1. slutt mellom deg og fabian?? 🙁 har det sammenheng med hans mystory?; “noen ganger glemmer jeg hvor digg det er å sove alene?”

  2. Ja det er han så absolutt. Han er blind for hva han har, og hva slags person han selv egentlig er, og du har dessverre sett deg blind på han. Men det gjør vi alle fra tid til annen, om det gjelder venner eller kjærester. Vi alle har brent oss på et eller annet vis ved å ønske å tro godt om en person, som i bunn og grunn ikke er den vi trodde de var. Kom deg bort så fort du kan, for du fortjener så mye bedre, og han fortjener ikke å snylte på din berømmelse for å bli større og mere kjent selv. Dette forholdet minner fra utsiden så utrolig mye om Sophie Elise og Robin’s forhold, og vi ser hvor det endte. Dere kjente jenter må være forsiktig med hvem dere tar inn i varmen, og spesielt hvem dere velger å skrive om på bloggen. Ikke gi han mer spalteplass på bloggen.

  3. Vakre jente. Du er så way above en egosentrisk wannabe ” bohem/livsfilosof/rocknroller” eller hva faen han prøver på. Sånne typer kan virke spennende først . Spesielt når man er ung, men tro meg de kommer kun til å bety hodebry. Hodebry og uforutsigbarhet. Folkens. Slutt å les bloggen hans. Slutt å følge han på snapchat. Og kjære Kristine. IKKE gi han mer tid i spotlighten sammen med deg.

  4. Kristine jeg tror du var såpass smart nok som skjønner hva han driver med. Vi bare ønsker deg alt godt, ingen fortjener å gå gjennom en dyp kjærlighetssorg, selv ikke en toppblogger. Du burde bli mer mistenksom på det vi sier om han, varsellampene dine burde gått av for lengst

  5. Jeg antar at du ville få folk til å spekulere med vilje for jeg tror neppe en som deg ville postet et slik innlegg om han faktisk hadde gjort det slutt!

  6. Selvfølgelig legger hun ut dette for at folk skal spekulere. Det har nok dessverre ikke blitt slutt mellom dem.

  7. Gleder meg til den dagen du skjønner hvor trasig type du har finne deg. Han vil KUN ha fame og få jenter etter seg som han kan flørte med… Og gratulerer til deg som gir han den muligheten. Sånn seriøst, kan du ikke åpne øyene dine…. 🙁 Tror du det er tilfeldig at ALLE andre ser tvers gjennom han? Tror du folk sier det for å dra DEG ned? Hell no. Vi prøver å redde deg her.

  8. Hva sier vennene dine og familien din når de leser alle disse kommentarene om Fabian?
   Vet at moren din går gjennom kommentarfeltetene.

  9. Man blir blind i kjærligheten. Fabian er manipulerende, men også sjarmerende som holder forholdet i sjakk. Han kan si og gjøre ting som får deg til å tvile og føle deg dårlig og når du er sårbar skrur han på sjarmen og gjør sånn at du føler deg bra igjen og avhending av å være med han. Det er ikke et sunt forhold, og du kommer ikke til å forstå hvor dårlig du blir behandlet før det er slutt og du finner noen som behandler deg med den respekten du fortjener. Gleder mrg til du ser dette på avstand.

  10. Så slemme dere er.. Hvordan kan dere sitte å skrive anonyme drittkommentarer om en person dere ikke kjenner? Kristine ser veldig lykkkelig ut, og jeg tror Fabian er en fyr mange kan lære mye av. Jeg syns det finnes veldig få dype mennesker i dagens samfunn, de fleste er så opptatt av overfladiske ting, som ikke betyr noe.. Kanskje mange syns Fabian oppfører seg teit pga det han legger ut på snappen min, men ta d me en klype salt da folkens. Jeg ler faktisk av de snappene, og hadde ikke brydd meg om noen filmen meg mens jeg slikket skummet i kaffen min med rørepinnen. Er folk virkelig SÅ hårsåre?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg