morgenene på busstoppet

Ah, de morgenene man våkner og alt føles bra. Solen er oppe på himmelen igjen i dag. Påsken er over og jeg vet at vi nærmer oss sommer med stormskritt. Jeg kjenner igjen denne tiden på året så godt fra da jeg gikk på skole. Det ble plutselig ikke så vanskelig å stå opp halv syv om morgenen lenger, og ventetiden i busskuret før skolebussen kom var ikke lenger like kalde og bitre. Gud, hvor mange timer har jeg vel ikke tilbragt i det skuret. Om vinteren var det kaldt og trist, men på denne tiden av året var det bare vakkert, sånn rent estetisk. Fjellet over veien ble grønnere og finere, og solen skinte gjennom bjørketrærne litt bortenfor. Så der stod jeg, pustet inn den friske Vestlands-luften med lukkede øyne mens solen varmet ansiktet mitt med de svake solstrålene fra vårsolen. Gruet meg litt til skolen og ville helst ikke prate med noen, men nøt likevel musikken på ørene og stillheten før dagen begynte. 08:10, hver eneste morgen.

Nå skinner faktisk sola gjennom vinduet og treffer meg akkurat i ansiktet. Haha, aaaahhh. Så hensides deilig. Jeg våknet i dag og magen rumlet etter frokost. Vet ikke helt hvorfor, men jeg elsker følelsen av å våkne skrubbsulten. Jeg er jo frokostmenneske til himmelen og tilbake… Så vi har nettopp inntatt en deilig frokost med egg, surdeigsknekkebrød og masse annet snackserier, og nå drikker jeg kaffe og føler at den aldri har smakt bedre før.

Solen og Kaffebrenneriet venter på meg! Ses senere 🙂

30 kommentarer
  1. Hvor kjøper du det du har under shortsene dine? Sånn at rumpa ikke syns om shortsen er litt liten

  2. Lurer på om du skriver så poetisk med vilje, bare for å få mere klikk siden det provoserer noen lesere?
   Du burde også få litt mer variasjon i innleggende og bildene. Digger de bildene av deg i undertøyet osv men de trenger ikke å være med i hvert innlegg. Også kan det bli veldig kjedelig når hvert innlegg alltid skal være så poetisk. Savner de gamle innleggende:(
   Dette var ment konstruktivt, opp til deg om du hører på det eller ikke:)
   Ha en fin påske<3( er det påske forsatt?)

  3. Enig med hun over her; likte da du skrev om sminke, mote og klær før. Og dype tanker selvfølgelig. Det er eneste du skriver om nå er poesi og kunst, blir du aldri lei? vi trenger variasjon i innleggene dine, ikke det samme om og om igjen

  4. Du får meg til å sette pris på de små tingene, noe jeg absolutt burde bli flinkere til! Jeg elsker at du skriver slik som du gjør, veldig inspirerende <3

  5. Jeg blir ganske så glad av innleggene du skriver nå til dags! Noen irriterer seg tydeligvis av mye “poesi og kunst”, men dette er utrolig fascinerende å lese synes jeg. Jeg har mye av de samme tankene som deg, og reflekterer over livet på samme måte med mye tanker osv. 🙂
   Jeg liker at du har fått andre innfallsvinkler på livet, bloggen og innleggene dine. Slik at det ikke bare går i mote og sminke.. Var innom bloggen din noen ganger tidligere, men nå er jeg blitt fast leser! Bare stå på og fortsett 🙂
   Skriv om hva du vil og føler for, akkurat hva du har lyst til. Livet går videre 🙂 Klem

  6. Husker da jeg var liten og ventet på bussen denne tiden. Godt vinteren var over hvor man måtte vasse i snø for å komme seg på bussholdeplassen, fordi plogen ikke hadde kjørt enda. Koselig med fuglekvitring og solstråler og tynnere jakke 🙂

  7. Hei!
   Jeg vil bare komme med et ørlite tips, nå som du er på vei til å bli en er eller mindre offentlig person. Vi vet hvor du bor, og det burde du være klar over. Du gjør det veldig veldig enkelt å finne ut, selv om man ikke prøver engang. Jeg er ikke spesielt kjent i Oslo, men mange kjenner igjen gatene på løkka. Jeg skjønte med en gang hvor det var når du posta bilde fra bakgården din.
   ville vært ekstremt forsiktig med å poste bilde fra stua di, for da kjenner alle som går forbi igjen tingene fra vinduet.
   Ellers, fortsett med de lettkledde bildene, sånt blir det følgere av!

  8. Du er så utrolig enfoldig og monoton. Alt går på Repeat. Du er ikke din egen person lenger engang:( so sad

  9. Hvorfor skal du alltid skrive så “poetisk”? Det verste er jo at du ikke skriver så bra i den poetiske skrivemåten hvis man kan si det slik. Kan du ikke variere? Hvert innlegg skal være så reflekterende og “smart” med en tekst som skal være dyp men inspirerende. bare slutt – som vanlig egentlig er du så påtatt og fake. Fuck deg og ekle fabian.
   Ha en god dag:)

  10. De morgningene….
   Jeg skriver poetisk og fint, jeg skriver jeg er så glad i alt rundt meg.. Men egentlig… egentlig.. bruker jeg 2-3 timer på selfies i undertøy, etterfulgt av ivrig redigering før teksten blir slappet på innlegget…
   Dette er “livet” dere… livet

  11. Du ligger ikke på hjemmesiden til Idollooks, hvorfor ikke?
   Det virker som du driver å lurer leserne dine til å tro at du er modell, når sannheten er at du bare slenger det ut fra en tid til annen når det passer deg.
   Ganske respektløst mot de som faktisk ER modeller og jobber jævlig hardt for å bli det, – mens du sitter på ræva med nesa i Mac’en og faker så det griner etter.
   Definisjonen av tragisk

  12. Du ligger ikke på hjemmesiden til Idollooks, hvorfor ikke?
   Det virker som du driver å lurer leserne dine til å tro at du er modell, når sannheten er at du bare slenger det ut fra en tid til annen når det passer deg.
   Ganske respektløst mot de som faktisk ER modeller og jobber jævlig hardt for å bli det, – mens du sitter på ræva med nesa i Mac’en og faker så det griner etter.
   Definisjonen av tragisk

  13. Til dere som må kommentere med usaklige stygge kommentarer, kan dere ikke bare droppe å stikke innom bloggen og la dama få skrive om det hun selv vil. Hvis det bare er oppgulp og ren mobbing dere har å fare med så stikk fingern i jorda og gå litt dypere i dere selv, dette er jo ren skjær sjikanering.
   Livet skal læres og personligheter formes på veien i både mot- og nedoverbakker, det vet vi jo alle. La nå Kristine få gleden av å nyte denne ferden og formes av sine opplevelser underveis uten stygge kritikere i grøftekantene. Hva skjedde med respekt for medmenneske!
   Stå på Kristine og la de stygge kommentarene prelle av deg. Fortsett å skrive utifra egne tanker og opplevelser og drit i alle fuckabitchene! God klem fra meg som snart er 40 og enda ikke har funnet meg sjæl, ha ha…,

  14. Herregud den poesien din er så påtatt og teit. Dessuten er alle innleggene dine like for tiden? Samme wannabecoolandvintage effekt, samme lettkledde bilder, samme regla om hvordan du nyter alt og hvordan du ikke gjorde det før…. Du begynner å miste det totalt

  15. Stusser litt over de som hevder at dette er et forsøk på et såkalt “poetisk” blogginnlegg, for hvor i hamphaugen ser dere antydninger til poesi? Kan ikke skimte så mye som et ørlite forsøk på å være poetisk, engang. Greit å lese litt bøker av substans, før dere slenger ut ord dere tydelig ikke vet definisjonen av.
   Virker nesten litt som om folk blir fornermet av intelligens og kunnskap. Frihet er også en faktor som hiver bensin på bålet hos mange folk, da mennesker flest tror at dette er noe vi ikke kan oppnå. Men frihet foregår inne i hodet ditt, og har ingen sammenheng med det fysiske. Ta deg en tur, reis litt i hodet ditt. Les bøker, fordyp deg i poesi, tilegn deg kunnskap på egen hånd. Ta deg en kaffe i solen, og nyt tilværelsen du selv har skapt. Kanskje blir du ikke så bitter, heller.
   Det å være glad på andres vegne, gir så mye mer energi. Dette er en blogg til å bli glad av, da den forespeiler gode kvaliteter i livet hos en person som åpenlyst er lykkelig. Blir du så forbanna sur av det, ja da burde du bruke tiden din på andre ting enn å lese blogg.
   Den tillærte stigmatiseringen av enkelte folkegrupper gjør meg så flau, atte hjelp.
   Fortsett å være en fri sjel, uavhengig av disse bitre kommentarene som ønsker at du aldri skal utvikle deg.
   Tørr ikke engang tenke på hvor mye mennesker som har sløst sin verdifulle tid på å begrense seg selv og andre, kommer til å angre når tiden har løpt fra dem.
   Ha en fin kveld. 🙂

  16. Om jeg ikke husker feil, så var det du jeg så bruke Elizabeth Arden sin “Eight Hour Cream Sun Defense for Face” på snapchat? Isåfall, synes du den funker bra? Har hatt problem med at enkelte solkremer gir meg små kviser i ansiktet, så er desperat etter en der det ikke blir noe problem! Er jo selvfølgelig klar over at ikke alle reagerer likt på ulike produkter, men synes fortsatt at det er greit å vite andres erfaringer! 🙂

  17. Tenk at du faktisk hadde mer å skrive om i “lille” Førde!
   I “store” Oslo går det bare bare i fire gjentagende ting: kjæreste, hud, poesi og alkohol. Ta det til deg, vi er tross alt leserne dine

  18. Hadde satt pris på mer variasjon av innleggene dine! Ikke bare hvor god frokosten og kaffen er, og at sola steiler og at livet enten er sykt bra eller sykt surt😩 Likte da du badde outfits, tips, ukas spm og diverse.

  19. Lurer veldig på hvilken app du bruker for å få dust/støv på bildene dine? Håper veldig på svar 🙂 Veldig fine bilder btw!

  20. Enig i at det hadde vært fint med litt mer variasjon på innleggene igjen 🙂 ukas spørsmål, outfits, tips og triks og innlegg av typen “5 ting jeg savner”, “10 gode frokosttips” eller “5 ting jeg hater” for eksempel.
   Dette er bare ment som konstruktiv kritikk og ønsker fra min side. Liker bloggen din og du velger så klart selv hva du vil skrive på den!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg