enda litt flere fregner og enda litt mer forelsket

adlink

bikinitrusen min til kun 119 kr er HERFRA

Det slår ikke feil. Hvert eneste år. Bikini i april. Jeg blir kanskje litt sår i halsen, og det er nok helt sikkert altfor tidlig til å i det hele tatt ta frem bikiniene, men jeg må bare. ha litt solstråler på kroppen min som har ventet på dette en hel vinter. Jeg hadde kanskje en av de fineste morgenene noensinne i går. Du vet når du våkner og glemmer litt hvor du er i noen små sekunder? Klokka var 06:30 og øynene mine var fortsatt lukket, men jeg kunne kjenne lukten av gård og lyden av kuer utenfor. Aahhh. Og så er det jo i bunn og grunn ferie, jeg hadde i alle fall følelsen av det, så vi sov i 2 deilige timer til før vi våknet til live. Jeg er egentlig ikke en person som liker å ligge å dra meg i sengen etter at jeg først har våknet, men noen ganger? Noen ganger er det bare så ufattelig deilig når du ligger helt inntil et annet menneske. Det var bare så perfekt, alt sammen. Litt bakfull etter vinglassene kvelden før, men så ufattelig lykkelig.

“I’ve always liked quiet people; you never know if they’re dancing in a daydream or if they’re carrying the weight of the world” – John Green

Jeg trener hver dag for tiden. Og Gud, hvor mye lettere jeg blir til sinns. Det blir som en avhengighet. Jeg kan våkne, være litt tung og sliten i kroppen, men etter en løpetur føles hele livet plutselig enkelt å håndtere. Så vi løp inn i skogen. Det var vått i jorden, så alle luktene ble plutselig mye sterkere. Løse kongler på bakken, kvister og greiner litt overalt som man må følge med på for å ikke snuble mens man løper, fugler som kvitrer, herregud det tar meg sånn tilbake til de såkalte ute-torsdagene vi hadde på barneskolen. Jeg håper flere skoler innfører det konseptet, for det er så innmari godt for kropp og sjel, spesielt for små barn. Hver eneste torsdag var vi ute i skogen som lå rett ved barneskolen min. I den faste gapahuken som skolen hadde laget. Med pinnebrød, gjemsel og samling av kongler. Jeg klarer ikke helt å forklare det, selv om jeg ofte prøver, men dere vet det sinnsykt lette sinnet man har som barn? Nysgjerrigheten, åpenheten? Altså, bare det at hun ene læreren var med oss rundt i skogen og fortalte hva de ulike trærne het. Jeg husker det helt nøyaktig, hvor interessant det var å høre på, lære mer om verden. De store trærne som kunne bli titalls meter høye. Jeg husker jeg satt der med de store, runde øynene mine, så sinnsykt fascinert. Akkurat den Kristine ser jeg i lillesøsteren min nå. Hun er så lik meg. Nysgjerrig og dyp i følelser. Når jeg er ute i skogen går jeg helt tilbake til barndommen og de følelsene jeg hadde i meg på den tiden. Tiden da alt var enkelt og fint. Trolig fordi jeg var 10 år gammel og ikke visste hvor mye grusomt man skal gjennom i løpet av livet. Det jeg hadde opplevd til da var bare kjærlighet og alt det fine livet har å tilby. Uvitende, lykkelig.

Klisjé, men jeg er en person som knytter ekstremt mange følelser til både mennesker, steder og lukter, så da blir det sånn. Haha. Dette døgnet var i alle fall akkurat det jeg trengte, unnskyld språket men faen så digg det var. Litt mer farge på kroppen, et par flere fregner på kinnene, enda mer forelsket. Og enda et vennskap dyrket. Kusinen til Fabian er en del år eldre enn meg, men jeg elsker energien, selvsikkerheten og kunnskapen hennes. Utrolig hvor mye man kan relatere seg til et annet menneske, til tross for at man er i to helt forskjellige livssituasjoner. Hun med kjæreste og barn, jeg som nettopp har blitt ferdig på videregående og flyttet til storbyen. Verdien i å danne nye vennskap er så stor! Det gir meg så ufattelig mye, kjenner jeg. Vi 3 satt ved middagsbordet og pratet i seriøst 4 timer. 4 timer!

På vei hjem klarte vi å stappe den lille bilen til randen med Pepsi Max, vinkartonger og mat fra den altfor billige matbutikken i Sverige. Halleluja. Jeg gikk forresten forbi kjøttavdelingen og tok meg selv i å bli uvel av å se all kjøttdeigen stappet i 900 grams-pakker. Dæven. At jeg spiste alt det der før, og ikke tenkte over det engang. Det var så deilig å fylle kurven med god mat, som ikke var kjøtt. Bare digg mat som er bra for jorden, bra for dyrene og bra for meg selv.

25 kommentarer
  1. Er det bikinitruse eller string? Hvor er den fra? 🙂 og den pynten, er det tilhørende trusa? Har du link? 🙂

  2. Hei først og fremst er bloggen din inspirerende. Lurer på hvor stå lampen i leiligheten din er kjøpt og og hvilken type p piller du går på for å få større pupper?Ønsker deg en riktig god påske

  3. Kari: Hei, tusen takk! Lampen er fra IKEA, p-pillene jeg går på et microgynom, men de skal ikke brukes for å få større pupper (som for øvrig er en individuell greie, ikke alle reagerer likt). Bruk de p-pillene som funker best for deg som prevensjon 🙂 RIktig god påske til deg også!

  4. Kan du være så snill å si meg hvor du har fått tak i de kule øreringene du går med for tiden? Og hvor bikinitoppen er fra?;)) digger stilen din!

  5. Det er fantastisk å lese bloggen din for tida Kristine. Energien din bare skinner gjennom innleggene, og jeg kan ligge lenge og tenke etter og ha lest noen av tankene dine og bli ordentlig glad inni meg. Du setter ord på tanker jeg har tenkt, bare bedre, og kommer med løsning og refleksjon rundt de, eller hvertfall den trøsten at det er andre enn meg som har følt det slik.

  6. Ah, elsket det innlegget her! Måten du skriver på er fin, veldig fin. Og jeg kan kjenne meg igjen i absolutt alt du skriver om, haha. Keep up the good work!!

  7. Hei jeg bare lurer på en ting. Jeg husker for en stund tilbake siden da du fortsatt spiste kjøtt og skrev et innlegg på bloggen hvor du sa at du respekterte alle som ikke spiste kjøtt, men du skjønte ikke hvorfor de hele tiden måtte påpeke det. Men i dag -når du selv ikke spiser kjøtt- påpeker du det veldig ofte. Jeg føler at hver gang du har en mulighet til å påpeke at du ikke spiser kjøtt, gjør du det. Det begynner å bli irriterende :///

  8. Vi hadde også sånne utetorsdager! Der og da husket jeg at det kunne være kjipt dersom været var dårlig, men nå i ettertid ser jeg hvor mye frihet og kunnskap det gav meg! Noe absolutt alle barneskoler burde legge mer vekt på 🙂
   Jeg elsker måten du skriver på for tiden. Du virker så levende, sprudlende og ekte. Jeg har lest bloggen din siden oktober 2011, altså fem og et halvt år (!?). Wow, så fort tiden går! Uansett, jeg har alltid likt deg, men jeg føler at vi (og du) blir bare mer og mer kjent med den ekte Kristine. Jeg kjenner meg sånn igjen i det du skriver om lyder, steder og mennesker, og du skriver på en måte som jeg virkelig setter pris på og som jeg føler beskriver mange av mine egne tanker og følelser. Du legger vekt på de små tingene som gjør livet stort! Elsker det fokuset du har på bloggen nå, og at du tar oss med på opp- og nedturer, og atdu skriver om hvordan livet er skjørt og fantastisk på samme tid og at det er greit å ha det vondt en stund, men også at det er greit å ha det bra etterpå! Tusen takk, Kristine <3 Nyt påsken til det fulle og gjør den til noe du kommer til å tenke på med et smil om munnen neste år 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg