svar på noen kommentarer

I dag velger jeg å svare på et par kommentarer som tikket inn i dette innlegget 🙂 TUSEN takk til alle dere som kommenterte så fint der, og ellers, forresten. Dere er gode!!

Hva er det igjen å dele privat med kjæresten sin når du legger ut bilde i undertøy?
Åja, aaaah – er det slik dine kjæresteforhold er? Det eneste dere har er hverandre i undertøy? Hva med morgenene i armkroken, intimiteten, sex, de fine samtalene, gåturene hånd i hånd nedover gata, de lange klemmene, de dype samtalene?

Innleggene og tekstene dine er både bra og inspirerende men bildene ødelegger litt ditt image som en smart og reflektert ung jente 🙁
Så du mener virkelig at det ikke går an å være stolt av kroppen sin og vise den frem, samtidig som man er smart og reflektert? Det er isåfall en utrolig trist tilnærming.

..og barna dine vil se dette når de googler deg om noen år.
Ja? 🙂 Hadde jeg funnet et bilde av mamma hvor hun var confident i undertøy hadde jeg blitt DØDSstolt. Hey, that’s my mom. For øvrig har jeg sett bilde av henne i undertøy på fremkalte bilder fordi det ikke var internett på den tiden hun var ung, og hun så (og ser) råbra ut. Heia kvinnekroppen! Spesielt kroppen til den dama jeg har arvet kroppen min av! Jeg er STOLT!

Tror du at du kommer til å se tilbake på bildene av deg selv i undertøy som voksen og være?
Jeg fikk en kommentar fra en smart leser som jeg velger å svare med her: “Hvis alle kommentarer jeg har lagt fra meg på nettet ble samlet i en bok med mitt navn på forsiden, hadde jeg vært stolt da?”

Du er virkelig ikke godt likt lenger, Kristine. Jeg vet mange i Oslo miljøet tar avstand fra deg, og det er det faktisk en grunn til.
Ah! Flaks for meg at jeg ikke har noen planer om å bli en del av Oslo-miljøet. For min del er det noe jeg ikke streber etter. Jeg var aldri en del av Førde-miljøet, og kommer nok aldri til å bli det her heller. Jeg er og forblir en outsider, med venner litt her og der. Og det trives jeg veldig med, det er en del av meg 🙂

Slike bilder er det virkelig ikke smart å legge ut på internett hvor de er tilgjengelige for hele verden?
Hvorfor er det da ingen som setter spørsmålstegn bak de jentene på Instagram som har begynt å legge ut kun uhøytidelige bilder og videosnutter av seg selv? De som har litt ekstra kjøtt på kroppen, som velger å si “fuck kroppspress” og danser i bare trusa og bestemor-bh’en på en IG-snutt? Jeg DIGGER at disse folkene gjør som de gjør (fordi jeg støtter alle kroppsfasonger og at folk elsker sin egen kropp slik den er), men jeg finner det interessant folk anser det som greit, men ikke at jeg eller folk med min kroppsfasong poserer i samme mengde klær. Med en gang det er sexy, så er det galt? For tydeligvis kan man være like lettkledd som jeg var på de bildene, så lenge man bare viser frem dobbelhaken og cellulitter. Jeg venter på den dagen begge deler er greit, jeg.

  1. du driter deg ut ved å være så sykt defensiv. nett-trollene blir bare verre når du viser SÅ tydelig at det går inn på deg

  2. Tror ikke det handler om at du ikke kan vise kroppen siden du er tynn, men folk reagerer på at du presser inn magen for å framheve ribbeinene når du allerede er så tynn som du er.

  3. Keep on slaying, girl! Nydelig svart, kunne ikke støttet deg mer. Du fortjener ikke NOE av hatet du får, jeg beundrer deg så mye som tørr å stå fram med dine meninger og være ærlig og sårbar selv om det er så mange mennesker som slenger dritt. Det står det så respekt i, å stå i mot så mye kritikk kan ikke være lett. Og du bare fortsetter å gjøre din greie og er deg selv til 1000- Du er så sterk! Du virker som et nydelig og reflektert menneske.

  4. Jeg bare DIGGER hvordan selvtilliten din lyser deg opp. Du skriver så utrolig bra og du er så sjukt inspirerende.
   Jeg merker det på måten du skriver at du har bein i nesa. Og jeg beundrer deg for at du er så EKTE. Fordi det er det du er!
   Stå på kjære deg, du er et stooort forbilde for mange (inkludert meg) <33

  5. Bra innlegg Kristine og du har et så godt poeng! Bra du er stolt av kroppen din! Ja, kanskje noen synes det er galskap å legge ut bilder av seg selv i undertøy, men man trenger ikke hate på andre som gjør det likevel! Man bestemmer selv over sin egen kropp og hvor mye man ønsker å vise, uansett størelse! Og de som synes Kristine er et dårlig menneske, hun gir hvertfall ikke dritt kommentarer til folk hun aldri har møtt!

  6. Hva synes du om dette punktet fra Sunn fornuftplakaten ?: “8. Vær bevisst på den totale mengden bilder du legger ut der kropp er i fokus. Kropp i bikini er naturlig på en strand, men tenk på omfanget i andre settinger. Vis gjerne hva som er bak fasaden i blant og post realistiske bilder av deg selv.”
   Hvorfor tror du dette punktet er med på en slik plakat?
   At du sammenligner bilder fra din mors ungdom fremkalt på papir med å legge ut sexifiserte bilder på nett vitner om lite dømmekraft. Tror ærlig talt at familien din er flau på dine vegne.

  7. Fysøren du er beundringsverdig med de svarene dine ass!! Digger deg så sykt Kristine, keep strong girl, you rock!!!!

  8. Huff du passer ikke inn i Oslo du.. vet du hva? jeg syns ikke synd på deg! Haha Jeg DIGGER at du er deg selv, legger ut råfine bilder i undertøy, lever akkurat slik DU ønsker. Jeg syns synd i de folka som ikke greier å akspetere dette. At folk syns det er teit at du har forandret deg etter du flyttet til Oslo og fått kjæreste. Det er FINT, om du ikke hadde forandret deg i disse åra så har du jo ingen personligutvikling, det synes jeg er mer synd. Kort sagt: Kjør på! Du er rå!

  9. PREEEEEEEACH!!!
   Jeg er ikke alltid enig med deg (men hvem er vel enige med alle hele tiden), men hallelujah – der traff du hodet på spikeren. Keep it up, jeg beundrer deg😘

  10. Å være lettkledd er ikke problemet, problemet er når det blir seksualisert. Du brukte ulrikke Falck som eksempel på snap, og hadde ulrikke posa likt som deg så hadde folk reagert. Det handler om å gjøre kroppen til noe naturlig og vakkert, ikke posere som om man er klar en runde med kjæresten.
   Kropp er vakkert uansett fasong, men når de er så seksualiserte at de føles som private bilder man tok kun for kjæresten, så blir det for drøyt.
   Så for all del Kristine, poser i bare undertøy, men gjør bildene vakre, ikke stå der med “ta meg nå” blikket.

  11. Eg og gleder meg til den dagen Kristine. Og du må bare fortsette å ha bein i nesa som en skikkelig sunnfjording. Be your fucking self. Alle andre vil tydeligvis være en del av oslo(bobla), nokke så trist.

  12. Jeg syns det er helt greit å legge ut hvis du vil legge bilder av deg selv ut, men jeg reagerte når jeg så snapchaten din. Siden du skrev at det de som ser bra ut for liksom ikke lov til å legge ut, at man skal ha cellulitter osv. Og der brukte du kommentaren “ikke bra ut” og usexy . Så du mene at folk med cellulitter, strekkmerker osv er usexy og ser ikke bra ut? Og ikke er normalt? Du vet vell at det er mer normalt å ha strekkmerker, enn ikke?
   Jeg kjente jeg ble provosert, du skal for all del få lov til å dele hva enn du vil av deg selv, men jeg kjente at jeg som 19-åring og har cellulitter og strekkmerker, jeg følte meg usexy og ikke bra nok. Jeg føler du er ei kul og ordentlig dame, men ja jeg følte meg unormal og stygg rett og slett..
   Jeg håper du kommer til å svare på denne, da jeg vet det er utrolig mange som følte på dette.. men hvis det er det du mener så er det greit og!

  13. Det er så synd at man liksom ikke kan legge ut bilder av seg selv lettkledd uten å få kommentar på at det får en til å virke useriøs og mindre smart. Er man stolt så er man stolt! Fortsett ditt eget løp, Kristine. Jeg heier på deg!

  14. Du skriver på snap at det “ikke er lov” å legge ut lettkledde bilder om man ser normal eller bra ut.
   Har du tenkt på at du ikke ser normal ut? At ribbeina dine som gnager gjennom brystkassen din påvirker andre? At du seksualiserer å IKKE være normal? Promoterer noe usunt? Du har skrevet før om at du følte du hadde påvirket en leser som hadde spiseforstyrrelser. Ligger ikke dette i bakhodet ditt enda?
   Sorry, ass. Men dette innlegget og bloggen din i det siste er langt bak mål.

  15. Jeg er uenig i dine meninger, men jeg vil inntil døden forsvare din rett til å hevde dem osv. Bra svart, Krisss

  16. Forstår forsåvidt hva du mener med de lettekledde bildene, men det blir litt feil å si at folk hater på dine “sexy” bilder men ikke bilder av kvinner med litt mer fett på kroppen, er ikke de også sexy? Etter å ha lest dette innlegget å ha sitt mystorien din så sitter jeg igjen med et inntrykk av kvinner med celuitter, mer fett på kroppen osv ikke er sexy. Kan godt være at du ikke mente det slik og dette er ikke ment som hat mot deg i det hele tatt, jeg er helt enig i at alle kvinner uansett hvor tynne eller tykke de er skal få kunne være stolte over kroppen sin og syns det er trist og unødvendig at du skal få hat pga dette. Men som en litt tykkere kvinne selv så følte jeg at du kunne kanskje formulert deg litt annerledes angående hva som er sexy og hva som ikke er det.

  17. Det eneste denne bloggen har blitt er jo masse krangling med leserene dine? Blir du ikke litt trist av det? Hva er vitsen liksom? Foeler du livnaerer deg paa drama. Du er slitsom.

  18. Leste gjennom kommentarfeltet til innlegget du refererte til og legger merke til at du fullstendig ignorerer og lar vær å svare på den virkelige kritikken om hvordan du bidrar til kroppspress og hvordan du bare helt ut av det blå poserer naken når du snakker om studier? er det fordi du ikke klarer å forsvare deg selv? skjønner det, fordi det er ikke mulig å rettferdiggjøre eller forklare de bildene på noe måte, du bidrar i stor grad til kroppspress ved å poste slike bilder!

  19. Det er dumt du blir slut-shama men det ligger noe i vær varsom-plakaten. Du legger ut veldig mange hyper-seksualiserte bilder av deg selv, og er om sø naturlig veldig tynn. Du har jo allerede innrømt du har påvirkningskraft, hvorfor te mer du ikke mer over den? Det Er ikke noe galt i å være seksuell men det å gjøre det i din grad har en negativ effekt på unge kvinner.
   Også: syns det er litt irriterandes at du kaller deg en outsider, alle i hele omgangskretsen min er mindre populær, mindre konform enn deg pg ingen av de er outisdere. Dere populære kidz (du er det, som en toppblogger) har et fordreid syn på normalen ass. Det er som om dere tenker at de mest populære, mest konforme er normalen? Outsider handler om hvordan andre ser deg, ikle om hvordan du ser deg selv- alle anser seg selv som annerledes.
   Jeg liker egentlig bloggen din og egentlig deg men nå må du ta i mot litt gyldig kritikk.

  20. Folk reagerer ikke på problemet med at du står der i undertøy, for da hadde de reagert på badetøy også. Det folk reagerer på, er det at du står der og poserer med trusa dratt opp og inn i musa, med hore-strømper og skinnjakke. Liksom… hvem i alle dager går sånn til vanlig? Jo, prostituerte på jobb. Aldri om du hadde kledd deg sånn til vanlig om du ikke hadde hatt denne bloggen.
   Hilsen trofast leser som har fått litt nok av disse bildene. Men som flere sier: teksten i innlegget er bra!

  21. Hei! Nå slutter jeg å lese bloggen din 🙂 Jeg har alltid lest den fordi jeg har kjent meg igjen i deg og tankene dine, men nå er du helt utenfor hva jeg synes er greit.

  22. Gratulerer med å tråkke på folk på snap – igjen. Ser du virkelig ikke hva du skriver selv? Dobbelthake, cellulitter og mage = ikke se bra ut, ikke sexy. Mens du som er sexy og ser bra ut blir shama? Du beviser i den snapen hvorfor du ikke bør legge ut bilder som du gjør. Du har tydeligvis et like dømmende syn på kvinnekroppen som alle de som bidrar til økt kroppspress, kroppshat og fucka kroppsidealer. Du påberoper deg retten til å legge ut bilder på lik linje som andre, men kaller i samme vending disse kroppene for mindre bra enn din egen. For ikke å snakke om at du ikke svarer på et eneste saklig spørsmål på innlegget ditt, kun kommentarer som er idiotiske slik at du får rett. Svar på kommentarer om innhold vs bilder, vær varsom plakaten og kroppspress! Slutt å forsvar deg med usakligheter som at mammaen din tok bilder som finnes på papir, du driver en stor blogg, fatt at du faktisk har et ansvar! Ikke undergrav viktigheten av å kjempe mot dagens kroppspress bare fordi du ønsker å uttrykke deg som du vil!

  23. Haha tror du at du ser sexy ut og er tynn og at folk derfor ikke føler seg bra når du poster sånne ekkle bilder ??
   Haha du er ekkel og stygg i kroppen og folk er absolutt ikke sjalu på deg
   Folk er sjalu på victoias secret modeller når de legger ut undertøys bilder , Men du derimot er ekkel i kroppen .
   Slutt å putt deg selv i kategorien ” ser bra ut” fordi du ser mye verre ut enn de du shamer på SnapChatten din.
   Du ser mer ekkel ut enn noen andre på nett og ingen føler seg dårlig av å se den usexy kroppen din. Og trene?? Haha det ser ikke ut som du har trent en dag i det patetiske livet ditt.
   Jekk deg ned din mislikte *ore !

  24. Ser du nå må godkjenne kommentaren min, og om du ikke gjør det, er det bare nok et bevis på hvor umoden og ikke åpen for konstruktiv kritikk du har blitt i det siste 🙂

  25. Du tenker kanskje nå at du la ut for raskt på snap og at du ville formulert deg annerledes nå? Men det et akkurat dette som gjør at folk reagerer på deg(samme som at en kjendis blir sint på paparazzier, sier noe feil under et intervju, alle må ta konsekvenser). At du svarer feil gjør at folk bedømmer.
   Og det er ikke klærne eller kroppen din som gjør folk så sinna. Det er poseringa og uttrykk. Jeg er usikker på hva jeg synes. For jeg vil at folk skal kunne legge ut hva de vil og kropp er topp osv. Men jeg kjenner inni meg at jeg reagerer på bildene av deg(OG av andre jenter og gutter på sosiale medier) fordi uttrykk og posering er så seksualisert. Det er vel det å finne balansen mellom akt og pornografi

  26. Svar på mystoryen din:
   Jeg går inn på den patetiske bloggen din og det gir får meg til å føle meg bra 🙂
   Det å se en utseendemessig stygg jente på 20 uten en samfunnsnyttig jobb og null utdannelse og som later som du er en modell mens du skriver tragiske innlegg gir meg selvtillitt:’)
   Får meg til å føle meg bra over at jeg har en mye penere kropp enn deg, har en topp master utdannelse I siv.øk i en alder av 21 (siden jeg hoppet opp 2 trinn), en kjæreste som ikke alle i Oslo hater og som heller ikke er en mobber, og i tillegg ikke er Oslo’s mest hatede person som alle synes synd på:'(
   Lykke til , Du trenger det.

  27. kristine U GO GURL!!! jenter er så jævlig kritiske og frekke?? ….. blir flau over dem… STÅ PÅ and i looove your blog guurl!!

  28. de som skriver dritt kommentarer er 1 av 10000 som leser men ikke kommenterer, du er råbra!! stå på, elsker at du digger å være deg selv og gjøre din greie! du inspirer så mye:) som regel jenter som er sjalu og ikke har like mye selvtillit. de tror at det å hakke ned på andre vil få dem til å føle seg mye bedre, men det er bulllllshit.

  29. Jeg tror ikke du gjør det med vilje, eller ser det helt selv.. men du sier du har et bra kvinnesyn, og respekterer alle typer kroppsfasonger. Samtidig så sitter man igjen, etter å ha lest innleggene dine/sett snapstoriene, med et inntrykk av at du sier av kvinner med celuitter, litt ekstra fett på kroppen, osv. blir godtatt fordi de ikke er sexy? Det blir så dobbeltmoralsk, og det er veldig dumt at du ikke ser det selv.
   ALLE har lik rett til å føle seg sexy, og med tanke på at du har såpass stor påvirkningskraft burde du virkelig tenke mer over hva du sier og hvordan du formulerer deg. Håper ikke du sitter igjen med en følelse av at du ikke får legge ut slike bilder – men som flere over her har kommentert, så kan du kanskje ta en skikk på vær-varsom plakaten. Og ikke vær så dobbeltmoralsk – ALLE kan være sexy, ikke bare du.

  30. Kristine…. Det er ikek dette det handler om. Det handler om at det er ingen menn som gjør det som du gjør. Vil du ha likestilling? Kan du ikke begynne å være stolt av deg selv for det du gjør – slik som menn?
   det handler ikke om at du er fornøyd med deg selv. Eller at du er avkledd. det handler om at en kvinne er så mye mer enn slike bilder – vi er så mye mer! Og jeg synes at kvinner som har sin stemmerett i tiden skal vise dette. det er dette som er å være et forbilde. Du må gjærne være tynn, tykk, pen, stygg, naken eller påkledd. Men du har makt i så mange lesere. Du kan forandre fremtiden du har en stemme for alle kvinnene der ute. Og de vil ha respekt uten å kle seg utfordrende. De vil ha en stemme uten at de må være vakre, men fordi de er kloke. Som kvinne skal vi ikke bare bli sett på, vi skal se på fremtiden. Og å ha slike idealer er å se bakover i tid. Det er ikke nytenkende. for all det, vær stolt av deg selv, det handler ikek om dette, men vit at du trenger ikke gjøre dette for å ha en stemme i tiden. Og ikke minst fremtidige arbeisgivere vil vite dette. Jeg som en fremtidig arbeidsgiver ville sett på lettkledde bilder, oppmerksomhetsyke ikke som noen rebellske påfunn, men en tilstand som vitner om dårlig fremtidssyn og ikke annet enn nedbrytende. men du har din mening, og jeg har min. det eneste som er forskjellen på oss er at du har mye mer påvirkningskraft enn meg.

  31. Jeg berundrer den nye deg Kristine.
   Folk aner ikke hva de snakker om, du er virkelig inspirerende.
   STÅ PÅ

  32. Skjønner tankegangen din, og den er veldig bra den!! Men synest du skal ha litt mer toleranse for de som har litt vanskelig for sexy bilder i undertøyet.. Det er mange jenter som sliter med dårlig selvtillit fordi de selv mener de er for tynne, for feite, for store porer, for små pupper, for små lepper, for store lepper eller for store pupper osv.. Derfor er de DRITT lei av alle de bildene på instagam, reklamer, VSCO, we heart it osv med “perfekt” og retusjerte jenter som er standard i vårt samfunn. DERFOR elsker de jenter som er helt ekte, og lei av overtallet av bilder av jenter som får dem til å føle seg dårlige over ting de ikke kan endre på.. Det er IKKE standard med bilder av jenter som viser sine imperfeksjoner, men motsatt.. DER ligger dobbelstandaren, og ikke helt andre veien som du peker på. Det er greit å vise at man er stolt av kroppen sin, men at noen dritt leie og usikre jenter blir provosert av det da de føler de ser verre ut enn deg og føler seg dårlig av det du legger ut.. Det må du bare akseptere, og HVERTFALL ikke prøve å endre og peke på? Hva er målet? Jeg vet du bare vil at alle skal være stolte av kroppen sin, men det klarer dessverre ikke alle når de alltid føler at noen andre er hakket penere osv. Og til sist: vi er ikke på det punktet hvor alle kropsfasonger er akspeteret.. eks har Vogue hatt én(!!!) “plus size” model på forsiden.. Ever!!! Og hun fikk ikke en gang er solo cover ..

  33. Hei Kristine! Det første spørsmålet du besvarer er det jeg som har stilt, men jeg ser at det ga en helt annen mening når du klipte og limte ut i fra et helt avsnitt som ga spørsmålet en annen mening, ooog du har omformulert spørsmålet mitt og tatt vekk det vesentlige ved det. Og for å besvare deg tilbake – Vi har veldig mye mer enn bare hverandre i undertøy! Jeg og kjæresten min har verdens herligste forhold som er bygd på vennskap, troskap og kjærlighet. Vi har selvfølgelig de fantastiske øyeblikkene som du nevner over. Det som var poenget med kommentaren min er at den settingen du viste deg i er den settingen jeg anser som den mest intime sammen med kjæresten min. Litt av det å være i et forhold for min del er å ha en intim og nær del av seg som jeg kun deler med kjæresten min og motsatt, det får meg til å føle meg spesiell. Jeg presiserte også at det godt kunne tenkes at du har andre tanker om dette enn det jeg har, men at det noen ganger trengs flere øyne for å se ting klarere. Jeg ønsket å dele det jeg hadde på hjertet, og jeg mente ingenting frekt, har fulgt med på bloggen din lenge og lagt igjen mange fine kommentarer. Ser ingen grunn til at du skal svare på den måten du gjør og “tråkke” på mitt forhold uten å kjenne meg. Begynte virkelig å få sansen for deg Kristine, men nå fikk jeg litt uggen følelse av måten du svarte på og vred om på spørsmålet mitt…

  34. Så sykt hvordan du prøver å være alle andre enn deg selv, byter Fabian, Anniken og nå sophie Elise på snap..

  35. Syns ikke det du sa på snap var greit.. at folk med celluliter og lignende ikke ser bra ut og er usexy. Stygt sagt.

  36. Synes du folk med strekkmerker, celuitter og dobbehake er usexy? (ikke ment som noe hat, ut ifra det du skrev fikk jeg inntrykk av det, kan være jeg misforsto og da beklager jeg!)

  37. Kristine, du er kjempefin, men det er forskjell på sexy og vulgær. Mange av bildene din er veldig fine, men det bildet det er snakk om her ble kanskje litt i overkant. Det er er din blogg og du må selsvagt bare legge ut det du vil, men det er naturlig å reagere på det også.
   Kropp er topp, men det er jo litt greit at bildene samsvarer med teksten. Du har like stor rett til å være stolt av kroppen din som alle andre, og slut shamingen du opplever er selvsagt ikke greit. Det er mange helt håpløse kommentarer her, men husk på hvilken påvirkningskraft du har. Jeg vet det ikke er din intensjon, men jeg klarer ikke la være å føle meg dårlig når du setter celluitter og noen kilo ekstra i samme bås som usexy.
   Dessuten er det ikke så svart/hvitt at slanke får kritikk for kroppsbilder og motsatt. Se på Helene Drage for eksempel, hun får mye kritikk på forum osv når hun legger ut kroppsbilder.

  38. Forskjellen på undertøysbildene du viser til og de du legger ut er jo at de er “bak fasaden” – du legger jo alltid ut “den perfekte Kristine” – helt uten feil og mangler. Hvorfor er det ikke sexy med cellulitter og strekkmerker?

  39. Herregud, du er utrolig umoden.
   Skjønner at det har skjedd mye forandringer i det siste, med flytting til by og diverse, vi har alle vært der. Heldigvis ikke med halve internett som vitne.
   Men denne passiv aggressive holdningen minner mer om identitetskrise, enn at du er “outsider” og “kunstnerisk”, for tro du meg, du er ingen av delen. Embrace life og slutt å vær i så jævla forsvarsposisjon, livet er så mye lettere hvis du behandler folk med respekt. Man får tilbake det man gir.

  40. Utfra det du sa på Snapchat er jeg enig med mange andre over her i at for meg ( og mange andre ) virker det som at du sier at strekkmerker, dobbelthake osv er usexy osv. Mener ikke dette som hate, og håper og tror ikke det var det du mente men kan du ta det opp, siden jeg ser at mange andre “lurer på” / tenker det samme

  41. Jeg er ikke like slank som deg, en gang var jeg. ikke kommer jeg til å bli det igjen heller for jeg har ikke kropp til det. men det er så godt å se jenter som er stolt over kroppen sin å tørr å vise den å ikke gjemmer seg.
   Min kropp er over alt å jeg føler meg vell. Jeg skal ofc stramme opp å samle stolthet til den grad at jeg og kunne vist bilder av megselv til hvem som helst og vært stolt. nå nope. men forsett å være stolt.. Viktig at negative personer ikke blir tatt på alvor. Vi må alle være stolte av oss selv. å du er jo kjempe heldig som har vært slank lenge, som har lange ben! Jeg har korte bein å er lubben men betyr ikke at det er noe galt i det.
   Jeg har heldigvis sloppe endel negative komentarer på min kropp på bloggen, for jeg er ikke modig nok enda til å ta hel bilder hvor man ser meg 100% Men en dag ! Forsett det du gjør!
   oslo miljøet, høres jo ut som noen ikke helt har peiling på hva de snakker om og lager en gruppe personer til å misslike deg når de nok er den eneste som bryr seg om hvem som liker deg!!

  42. Omg, kan ikke du forstå at kroppsfasongen din ikke har noe med saken å gjøre (foruten om at du prøver å forsterke faktum at du er veldig undervektig ved å presse frem ribbeina dine), MEN måten du tar disse bildene og framstår deg selv som kåt og klar. Bildene du legger ut er veldig seksualiserte, i forhold til feks Ulrikke Falch sine som er ironiske og humoristiske.

  43. Bra du svarer på kommentarer, men ser ut til at de du har valgt å svare på er de som er stilt av kun nettroll (evt at du har omformulert spørsmålet som nevnt overI) og er de spørsmålene du kan avfeie med et passivt agressivt svar uten særlig forklaring. lurer på hvorfor du ikke svarer på noen av de mer vansklige spørsmålene fra en leser som faktisk bryr seg..
   og helt ærlig, kropp er kunst og det er fint. men tror grunnen til at folk reagerer er fordi du skriver innlegg som “jeg spiste avokado til frokost” *her er meg i trusa å en jakke*. handler litt om sunn fornuft plakaten.
   Så jeg skjønner hvorfor folk reagerer, men ufine kommentarer er ikke snilt.

  44. Regner med du skjønner at du har misset! Snapen din sier jo hva du egentlig mener! Cellulitter, dobbelthake og litt ekstra på kroppen er usexy! Alvorlig talt! Anbefaler at du slutter med å uttale deg om kropp og slutter med disse “kom og ta meg”-bildene! Du er faktisk ikke reflektert i det hele tatt, selv om du prøver iherdig!

  45. Etter kommentaren til Emilie over her vedrørende den første kommentaren du svarer på måtte jeg gå tilbake å se. Blir virkelig sjokkert over at du velger å svare på en SÅ uskyldig og rett og slett “nysgjerrig” kommentar på en slik passiv-aggresiv måte som du gjør her. Du har regelrett klippet ut EN HALV SETNING av et langt avsnitt og svarer på en helt ufyselig måte med tanke på at den kommentaren slettes ikke var frekk i det hele tatt! For å si det sånn: det var mer enn nok av ukonstruktive DRITTkommentarer du kunne svart på der og vært så frekk du bare ville tilbake (med all rett, for noen lirer av seg så mye oppgulp at det er kvalmt), men så går du heller til et slags passivt aggressivt ‘motangrep’ på en av leserne dine som faktisk bare skriver sin mening OG SAMTIDIG SIER HUN BARE VIL HA INPUT FOR Å UTVIDE HORISONTEN SIN LITT – som du vel og merke oppfordrer til hele tida. Det der synes jeg faktisk fortjener en unnskyldning eller noe – ikke greit, Kristine. Håper du tenker deg litt bedre om neste gang.
   Resten av debatten hopper jeg rett slett over, ville bare få sagt akkurat dette.

  46. Enig i mye av den konstruktive kritikken og samtidig sterkt uenig i de sinnsyke hat-kommentarene som har florert her den siste tiden. Folk må seriøst skjerpe seg og begynne å oppføre seg som folk. Det er selvfølgelig lov å være uenig i en bloggers valg av bilder, men å reagere på den ekstreme måten enkelte lesere har gjort er 10 ganger drøyere enn innholdet i de bildene.
   Synes dette var et veldig bra innlegg, spesielt siste delen; “For tydeligvis kan man være like lettkledd som jeg var på de bildene, så lenge man bare viser frem dobbelhaken og cellulitter. Jeg venter på den dagen begge deler er greit, jeg.” Venter på den dagen sjæl ass

  47. Hvordan du prøver så hardt å likne på alle andre, særlig Sophie Elise, vitner om en identitetskrise. Du sier at du både er “smart og kunstnerisk” og i tillegg sexy, men det er veldig lite sexy med å ha anoreksia og seksualisere det. Sophie Elise er godt likt, noe du absolutt ikke er. Kan du tenke deg hva grunnen er? For all del vis deg i undertøyet, men når du i hvert 2. innlegg legger ut merkelige bilder av deg selv i minimalt med klær, der det ser ut som du er klar for å ha sex, blir det noe annet. Ingen liker wannabees. Hva om du plutselig ikke kan leve av bloggen lengre, hva gjør du da? Tror du noen vil ansette en person som deg? Selv om du bare er 20 og har identitetskrise så burde du klare å tenke lenger enn 1 uke fram i tid. Du prøver å framstå som et offer når du skriver at du alltid har vært en outsider, og forsvarer oppførselen din med det. Det er forskjell på å være utenfor fordi man blir mobbet (sånn som du og særlig den ekle kjæresten din gjør mot andre), og å være outsider fordi man oppfører seg dårlig slik som deg. Tenk litt gjennom hvem du ønsker å være, uten å framstå som et offer. Sånn btw så har jeg en fin kropp, men legger ikke ut slike bilder fordi jeg har respekt for meg selv og framtidige arbeidsgivere.

  48. Tror jeg hadde stengt dette kommentarfeltet om jeg var deg altså.. Får helt sjokk at over hva jenter kan skrive til mennesker de ikke en gang kjenner. Jeg er heller ikke helt på den der med å legge ut bilder som du gjør, men det er ikke min sak. Jeg kan jo bare scrolle vekk fra det jeg eventuelt synes ikke er noe særlig. Det gjør jeg blant annet på Facebook og i avisene også. Det er ikke så forbanna vanskelig. Ditt liv, dine valg. Folk mååå skjerpe seg

  49. her var det er par ting som irriterte meg. Sett Sophie elise hadde et lignende innlegg og snapchat-rant for ikke så lenge siden. Men sist jeg sjekket, så kryyyyyr jo instagram med tynne modeller på strender i fiji eller på treningsenteret. Disse bildene (og dine bilder fra back in the days) får jo tonnevis av kommentarer om bodygoals, perfekt kropp, babe osv. Før typ 2 år siden, fantes nesten ingen andre kvinnekropper på nettet, og jeg er enig med deg at det er sååå forfriskende å se ulike kropper. Bilder av folk som enten er av kategorien med dobbelthaker er ofte kommentert med at hun er morsom og kul, og når jenter som er mer runde og poster bilder i bikini for som oftest kommentarer som “du er så modig og tøff” eller “inspirerende!”. Så selv om alle komplimentene er viktige, er de veldig ulike, og du har til og med sagt selv at du tror grunnen til at instagrammen din er så stor er pga kroppen og håret ditt. Så vi er vell ikke heeeelt der at verden hater jenter som er tynne. Ja jeg skjønner at alle får kritikk og slutshaming, og slikt er vell obvi helt uforskammlig og noe alle burde stå sterkt mot. La jenter og gutter med andre kropper bli normalisert og ikke gjør det å ha en modellkropp til en offerting, da 80% av instagram består av slanke jenter som hamstrer inn likes og flamme-emojis. Du ser kjempebra ut og folk kommer til å være negative uansett!

  50. Hei! Jeg er en 22 år gammel jente, normalvektig og ja- jeg har cellulitter. Hvorfor får jeg ikke lov å pose i undertøy OG føle meg sexy samtidig? Må jeg skamme meg? Nei. Jeg har heldigvis en kjæreste som ikke forteller meg at jeg må fjerne det fordi han blir plaget av de, heldigvis! Tvert i mot, han liker meg som jeg er, med strekkmerkene mine.
   Jeg har fulgt bloggen din lenge, i starten heia jeg på deg, men nå synes jeg egentlig bare at det er litt ekkelt måten du tråkker folk på tærne.. du burde tenke litt over hvordan du formulerer deg og hvordan du opptrer her – jeg mener, det finnes fortsett jenter her ute som har deg som et forbilde..

  51. Tviler på at du i det hele tatt leser dette innimellom alle de fæle utseendefikserte kommentarene. Dere som mener hun “oppfordrer til kroppspress” ved å legge ut bilder av kroppen sin kan ta dere en bolle.
   ANYWAY. Det jeg ville si er at jeg virkelig ikke synes det er greit å svare leserne dine på denne måten. Greit at du får mye ufortjent hat, men veldig mye er også konstruktiv kritikk som minner om holdninger, nettvett og sammenhengen mellom innhold vs. bilder. Å plukke ut de minst reflekterte kommentarene i kommentarfeltet og svare krasst, surt og overlegent tilbake synes jeg ikke er innafor. Jeg likte bloggen din skikkelig godt før, men nå klikker jeg meg kun inn for å følge med i kommentarfeltene dine, som for øvrig flommer over av kritikk om dagen. Det kan være en idè å høre litt etter hva leserene vil se mer/mindre av, og heller forholde seg til det de sier på en hyggelig og ydmyk måte? Men for all del, kjør på og vær deg selv 🙂

  52. Jeg er så enig med deg Kristine! Har lagt merke til at gutter, og spesielt jenter, baksnakker og hetser andre jenter med naturlig tynn eller veltrent kropp, som legger ut bikinibilde/lettkledde bilder av seg selv. Folk mener det er horete, men med en gang noen med “større kroppsfasong” legger ut et likt bilde, er reaksjonene helt annerledes. Da kommer kommentarer som “du er sterk”, “stolt av deg”, “creds”, og det er plutselig ingen slut-shaming lengre. Dobbeltmoral på det sterkeste! Alle er forskjellige, og alle har rett til å være stolt over sin egen kroppsfasong, uten at andre skal reagere på en negativ måte.

  53. Det er bra at du har skapt ditt eget skjønnhetsideal og er fornøyd med kroppen din. Absolutt noe alle burde gjøre 🙂
   Bildene du legger ut passer ikke alltid sammen med tekstene dine. Og det er jo så. Kanskje du prøver å statuere et eksempel? Er det et budskap til vil få frem?
   Tross alt ytringsfrihet og alt det der. Dette er virkeligheten vi alle må forholde oss til.
   Allikevel burde Vær Varsom-plakaten huskes. Relativt glupe folk som har laget den. Gjennom tiden som leser av bloggen din har jeg fått inntrykk at du er bevisst, reflektert og opptatt av at andre skal ha det bra. Av den grunn tenker jeg at du har gjort deg opp en mening om Vær Varsom-plakaten. Kunne vært spennende å høre hva du synes. Kan hende du har et helt nytt og øyneåpnende perspektiv :))
   At du ikke synes appelsinhud, strekkmerker og dobbelthake er sexy er helt OK. Alle har forskjellige preferanser. Sånn det skal være. Heldigvis er det noen som ELSKER det også.
   Hva ELSKER du, Kristine? Hadde vært gøy å høre. Jeg ELSKER å høre om hva som gjør andre glad 🙂
   Stå på, jenta mi! Du er tøff

  54. Hei! Jeg lurer på hvordan du kom deg over “venne-kneika”. Jeg føler at jeg ikke har noen ordentlig gode venner. De jeg troddevar bestevennene mine stiller aldri opp for meg og jeg føler at jeg heller ikke blir verdsatt eller prioritert.

  55. Jeg får en klump i magen av å lese enkelte av kommentarene ovenfor med tanke på at det faktisk er et menneske bak dette innlegget med følelser som alle oss andre, som må lese og ta i mot alt som blir skrevet – samtidig forstår jeg også de som har kommentert.
   Jeg synes du virker som en fornuftig og kul jente Kristine. Jeg tror det er mange som ofte mistolker det budskapet du prøver å gi, og hadde jeg vært deg ville jeg begynt å tenkt meg om et par ganger før du faktisk trykker på ‘send’. Jeg har fulgt bloggen din i noen år nå og jeg har alltid hatt sansen for den/deg.
   Det er nå den siste tiden jeg føler du har vært veldig på hugget, begynt å snakke mer om alle disse relevante temaene som det stadig blir diskutert rundt om. Jeg synes det ikke er noe annet enn bra at du engasjerer deg, deler dine tanker og synspunkt. Du med et såpass stort publikum er nok med på å gjøre disse temaene mindre tabubelagt å ha som samtaleevne, og det skal du være stolt av!
   Jeg vil ikke bare vise støtte til de konstruktive kommentarene ovenfor, men også til deg. Skjønner at det er vanskelig å skrive enkelte innlegg på en måte som vil tidsfrestille alle som følger deg, det er vel i bunn og grunn umulig. Men noen ganger så formulerer du deg nokså brutalt, og det fører jo til at de som føler seg trukket på sier i fra. Prøv heller å ta inntil deg når du får kommentarer om at du kanskje må lese gjennom det du er på vei til å poste et par ganger, før du faktisk sender det. Min hensikt er i alle fall ikke å såre deg på noen som helst måte, og det er ikke det de andre som sier i fra har som mål heller.
   Du sier jo at du føler at leserne dine er som venninnene dine, og venninner er ærlige med hverandre hvis man føler for å ta opp noe, right? 🙂

  56. Den looken du har, med eyeliner er det KUN eyeliner eller hudsminke og? Du passer det så utrolig godt. Du har en så fin personlighet og fortsett med det du gjør, elsker tankegangen din.

  57. Fy, hvor frekk du er mot leserene dine, Kristine! En så oven ifra og ned holdning som du har her, bør du be om unnskyldning for. Du kan prøve å oppføre deg hyggelig, i stedet for å være nebbete! 🙁

  58. Hvorfor svarer du ikke på den saklige kritikken du får? Virker som om du har mange nok lesere som respekterer deg nok til å komme med kritikk som ikke er hat eller oser av et ønske av å “ta” deg. Ta vare på disse leserne! Jeg tror ikke jeg snakker bare for meg selv når jeg sier at ingen vil hate deg om du av og til sa “oj, akkurat dét tenkte jeg ikke på” eller “beklager at dere oppfattet meg sånn, det var ikke meningen” etc. Det er en kjempestyrke å kunne svare når folk stiller de spørsmålene du kanskje ikke har et ferdigprodusert svar på, eventuelt spørsmål som kan få en til å innse at en har sagt eller gjort noe som folk føler seg støtt av. Jeg har et inntrykk av at noen av leserne dine blir provosert av at du ikke svarer når du blir kritisert, selv når kritikken er “pent” formulert. Jeg oppfordrer deg, om du så velger å fortsette å ikke svare på denne typen kommentarer, å i det minste tenke grundig over den. Man skal selvfølgelig ikke ta til seg ALT, men man lærer enormt mye av å sette seg inn i synspunktene til folk man er dypt uenig med. Jeg har troa på deg!

  59. Er sååååå enig med deg! Er så lei av å se at valker hylles som “ekte kropper”. Overvekt har blitt normalisert, og det er så utrolig usunt og urovekkende. Ser på bilder når foreldrene mine var unge på 80-tallet og da var alle tynne. Den “normale kroppen” dengang hadde blitt sett på som undervektig i dag.

  60. Hei! Tusen takk for at du indirekte kalte meg stygg og usexy på Snapchat. Jeg, som du så fint sa det, “ser ikke normal/bra ut”.
   Mvh,
   Strekkmerker og cellulitter.

  61. Hei Kristine.
   Håper du tar deg tid til å lese både denne og andre kommentarer over her. Du og alle andre klarer å skille ut kommentarene som kun er skrevet for å såre, men håper virkelig du tar deg tid til å lese både positiv feedback og konstruktiv kritikk. Jeg har fulgt bloggen din i flere år nå, og har som alle andre sett forandringen din fra i høst og frem til nå.
   Jeg liker godt at du gir bloggen ditt en nytt preg. Et preg som viser deg som person. Du startet med noen dristige bilder, men i det siste har graden av dristighet eskalert kraftig. Det er mange som kommenterer om kroppspress og liknende over her. Jeg tar i utgangspunkt i dine svar i innlegget over her, og de tilhørende bildene på snapchat tidligere idag. Jeg, som flere andre, ble provosert av hvordan du fremstilte din egen og andres kropp. Du er selv klar over at du ligger under normalvekten, og allmenn kunnskap viser til normaliteten av cellulitter og strekkmerker. Likevel presterer du å si at du, med en sexy/normal kropp, får body-shame for å legge ut sexy/provoserende bilder. MEN når du indikerer at Ulrikke Falch kan legge ut bilder/videoer av at hun danser i undertøy, er det urettferdig at hun ikke får body-shame fordi hun har litt ekstra på kroppen (??). Falch har ikke et gram for mye på kroppen, og du tørr likevel å indirekte si dette foran alle dine følgere. Du påstår at du jobber mot kroppspress, og vil at alle skal være fornøyd med kroppen sin (også dere som er tynne). Hvordan kan jenter på samme størrelse som Ulrikke Flach (som har en helt normal størrelse) føle seg fine, når deres forbilde sier at de er usexy/har litt ekstra på kroppen?.
   Jeg har lest noen kommentarer over her, og flere av de kommer med valide argumenter. Bildene dine i undertøy bør ikke bedømmes annerledes enn alle de tusen andre bikinibildene av slanke modeller på instagram. MEN når du legger ut bilder av deg selv i “doggy-style” i senga, må du klare å se at dette er noe mer seksualisert enn å gå langs en strand i bikini. Hvis du ikke hadde over-seksualisert bildene dine, kunne de vært vakre på en kunstnerisk måte. Du kunne fremmet kvinnekroppen, vise andre jenter som er like tynne som deg at dere også er vakre. Kvinner trenger nødvendigvis ikke å “ha noen ekstra kilo” for å være sexy. Det de fleste reagerer på er at du viser unge jenter et syn på kroppen som indikerer at det å spille på sex gjør deg vakker og unik. Når 13 år gamle jenter vil føle seg fine, ser de på deg (som et forbilde) og dine bilder, og tanken du gir dem er at de er nødt til å kle seg lett og posere seksualisert for å være vakre.
   Det jeg vil fram til her er at du har all rett til å legge ut bildene du ønsker selv, men vær så snill å tenk over konsekvensene du fører videre til lett påvirkelige jenter der ute. Vis variasjon, vis at du kan være vakker og sexy på mange forskjellige måter. Det er ikke kun iført lær og sexy undertøy til 1000kr, samt en seksualisert posering og et blikk som sier “pul meg” som gjør deg til en sexy jente. Jeg skjønner det er gøy å provosere, men det er en sårbar gruppe som går ut som “tapere” av denne provakasjonen. Det er ikke deg, det er ikke oss som provoseres, men det er unge jenter som sitter hjemme og lurer på hvordan de kan bli sexy nok for den gutten de er forelska i, eller hvordan de kan være pene nok til å “bli godkjent” av vennegjengen. Vis Norge at du kan være en jente som står opp for deg selv, en jente som ikke er redd for å legge ut bilder av kroppen sin, men også en jente som er ydmyk ovenfor sin rolle som et forbilde. Vær et forbilde.

  62. Det er greit å se ut akkurat som man vil, vi er alle forskjellige. Jeg kan bare ikke fatte og begripe hvorfor vi på død og liv må legge ut lettkledde bilder til en hver tid? Det gjelder Ulrikke Falch, deg, alle andre. Tykke, tynne, helt normale mennesker.
   Kropp er naturlig og vakkert, ja men når den ligger ute på nett så ja.. da blir den liggende der. Uten den “smarte” underteksten og konteksten det i utganspunktet var knyttet til.
   Hvorfor kan ikke det naturlige og vakre være kun for deg og din kjære? Det er da ikke spredt utover nettet som skal være den nye normalen?
   Jeg syns forøvrig at Ida Johansen over her kommer med en fantastisk kommentar. Mange av oss har lest bloggen din lenge og lurer på hvorfor dette har eskalert noe så voldsomt nå, vi bryr oss om deg og er bekymret for at du skal gå på en skikkelig smell.
   Jeg digger den nye, kunstneriske, mørke stilen din. Men husk på Sunn Fornuft-plakaten, den er lagd for en grunn og har mye bra for seg.
   Dette, for meg, er mer et rop om oppmerksomhet og bekreftelse enn noe annet.

  63. Herreguuud, folk må slutte, ass. Greit, skal innrømme at jeg noen ganger er uenig i det du skriver, eller reagerer på bilder du legger ut eller lignende. Men hva så? Jeg bruker ikke tid på å kommentere det, og det har jeg ingen rett til heller. Du gjør som du vil, jeg gjør som jeg vil, og det burde være greit! Alle er ulike, og det er jo det som er så bra! Men det jeg liker veldig godt med deg, Kristine, er at du gjør som du vil uansett hva folk mener eller sier om deg, og det er sånn det skal være. Selv er jeg veldig opptatt av hva andre tenker om meg, og det er så utrooolig slitsomt. Folk må ta seg en titt i speilet før de kommenterer og er frekke mot andre. Og hva er det som gjør at de tror de har retten til dette? De må jo virkelig ha det kjipt med seg selv. Og de av dere som henger dere opp i dette: hva om så og så mange år, når de lettkledde bildene er på nettet osv. Hvorfor bryr dere dere? Det har ingenting med dere å gjøre, så lenge det ikke er noen som har tatt bilde av deg i undertøy og lagt ut, som du ikke har sagt ja til. La andre mennesker gjøre akkurat som de vil. Bloggere, instagrammere osv er smarte nok til å vite selv at disse blir værende på nett. Get over it.
   Stå på, Kristine! Du er rå!

  64. Du fortalte på bloggen for en stund siden om din lillesøster som hadde fått kommentar i forhold til kropp. Dette var du sur for. Derfor synes jeg det blir litt rart at du klager over at ikke du skal få legge ut lettkledde bilder av kroppen din. Hva tenker og føler lillesøster?
   Poenget til feks ulrikke er ikke å fronte celulitter osv, men å fronte et sunt kroppsbilde. Blogger, magasiner, kjendiser osv gjør jo at lillesøstre kanskje føler at de må stille seg i målestokk med disse.
   Helt greit at du vil vise frem kroppen din. Jeg skulle gjerne vist verden karakterkortet mitt eller feks inntekt, men det er sånt man bare ikke gjør, på hensyn av andre som kanskje ikke har det som jeg.

  65. Alt med deg er rett og slett ‘prøver for hardt’. Håper du lander på beina når du til slutt kommer ned igjen.

  66. Thankuuuu. Jeg er så enig.
   Litt annerledes, men en gang sto en jente rett bak meg og sa “hun der er så jævlig slut”, og når hun oppdager at jeg hørte det avslutter hun med “det er greit fordi du er tynn”.
   Skjønner dere at dette blir feil?
   Du har ikke lov å være sexy fordi du er tynn. Jeg får lov å være slut fordi jeg er tynn.
   Hva faen er det for noe? synes vi tynne får minst like mye dritt som tjukke. men når vi roper opp er det et hylekor fra normal og overvektig-siden. dere vil ikke bli pirka på, så ikke pirk på oss? Hvis alle kropper og fasonger er fine nytter det ikke å si unntatt de som er tynn. Fordi tynn er farlig. kroppspress og sånn. Er faen meg like farlig å si at overvekt er greit, diabetes, blodpropp og ødelagte knær er ikke fett det heller si.

  67. Kristine jeg skjønner at det er fælt med alle de stygge kommentarene du får for tiden, men at første spørsmål kun er 1/10 av den originale kommentaren gir jo ingen mening. Du har et hav av stygge, usaklige kommentarer å velge mellom, også velger du en bisetning i en lang, konstruktiv og nysgjerrig kommentar….. skjønner at du er lei, men dette ble direkte respektsløst overfor denne leseren.
   Legger ved den originale kommentaren som ble til spørsmål 1.
   Gledet meg til å trykke meg inn på enda et innlegg med en fin og reflektert tekst, men jeg ble så satt ut av bildene at jeg ikke klarte å fokusere på resten. Det er ikke for å være stygg med deg Kristine, eller at jeg er sjalu – som jeg ser flere bloggere ofte avfeier kommentarer med. Jeg føler bare at den settingen du viser deg i i disse bildene er så intimt og nært. Jeg ville aldri vist meg på denne måten for noen andre enn samboeren min. Det skaper en slags spenning å vite at det er en del av meg som bare er for han, og en del av han som bare er for meg. Når man har vist hele Norge det mest intime man har, hva er det igjen å dele privat med kjæresten sin da? Det kan godt hende at du har helt ulike tanker om dette enn det jeg har, men jeg følte en trang til å få dette ut av hjertet. Noen ganger gjør man ting uten å tenke altfor mye over det, og da er det greit å få input av andre. På en saklig måte selvfølgelig. Noen av kommentarene over syns jeg er direkte ufyselige og alt annet enn konstruktive.
   Jeg forstår at bloggen din er på vei oppover og provokasjon må faktisk til for å nå toppen, men jeg håper du er 100% innforstått med mulige konsekvenser av ting du deler. Disse bildene vil mest sannsynlig ligge på nettet for alltid, og barna dine vil se det når de googler deg om noen år. Kjenner jeg blir litt ukomfortabel av å måtte bla gjennom de selv, så jeg kan ikke forestille meg hvordan foreldrene dine, besteforeldrene dine og kanskje dine fremtidige barn føler det når de ser disse. Er helt for frihetsprinsippet ditt, er bare redd du angrer på dette om en liten stund… Utenom det digger jeg deg, titter stadig innom bloggen fordi jeg ofte finner veldig gode tekster fra deg 🙂

  68. Uff og uff!
   Jeg kjenner deg ikke og det gjør ingen av de som har skrevet disse kommentarene heller.
   For meg vil det alltid forbli et mysterium dette her med netthets. Når det er sagt håper jeg for all del at du lar dette fly forbi deg. Du vet best hvem du selv er og det ser ut til at du klarer å stå for det, så keep that up!

  69. Som ett svar til mange jenter over her, det er faktisk noe som heter “selektiv eksponering” der man fint selv velger hva man skal eksponere seg for. Lei av å aE alle de perfekte jentene på Instagram og vsco? Jeg har en fin ide: slutt å følg de? Er det rart at vi har blitt så sinnsykt svake når vi skal bli skjermet for alt som får oss til å føle oss dårlig? Og når Kristine (har ikke sett storyen) bemerker at cellulitter, strekkmerker, fett og you name it er i de fleste tilfeller ikke så attraktivt så.er.det.fordi det færreste syns det? Men det betyr ikke at de fleste ikke har det? De fleste av dere ville vel ikke lagt på dere enormt mye med vilje? Eller prøvd å fremstille(ikke at jeg tror det går) strekkmerker, eller gleda seg til cellulittene kom? På samme måte som de fleste ville kjøpt krem for å få BORT kviser, ikke for å få dem? Og hvis mange av dere “med litt fett på kroppen” blir fornærmet og syns Kristine er ett helt forferdelig menneske som ødelegger din selvtillit av å si at disse tingene er skavanker de fleste ikke vil ha så burde du enten slutte å være på sosiale medier i det hele tatt, eller forstå at dette er skavanker de fleste har og de fleste ikke vil ha og Gro litt baller.
   Og hva skjer med å disse så utrolig ned på en ung jente? Hva er galt med dere? Er det støtende å se lettkledde bilder av en jente? Fordi kroppene deres ikke er like eller fordi seksualisering ikke er naturlig? Og kalle Kristine stygg?….. sist jeg sjekka var hun modell, vært med i en tv-serie, vært rundt halve (eller hele) jordkloden på jobber og ferier. Hun er langt i fra stygg, og hun er så langt jeg vet en utrolig oppegående jente og kjæresten hennes er HENNES kjæreste. Er det ikke bra at hun ikke bryr seg at han er “hatet” av halve Oslo? At de kanskje har det fint, og om ikke så er det fortsatt hennes kjæreste.
   Jeg blir lei av at jenter i dag skal gjøre seg så forbannade sårbare og gå gjennom alt v press, kirurgiske inngrep på det ene og det andre, slankekurer, detoxkurer, manikyr, exstentions på både øyne og hår, Kropp, seksualitet, selvbilde. Det er VI som er med på å skape dette, det er vi som ikke klarer å akseptere at alle er forskjellige. Det er forståelig at før så gikk den peneste jenta du visste om i klassen din, og nå er det en med ett navn du muligens ikke klarer å uttale seg som befinner seg på en plass du ikke aner hvor er. Men av alle mulige personer man kan shame, så la i det minste Kristine være i fred da hun faktisk representerer en ekte kropp, annerledes enn din kanskje, men så langt jeg vet har hun ikke gjort noen inngrep på kroppen som er med på å skape ett unaturlig ideal. Hun er tynn genetisk, og for noen så kan det såre like mye å påpeke at hun er “alt for tynn” som at noen er “litt for kjukk”. Skap heller fred og kom heller med konstruktiv kritikk i stedet for å selektivt ødelegge ett menneske fordi hun ikke står for akkurat DINE idealer. Kristine er bra nok, du er bra nok, strekkmerker, cellulitter er naturlig og man må bare akseptere at det eksisterer og også akseptere at alle ser forskjellige ut. And then again, gjør som Sophie Elise og slutt å snakke så sykt mye om kropp (da du er med på å skape ett press og ett ideal).

  70. Jeg blir bare KVALM av å tenke på hvor mange som slenger så mange drittkommentarer, ARGHH! Nettmobbing, og baksnakking er noe av det ekleste som finnes. Jenter som rakker ned på hverandre, der skitt kommer ut av munnene, off.. slikt vil det dessverre aldri bli slutt på, på samme måte som det aldri vil bli slutt på fattigdom, korrupsjon, kriminalitet, krig osv..

  71. Du snakker jo veldig imot deg selv her hvor du skriver du digger at folk med former og litt ekstra kilo legger ut bilder, MEN presterer å si at når du legger det ut så “blir det sexy”. Så du syntes ikke det er sexy når confident jenter med former deler bilder?. Det er så bra at du er for at alle typer kroppstyper og fasonger er ute på sosiale medier, men når du plutselig skriver at det ikke er sexy før man er tynn og ser “bra” ut som du så fint skriver det blir det litt for dumt 🙂 front heller alle kroppsfasonger enn å trykke ned det motsatte av deg! Ha en fin søndag 🙂

  72. Hei. Kristine får gjøre som hun vil. Kvinner har kjempet for likestilling i mange år, med disse omtalte bildene gjør hun seg selv til et (sex) objekt- et tilbakeskritt for kvinner mener jeg.
   En annen ting jeg har tenkt på i forbindelse med disse bildene er at det gir pornovibber til den litt eldre garden av kvinner. Tilbake til dengang da gutta gjemte Playboy under madrassen.
   Med vennlig hilsen
   meg

  73. Jeg tror også mye av grunnen til hvorfor folk reagerer så fryktelig på dine lettkledde/undertøys bilder, er fordi du åpenlyst fremmer ribbeinene dine. At du fremmer de mer enn hva du egentlig trenger. Ja, du er tynn og muligens vises ribbeinene på deg, men i en så stor grad som du får det frem på bilder tviler jeg sterkt på.
   Dette er ikke en “hat-kommentar”, men kun en kommentar hvor jeg selv kan kjenne meg igjen i av hva jeg ser – og ytrer da hva det kan være hva andre óg tenker.

  74. Herregud det er så utrolig mange av dere som ikke makter å ha noe empati eller forståelse ovenfor hvordan det faktisk er å være Kristine med en så stor og offentlig blogg som attpåtil er så åpen og ofte veldig privat og personlig. Hun deler kanskje ikke absolutt alt med oss, men likevel deler hun enormt mye av seg selv og sitt liv, og den hun er som person. Det inkluderer hennes interesser og sider ved hennes personlighet som kommer til uttrykk på sine mange forskjellige måter her på bloggen. Dere kritiserer henne rett og slett for å være seg selv på de områdene der dere er ulike eller forskjellige fra henne og det hun deler, og der dere er uenige. Så forstår dere ikke at det er det som er ‘normalt’ da ingen av oss skal være helt like og mene det samme om alt. Hvorfor gjør dere egentlig det uten å tenke på at alle er ulike og har forskjellige interesser og lidenskaper? Dere tenker heller ikke over hvor latterlig mye DRITT Kristine får hver eeeeneste dag her! Hvor mye av dritten er full av direkte mobbing, samt dritt om typen hennes og forholdet hun er i, i tillegg til kritikk fordi hun viser skjønnhet (både innenfra og utenfra, men det er skjønnheten utenfra hun får pes for). Ikke nok med det er det mange av dere som blindt trekker konklusjoner bak blogginnlegg og bildene hennes og dømmer henne for å være både det ene og det andre og putter på ekstra historie rundt for å fremstille noe som i utgangspunktet er helt ufarlig til noe ille. Ingen av oss har faktisk tilbragt en helt normal dag med henne, ingen av oss KJENNER Kristine som person, ingen av oss har opplevd noe av Kristine i virkeligheten og dermed misset alle de virkelige inntrykkene av kristine som mennesket. Dette er en blogg, hennes blogg. Jeg forstår sinnsykt godt hvorfor hun svarer som hun gjør, hun svarer rett på sak uten å gå rundt grøten for å please dere, hun våger å stå for det hun gjør tross for så mye motgang og piss! Dere legger på så mye usaklig i kommentarene deres uten å ha et åpent sinn om at det dere TROR dere vet faktisk kan være helt feil. Og ikke fatter jeg hvorfor dere følger en person helt FRIVILLIG dersom dere mener så mye fælt om henne. Folk er forskjellige og det er sjukt klassisk og klisjé og si, men det er faen meg sånn realiteten er. Latterlig at dere ikke klarer å akseptere noe så naturlig i oss mennesker. Det er dere som bør skjerpe dere og rett og slett få dere et liv, IKKE Kristine.

  75. Kjære lille venn! Alle gutter ville valgt en jente med skikkelig rumpe og former (selv med strekkmerker etter normal vekst!) framfor en oppmerksomhetsyk ungjente som ser ut som en Auswitch-fange!
   Hvis du mener du er så jævlig deilig, ta en titt innom pornosider og se hva menn faktisk liker med en kvinnekropp. Og det er ikke å kunne se lårbein gjennom musen.

  76. Så vi får ikke lov å reagere eller synes at det og være så tynn ikke er pent, men DU får lov å si at mennesker med litt former og dobbelhake ikke er sexy? Makes noe sence, girl. Du driter deg ut 🙂

  77. uenig i noen av meningene dine, men fuck det. Alle har rett til å ytre sine meninger, så gi faen i alle haters!! Du har like mye rett til å si hva du mener, som alle andre.
   Digger det.

  78. Ville berre sei, at eg har fulgt bloggen din utrulig, utrulig lenge. Du e like gammal som meg, men med en tankegang mykje, mykje visare(?) enn min. Eg må berre sei at eg beundra menneske som deg, som e seg sjølv 100%, som e så ærlig og real og som fronta kvinnekropp på en så bra og, ka eg skal sei, inspirerande måte? Å kunne vise verda, og spesielt -lille norge-, her vi e så fordomsfulle og jævlige som vi e, at det å vise kropp, uansett fasong. E OK. DRIT i alle dei grusomme kommentarane du får. Eg veit ikkje ka anna eg skal sei. Men dei e ikkje verdt shit. Du køyre ditt eige løp, ikkje la trangsynte folk bak en skjerm øydelegge det. Du tørr å eksponere både kropp og tanke for verda. Om det ikkje e beundringsverdig, så ana ikkje eg.
   Stå på Kristine. Du e rå. Klem sogn og fjordane.

  79. Jeg bare lurer på en ting… Som noen har påpekt over her, så har bloggen din nærmest utviklet seg til å bli en plattform for krangling og uenigheter med leserne dine i det siste. Får ikke dette noen varsellamper til å lyse hos deg? Synes du ikke det er trist eller dumt at det har blitt sånn? Og ikke minst – ser du på ingen måte at det er noen grunn til det? At du har tråkket feil ett eller flere steder, og at så mange faktisk har gode grunner til å la seg provosere av deg?
   Denne kommentaren er ikke ment som noe angrep. Jeg bare lurer oppriktig på synspunktet ditt her, for du virker utrolig defensiv og som om du på ingen måte ser hvorfor du får så mye kritikk som du har fått i det siste. Først nå har jeg innsett at det virkelig stemmer at du lar det påvirke veldig av han kjæresten din, for han virker jo ikke som han tar noen ting til seg han heller.
   Dere begge har fått ekstremt mye kritikk nå i det siste. Ikke at du kan kontrollere han, men sånn for din egen del… Plager det deg ingenting? Og ser du virkelig ingen grunner for at man blir provosert av hvordan du holder på for tiden?
   Det er lett å skylde på at: “ja men hvis det hadde vært et bilde i bikini hadde det jo vært helt greit?” Men nei, for det er liksom en HELT annen setting, utstråling osv., dersom man legger ut et bilde i bikini om man er på stranden, ved et basseng e.l. Grunnen til at jeg synes dine lettkledde bilder er helt bak mål, er fordi du kan f.eks. poste et innlegg som handler om framtid og utdanning, som inneholder bilder av deg der du står og poserer i minimalt med undertøy i seksuelle stillinger og med pronoblikk… Det er jo tatt helt ut av kontekst, og DERFOR ser det utrolig upassende og dumt ut. I det siste ser det ut som at du har prøvd å presse inn lettkledde bilder overalt hvor det lar seg gjøre – og det fremstår som veldig desperat. Det blir liksom litt sånn “Hei, her har jeg lagt ved en salatoppskrift og et bilde av meg på sengen hvor jeg ligger og spriker i undertøyet.” Og så skylder du på at det er “kunst.” Nå overdriver jeg så klart litt, men regner med at du skjønner hva jeg mener.
   Jeg vet ikke, jeg bare føler at du ødelegger så mye for deg selv, og at du kommer til å angre en dag i fremtiden når du er litt eldre, mer moden og ikke har det samme ekstreme eksponeringsbehovet. Du sier du ikke har noe problem med å være en outsider, men det må da være utrolig slitsomt at det skal være “deg mot verden” (evt. deg og kjæresten din) hele tiden på bloggen din? Vet ikke jeg, men håper du revurderer denne situasjonen når du har fått det litt på avstand. Tror det kan være lurt 🙂

  80. Tenk deg om en halv gang før du skriver ting her og på Snapchat. Det er du som drar frem at du ikke får lov til å ta lettkledde bilder, mens andre tilsynelatende “normale og usexy” jenter (få nesa ned fra skyene, og bena ned på bakken igjen) får lov. Ingen av disse spørsmålene nevnte det temaet. Problemet med bildene du tar er at de hører hjemme i Vi Menn. Det at annen hvert innlegg har vulgære bilder med trusa dratt opp forbi hoftene, mens du så og si poserer i sexstillinger blir bare litt voldsomt. Det har ingenting med hvor tynn du er, og hvor lite cellulitter du har. Det at jenter har litt mer på kroppen enn deg betyr ikke at de har “ekstra fett på magen”, eller “ekstra kjøtt på beina”. Slutt å tro at du selv er idealet. Hvis du er det for din egen del, så er det bra, men du behøver virkelig resept på en rimelig sterk dose virkelighet i en tid fremover. Ja, du er fin som du er, og du er akkurat like normal, sexy og usexy som alle andre.

  81. Valgte å kopiere denne utrolig gjennomtenkte kommentaren, og publisere den på nytt. Kun fordi jeg virkelig håper du ser og leser den. Ta deg tiden, les den, og lær av den.
   “Hei Kristine.
   Håper du tar deg tid til å lese både denne og andre kommentarer over her. Du og alle andre klarer å skille ut kommentarene som kun er skrevet for å såre, men håper virkelig du tar deg tid til å lese både positiv feedback og konstruktiv kritikk. Jeg har fulgt bloggen din i flere år nå, og har som alle andre sett forandringen din fra i høst og frem til nå.
   Jeg liker godt at du gir bloggen ditt en nytt preg. Et preg som viser deg som person. Du startet med noen dristige bilder, men i det siste har graden av dristighet eskalert kraftig. Det er mange som kommenterer om kroppspress og liknende over her. Jeg tar i utgangspunkt i dine svar i innlegget over her, og de tilhørende bildene på snapchat tidligere idag. Jeg, som flere andre, ble provosert av hvordan du fremstilte din egen og andres kropp. Du er selv klar over at du ligger under normalvekten, og allmenn kunnskap viser til normaliteten av cellulitter og strekkmerker. Likevel presterer du å si at du, med en sexy/normal kropp, får body-shame for å legge ut sexy/provoserende bilder. MEN når du indikerer at Ulrikke Falch kan legge ut bilder/videoer av at hun danser i undertøy, er det urettferdig at hun ikke får body-shame fordi hun har litt ekstra på kroppen (??). Falch har ikke et gram for mye på kroppen, og du tørr likevel å indirekte si dette foran alle dine følgere. Du påstår at du jobber mot kroppspress, og vil at alle skal være fornøyd med kroppen sin (også dere som er tynne). Hvordan kan jenter på samme størrelse som Ulrikke Flach (som har en helt normal størrelse) føle seg fine, når deres forbilde sier at de er usexy/har litt ekstra på kroppen?.
   Jeg har lest noen kommentarer over her, og flere av de kommer med valide argumenter. Bildene dine i undertøy bør ikke bedømmes annerledes enn alle de tusen andre bikinibildene av slanke modeller på instagram. MEN når du legger ut bilder av deg selv i “doggy-style” i senga, må du klare å se at dette er noe mer seksualisert enn å gå langs en strand i bikini. Hvis du ikke hadde over-seksualisert bildene dine, kunne de vært vakre på en kunstnerisk måte. Du kunne fremmet kvinnekroppen, vise andre jenter som er like tynne som deg at dere også er vakre. Kvinner trenger nødvendigvis ikke å “ha noen ekstra kilo” for å være sexy. Det de fleste reagerer på er at du viser unge jenter et syn på kroppen som indikerer at det å spille på sex gjør deg vakker og unik. Når 13 år gamle jenter vil føle seg fine, ser de på deg (som et forbilde) og dine bilder, og tanken du gir dem er at de er nødt til å kle seg lett og posere seksualisert for å være vakre.
   Det jeg vil fram til her er at du har all rett til å legge ut bildene du ønsker selv, men vær så snill å tenk over konsekvensene du fører videre til lett påvirkelige jenter der ute. Vis variasjon, vis at du kan være vakker og sexy på mange forskjellige måter. Det er ikke kun iført lær og sexy undertøy til 1000kr, samt en seksualisert posering og et blikk som sier “pul meg” som gjør deg til en sexy jente. Jeg skjønner det er gøy å provosere, men det er en sårbar gruppe som går ut som “tapere” av denne provakasjonen. Det er ikke deg, det er ikke oss som provoseres, men det er unge jenter som sitter hjemme og lurer på hvordan de kan bli sexy nok for den gutten de er forelska i, eller hvordan de kan være pene nok til å “bli godkjent” av vennegjengen. Vis Norge at du kan være en jente som står opp for deg selv, en jente som ikke er redd for å legge ut bilder av kroppen sin, men også en jente som er ydmyk ovenfor sin rolle som et forbilde. Vær et forbilde.”

  82. Anonym: Veldig enig her. Kristine har en kjempe fin kropp, hun er naturlig tynn, men det at hun presser inn magen er nok det de fleste reagerer på.

  83. Har aldri kommentert ein blogg før, men blei så sjukt sjokkert over kommentarane som renne inn her. At folk legge seg om kvelden og får sove etter å ha skrive slike jævlige kommentarar skjønna eg verkelig ikkje. Gi faen i trolla, dette her fortener ingen.

  84. Anonym: Tusen takk for at du klarer å sette ord på dette! Jeg er også en 19-åring med både cellulitter og strekkmerker, vart truffe av det ho sa om “usexy” og unormal. Det ho la ut på snap blir som å si “Alle må få være stolt over kroppen sin osv, men du kan likevel ikkje være sexy”

  85. “Med en gang det er sexy så er det ikke greit” – hallo? Tror du at du er sexy og at ingen andre er det?
   “Poserer i trusa og bestemor-bhen sin”
   Really? Det er det meste barnslige jeg har lest noensinne. Skjerp deg litt a

  86. Anonym:
   Jeg LOVER deg at du er MEGAfin, ikke tenk på hva denne bloggeren skriver. Hun tror jo åpenbart at hun er den fineste og mest sexy på kloden. Men når hun har legger ut slike bilder og kommer med disse utsagnene om at alle andre er “usexy” så har hun tydeligvis et stort behov for å få en bekreftelse på at hun er god nok. Vi er alle gode nok!

  87. Emilie: siden når, NÅR har valker blitt synonymt med overvekt?? De aller fleste mennesker som ikke er tynne vil ha valker når de sitter i ulike stillinger. Du skal faktisk ha ganske mye på kroppen før det defineres som overvekt. Også synes jeg du skal gå tilbake litt lenger i tid og se på hva som var kroppsidealet da. FORMER! Og alle var slett ikke tynne, og det var ikke idealet da. Kroppsidealer forandrer seg, men dessverre er det slik at dagens kroppsideal gjør mennesker syke. Og det er du (og Kristine) med på å bidra til her. Tenk deg om.

  88. Synes det er trist at du så tydelig velger å kategorisere kvinnekroppen. Du påstår at kropper med naturlige former er u-sexy. Samtidig ber du leserne dine om å akseptere din kropp, og se på den som sexy? Det du sier er egentlig en ureflektert selvmotsigelse. Videre motsier du deg selv da du påstår at du jobber for likestilling og kvinnen. Jeg vil vel tro at denne kampen ikke innebærer å fremstille seg selv som et sex-objekt på Internett. Samt påvirke unge jenter i en negativ retning, da du hovedsakelig kun speiler en svært enkel side av kvinner: kropp og sex. Skulle ønske du kunne se det konstruktive ved mange av kommentarene ovenfor, og ikke kun vise en overfladisk og ignorant side til dine leseres meninger.

  89. Katja: Stakkars deg, Katja, som må utgi deg for å være en annen enn du egentlig er. Sannheten er vel at du er en stusselig, bitter og sint person som er frustrert på verden og forsøker å føle deg bedre ved å tråkke på andre. Det finnes ingen supermaster, kjæreste og drømmeliv – gjør det vel?
   Kom deg bort fra tastaturet og gjør noe fornuftig med livet. Lykke til – det er du som trenger det.

  90. Betina: Noe mer usaklig en dette skal man lete lenge etter. Legg mening og sjel i kommentaren din og utrett noe. Dette er kun ren og skjær kvalme og det gjør meg forbauset at noen kan gå inn og skrive noe så ubegripelig som dette. Du skal vite at ikke et ord at det du skriver kan tas seriøst fordi det skrives så usakelig og ekkel at det ikke er måte på. Vil du fremme en mening og et synspunkt må du formulere deg på en ålreit måte og bruke valide argumenter, dette er bare ufyselig.

  91. Emilie: Å herre, valker ER ekte kropper, overvektige ER ekte kropper, tynne ER ekte kropper. Du mangler åpenbart evnen til å se ting i endring og se behovet for at nettopp valker hylles som ekte kropper, det er så utrolig viktig.

  92. KRISTINE!!! AHH…. Det er så fint å se deg så selvsikker. Du er ei skremmende FANTASTISK smart jente, som jeg tror andre undervurderer. Livet handler om det som betyr noe mest. Kjærlighet å ærlighet, håper jeg får sett mer av det genuinet i deg. Boss ass queen, du kjører egen stil. Vi trenger mer av sånn.

  93. Anonym: Jeg er enig i at det hun sa ikke var greit, men denne kommentaren var bare helt for jævlig, hvordan kan du sammenligne en sunn jente med en auswitch fange? Seriøst ta og kjerp deg. Gutter liker forskjellig, noen liker tynne, noen liker former, that’s the truth og det burde du vite.

  94. Hei!
   Ser at det er utrolig mye negative kommentarer ang kroppen din og skal ikke henge meg på deg. Vil bare klare opp i noe du har sagt ved flere tidspunkt. Du mener at det er dumt at det er blitt sånn at kvinner me former kan legge ut bilder av seg selv uten å få noen negative tilbakemeldinger på det mens du legger ut lettkledde bilder å få et kommentarfelt fullt av hat. Jeg mener vikrelig ikke at kommentarer som du er ekkel og kroppen din er så stygg er greit å legge ut men vil også si at grunnen til at kvinner med former blir hyllet for sine bilder er at det inntill nylig ikke fantes slike bilder i offentligheten. Kvinner med mer fett på kroppen blir lært opp til at de er ekle og stygge og skal holde klærne på så mye som mulig. Derfor er det nesten et politisk standpunkt å legge ut lettkledde bilder for dem. De promoterer også et sunt kroppsideal og gir jenter forbilder de ikke har hatt før. Nå du derimot legger ut undertøysbilder med det som de fleste vil beskrive som idealkroppen (selv om jeg skjønner at du lever med stigmaer rundt kroppen din og blir kalt anorektisk på en daglig basis så er kroppen din mye nermere “idealkroppen” enn de fleste formfulle kvinnenes kropper som nå våger seg ut på sosiale medier, og du lever jo nå av denne kroppen og resten av utseende ditt med forskjellige modelljobber.) så promoterer du igjen det bildet som kan være skadelig for unge jenter. Du er naturlig tynn men det er ikke tilfellet til alle unge jenter. Og når du oppretter en blogg og har tusenvis av unge lesere hver dag så gjør du dine saker til hele norges sak. Det er ikke det samme å legge ut et bilde med litt dissende mage for å øke selvtillitten til unge jenter og å legge ut modellbilder av deg selv i fishnets og gjennomsiktig bh.

  95. Slike bilder er det virkelig ikke smart å legge ut på internett hvor de er tilgjengelige for hele verden?
   Hvorfor er det da ingen som setter spørsmålstegn bak de jentene på Instagram som har begynt å legge ut kun uhøytidelige bilder og videosnutter av seg selv? De som har litt ekstra kjøtt på kroppen, som velger å si “fuck kroppspress” og danser i bare trusa og bestemor-bh’en på en IG-snutt? Jeg DIGGER at disse folkene gjør som de gjør (fordi jeg støtter alle kroppsfasonger og at folk elsker sin egen kropp slik den er), men jeg finner det interessant folk anser det som greit, men ikke at jeg eller folk med min kroppsfasong poserer i samme mengde klær. Med en gang det er sexy, så er det galt? For tydeligvis kan man være like lettkledd som jeg var på de bildene, så lenge man bare viser frem dobbelhaken og cellulitter. Jeg venter på den dagen begge deler er greit, jeg.
   MITT SVAR: Syntes det egentlig bare e trist at det å vær stolt over kroppen sin skal gå hånd i hånd med det å legg ut halvnakne bilda av sæ skjøl på nett. Kjempefint du e fornøyd, men som en offentlig person så påvirka du MYE med det du gjør. Og når de yngre, fra de første gang trøkk sæ inn på nettet lær sæ at dette e måten å vis selvtillit på, og at dette e måten å nå ut til folk og å få oppmerksomhet, så e det også det dem kommer til å gjør. Dette laga aaalt for stort fokus på kropp, og føra til kroppspress kanskje til og med hverken æ eller dæ kjente på da vi va yngre. Og æ meina at både du blandt fleire andre bloggera OG de som vis frem de nakne kroppan sine med celulitta osv. SAMMEN føra til altfor mye fokus og snakk om kropp.
   Hilsen ei som venta på den dagen ingen av delan e greit.

  96. Anonym: ikke glem at gjennom barneskolen og egt helt fra fødsel blir du veid og det blir sendt bekymringer med for høy BMI (drøyt når det gjelder barn, jeg vet) og det skal heller ikke SÅ mye til før BMI er for høy (ergo overvekt). Fedme er og har vært ett sentralt problem i snart ett par tiår nå, og en stor andel av Norges befolkning “sliter” med overvekt. Valker derimot, trenger ikke bety overvekt, da det ofte er ganske naturlig spesielt om man vrir og vender på seg. Jeg er enig om at kropp er kropp, og mam burde være fornøyd med seg selv da sin kropp bokstaveligtalt er ditt “tempel” og du skal leve i det til dagen du dør. Budskapet med disse bildene av større jenter er fantastisk, da det fleste av oss ikke har en stereotypisk Victoria secret kropp. Derimot så er fedme det motsatte av en sunn kropp, det kan være direkte farlig og er en reell “folkesykdom”. Og flere her inne som må bemerke at de ble fornærmet da Kristine skrev at cellulitter, valker og strekkmerker er usexy burde nesten slutte å oppholde seg på internett. Skal jeg bli fornærmet hvis jeg hører noen si at de føler seg stygge hvis de har fått en kvise, og jeg har 5? eller hvis en reklame gir ett budskap som sier “bli kvitt appelsinhuden, en gang for alle” også gå berserk fordi appelsinhud .liksom. er noe man vil beholde? Eller for all del la oss ikke glemme alle annonsene som forteller deg at denne 24h ultra kremen motvirker og fjerner rynker. Skal jeg bli fornærmet av det hvis jeg sitter i min gyngestol som en 70 åring og har levd ett langt liv? Det er på tide å fokusere på viktigere ting i livet enn å bli fornærmet av andre mennesker sine meninger om hva som er sexy og usexy. Jeg er sikker på at mange av dere har deres egne, og vi alle bærer på skavanker som kunne vært “bedre”. Så vær så snill jenter og aksepter dere selv.

  97. Anonym: Ble litt kleint å lese svarene dine. Haha, enig i den ene kommentaren om at du er lite likt. Tenker du ikke over det selv?

  98. Det er mange som rett og slett bare ikke interessert i å se disse bildene, og nå tenker jeg spesielt undertøysbildene? Hva får vi som lesere igjen med det. Absolutt ingenting. Slik som jeg oppfatter tror får jeg inntrykk du synes at kropp er noe slags “kunst” og det skal fotograferest. Men kropp er ikke bare det. Det er rett bare lesere som ikke er interresert i å se på det når man sitter å prøver å lese et blogginnleg.

  99. Kom på en ting til som jeg bare måtte slenge inn; hvordan tror du folk hadde reagert om du hadde danser rundt i ditt valgfrie undertøy på samme måte som Ulrikke Falch?
   Det dere to legger ut, kan fakta meg ikke sammenliknes 😛 haha
   Ikke for å henge ut, men å sette ting litt i perspektiv

  100. Skjerp dere! Dette er SLUTSHAMING på sitt verste. Har dere virkelig så lite å gjør?…. folk er bare sjalu Kristine. Ikke hør på de.

  101. Fyfader jeg pleier aldri å kommentere blogg-innlegg men hva er dette her?? Hvorfor får du så mye hate? Det er først nå jeg har begynt å digge deg og bloggen din så mye, fordi du skiller deg ut og har din egen stil og har SELVTILLIT. GIRLPOWER! Rock on, Kristine. #hatersmakeufamous

  102. Leste noen av kommentarene på det innlegget som blir så kritisert. Jeg er rett og slett helt sjokkert over hvor slemme, respektløse og ikke minst konservative folk kan være. Vi lever i 2017, og slike bilder finner man hvor enn man er. Du ser fantastisk ut, og du skal rett og slett bare gi fingern til de nettrollene. Stå på videre, jeg digger deg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg