dette foregår oppi hodet mitt for tiden

Jeg vil ikke velge studie etter hva som er best for meg karrieremessig om 20 år. Da vet jeg at jeg ville blitt dypt, dypt ulykkelig. Og utilfreds i mitt eget liv. Jeg vil ikke studere noe som ikke interesserer meg, bare fordi det vil gi meg økonomisk sikkerhet som voksen. Om jeg skal studere skal det være noe jeg genuint vil lære mer om, uavhengig av jobbmuligheter. Det økonomiske ordner seg på et eller annet vis. Jeg vil heller ha OK med penger og jobbe med noe jeg elsker… Enn å tjene 2 mill i året og grue meg til jobb hver dag.

Jeg tror alle har godt av å være litt bad ass og rebell av og til. Er så lei av “du kan ikke gjøre ditt, du kan ikke gjøre datt”, for JO, det kan jeg. Det kan du også. Ikke fang deg selv i en verden av restriksjoner for deg selv. Jeg har blitt oppdratt med en sunn fornuft som jeg bærer med meg hver eneste dag, men jeg kjenner at jeg har behov for å bryte regler og mønster av og til for å skulle kunne bli det mennesket jeg ønsker å bli. For å lære, for å erfare. Før turte jeg aldri å trosse grensene mine. Og jeg utviklet meg i musesteg…. Ja, musesteg. Seriøst. Det siste halvåret har jeg løsrevet meg så ufattelig mye fra alt det som fanget meg før, og FOR en frihetsfølelse det har gitt meg. Jeg tar for eksempel jobben min mer seriøst enn noen gang, men jeg har lært meg å gi faen på enkelte ting i livet mitt ellers. Dårlige venner gir jeg fingeren til. Mennesker som klager orker jeg ikke å høre på. Jeg drar ikke på byen om jeg ikke er keen på det. Jeg går ikke med sminke om jeg ikke føler for det. Resultatet er at jeg sitter igjen med sinnsykt mye energi jeg kan bruke på mennesker jeg liker, trening og jobb. Løsriv deg. Ikke hør på hva alle rundt deg sier. Mamma stod på hjørnet i skolegården med Levis-buksa på og røyk i hånda da hun var 17, og jeg ser det for meg, der hun stod med de lange beina som jeg har arvet. Haha. Og kanskje nettopp det, at hun følte seg litt rebelsk, var det som føltes befriende for henne. Hun sluttet jo så klart å røyke, og det synes jeg er dødsbra. Jeg kommer aldri til å røyke fast fordi jeg vet at det ikke er bra for kropp og sjel, men jeg har ikke noe mål om å være 80 år og si at jeg aldri har rørt en sigarett. Så folk trenger å bare…. roe seg litt ned. You live and learn. Utforsk, oppdag, lær. Jeg orker ikke å være 40 år med mann og barn og stasjonsvogn og ikke kunne ha en fortid med litt substans å se tilbake på.

Veien mot en normalvektig kropp er fortsatt lang, men jeg er på vei. Jeg føler meg fin naken for første gang på lang tid og det er en utrolig befriende følelse. Endeliiiiiig! Riktig trening og riktig mat var det som skulle til, nå er jeg mer motivert enn noen gang til å jobbe med kroppen både utvendig og innvendig.

103 kommentarer
  1. HVORDAN KAN DU SI AT DU HAR KJØTT PÅ KROPPEN; FORMER OSV NÅR D SER UT SOM RIBBEINA DINE SKAL HOPPE UT HVERT ØYEBLIKK????!!! Altså at du fremstiller kroppen din som formfull og som “normalvektig” er jo helt sinnsykt. Ikke kom her og klag på kroppspress, for det er det faen meg du som setter opp, ved å legge ut slike bilder og si du er “formfull”. Hva kaller du da de jentene som faktisk er normal vektig? Feit? Overvektig?…… Nei nå er det gått for langt

  2. Okei, jeg ser poenget ditt med teksten. Men hvorfor legger du ut disse bildene? Akkurat det der er ikke såkalt kunst som du liker å kalle det. Du fremmer det å gå naturlig altså uten sminke og gi litt mer faen, MEN har du glemt kroppspresset? Aner du hvor mange unge jenter som er inne på denne bloggen som faktisk ser disse bildene og tenker “jeg er ikke tynn nok”, “har ikke like tynn mage som krissy” og så videre. Du har gode poeng, MEN tenk over disse såkalte kunstbildene du tar i minimalt undertøy med magen presset inn. Plis!

  3. Du er helt åpenbart undervektig og syk, (anoreksia), og føler disse bildene er et rop om hjelp? Eller er du stolt av å være syk? Dette er ikke normalt, det er helt umulig å være så mager naturlig. Skaff hjelp vær så snill.

  4. (Jeg skrev kommentaren over) Oj beklager leste ikke det nederste av innlegget ditt. Godt å vite at du er bevisst på det og at du har gått opp i vekt. Ble så satt ut av bildene…stå på!

  5. LINEA: Hvor i all verden har du sett at Kristine ha skrevet at hun er formfull?? Hun skrev at hun har fått MER kjøtt på kroppen, og at veien til målet hun vil nå er lang. Les før du legger igjen en slik dum kommentar. Og Kristine, du virker som en utrolig nydelig person!

  6. Dere som hater på kroppsbildene hun legger ut, sier basically at hun ikke må legge de ut KUN fordi hun er tynn? Fordi det vil føre til et negativt kroppspress? Vil det da si at en som er regnet som større og formfull skal få lov til å legge ut slike bilder, fordi det ikke fører til kroppspress?
   Dere sier at Kristine skal kle på seg og ikke vise kroppen sin sånn som den er. Fordi hun er tynn. Hun sier jo hele tiden at hun ikke slanker seg for å se slik ut. Og er NATURLIG tynn. skjønner ikke hva dere vil. vi velger selv hvordan vi tar inn bilder vi ser på nettet, og det er ikke Kristine sitt personlige ansvar å se til at folk ikke tolker bildene hennes på en spesifikk måte. Det er det samme med kunst; folk tolker og ser et kunstverk på flere forskjellige måter. Kunstnerens oppgave er simpelthen kun det å skape, og presentere et kunstverk, ikke bestemme at akkurat SÅNN skal alle andre tolke det eller være som. Blir provosert haha.

  7. Hvorfor legger du ut sånne bilder for halve Norge? Det ser jo bare ufattelig horete ut. Vil du virkelig bli fremstilt sånn??

  8. Herregud du må være litt forsiktig med hvilke bilder du legger ut på nett… Dette ser ikke bra ut på noen som helst måte

  9. Bildene er ikke “horete”, vi lever i 2017. Men hun er ikke naturlig SÅ tynn, men det innrømmer hun jo selv i innlegget, at hun jobber mot å bli frisk. Det er umulig å være så undervektig uten at noe er galt. Men å “hate” er helt unødvendig, alle må få være stolte av kroppen sin!

  10. En fin og ærlig tekst som jeg tror mange inkludert meg selv har godt av å lese, thanku!
   Bildene er flotte og viser hvordan du har utviklet deg som person også, selv om bildene ikke hadde så mye med teksten å gjøre, menmen.
   ha en fin dag!

  11. Det er så mange av disse kommentarene som er så slemme i kommentarfeltet.
   Unnskyld meg, men kan vi plis slutte å kalle det for kroppspress om noen som er naturlig tynne velger å legge ut bilde av kroppen sin halvnaken? Det er latterlig frustrerende for oss tynne mennesker å høre at vi skaper kroppspress av å vise fram kroppen vår, som om vi ikke har lov til å være slik som vi er? Dette er skinny shaming, hvorfor kan ikke alle kropper være like fine? Jeg er så lei av at folk må tråkke andre ned for å kunne føle seg fine. Kropp er kropp, alle er fine på sin måte!
   Hvorfor kan ikke dere nettroll slutte å skrive sånne kommentarer hvis dere ikke kan stå for det selv med fult navn og e-post i kommentarfeltet? Noen av dere skriver så ekle kommentarer at jeg blir kvalm, kan ikke vi jenter (og gutter for den saks skyld) begynne å backe hverandre opp i stedet for å dra hverandre ned anonymt på den måten.
   Slutt se på en 20 år gammel jente som en life coach. Bloggere er personer de også, ikke nødvendigvis mennesker med mer livserfaring enn oss selv. De er forbilder, ja, men det betyr ikke at de sitter på en universal sannhet om kropp og livsråd. Jeg synes det er så mange av dere som tar dette her altfor seriøst, plis respekter at også bloggere endrer seg, vokser opp og ikke nødvendigvis trenger å stå for det de en gang skrev for 3 år siden.

  12. Beklager på forhånd for dette kan nok høres krasst ut, men jeg tror du glemmer noen ganger at du ikke er den eneste tynne jenta i verden. Vi er mange som er lange, slanke naturlig og “bare alltid har vært det” uansett hva vi spiser. Så fra en likesinnet som har akkurat like mye eller lite fett på kroppen som deg: jeg vet at når jeg står i speilet å drar inn magen/pusten er da ribbeina kommer frem. De stikker ikke ut så markant naturlig. Derfor klarer jeg ikke å fatte eller begripe hvorfor du føler du må gjøre det på bilder. Hvorfor hvise de frem som om det var “credz” og å mer ribbein synlige enn alle andre? Det er jo ikke tilfelle en gang? Du viste selv i ett innlegg for litt siden at lys/stilling/etc på virket hvordan du ser ut. Vær så snill å slutt å romantisere/seksualisert ribbein som stikker ut til alle kanter – om det hadde vært hvordan du ser ut når du slapper av helt hadde det vært en ting, men når du må trekke inn for å vise fram så skjønner jeg ikke hva som er poenget? Det er jo fake?? Du lurer jo alle…
   Tenk på alle 13/14 åringene som leser bloggen og nå tenker “jeg vil også ha sånne ribbein” fordi du fronter det som et ideal. Det er jo bare falskt?

  13. Hva har den nakne kroppen din med dette innleggetet å gjøre? Hvorfor kan du ikke i det minste prøve å følge vær varsom plakaten? Hvorfor ønsker du å være med å bidra til økt kroppspress? Er du så naiv at du ikke forstår din egen rolle? Jeg forstår ikke hvorfor din (og andres) nakne kropper må trykkes opp i ansiktet til folk uansett størrelse! Greit at du sikkert synes disse bildene er super artistiske, men ta litt ansvar for hva du driver med!

  14. Tror man fint kan se tilbake på et liv med substans når man er 80, selv om man aldri har røykt 😉 I dag vet man så mye om helsefarer ved røyking, at det å føle seg rebelsk og befriende tror og håper jeg man kan oppnå på andre måter, hehe!

  15. Du er så sykt egoistisk og selvsentrert og usikker at det bare er stakkarslig. Jeg har mye av samme tanker selv, men ikke faen om jeg bretter det ut over hele Norge. Du burde se deg selv i et større perspektiv og innse at du ikke er så jævlig spesiell som du skal ha det til. Åpne øynene for noe mer enn rare dikt og bli genuint interessert i virkeligheten.

  16. Tror du at du som 80-åring hadde angret om du aldri hadde prøvd å røyke..? Det er jo absolutt ingenting positivt med røyk?! Er ikke frekt ment, bare tenker på helsen din! 🙂

  17. Hei! Dette er ikke ment som en slem kommentar, bare refleksjon og noe kritikk. Jeg er enig med det Helena skriver her oppe. Jeg har også like lite kroppsfett som deg, og er veldig tynn. Jeg er 1.80 høy og kan ikke gjøre så mye med de lange beina mine. Når jeg skyter ut rumpa og trekker inn magen vil jeg se ut akkurat slik du gjør, men jeg ser ikke slik ut når jeg står helt vanlig. Det er ikke et forsøk på å henge seg opp i bildene dine for mye, men det er en ganske dårlig holdning å lyve om å ikke trives med din egen kropp og ribbein når du bruker så mye tid foran speilet i disse positurene? Spesielt ovenfor lesere og klikk du har på bloggen din? Hm. Bare en tanke!

  18. Så man har ikke levd livet hvis man ikke har røykt? Er det det du kommer til å se tilbake av på livet ditt? Tenk heller på alle reisene du har vært på helt alene, alt du har turt å gjøre – det er det man husker å skal være stolt av. Her sitter jeg som aldri har prøvd verken røyk eller snus- har jeg ikke levd da? Nei, jeg flyttet til Japan alene som 17-åring – stod ikke på et hjørne og røyket, det jeg gjorde kalles å leve 🙂 Du har opplevd utrolig mye, og det holder! Røyking gjør deg ikke noe kulere, du er flott som du er.

  19. Tidligere har jeg flere ganger syntes at kommentarene på de lettkledde bildene dine har vært hårsåre og overdrevne. Men den gangen her synes jeg at såpass drøye bilder i denne konteksten fremstår som uintelligent og useriøst. For ikke å nevne ekstremt oppmerksomhetssyk… Men du har jo fått høre det mange ganger før, så du bryr deg vel ikke

  20. Liker bloggen din kjempegodt, men de bildene der minner mer om porno enn noe annet, passet ikke til teksten i det hele tatt. Du burde bli mer bevisst på din påvirkning.
   Men du gjør det vel bare for å provosere, for klikk. Synd.
   Tviler på at det er mange arbeidsgivere som hadde ansatt deg, dessverre, når dette er det som kommer opp om man googler deg.
   Veldig trist at du fremstiller deg på denne måten, du som er så flott!

  21. Jeg har fulgt bloggen din lenge Kristine, og synes du har nådd utrolig langt, noe som er ekstremt beundringsverdig. Du virker som en veldig god og hyggelig jente, vennene dine er nok heldig som har deg rundt seg, og noen ganger kunne jeg selv ønske at vi to var venner.
   Men, har et konstruktivt spørsmål, eller en tanke:
   Bilder du poster på bloggen er bilder som absolutt alle mennesker i hele verden kan se. Hadde du virkelig vært komfortabel med å sitte vedsiden av din far, lillesøster, besteforeldre, svigermor eller svigerfar, fremtidig arbeidstaker osv og scrolle nedover bloggen din å sett på disse bildene i dette innlegget? Disse bildene, som overhode ikke er relevant til innleggets tekst, som forøvrig var veldig bra.

  22. Hvorfor gjør Fabian narr av et gammelt menneske som sikkert mistet balansen? Hvorfor henger han ut folk HELE TIDEN på snap? Jeg skjønner ikke tankegangen til den fyren der. Kunne han skrevet kanskje om det? Siden han oppfører seg som at det er helt normalt? Fordi da kan jeg fortså måten han er på snap litt bedre…og tror at det kunne vært godt for alle egentlig siden det er en del som reagerer på hva han legger ut/skriver om…

  23. Visste du at røyking er det mest skadelige rusmiddelet i verden? Det er mest avhengighetsdannende og dreper flere mennesker enn noe annet rusmiddel.
   At du bruker det i bilder og litt her og der sier faktisk veldig mye om hvor intelligent du er. Ingen intelligente mennesker påfører seg selv skade, eller viser det det frem tenåringer som en kul ting å gjøre. Tenåringer som har DEG som forbilde.
   Du sier du tar bloggen din mer seriøst, men alt du har skrevet og bilder du har tatt det siste halve året drypper av usikkerhet og er ting du burde holdt for deg selv til du er mer moden og ser ting i et bredere perspektiv.
   Du får flere negative kommentarer enn positive, kanskje på tide å tenke litt over det og ikke bare avfeie alt som “misunnelse”. Du er virkelig ikke godt likt lenger, Kristine. Jeg vet mange i Oslo miljøet tar avstand fra deg, og det er det faktisk en grunn til.

  24. har du noen tiips til hvordan man kan gå opp i vekt? jeg syntes det er så vanskelig og er 18. Kunne du ha laget et eget innlegg om tips og hva man eks. kan trene osv?

  25. hva faen i HELVETE sier foreldrene dine til disse bildene?????? Foreldrene dine burde skamme seg om de godtar slike bilder.

  26. Dette innlegget er fullstendig usammenhengende og kaos. Det handler om studier? Det handler om moren din som røykte da hun var 17? Det handler om veien din til en normalvektig kropp?
   Jeg tenker å lære deg en ting som du sikkert ikke vet, here u go; når røyken først kom på markedet for mange herrens år siden, var det et tegn på frihet fordi de som røykte var fri. Presidenten i USA reklamerte til og med for frihet i form av røyk. De visste ikke bedre, og røyken ble et symbol på frihet. Nå er frihet noe helt annet enn å kunne røyke, og det bør derfor ikke være noe å hige etter å prøve eller ha gjort når man er 80? Røyk idag er harry og usunt.

  27. Helt alvorlig, Kristine! Kan du snart slutte med de forferdelig vulgære bildene dine? Hvis det liksom skal være frihet og utvikling å vise seg nesten naken, i slutty klær for hele verden, så tror jeg du har misforstått noe. Dette tror jeg du kommer til å angre på…..

  28. Du klarer aldri å begrense deg. Jeg forstår at du følger deg “rebelsk” og “poetisk” med disse nye inleggene dine, der du skriver egentlig bare på en sykt påtatt og klein måte. Bildene som følger med er ikke noe bedre heller, ALLTID lettkledd og med samme retroeffekt. Jeg tror helt ærlig at du er den bloggen per. idag som er mest med på å skape kroppspress blant lesere. Greit nok med et par lettkledde bilder ( selv om det nesten alltid er unødvendig i forhold til hva innlegget egentlig skal formidle) MEN DU GJØR DET I NESTEN HVERT 2.INNLEGG.
   Du er ikke så smart, kul, og “kunsternisk” som du tror du er.
   FAKE!!!! ANIKKEN JØRGENSEN OG SOPHIEELISE WANNABE.
   Fabian er like merkelig også…

  29. Kjempe fint at du tester grenser og utvikler deg mer nå enn du gjorde før. Men man utvikler seg ikke og skaper ikke gode ungdomsminner som feks å røyke. Ei heller å henge ut noen, si hva du vil, legge ut hva du vil og gjøre hva du vil. Du vet selv hvor stor påvirkningskraft du har, og jeg er meget sikker på at du nettopp har oppfordret noen 15-åringer til å prøve og røyke fordi du sier det er sånn man “utvikler seg”. Man utvikler seg ikke ved å røyke!!! Mora di slutta fordi de fant etter hvert ut hvor skadelig det var å røyke, så ikke gå etter hvordan hun var da hun var 17. De visste ikke skaden på det da, som nå. Dette burde jo hun også kanskje forklart deg, ettersom hun er sykepleier?
   Sunn fornuft har du nok dessverre ikke. Ja, man skal oppleve og utforske og utvikle seg selv i tenårene, men man skal ALLTID tenke framover, og hvilke konsekvenser det kan føre med seg. Bildene dine med ribbeina stikkende ut er ikke kunst, det viser unge jenter at det er sånn man skal være for å være pen/modell. Selvfølgelig vær stolt av kroppen din for at du begynner å få kjøtt på den, men tenk på HVILKE bilder du legger ut. Bikinibilder er en ting, men slike bilder med poseringer som får deg til å se uproposjonert ut er en annen ting.
   Sunn fornuft er også hvem man henger med og ikke. Han typen din har ikke sunn fornuft, og er du opptatt av å utvikle deg selv til det bedre, kan du jo kanskje få han til å bli med på det? Feks slutte å henge ut folk på snapchat, og også få han til å se hvor helseskadelig røyken er?
   Det er kjempe bra at du ikke er den samme du var for 1 år siden, for da beveger du deg ikke framover. Det er i disse årene man utvikler og former seg som person, og det er veldig viktig. Men skal du utvikle deg, så utvikle deg til det bedre.

  30. “Ikke fang deg selv i en verden av restriksjoner for deg selv” – høres ut som Fabian hehe. En ting du har rett i er at det er veldig viktig å finne en jobb man trives i og ønsker å gå til hver dag. Alternativet er å bli svært ulykkelig i min mening

  31. Vel – Dette er fra en som er like tynn som deg. Jeg synes det er plagsomt at ribbeina vises. Vil helst ikke gå i bikini. Det er ikke pent når ribbeina blir framstilt sånn. Og , disse bildene er “over the top”. grenser til porno. Tenk deg om to ganger før du legger ut slike bilder igjen. For din egen skyld

  32. Dette kommentarfeltet gjorde meg trist. Kva enn Kristine vil hap å seg, gjer ho ikkje laus. Klea er ikkje horete. Kristine er ikkje horete. Alle kroppar er forskjellige, og Kristine har sin. Alle kroppar er vakre. Kristine sin kropp er vakker.
   Folk må ta snuta si litt oppifrå janteloven, og sjå seg litt i spegelen, før dei hiv seg laus på kommetarfeltet her.. Oppriktig skuffa over folk her.
   Stå på Kristine, du er flott!

  33. Kjære deg,
   Dette er skrevet i aller beste mening: Vær så snill og tenk deg om før du poster bilder i antrekk som du gjør her. Du skal selvfølgelig få være så tynn/tykk du vil, men uavhengig av kroppsstørrelse og fasong, så grenser dette til pornografi. Dette sier jeg først og fremst for din egen del, men jeg tenker også på familien din. Det virker kanskje som en god idé nå, men kanskje ikke om et år eller to.
   Ha en fin kveld! <3

  34. OK. Kristine. Vi har skjønt det for lenge siden. Du tar slike provoserende pornografiske bilder, samt presser og strekker kroppen i de voldsomme posisjoner KUN for å få klikk.Du bryr deg NULL, NJET, NADA om skadene du er med på å påføre unge jenter som sliter med å bli magre nok. Det er trist, veldig trist å se at du ikke bryr deg det spøtt om hva vi lesere sier til deg. Du tenker kun på deg selv, og pengene du tjener.Bilder av deg er lagt ut som thinspo på anorektiske sider på nettet! Og for alt jeg vet så sitter du kanskje og gapskratter av min, samt andres kommentarer om hvor skadelig dette er? Jeg er sjokkert og fortvilet over mentaliteten din. 🙁

  35. Håper det går fint med deg Kristine! Regner med du har mange bra folk rundt deg som du kan snakke med, men om ikke, og du har behov for det er det bare å ta kontakt på mailen min.

  36. Du ser drit bra ut Kristine. syns det er teit at folk her i kommentarfeltet seie at du framstår ribbebeina dine som normale, NÅR DU HEILT KLART SKRIVE NEDERST I INNLEGGET AT DU HAR EIN LANG VEG TIL DEN NORMALE KROPPEN.
   FOLKENS LES HEILE JÆVLA BLOGG INNLEGGET.

  37. Vær så snill. Du har lov å være stolt over kroppen din, alle kvinner har lov til det. Jeg elsker når kvinner har tør å være fornøyd over hvem de er, det er det vakreste jeg vet. Men det er ikke sunt for andre jenter å se dette. Ikke ment som hat. Men husk å tenk lengre enn bare på din berømmelse, jenter blir syk av dette. Kan du ikke heller spille på dine meninger og tanker, ikke bare kropp. SOM SAGT, ikke ment som hat, du må være fornøyd med den du er, men hvis du vet at du er veldig tynn, må vise det til hele Norge?

  38. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed quis luctus tortor. Suspendisse scelerisque lorem a commodo facilisis. Praesent pulvinar semper orci non ultrices. Aenean scelerisque erat at tortor efficitur cursus. Vivamus nec semper tortor, a iaculis ex. Cras arcu purus, convallis ut sagittis gravida, placerat ut sapien.

  39. Anniken skrev nettopp et poetisk innlegg om angst… Tar vel ikke lang tid før det dukker opp et overdrevent poetisk innlegg om angst her også?

  40. Please Kristine – drit i disse søppel kommentarene! Vær så snill – do it your way 🙂
   Og ser man ikke sammenhengen mellom bildene og teksten, er man blind.

  41. Skal du fortsette med slike bilder er det kanskje en idé å bytte plattform med litt mer voksen publikum.. husk at de fleste leserne dine er svært unge jenter….. Kanskje en idé å variere litt på bildene også!? Vi har sett den kroppen i uendelig mange innlegg nå og det blir til slutt veldig kjedelig. Hva synes foreldrene dine om at du legger ut slike bilder? Hadde skammet meg om min datter hadde lagt ut slike bilder gjentatte ganger.

  42. Hva er galt med folk?
   Når man posérer slik når man er tynn, så vises ribbeina. Skal hun begrense seg fordi hun er naturlig tynn? En litt fyldig person som posérer slik blir jo hyllet istedenfor, så hvorfor må akkurat hun begrense seg? Fordi hun ser bra ut? Slik sjalusi bør man jobbe med hos en psykolog istedenfor å kneble de rundt seg.
   Hun skriver selv at hun for første gang føler seg komfortabel naken fordi hun har _lagt på seg_! Så hun fremmer ikke det å gå ned masse eller at å være tynn er best.
   Og hun har på seg mer klær enn en person i bikini på disse bildene. For noen gir slike strømper assosiasjoner til porno. Men da får de som ser så mye på porno – at de tydeligvis ikke kan se strømper og undertøy som noe annet – få litt orden på seg selv, og ikke holde på med denne typen ansvarsfraskrivelse.
   For det er DERE som er med på å skape idéen om at det er en skam å kle seg slik. At naturlig tynne ikke får kle seg som de vil og vise det på _sin_ blogg.
   Hva er det dere driver med?
   Slut shamers. Moralpoliti. Om foreldrene ikke har klart å gi barna sine et verktøy til å håndtere dette “kroppspresset” så er det de som må ta ansvar. For denne kvinnen som står bak bloggen gjør ingenting som indikerer at man bør selge seg selv og hive seg inn i pornobransjen. Hun viser seg frem med sin kropp, slik den er. Og det er DERE i kommentarfeltet her som skaper skammen. Som prøver å legge deres moral og evt sjalusi over på henne.
   At barn leser at de må skamme seg over å føle seg komfortable eller kunstnerisk ift kropp. At de leser hvor utrolig mye man må passe seg for hva man sier og gjør, for ellers kommer moralpolitiet på dør for å shame deg.
   Tror dere ikke dét er skadelig?
   Hadde ikke alle tatt sånn på vei over kropp, hadde ting kanskje vært bedre. Det er bare en kropp folkens. Vi må tåle å se digge folk! Unge friske mennesker har ikke så dårlig psyke at de ikke takler at noen er naturlig slanke. Husk helheten. Hun skriver masse om temaer som vil kunne bedre unge sitt selvbilde. Det er ikke slik at ungdommer helt ukritisk begynner å kle seg som andre. Hva er forresten galt med undertøy og strømper? Dere har en skitten tankegang. Som i grunn er helt greit.
   Personlig blir jeg ikke på noen måte plaget av å se disse bildene (selv om min anekdote ikke betyr mye, men sier det fordet), men jeg blir plaget av kommentarene. Jeg er ikke så tynn selv, bare helt gjennomsnittlig, bare så det er sagt.
   Disse kommentarene gjør meg redd og usikker. Redd for at det er slik mennesker er rundt meg ellers. Dømmende og så utrolig kritiske. At folk tenker stygge tanker om meg hvis jeg kler meg i noe som gjør at jeg ser digg ut (kroppspresset vettu!), eller soler meg toppløs.
   Det er dere som bidrar til skam og kroppspress. For hvis man på noen måte skulle se digg ut eller tynn ut naturlig. Ja da må man sørge for å ikke svaie ryggen, kle seg i vakre klær og ta vakre bilder. Vise frem en nydelig kropp. Da skal man ikke få gjøre som de som har litt mer å ta i eller har diverse skavanker.
   Herlighet, jeg blir sprø. Folk må lære seg å tåle at andre er bedre/ser bedre ut enn dem. Det er ingen skam det heller. Deal with it!
   Hårsåre folk! Jeg har selv hatt spiseforstyrrelse og hele den greia der. Men jeg ser nå som jeg er frisk at det ikke var de pene bildene av jenter som trigget sykdommen, selv om det var lett å skylde på dem.
   Jeg var allerede ødelagt.
   Det var ikke jentene som burde kledd på seg og passet på å ikke se digge ut. Det var jeg som måtte fått dannet et bedre selvbilde fra starten av. Før eller siden hadde selvbildeproblemet kommer til syne. Det er en grunn til at ikke alle lar seg påvirke av det såkalte “kroppspresset”.
   Bare ro dere ned og gå et annet sted om dere blir støtt. Unge mennesker ser uansett tusen ganger mer ekstreme ting gjennom porno. Ikke vær så naive. De fleste unge sjekker ut porno anyways så om dere er så fryktelig bekymret, bli med Kari Jaquesson i protest istedenfor.

  43. JEG.ORKER.IKKE.DISSE.KOMMENTARENE
   Seriøst, kan noen av dere skjerpe dere? Hun er ikke løs, hun er ikke hore, hun lider ikke av spiseforstyrrelser. Dette er helt kvalmt å lese, er dere blinde? Vi hører stadig vekk om unge mennesker som tar livet sitt (ikke at du kommer til å gjøre det Kristine) på grunn av nettmobbing, også skriver dere slike ting til et annet menneske..? Jeg forstår det bare ikke.
   Kristine, vær så snill, jeg vet du er flink til det, men bare prell alt det her av deg. Røyk hvis du vil det, drikk vin hver dag, studer litteratur eller filosofi, vær sammen med en person du elsker, ta lettkledde bilder, skriv poetisk, hver akkurat den personen du har lyst til å være. Det er inspirerende å se 🙂
   Klem

  44. Du ser skikkelig bra ut, Kristine. Det er sykt bra at du føler deg komfortabel i kroppen din! Muligheten for at du har tenkt over dette vel stor, men jeg ville likevel bare si at det er stor mulighet for at slike bilder misbrukes av ekle jævler rundt om kring på nettet. Jeg støtter deg fullt ut i å ta slike bilder og bare feel yourself liksom, men ha i bakhodet at ved å legge de ut på nettet setter man seg selv i en litt sårbar posisjon. Det kan virke veldig uskyldig her på bloggen, men når det blir misbrukt på diverse pornosider kan det bli alvorlig. Stå på!

  45. Synes det er fantastisk at du føler deg mer komfortabel i din egen kropp! Synes kommentarene her bidrar til like mye kroppspress som kanskje du gjør ved å legge ut disse bildene. Samtidig har du en stemme, en stemme som er verdt å lytte på, derfor er det trist at du velger å fronte slike bilder. Innleggene og tekstene dine er både bra og inspirerende men bildene ødelegger litt ditt image som en smart og reflektert ung jente:(
   Skal ikke si at du vil det, men hadde jeg vært i din posisjon ville jeg ha angret på disse bildene senere. Dessverre kan slike bilder settes ut av kontekst og brukes mot deg. Det er trist at det er sånn, men er likevel verdt å tenke over. Det er så trist om denne typen slags bilder vil ødelegge for smarte Kristine i fremtiden. Det er selvfølgelig ditt valg, men vil bare gi deg et objektivt syn på det, da andre som ser bildene vil kunne bruke det mot deg, da de tross alt er fremtredende og mange.

  46. Tenk å legge ut slikt… tror du kunne frigjort deg for mye tankekaos om du lot være å la hele verden se deg så usikker hele tiden.
   Den dagen du “finner deg selv” kommer du nok til å skjemmes over alle disse rare innleggene som forvirrer både deg selv og oss mer enn de gjør nytte.

  47. Vi har forstått at du er ekstremt stolt av kroppen din og syntes du selv ser veldig deilig ut. Vi har skjønt det, Ok? Men du trenger virkelig ikke poste de her på bloggen, fordi INGEN bryr seg. Vi vil ikke se dette. Det er ikke derfor vi leser bloggen din. Ta ansvar og heller send disse bildene privat til kjæresten din, der de heller hører hjemme. Eller bare hold de for deg selv. Igjen, det er ingen som har behov for å se deg posere i slike pornografiske positurer og kostymer.

  48. Hei, jeg lurte på om du kunne skrive litt mer om dette med å ” bryte” regler og gå ut av komfortsonen? Jeg er den type person som “alltid” må følge alle regler, og blir helt stresset om jeg ikke gjør det. Hvordan klarte du å bli litt mer “badass”?
   Ha en fin dag <3

  49. Jeg klikker meg bare inn her for å se på bilder.
   Ellers er det en grisekjedelig blogg det har blitt, refleksjoner over mennesker og livet (som regel med vin 5 ganger i uka) eller nok et bilde fra en kaffesjappe der a drar seg i håret. Triste saker. Dog, fett å kunne tjene spenn på å skrive om ting som vi andre kaller “mandag morgen”…

  50. Ironisk at skriver om fremtiden din i samme innlegg som du poster bilder av deg selv som grenser til pornografi. Slike bilder er det virkelig ikke smart å legge ut på internett hvor de er tilgjengelige for hele verden. Dessuten er de veldig smakløse og trashy, er vel i grunn bare Fabian som hadde trengt å se disse… Synes det er synd å se hvordan du har utviklet deg i det siste 🙁 Du har fort gått fra å være en respektert blogger til å bli en av de minst likte dessverre

  51. Gledet meg til å trykke meg inn på enda et innlegg med en fin og reflektert tekst, men jeg ble så satt ut av bildene at jeg ikke klarte å fokusere på resten. Det er ikke for å være stygg med deg Kristine, eller at jeg er sjalu – som jeg ser flere bloggere ofte avfeier kommentarer med. Jeg føler bare at den settingen du viser deg i i disse bildene er så intimt og nært. Jeg ville aldri vist meg på denne måten for noen andre enn samboeren min. Det skaper en slags spenning å vite at det er en del av meg som bare er for han, og en del av han som bare er for meg. Når man har vist hele Norge det mest intime man har, hva er det igjen å dele privat med kjæresten sin da? Det kan godt hende at du har helt ulike tanker om dette enn det jeg har, men jeg følte en trang til å få dette ut av hjertet. Noen ganger gjør man ting uten å tenke altfor mye over det, og da er det greit å få input av andre. På en saklig måte selvfølgelig. Noen av kommentarene over syns jeg er direkte ufyselige og alt annet enn konstruktive.
   Jeg forstår at bloggen din er på vei oppover og provokasjon må faktisk til for å nå toppen, men jeg håper du er 100% innforstått med mulige konsekvenser av ting du deler. Disse bildene vil mest sannsynlig ligge på nettet for alltid, og barna dine vil se det når de googler deg om noen år. Kjenner jeg blir litt ukomfortabel av å måtte bla gjennom de selv, så jeg kan ikke forestille meg hvordan foreldrene dine, besteforeldrene dine og kanskje dine fremtidige barn føler det når de ser disse. Er helt for frihetsprinsippet ditt, er bare redd du angrer på dette om en liten stund… Utenom det digger jeg deg, titter stadig innom bloggen fordi jeg ofte finner veldig gode tekster fra deg 🙂

  52. Jg må bare bryte opp her. Kristine har ikke anoreksia. Hun spiser som hvem som helst og har nok energi til å trene. At hun er tynn skyldes skyhøy forbrenning.
   Jeg har hatt spiseforstyrrelse i over ti år og vet hva det handler om. Folk flest gjør ikke det. En spiseforstyrret sliter psykisk – og veldig mange ser faktisk normalvektige ut.
   Jeg er enig i at bildene er uheldige og ikke burde blitt publisert, men samtidig synes jeg det er synd folk er så trangsynte!

  53. Først og fremst: Hvis du får anoreksi av dette her, så er det DEG som er problemet – ikke Kristine.
   Jeg har hatt anoreksi selv – og jeg er så gammel at jeg faktisk fikk det før sosiale medier kom. Jeg har vært syk mens sosiale medier har eksistert – men ikke fordi jeg ser pene jenter på instagram eller blogg: men fordi jeg ikke klarte det jeg så i speilet. Det er mitt eget usunne kroppsideal. Ingen andre har pålagt meg å ha det. Jeg har det enda, men nå er jeg normalvektig og frisk: Det vil si – jeg mangler viljestyrken til å bli anorektisk igjen. Og det sier meg noe viktig. Uansett, det var en avsporing.
   Når det gjelder bildene: Jeg var på vei til å skrive noe litt krassere – til jeg leste de andre kommentarene her. At man tar bilder i undertøy og skinnjakke betyr IKKE at man er løs, hore eller på vei inn i pornobransjen. Jeg er selv fotograf, og syns bildene har en viss kunstnerisk approach. Som kvinnekropp-elsker, syns jeg også beinet/hoften/magen din på det siste bildet var absolutely nydelig å se på.
   Det jeg ikke kan fatte og begripe: Syns du ikke det er flaut over familie, venner og svigerfamilie, Kristine?
   Vi hadde bildefremvisning fra en sydentur for svigers en gang, og da var det et bilde av meg der jeg hoppet ut i bassenget og bikinibuksen hadde sklidd litt inn i rumpen. Jeg trodde jeg skulle DØ av skam.
   Jeg sier ikke dette for å være slem: Det er pent å se på – så det er ikke noe galt med det for min del sånn sett – men det er jo det jeg også pleier å si om porno: ikke noe galt å spille i pornofilm, men jeg hadde aldri gjort det selv. Tenk hvis pappa hadde sett det! Eller svigerfar! Eller naboen… Fremtidig arbeidsgiver.
   Kan du skrive et innlegg om hva som gjør at du legger ut så mange slike bilder og dine tanker/følelser rundt det? Det hadde vært interessant å se.
   Jeg gjør mye aktfotografering og boudoirfotograferinger og opplevelsen min er at jeg ytterst sjelden får legge ut bildene og kundene ønsker at bildene slettes straks de har fått albumene sine i etterkant. Det skal også sies at jeg vanligvis ikke tar like avslørende bilder som dette… Det må være lov å undre seg, mener jeg?

  54. Dere som sier hun ikke har spiseforstyrrelser: Et menneske SKAL ha litt fett på kroppen, ribbeina skal ikke synes. Dette er fordi vi trenger et beskyttende fettlag for å beskytte vitale organer og å tåle kulde. Hun innrømmer også dette i innlegget, og da er det ikke noe å diskutere. Ikke normaliser sykelig undervekt med høy forbrenning.

  55. Kan kvinner slutte å hate kvinner? Vi har nok motgang og press i samfunnet vi lever i. La oss heller være hverandres cheerleaders, la oss støtte og være gode mot hverandre. Det skal såklart være rom for å være uenig, MEN og dette er et stort MEN….vær det på en verdig måte. Spør deg selv “hvis alle kommentarer jeg har lagt fra meg på nettet ble samlet i en bok med mitt navn på forsiden, hadde jeg vært stolt da?”

  56. Jeg har synlige ribbein uansett hva. Legger hovedsakelig på meg på hofter og lår. Jeg kan dessverre ikke for min fettfordeling. Ikke Kristine heller.

  57. Jeg var like tynn som deg før, å jeg spiste mat.. Skjønner godt hva du går igjennom og det er ufyselig av mennesker og ikke skjønne at noen bare er naturlig tynne.. Hun skrev forresten at veien mot en normalvektig kropp fortsatt er lang.. Så ro ned folkens! Alle har rett til å føle seg vakre i egen kropp.. Hadde det vært av en overvektig kvinne hadde hun fått masse ris og ros, men med engang det er motsatt og det ikke er noe spiseforstyrrelser i bilde så får hun masse hat og blir beskyldt for spiseforstyrrelser. VOKS OPP FOLKENS!!!!

  58. Hmmm… Dette er ikke bra…
   Prøv å snakk med noen og få sortert tankene dine. Wake up call needed

  59. Vil bare kommentere at det er synd at verden har blitt slik at folk klager uansett hva man gjør. Det er umulig å klare å tilfredsstille alle. Noen liker tynne folk, mens andre liker chubby. Noen liker lave, mens andre høye osv. Hvis dere ikke har noe fint å si, hvorfor gidde å si det da. Slutt å klag, og mind your own bisniness. Ingen er perfekte uansett!
   Btw fleste parten av de som henger seg opp i ting og klager på alle andre enn seg selv, er faktisk innerst inne ikke fornøyd med seg selv. For å ikke glemme å si at sjalusi er en stygg sak som kan få frem det verste i folk…
   Synes du er en tøff jente jeg Kristine. Drit i hva folk sier! Gjør akkurat hva du vil når du vil, du er bare ung en gang 😉

  60. Kristine, jeg liker bloggen din og deg veldig godt! Men nå føler jeg at jeg må si ifra om at disse bildene du legger ut, ikke er greit å legge ut på en blogg som leses av så mange tusen lesere. Du sier at du har modnet, men jeg synes det motsatte når det gjelder bildene du legger ut. Er også veldig skuffet av hvordan du normaliserer røyking, som faktisk er veldig skadelig. Jeg ber deg: Vær så snill å ta mer ansvar!! Mener ikke dette frekt overhodet, men du må tenke på hvor påvirket (unge) lesere blir!
   Hilsen fast leser<3

  61. dere som klager på at ribbeina hennes stikker ut og hun ”trekker inn magen”. Noen mennesker har ribbein som stikker mer ut naturlig. Jeg veier mye mer enn kristine og ribbeina mine stikker ut rett og slett fordi kroppen min er bygget sånn. Når hun drar armene opp er det naturlig at magen blir litt ”slankere” også. er det mulig damn

  62. Jeg er all for å bryte grenser osv, men røyking er ikke det, bare en uvane. Du romantiserer det, det er ikke noe dypt eller rebellsk med en sigg.

  63. TIL ALLE DERE SOM HETSER KRISTINE OM KROPPEN HENNES : HOLD KJEFT!!!! Hvis dere ikke har noe pent å si så skjønner jeg heller ikke hvorfor dere følger bloggen hennes. La henne få leve det livet hun vil, hun er bare ett menneske som alle oss andre og ingen er feilfrie. Hilsen en som selv har slitt med vekten men har lært meg det at å høre på andres dritt hjelper ihvertfall ikke. Stå på Kristine, du er tøff. 😊

  64. du fortjener ikke alt hatet, virkelig. ikke la det gnage seg innover deg, sett deg selv i en metallboks og blokk det ut som fra en annen verden. ikke vokstavelig talt, men se for deg boksen. det hjelper.
   -15 år gammel og selv jeg ser hvor langt kommentarene her krysser linja fra konstruktiv kritikk til hat.

  65. Snart må du vel vise musen også? Siden du allerede må blotte deg så mye for å opprettholde en dårlig plass på topplisten.
   Går helt fint å bare legge ut et bilde som skriker etter oppmerksomhet istedenfor å slenge på en dårlig “inspirerende” tekst også

  66. Jeg føler bare for å kommentere noen av kommentarene her, etter det forrige jeg skrev.
   «Innleggene og tekstene dine er både bra og inspirerende men bildene ødelegger litt ditt image som en smart og reflektert ung jente:(»
   Kan man ikke være en reflektert og smart ung jente fordi man vil vise frem kroppen sin? Har du noen gang tenkt over hva som gjør at du har et behov for å kategorisere slik du gjør? Og føler du noen ganger at du bidrar til å opprettholde denne polariseringen?
   «Vi har forstått at du er ekstremt stolt av kroppen din og syntes du selv ser veldig deilig ut. Vi har skjønt det, Ok? Men du trenger virkelig ikke poste de her på bloggen, fordi INGEN bryr seg. Vi vil ikke se dette. Det er ikke derfor vi leser bloggen din.»
   Men nå er dette bloggen hennes. Om du ikke trives her kan du gå et annet sted. Og jo, noen bryr seg. Du er én av dem. For hadde du ikke brydd deg hadde du ikke kommentert. Gå litt i deg selv nå og tenk over hvorfor du har dette behovet for å moralisere så kraftig. Du projiserer noe fra din egen moral over på henne. Har du noen gang vurdert at hun har en annen moral, og i så fall hvorfor?
   «Ironisk at skriver om fremtiden din i samme innlegg som du poster bilder av deg selv som grenser til pornografi. Slike bilder er det virkelig ikke smart å legge ut på internett hvor de er tilgjengelige for hele verden. Dessuten er de veldig smakløse og trashy, er vel i grunn bare Fabian som hadde trengt å se disse… Synes det er synd å se hvordan du har utviklet deg i det siste 🙁 Du har fort gått fra å være en respektert blogger til å bli en av de minst likte dessverre»
   Du har en grisete tankegang når du ikke kan se strømper uten å tenke på porno. Kos deg med det. I?m all for it (dette er ikke ironisk ment). Hvorfor blir du så ubekvem over en kropp? Gå i deg selv og tenk nøye gjennom hva som trigger deg. Kanskje lærer du deg bedre å kjenne. Dette sier jo en del om ditt syn på kvinner. Du fremstår veldig usikker på deg selv.
   «Jeg føler bare at den settingen du viser deg i i disse bildene er så intimt og nært.»
   Korrekt. DU FØLER at det er slik. Dette sier noe om deg og din moral og selvbilde. Tenkt på det før? Det er åpenbart at Kristine ikke deler ditt syn. Så da er det flaks at dette ikke er din blogg.
   «hva er det igjen å dele privat med kjæresten sin da?»
   Hva med for eksempel ca alt man snakker om i hvardagen, sex, intimitet og så å si alt unntaget et par bilder i undertøy (som tilsvarer bikini i menge klær, om ikke mer).
   «..og barna dine vil se det når de googler deg om noen år»
   Du.. Dette er ikke akkurat traume-materiale. Det blir igjen hennes jobb å gi barna verktøy for å være ok med sånt. F.eks ved å vise at kropp er fint, selv tynne i strømper.
   «Kjenner jeg blir litt ukomfortabel av å måtte bla gjennom de selv, så jeg kan ikke forestille meg hvordan foreldrene dine, besteforeldrene dine og kanskje dine fremtidige barn føler det når de ser disse. Er helt for frihetsprinsippet ditt..»
   Nei. Du er ikke det. Les det du skriver én gang til. Gud forby om bestemor må se barnebarnet være stolt og komfortabel. Bestemors mareritt, eller hva? Hvorfor begrense seg for alle andres skyld, om man selv er ok med det? Det er for drøyt å kreve at andre skal begrense harmløse handlinger fordi andre blir litt ukomfortable. Jobb heller med eget selvbilde.
   «Jeg har hatt anoreksi selv – og jeg er så gammel at jeg faktisk fikk det før sosiale medier kom. Jeg har vært syk mens sosiale medier har eksistert – men ikke fordi jeg ser pene jenter på instagram eller blogg: men fordi jeg ikke klarte det jeg så i speilet. Det er mitt eget usunne kroppsideal. Ingen andre har pålagt meg å ha det. Jeg har det enda, men nå er jeg normalvektig og frisk: Det vil si – jeg mangler viljestyrken til å bli anorektisk igjen. Og det sier meg noe viktig. Uansett, det var en avsporing.»
   Tusen takk. En viktig avsporing! Enig som fy! Selv «offer» for sf for mange år siden.
   «Kan du skrive et innlegg om hva som gjør at du legger ut så mange slike bilder og dine tanker/følelser rundt det? Det hadde vært interessant å se.»
   Et fint og konstruktivt spørsmål 
   «Kan kvinner slutte å hate kvinner? Vi har nok motgang og press i samfunnet vi lever i. La oss heller være hverandres cheerleaders, la oss støtte og være gode mot hverandre. Det skal såklart være rom for å være uenig, MEN og dette er et stort MEN….vær det på en verdig måte. Spør deg selv “hvis alle kommentarer jeg har lagt fra meg på nettet ble samlet i en bok med mitt navn på forsiden, hadde jeg vært stolt da?”»
   Nydelig formulert!

  67. Personlig skjønner jeg ikke hvorfor dette kommentarfeltet skal fungere som en mobbekanal mellom folk som sitter bak tastaturet sitt, og knapt tør skrive hva de heter… Hva er greia med å kommentere det andre skriver? Folk må få ha sine egne meninger – men jeg synes det er drøyt når det vipper over på personangrep på Kristine! Det å leve handler om å erfare.

  68. Og der glemte jeg å føre på navn selv.
   Jeg skal selvfølgelig det. Heter Anne og kommer fra Bergen.

  69. Jeg savner den stilen bloggen din hadde særlig før du flyttet til Oslo, jeg. Den inspirerte meg til valg av antrekk, måltider og trening flere ganger i uken. Nå inneholder den stort sett halvnakne bilder med mer eller mindre sammenheng med teksten.

  70. You fuckin go girl! Synes det er helt rått at du velger å gjøre det du vil. Du er et forbilde for mange damer der ute, også de usikre damene som velger å slenge dritt til deg. Du har en fantastisk kropp, noe du kan være stolt av og visst faen skal alle få se det

  71. Hei, jeg håper du bare får mer lyst til å legge ut lettkledde bilder da jeg ser store deler av kommentarfeltet inneholder utsagn som; “dette er ikke greit”, “du burde ikke” etc. Ingen skal fortelle deg hva du ikke skal, det er din blogg og det er du som bestemmer, det er derfor vi leser den, i alle fall noen av oss.

  72. Ikke skjønner jeg hvorfor folk slenger så mye dritt? Hvis man går inn på en blogg og ikke liker bildet, er det ikke bare å klikke seg ut igjen? Kanskje bildet er litt på kanten, kanskje ikke. Men det er da virkelig ikke verdens undergang, hehe. Tror flesteparten som skriver dritt sliter litt med kiloene, som meg selv. Men kunne ikke ramle meg inn å spy ut hat uansett. Eier heldigvis ikke snev av misunnelse i kroppen og det er jeg glad for, for det er tydeligvis så vondt at det må komme ut i hat-kommentarer. Ville gjerne hatt kroppen til Kristine, men orker ikke trene eller kutte ut søtsakene. Det er også et valg 🙂

  73. Altså 100% av alle dere som har turt å skrive en kommentar med navn, er kvinner/jenter. 90% prosent av alle kommentarene er negative! ER IKKE DET BARE HELT SKJUKT!!!!! Hallo! Kanskje finnes det ulike typer press på ulike plattform og i ulike temaer, men kom ikke her og si at press ikke kommer innenfra? At press er noe du skaper selv! Du lagrer de bildene og fremstillingene du ønsker å se, om det er gjennomførbart eller ikke er heller ikke så nøye. Vi kvinner og jenter, er enten vi vil eller ikke forbilder og fremtiden, vi skaper de verdiene og klokskapen sammen, vi kan ikke lære de som ser mest opp til oss slik det holdes på lengre opp i kommentarfeltet. Jeg mister stoltheten min oven for kvinner i dag, jeg kjenner jeg blir ordentlig flau. Vær så snill! Ikke fortell Kristine at hun kler seg horette, du viderefører budskapet om at det er innafor å kalle folk horette!! Altså hun står i bh pg truse, hvem går ikke med det hverdag? Hun er bare et menneske<3 Velg heller å stå opp for henne og andre som blir undertrykket, ikke hver en del av mobbinga - ukult assa! Selv om de aller fleste kommentarene er anonyme, så skal ikke fastslå noe som helst men det er ganske tydelig og konsekvent at det er kvinnelige kjønnet som står bak disse kommentarene også... Det blir litt fordumt å trykke den andre, hvorfor? Ikke bruk tida di på det. Vær så snill!<33

  74. Finner det morsomt hvor redd folk er for kropp i 2017. liker at du gir litt faen, vi trenger flere som gir faen. Det er som du sier, folk trenger å roe seg ned litt. 🙂 stå på!

  75. ahahah skjønner at du gjør hva faen du vil og greier, men fyfaen haha, du ser jo faen ut som en prostituert og det er ikke et kompliment hahaha

  76. fyfaen, ler me meg ihjel av kommentarene, latterlig hvor mye sjalusi det fins i mennesker.
   jeg bare elsker at du framstår som både klok og reflektert, og samtidig med et rebelsk overlag af. jeg DIGGER deg! ærlig just do you og fuck resten. er ikke i nærheten så tynn som deg, likevel føler jeg meg mer sexy når jeg ser deg poste slike bilder fordi hva er vell mer sexy enn mennesker som FREMMER self confidence???? STÅ PÅ, Kristine!!
   xx

  77. Anonym: Ahhh, det er fantastisk å høre!! ELSKER at du får confidence av å være her inne, det er akkurat det jeg ønsker. Preach your body, babe! Du er sexy som BARE det xx

  78. Kjære Kristine. Jeg har ikke lest bloggen din før en i dag, da jeg en søndags morgen ikke hadde noe annet en å lese igjennom blogger på blogg.no. Men du satte i gang en reaksjon i meg. Og det er noe jeg vil fortelle deg.
   Vær stolt av deg selv.
   I et så kontroversielt land som Norge er i dag, så er du et prakteksemplar på motstandere. Jeg digger det. Takk, for at du tar opp den kampen jeg ikke tørr å ta. Takk for at du kjemper for ett normalt kroppsideal. At alle former og størrelser er lov. At tynn og tykk ikke har noe å si. At med eller uten klær, så er kroppen DIN bra! Du kjemper kampen mot seksualisering av den kvinnelige kroppen. Takk skal du ha.
   Men, det som skuffer meg her, er virkelig ikke deg. Men alle rundt oss. Kommentarene under dette innlegget skremmer meg. ”Horeklær” ”skamfullt” ”dette er ikke greit”
   Hvorfor er det ikke greit? Hvorfor er det ”horeklær”? Dette er jo vår egen natur, ikke et skrik om seksualisering. Feminister verden over skriker så fort en mann kommenterer på kroppen til en kvinne, mens en selv kan kaste så mye piss? Jeg er så skuffet.

  79. Hva i alle dager har disse bildene med denne teksten å gjøre? Man legger da ikke ut bilder av seg selv halvnaken i et innlegg om sin fremtid og valg av studie. Disse bildene hører hjemme i et innlegg om kropp, seksualitet eller sponsa undertøy. Dette blir bare merkelig.

  80. Synd at det skal være så kontroversielt med bilder av en kvinne i sexy undertøy skal få nedlatende kommentarer. Mens en kvinne i bikini som viser minst like mye hud ikke skal bli “slut shamet”. VI ER SØREN MEG I 2017!! Hadde du hatt en BMI på 25+ hadde folk mest sannsynlig skrevet positive kommentarer og preachet deg mer, men så har du (som jeg regner med) en BMI på under 18,5 vender det til det stikk motsatte. Det er så sinnsykt feil og dobbeltmoralen snur på hodet av det folk har skrevet i kommentarfeltet.
   PS: Du er helt rå, Kristine!! Elsk kroppen din og lev livet slik du vil, ikke hvordan alle andre ville gjort det! Man lever bare en gang og oppdag hva livet har å by på:-D

  81. Makan til hva folk kommenterer! Jeg er helt satt ut over hvor jævlige mennesker kan være mot mennesker. Om man vil legge ut bilder av kroppen sin så må man jo få lov til det, uansett form, fasong og farge. De som er innom bloggen og klager på det kroppspresset skriver kommentarene sine på en ufyselig måte, greit nok at kroppspresset har tatt av, men det hjelper ikke å være frekk om det og rakke ned på kroppen til deg Kristine. Ser det er flere som rakker ned på kroppen din samtidig som de gneller om det jævla kroppspresset, det er så dobbelt moralsk at jeg blir direkte kvalm. Er vi ikke kommet så langt at vi heller kan heie på hverandre i stedet for å rakke hverandre ned?
   Kristine, jeg synes du er helt nydelig! Jeg håper du aldri tar til deg slike kommentarer. Stå på for du vil klare alt <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg