1. Hei fining!
   Du stråler så inderlig om dagen! Skulle ønske du kunne se deg selv fra andres øyne.
   Jeg så Fabian på bussen i dag, og alt jeg har hørt om han (via kommentarfeltet ditt på bloggen) ble bare dårlige/tomme ord. Makan til flott, kul, etchy, strålende og varm person skal man lete lenge etter!!!! Heier på dere to, kjærligheten og alt annet som er i fremtiden for deg.
   Klem

  2. Hei, jeg går på isotretion tablettene. Jeg lurer på hvor mange måneder du gikk på dem, og hvor mange tabletter du tok totalt? Har tatt 300 tabletter nå å har masse arr enda. Håper på svar, trenger en liten oppmuntring nå!

  3. Men hvorfor legge ut bilder av deg i undertøy? Flott du er fornøyd med kroppen din, men hvorfor i alle dager ? Jeg er utrolig fornøyd med min kropp, men har ikke behov å legge ut bilder av meg selv i undertøy.

  4. kan du plis fikse slik at man bla helt ned i arkivet ditt? får ikke opp alle gamle innlegg når jeg kikker i arkivet, og det er litt irritrende…..

  5. ÅÅÅhh gud, kjæresten din ser jo bare så HARRY ut. Og jeg må være ærlig med deg: snapchat videoene hans er enkelt og greit mobbing og viser en utrolig dårlig side av han. Blir litt flau… hvordan kan du leve sammen med det ekle mennesket der? Et av verdens mange ubesvarte spørsmål, si!
   Such a shame.

  6. Maren: fordi hun liker det og ikke du vel!? Dette spørsmålet er søren meg så ekstremt lite gjennomtenkt. Noen liker fisk, andre ikke? Noen spiser kjøtt, andre ikke? Hvorfor det?? Vet ikke jeg, kanskje fordi alle er forskjellige

  7. Hvilken stil kjører du nå? Vet at i Førda så var det veldig jentete og rosablogger. Nå ser det ut som du går i like fotspor som anniken? Litt sånn grunge/tomboy? Kunne du ha skrevet om det?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg