en serie jeg faktisk liker!

Jeg møtte Julia for en kaffe tidligere i uka, siden hun var i Oslo for et par dager. Ah, denne jenta digger jeg virkelig av hele mitt hjerte! Jeg har fulgt med på henne siden starten, altså for maaaange år siden, og selv om jeg alltid har hatt et godt inntrykk av henne har jeg bare fått mer og mer sansen for henne etter de få gangene vi har hengt sammen. Hun har en veldig kul og positiv innstilling til livet som jeg tror mange kunne hatt godt av.

Fabian er ordentlig syk og ligger i sengen min med Paracet og Tom & Jerry-kjeks, mens jeg sitter i stua og jobber. Han er seriøst helt umulig å holde innendørs – en mer rastløs person skal du lete lenge etter. Og jeg trodde JEG hatet å sitte på rumpa mer enn et par minutter… Haha. Siden han har vært syk hele helgen begynte vi på en serie som heter Stranger Things på fredag, det er faktisk den første serien vi har klart å faktisk fullføre sammen. Tror vi har 1-2 episoder igjen eller noe. Anbefaler å se den! (Det har dere sikkert gjort allerede, jeg ligger alltid 50 år etter på slike ting) Jeg er anti-serie-menneske og finner så og si alt uinteressant, men denne likte jeg fra starten av. Jeg ble faktisk ordentlig redd, tror ikke jeg hadde turt å være alene hjemme etter de episodene altså!! Haha.

  1. Jeg har også alltid vært et sånn anti-serie menneske, og kan bare lukke øra, lene meg tilbake og holde kjeft når andre diskuterer teen wolf, gossip girl osv. Men så har jeg funnet noen få jeg liker. Har fullført friends, modern family og nesten how i met your mother. Som anbefales om du liker litt chill komedie på skjermen.

  2. paulina:
   Vet ikke om jeg skal le eller gråte. Dette var en serie-annbefaing for god´s sake, utrolig flaut at du kommer med en så usaklig kommentar til et innlegg som dette. Og i det hele tatt for den slags skyld. Jeez

  3. Anbefaler en Netflix serie som heter Black Mirror, viser konsekvensene av teknologi på en interessant måte. Jeg og kjæresten har forskjellig smak i film men begge likte denne veldig godt og fullførte den raskt 🙂

  4. Kule bilder 🙂 Angående Anonym over her, gjorde jeg litt bakgrunnssjekk på instaen til Venjar og fant en Emilie han hadde liket noen bilder av, men det kan være helt tilfeldig / en han bare kjenner, så ville ikke bekymret meg 🙂 Tviler på at leserne dine vet mer om typen enn deg haha, makan.

  5. Mike, the cutest kid ever! Også så klart Dustin da, så gosslig. Jeg tror jeg så Stranger Things tre ganger etter hverandre på rappen. The Blacklist er en grei serie. James Spader er fin.

  6. Takk, for serietips! Jeg elsker The Black List! Synes den er utrolig spennende, pleier å gå lei av serier fort, men denne er jeg helt hekta på enda så mange sesonger det har blitt 🙂

  7. Du, og spesielt Fabian, burde se 13 Reasons Why. Ja, serien og boken glorifiserer selvmord og gir personer en falsk idé om at hevn i form av selvmord på noen som helst måte kan være tilfredsstillende. Men til tross for det så er det en utrolig god serie, med solid skuespill. Grunnen til at jeg tror at Fabian hadde hatt godt av det, er dette med å forstå hva hverdagsmobbing kan føre til. Sier ikke at noe av den uthengingen han driver med realistisk sett ene og alene leder til selvmord, men jeg tviler sterkt på at å bli latterliggjort av en innflytelsesrik person med mange følgere føles noe annet enn grusomt. Man skal tenke seg om 2 ganger før man sier eller gjør noe, og han trenger tydeligvis å få lest leksa si.

  8. Sofie: Angående det faktum at Fabian er notorisk utro, så ville jeg bekymret meg. Dessverre for Kristines del er hun blindt forelsket, og nekter å høre på noen andre.

  9. En anbefaling: steng kommentarfeltet! Alle er jo mot fabian og det kan umulig være ålreit å lese om (hvis du leser noen av kommentarene da)

  10. Anonym: er hvertfall noe muffins der, gikk inn for å se hvem han fulgte etter at Sofie hadde skrevet at hun hadde funnet henne. Da hadde F sluttet å følge henne, men stalker som jeg er var hun lett å finne. Og på hennes profil har han liket endel bilder

  11. Silje: Så utrolig enig med deg! Tenkte akkurat det samme etter å ha sett serien, jeg blir kvalm av det typen din holder på med.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg