerikansk statsborgerskap, og siden du ikke en gang har utdannelse kommer du garantert ikke til å få visum med det første. Ellers forstår jeg ikke hvorfor du er så obsessed med LA og NYC, det er helt sinnsukt forskjellige steder og kulturer, og du har såvidt vært begge stedene. Virker ikke som om du seriøst har vurdert eller vurderer å flytte dit når det ser ut som om du ikke er klar over at man må ha visum og man kun får jobbvisum(blogger du i USA fulltid er det amerikansk inntekt som må skattes osv) om firmaet i USA du jobber for sponser deg – og det kan de kun om du har en utdannelse USA ser på som “nyttig” (blogging er nok ikke i den katergorien, sorry) hahha.

  8. Har du tenkt at du kanskje blir vel intim på bloggen din, og at det kan slå tilbake på deg senere? Bare husk at det du skriver her, og bildene du poster, vil bli tilgjengelig for alltid, og at det ikke alltid er lett å være kritisk etter et par glass vin…Bare ha det i minnet.

  9. Selvsagt kan hun flytte til USA for et par år om hun vil. Det er bare å kjøre på med turistvisum for tre måneder i slengen, hjem drar man antagelig på besøk hver tredje måned likevel. Sånn er det de aller fleste ordner USA opphold over tid.
   Synes bildene er erotiske og viser en flott kropp.

  10. U: nei, ikke om hun har tenkt å blogge der – fordi da tjener hun penger i USA, og da må man ha oppholdstilatelse, Social Security etc. Okay rettelse: om hun vil bo ulovelig i USA, go ahead med turistvisum 3 måneder av gangen. Heck why not, hun bryter jo en haug av markedsføringlover på bloggen med jevne mellomrom, og også nå nylig på snap (både hun og “Raw”(uff for et kallenavn å gi seg selv)) når hun delte videoer og bilder av andre uten at de var klar over det. Så hun bryr seg kanskje ikke uansett

  11. Det var også noe rart, i denne butikken.
   En kunde, stod og panta flasker.
   Og han hadde på seg latex-hansker.
   Jeg hadde forstått det, hvis en av de ansatte, hadde hatt på seg latex-hansker, når vedkommende drev, med et eller annet.
   Men ikke _en kunde_.
   Det er noe nytt, isåfall, (vil jeg si).
   Kanskje denne butikken, har gratis latex-hansker, ved flaskeautomaten?
   Det fant jeg ikke ut.
   For jeg gadd ikke, å vente, på han ‘latex-panteren’.
   (Siden at jeg ble litt ‘frika ut’, av de nevnte hanskene hans.
   Må jeg si).
   Så jeg tok heller med tomflaskene mine, til Rema, (må jeg innrømme).
   Så sånn var det.
   Bare noe jeg tenkte på.

  12. Sjekk jodel, @bloggergossip
   Du blir særr grilla! 😂 Er faktisk helt enig i det som blir sagt. Du er et grusomt menneske

  13. Herregud så mange nett troll det er her inne. Og usaklige kommentarer. Det er skikkelig flaut å lese alt det stygge folk har å komme med. Men vet du hva jeg har lært? Om man ikke har det fint med seg selv, så hater man på andre. Så her, og på jodel eller andre steder folk slenger driitt, så er det rett og slett en haug med usikre, bitre mennesker som trenger å ordne opp i sitt eget liv før de rakker ned på andres.
   Jeg har lest bloggen din i flere år, Kristine, og du er min favorittblogger. Du inspirerer meg til å tenke positivt, motiverer meg til å se det fine i hverdagen og til å godta at ikke alle dager er fantastisk heller – men at det alltid går fint! Du er så positiv!
   Ikke minst er du så herlig åpen om tankene dine, og du skal vite at du ikke er alene om å gruble mye. Ofte kjenner jeg meg så veldig igjen i det du skriver – som f.eks. Å føle seg helt tom når man snakker med andre mennesker, men etterpå ha 1000 tankeinnspill i sitt eget hode, noe som er skikkelig frustrerende. Vel, noen personer bringer bedre frem ideene og alt du har å by på, enn andre. Slik er det bare.
   Jeg pleier aldri å kommentere noe som helst, men akkurat i dag var det noe du skrev som traff meg skikkelig.
   Så plis fortsett å fortelle oss det du har på hjertet. Du gjør dagen til så mange (stille og høylytte) lesere bedre mange ganger!
   🙂

  14. Bukker og neier for formuleringene dine, Kristine 🙂 Ikke alle er like god som du til å sette mening i ordene som skribles ned… Hats off! 🙂

  15. PS, ikke minst har du en naturlig kropp, som er såå mye penere enn mange som putter silikon i både bryst og rumper. Det er bare stygt, og du har den type kropp som er in nå – flott og naturlig!

  16. Jeg føler meg så sinnsykt igjen i det siste avsnittet du skrev. Frykten min for at folk skal synes jeg er kjedelig er så stor at jeg unngår helst å være med baaare nye mennesker eller mennesker man ikke kjenner sååå godt. Er liksom ikke så lett å brette ut sjelen sin til et fremmed menneske, samtidig er jeg så vanvittig dårlig på smalltalk innimellom. Blir dårlig av tanken på det. Hva skal man liksom gjøre da? Kanskje man bare skal finne mennesker lik en selv da? For herlighet så deilig det er å være alene

  17. Ikke meningen å være slem eller noe, men hvordan reagerer foreldrene dine egentlig på at du legger ut slike bilder? Jeg ville kategorisert det som mykporno. Synes det er mildt sagt merkelig at en så ung jente får seg til å legge slike bilder åpent på nett.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg