den verste shoppingen jeg vet om

I går tok jeg steget… Det store steget… Jeg dro på BUKSESHOPPING! Gud, jeg vet ikke om jeg selv er klar over hvor mye jeg hater nettopp det. Bukseshopping. Det er slitsomt, utmattende og man mister troen. Troen på at det faktisk finnes jeans som passer. Jeg har funnet et par opp gjennom årene, og de har jeg brukt så mye at det er hull litt her og der. I det siste har jeg begynt å bli lei av å gå med det samme, gamle…

SÅÅ…

I did it. Jeg stod i en time i prøverommet i går og til slutt fant jeg et par jeans som passet HELT perfekt. Ah, det er som å finne nålen i en høystokk. HALLELUUUUJA. Det var én type jeans jeg var ute etter, som jeg hadde inni hodet mitt; Levis, re-done, rufsete boot cut ved anklene og litt loose, samtidig ikke for baggy. Jeg fant, jeg fant! I dag da jeg skulle ta den på meg kjentes det ut som jeg ble et hakk lykkeligere. Haha. Jeg møtte en venninne av meg på trikkestoppet på vei til legen i morges, og jeg bare måtte: “ikke sant denne jeansen var fin?!”. 

Jeg kjøpte et par til også – dere får se alle i antrekksbilder etterhvert. Weeeho! Nå venter jeg besøk av noen bloggevenner, vi skal ta et glass vin her hos meg før vi suser avgårde på et event på Karl Johan. Jeg tar dere med gjennom Snapchat – kristineul heter jeg der.

25 kommentarer
  1. Kan du skrive noe om hva du synes om at Fabian tar bilder av folk som ikke har samtykket til å bli avbildet for så å legge ut på snap med hånlige captions? Synes du virkelig det er OK? Jeg får helt vondt inni meg når jeg ser sånne ting. Spesielt i dag da han la ut et bilde av en gammel man som sannsynligvis mistet balansen og falt? Hvorfor er det morsomt å gjøre narr av??
   Husker du sa for noen uker siden at du elsket å henge med Fabian fordi han hadde så “intelligent” humor. Å henge ut andre er på ingen måter intelligent. Bare cheap shots rettet not folk som ikke kan forsvare seg. Synes virkelig du burde spørre han om dette. Kanskje det er noe dere kan “reflektere” om annen over ett glass vin.
   Håper du har en fin dag.

  2. “Husk å ta vare på helsa” Så uføre har blitt syke pga de ikke har tatt vare på seg selv? Fyfaen jeg tror jeg kaster opp, aldri opplevd en mer grusom person enn han typen din. Tenk hvis det hadde vært bestefaren din?

  3. Enig med bukseshopping! Hater det så mye! Så jeg ender opp med de samme, mens andre går rundt med råfine bukser😂 din ser knall ut. Hvor kjøpte du den?;-)

  4. Sorry ass, men hvafaen driver Fabian med på snap? Mobber dem som ikke er friske og unge? Fyfaen, kjenner det koker inni meg. Er tragisk gjort. I det aller, aller, aller minste kunne han gjort så man ikkje kunne sett ansiktene deres! Men er absolutt ikke greit usansett.

  5. hallo kan noen oppsøke kristine og fabian rundtom i oslo, ta bilder av dem og mobbe dem på samme måte så de kan se hvor gøy det er? eller så kan du være ansvarlig ovenfor kjæresten din, kristine, og si at det faen begynner å bli litt mye nå. er ikke han sånn 25 år??

  6. Kristine har ikke ansvar for hva fabian gjør, han har vært myndig i mange år. Det sagt så har jeg ikke snap og aner ikke hva folk prater om.. Høres ikke bra ut, men tipset må vel være at om han er ufin så er det vel bare å slutte og følge han? Om folk slutter så kanskje han finner på noe bedre? Ikke vet jeg, men er det ikke bedre å følge folk som gir dere noe? Skriv heller kommentarer til han det gjelder og ikke Kristine?

  7. Du prøver så hardt å være kul for Fabian, sikkert fordi du har et dårlig selvbilde og føler deg bra fordi en sånn person liker deg. Men husk at psykopater behandler svake mennesker de ikke kan utnytte dårlig (f.eks. eldre, funksjonshemmede, servitører) mens de kun er “hyggelige” mot mennesker de kan utnytte. Hvordan han er mot de svake er hvordan han egentlig er som person, og hvordan han kommer til å behandle deg når du ikke lenger har noe å tilby (penger, berømmelse). Selv om du ikke skjønner det selv, så kan du være deg selv, og finne noen som liker deg for deg, og som også vil like deg når du blir gammel.

  8. Dere som kommenterer så stygt om Kristines kjæreste. Han har sin egen blogg! Gå inn dit, og si deres meninger. 🙂 Hjelpes!!!

  9. blir direkte kvalm av måten typen din mobber folk på snapchat. At du ikke reagerer på det han gjør eller sier til han at det er ufint gjør meg enda mer kvalm -om det er mulig.
   “han er myndig og gjør som han selv vil” blabla, åja så når en person mobber en annen så skal man ikke si ifra til mobberen at det er ufint fordi personer kan gjøre hva man vil? tror verden blir et bedre sted hvis man tørr å stå opp mobberne jeg da, men fabian har jo et overtak over deg kristine, du tørr jo ikke si ifra til han eller skrive noe om det på bloggen engang. Synd å følge deg på veien til å miste deg selv mer og mer.

  10. Du sier at du leser kommentarene til leserne dine, men nå blir det sjuende gangen jeg skriver at etter hvert skrives i TO ORD. Vær så snill. Det er ikke så vanskelig.

  11. Helt ærlig folkens, dere er så sykt kule som sitter bak et tastatur og snakker dritt om kjæresten hennes! Herregud, dere er jo sååå mye bedre enn det dere claimer kjæresten hennes er! Nå må dere skjerpe dere altså! Dere sitter og skriver som annonyme mennesker og slenger dritt! Ha i værtfall baller nok til å fremstå som den personen dere er! Ikke sitt å snakk ned om en person når dere faen ikke tør å si navnet deres en gang! Blir dirkete flau!
   U go Kristine! Heier på deg! Disse nettrollene har tydeligvis ikke noe annet å gjøre..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg