kan restauranter begynne med bilder av rettene på menyen?

HAPPY EASTER EVERYBODY

Som dere vet har jeg klart å gå litt opp i vekt det siste halvåret. Jeg SA det kom til å løsne når jeg kom i 20-årene. And so it did!  Men den siste tiden har jeg av en eller annen grunn gått litt ned igjen, kanskje fordi jeg har trent veldig mye og kuttet ut en del av alkoholen, og jeg merker med en gang at jeg det ikke føles bra.  Jeg blir mye mindre ukomfortabel med min egen kropp. Derfor sørger jeg for å spise næringsrikt og ikke skippe middag for eksempel, noe jeg ofte kunne gjøre før fordi det føltes stress og tidkrevende. Det hjelper å ha kjæreste, da! Vi lager mye middag sammen, og nå har vi jo så og si bodd sammen i en uke. Haha, det hadde vært så langt utenfor min komfortsone for 1 år siden, men nå faller det seg liksom bare naturlig. Selv om det er uvant. Ja, vi har våre fights, men jeg sverger på at jeg var lykkelig tvers gjennom da jeg lå i sengen i går og var på vei til å sovne. Vi ble liggende og høre på Podcast og le av teite ting til altfor langt på natt. Haha… Damn. I love vacation.

Om du er på Grünerløkka anbefaler jeg å ta turen innom Lille Saigon, det er en ganske lowkey restaurant men jeg ELSKER atmosfæren der. Og maten? Den eeeer så god. Halleluja. Jeg har kun smakt retten dere ser her, risnudler med scampi og masse stekte grønnsaker. Ut ifra nabobordene å bedømme er det også SYKT mye annet digg på menyen. Jeg kan ikke være den eneste som alltid ser hva de andre bestiller rundt meg? Ofte synes jeg det er vanskelig å finne ut hva jeg vil ha på en menyen – det minner meg forresten på en ting som har irritert meg i årevis. Vi er i 2017, kan restauranter VÆR så snille å begynne med bilder av retten på menyen slik at man faktisk kan SE hvordan tallerkene ser ut? Jeg vet at det kan virke harry og kanskje litt for Gran Canaria og at restauranter gjerne vil være litt “eklusive” ved å bare ha tekst, men det hadde jo sikkert gått an å bruke bilde til enhver rett og likevel få det til å se estetisk fint ut, tror dere ikke? Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har vært på restaurant og bestilt en rett som virkelig ikke lever opp til det bildet jeg hadde i hodet. Haha, jeg tipper flere kan relatere seg til det. En cæsar-salat for eksempel, du kan få servert en knalldigg en med masse krutonger og parmesan, eller du kan få den gjerrigste skålen med 90% isbergsalat og to-tre kjipe krutonger på. Kanskje et par halvtørre kyllingbiter også. Men det vil jeg ikke ha uansett, haha. 

Ah, anyway. Lille Saigon er my go-to-place. Perfekt for en rolig date, eller bare en klein søndag med venninner.

13 kommentarer
  1. Jeg er helt enig med deg! Jeg pleier ofte å søke opp restauranten på instagram, og gå gjennom bilder ulike gjester har lagt ut. Du burge prøve en ny burger-konge på Torggata (Troys Burger); den beste jeg har smakt samt veldig instagram-vennlig

  2. Kan ikke du skrive et innlegg om hvordan du klarer å være så lykkelig sammen med kjæresten din, selvom så mange skriver negative ting om han til deg? Du får jo sånne kommentarer daglig! Påvirkes du ikke i det hele tatt av det som blir sagt? Hva tenker familien din og vennene dine om det?
   Det hadde vært spennende å høre om!

  3. Blir kvalm av måten du sitter å ler sammen med fabian av snikfilmingen han poster på snapchat. Har du virkelig ikke blitt oppdratt til at mobbing ikke er ok, uavhengige om det er mennesker du kjenner eller ei? Du unnskyldte deg selv når du la det ut, men det hjelper ikke særlig mye når man tydelig hører latteren din på fabian sin snap når han er like ille som deg, om ikke værre når det gjelder å drite ut andre mennesker. Dere filmer de menneskene dere gjør fordi dere føler de gjør noe som er flaut, og derfor vil dere henge dem ut. But guess what, det som faktisk er dødsflaut er dere. Det er er rett og slett bare kvalmt at dere holder på sånn, og jeg trodde aldri du noen sinne ville synke så lavt til det punktet du er kommet på i livet ditt nå. Tørr du virkelig ikke stå opp for kjærsten din og si at det han holder på med ikke er ok? Du skev jo så mye hvor dumt det var at du gjorde det og at man lærer av sine feil og blablbalba…men når typen din gjør det, bare ler du og nevner ikke en dritt om det her på bloggen. vel..?

  4. Kan du skrive et innlegg hvor du anbefaler podcaster og bøker elns? Hadde vært interessant og gitt mange gode tips tror jeg 🙂 Klem

  5. Fabian filmet tanten min for noen uker siden, ikke greit og jeg mister all respekt!! Ikke minst blir jeg lei meg.. jeg viste det ikke til hun for å si det sånn. Slutt å filme andre- og det med en gang

  6. Nå må dere slutte å hetse Kristine for ting kjæresten hennes gjør. Selv om de er sammen, er de fremdeles to forskjellige mennesker. Han er ikke sønnen hennes – det er ikke hennes oppgave å oppdra ham til å bli en trivelig samfunnsborger med respekt for andre menensker. Fabian er et menneske som alle andre, med både positive og negative sider. Vi har sett hans negative. Kristine, derimot, har nok sett helt andre sider av ham enn det vi har. Misliker dere Fabian, så ta det opp med HAM, ikke med dama hans. Ærlig talt.

  7. Du burde prøve nummer 16 på lille saigon, den er skikkelig god. har hørt at rice vermichelle-rettene er spesialitetene deres! 🙂

  8. Jessica: Helt enig man burde ta det opp med Fabian direkte, men poenget mitt var jo at Kristine skriver så veldig om at det var dårlig gjort at hun gjorde det og at hun angret og alt sånn der. Men når hun da høyt og tydelig ler i bakgrunnen på fabian sin snap av at han gjør det, så blir det jo veldig dobbeltmoralsk. Jeg mener Kristine har et ansvar om å si at det ikke er OK at han holder på sånn, for hun skrev jo tross alt at det ikke var ok. Så hvorfor er det greit at den hun tilbringer mest tid med synker like lavt? Har hun ikke lært av feilen sin og kan si det videre til Fabian? Det var jo tross alt det hun skrev til oss, så hvorfor gjelder ikke det hennes nærmeste? Hvordan kan hun sitte å le av at han gjør det, når hun sa det ikke skulle skje igjen på sin egen snap? Det viser jo bare at hun ikke tørr å si ifra til han, for når det gjelder mobbing kan man faktisk sette på plass et annet menneske. Det er fult LOV, selvom alle har ansvar for sine egne handlinger. Men altså, hadde min kjæreste drevet sånn som Fabian holder på hadde jeg faktisk hatt mot til å si ifra at det han driver med ikke er greit. Og det er det jeg syns kristine burde gjøre, rett og slett fordi hun skrev det innlegget hun gjorde om at hun syns det var dumt hun gjorde det selv osv. Enten får hun stå for mobbingen hun gjør, eller så får hun ikke. Hun er jo tross alt med på mobbingen når hun ler av det Fabian gjør.
   Man er faktisk ikke kul som ler av andre!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg