påsken er så forskjellig hvert år

Påsken 2016 var jeg i Los Angeles med Pål, hvor vi spiste avokado toast til frokost hver dag, solet oss på Paradise Cove, shoppet i Rodeo Drive og drakk ren sprit på rommet hans mens vi hørte på Rihanna og ventet på uberen som skulle ta oss til 1OAK. Påsken 2015 var jeg på Kypros med Veronika, en uke som bestod av late dager ved bassenget, altfor mye Vero-og-Kriss-intern-humor og digg mat som de snille besteforeldrene hennes stelte i stand. Påsken 2014 hadde jeg nettopp begynt å feste og forstod ikke hvor farlig alkohol faktisk kunne være, så jeg endte på sykehus. Uff æsj… Gjett om det var en lekse for livet.

Påsken 2017 er jeg i Oslo og har bypåske.

Er det ikke rart at for hver dag som går, så merker vi ingen forskjell, men ser du tilbake på livet ditt for 1 år siden så er alt annerledes?

Vi kom hjem fra Sverige i går kveld, og vi rakk så vidt å hive Pepsi Max-boksene og Sverige-maten inn i kjøleskapet før vi plutselig satt på vors på Frogner med en god gjeng. Livet er fullt av kontraster, og jeg elsker det. Jeg elsker forandringer, jeg elsker at livet mitt tar så forskjellige retninger hele tiden. Det er det som driver meg. Det ble riktig nok en tidlig kveld i går, jeg har blitt skikkelig gamlemor og velger heller en god natts søvn fremfor byen. Haha. Skal jeg ha den hverdagen jeg vil ha og skal jeg nå de målene jeg har satt meg, så må det bare være slik. Jeg vil heller stå opp tidlig, trene, jobbe og gjøre noe jeg vil takke meg selv for om 5 år, i stedet for å feste meg hensynsløs.

9 kommentarer
  1. Hei! Jeg vet du redigerer bildene dine med afterlight, men hvilke effekter bruker du (nr og navn)? Elsker virkelig bloggingen og bildene dine for tiden! Digger den “nye” Kristine 🙂

  2. Må bare si du ligner syykt på modellen Irina Shayk, på det siste bildet hennes på istagram, haha måtte bare si det:D

  3. jeg har noen spørsmål:
   hvilket redigerings program bruker du på bildene dine?
   kunne du lagt ut et innlegg med noen bloggertips?
   har du noen kremer eller andre produkter du bruker på huden din? du har så fin hud, så jeg blir vel litt nysgjerrig, haha
   har du en youtube kanal? hvis nei har du lyst til og starte med det?

  4. dere tok uber til 1oak, men var dere inne liksom? anbefalest det som utested i la, eller er det bare kjendisene som gjør det spesielt?

  5. Du er så pen, reflektert og har så ekstremt mye potensiale. Hvorfor må du være sammen med Fabian? Så hans nyeste snap om at han liker å sove alene og det er så utrolig kjipt når du fortjener så sykt mye bedre.
   Man blir avhening av folk og du er kanskje opptatt av å bevise at folk tar feil, dermed forsetter å være med han. Men vær så snill å tenk på deg selv, for du fortjener så mye bedre!
   Beklager skrivefeil har tatt noen glass vin, haha! Men ble så irritert av den nyeste storyen hans.

  6. Du er så flink jeg blir så stolt!!! Mange ungdommer og til og med de godt opp i 20 årene har mye å lære fra deg her. For det er så utrolig mange som kaster bort framtiden sin med å feste seg ihjel i 20 årene sine og så angrer når de er blitt eldre. Jeg har snakket med så mange som er eldre nå som sier at “jeg kunne vært det eller det, gjort sånn eller sånn” for når de var yngre ville de heller feste og være med vennene sine. Greit det men man er nødt til å finne en balanse på det, og aller viktigst prioritere seg selv og sin egen framtid. Veldig riktig og klokt av deg Kristine! Jeg har mast på meg selv om det samme de få siste dagene, meg og min helse og mitt fokus på framtiden er det aller viktigste for meg, ikke drikke eller holde meg våken til sent for så våkne opp dagen etter og være så dårlig/trøtt at jeg ikke engang orker å trene. Altså; alt med måte da. Kos deg masse Kris, du er skjønn!

  7. Nettopp det at ting var så annerledes for 1 år siden viser hvordan vi faktisk kan styre livet vårt i den retningen vi vil ha den. For ting forandrer seg hele tiden, det er det eneste sikre – så hvorfor ikke forandre livet til det du faktisk ønsker?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg