Daniel Wellington i Norge!

annonse

Hey dere! Nå skal jeg komme med en beskjed mange av dere sikkert blir glade for å høre… Daniel Wellington har åpnet sin første flagship store i Oslo! Weeeeeeho!

WHERE:

KARL JOHANS GATE 25, OSLO

I går var det åpning av butikken med Daniel Wellington selv som host for eventet, og jeg som har samarbeidet med dette klokkemerket siden jeg var liten pike på ungdomsskolen måtte jo så klart få med meg dette. Jeg traff utrolig mange kjente som jeg ikke har sett på en stund, og det er alltid like koselig. Og så fikk jeg sett på alle de fine klokkene de har – sist men ikke minst; jeg fikk møte og bli kjent med Daniel Wellington-gjengen fra Sverige. Foooor noen herlige mennesker!

Den personen jeg alltid ser etter i et fullt rom… My darliiiiin’.

Skjønnhetsdronningen har flyttet til byen! Så nå har vi endelig fått mulighet til å henge mer sammen, og det er så koselig.

Hvor fin er ikke den nye kolleksjonen Classic Petite? Min favoritt er den i sølv som Caroline har på seg her, det er fordi jeg troooor… jeg tror jeg er en sølvjente. Alle skinnjakkene mine og det meste av tilbehør jeg har er i sølv, så da faller det seg naturligvis best med klokke i sølv også. Selv om “Melrose”-fargen også er helt nydelig.

Disse armbånden er så fine!! Det er dødsfint å kombinere sammen med en av klokkene på samme hånd.

Endelig fikk jeg tilbringe litt tid og skåle med røyskatten igjen. Det var ON TIME, ass. Haha herregud, jeg ler meg skakk ihjel hver gang vi to er i samme rom.

Her var det mange folk, som dere kanskje ser. Maaange! Og FOR en fin butikk! Lokalet er like klassisk og elegant som klokkene selv.


 

  1. Du ser så unik ut. Jeg er så misunnelig på hvor heldig du har vært med utseende. Jeg søkte på modell bilder av deg på google, og de var sykt fine (de i svart og hvitt).

  2. ´I går var det åpning av butikken med Daniel Wellington selv som host for eventet´, dette er IKKJE en negativ klage altså, men han sjølv heiter ikkje Daniel Wellington (men Filip Tysander). Klokkene har det navnet fordi han vart inspirert av en random mann ved navnet Daniel Wellington når han var på ei reise for mange år tilbake 🙂

  3. Du og Fabian er utrolig digge sammen, og Fabian så sykt bra ut på disse bildene – kler caps! Deilig å lese innleggene dine, virker som du har det så bra og det gleder meg. Stå på uansett hva Kristine – ta til deg de mest nødvendige konstruktive kritikkene du får som du kan lære og vokse av og GI FAEN I RESTEN AV DRITTEN!;) Du er en nydelig jente!!!

  4. Hva synes du om rykterne om at de er “Bloodwatches” og at de bruker barnearbeid når de lager klokkene?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg