dagens antrekk

adlinks

Sko fra Nelly HER, Bukse Levis Redone, bluse Zara, lignende western belt fra Nelly HER, jakke Marzia Muratori

Mange av dere savner antrekksbilder her på bloggen, og nå er jeg SUPER-inspirert på klesfronten om dagen fordi jeg har fått fornyet garderoben min – so I’m finally back on track with those outfit posts guys! Nå er det jo blitt mye varmere ute også, så det er 1. gøyere å kle seg. 2. gøyere å ta bilder ute. La oss minnes alle de vintrene jeg har stått utenfor huset etter skolen og tatt outfit-bilder i kuldegrader :’)

Tirsdag! How you doing sweeties? Da jeg var på vei hjem fra flyplassen i går kjente jeg det helt plutselig: jeg er på vei til å bli syk. Dundrende hode og sår hals. Jeg så jo den komme i og med at jeg har kysset på kjæresten min da han var syk i helgen, selv om jeg innerst inne hadde troen på at det fantastiske immunforsvaret mitt ikke skulle la bakteriene ta meg. Velllll. Det skal veldig mye til for at jeg tar meg en “sykedag” og legger meg i senga med serier, slik har jeg bare vokst opp. Jeg elsker at mamma ikke har oppdratt oss til å være sveklinger (sorry… men seriøst) som blir hjemme fra skolen på grunn av litt hodepine. Noooope! Husker alle pratet om hvor “deilig det er å være syk og ligge hjemme med serier og godis”, og jeg bare HÆ? Når jeg er sengeliggende er det av med lyset og bort med alt av elektronikk. Det har kanskje gått litt for langt til tider da, for da jeg begynte å utvikle kyssesyken for 3 år siden dro jeg likevel på skolen uten å tenke meg om, og plutselig kom jeg der med HELT hovne øyner.

Jeg liker den egenskapen at jeg ikke synes synd i meg selv fordi jeg er litt dårlig, MEN, det er naturligvis utrolig viktig å kjenne på kroppen. Jeg har levd denne dagen som normalt, men i et rolig tempo. Blant annet har jeg redigert videoblogg til dere, skal få redigert den så fort som mulig – weee! Senere i dag er det Pad Thai Tuesday, og det KAN jeg jo ikke gå glipp av. Elsker at det er på tirsdager, for det er som oftest den dagen som føles mest… meningsløs ut? Det er lenge til helg og det skjer sjelden noe. Am I right? Vel, nå er det blitt en av mine absolutte favoritt-dager. JIPPIIII

18 kommentarer
  1. Når man kommer seg ut i arbeidslivet (og når man får barn) setter man pris på at kollegaer holder seg (og ungene sine) hjemme og ikke smitter alle rundt seg. Jeg er ganske lei folk med “anti svekling”-holdninger som tror de er uunværlige og ikke tar en rolig dag, kroppen forsøker tross alt å si i fra om noe. Når det er sagt, så er hodepine én ting og influensa en annen. Point: ikke ha dårlig samvittighet for å holde deg hjemme en dag du føler deg dårlig, du får ingen premie for å presse deg selv

  2. er ikke alle som klarer å sitte på skolen med et dunkende hode fra helvete og det føles ut som en gravemaskin har dengt deg i hode 200 ganger? greit nok om det er en liten hodepine men alle går ikke å syter over hvor jævlig vont det er. da sier man heller ´´jeg har vont i hode´´ og stikker hjem.

  3. Da jeg så disse bildene tenkte jeg “åh, hun er så vakker!” Jeg digger hvordan selvtilliten preger fremtredenen din. Hvordan du lar det skinne igjennom ved valg av antrekk og vinkler bilder tas fra. Og håret ditt! Effortless og samtidig elegant.
   Liker også skrivemåten i dette innlegget! Er ikke veldig tilhenger av sitater og meningsløs prat om kjærlighet, liv, død og mening med livet, men det er fint en gang i blant. Det er fint at du blir inspirert av lyrikk, men selv liker jeg best å lese om hverdagslige temaer. Smak og behag! Hurra for at “dagens antrekk” er tilbake!

  4. Tror jeg aldri har kommentert på en outfit-post noensinne, men her må jeg bare si at antrekket var kjempefint! Jeg og du har ekstremt forskjellig smak men dette likte jeg kjempegodt. Liker også at du smiler på bildene og ikke bare presser frem munnen, synes ikke alltid de bildene er de fineste. Men! you do you! Ha en fin dag:)

  5. Går 3. året nå, merker at det er altfor mange som har for lav terskel for å holde seg hjemme. Okei, har du migrene så selvsagt hold deg hjemme. Men litt hodepine er ikke innafor. Synes heller ikke mensensmerter er grunnlag for å holde seg hjemme. Mensensmerter er ikke sykdom. (Og ja, jeg har mensensmerter fra helllllvete men jeg drar selvsagt på skolen fordet)

  6. Anonym: Mensensmerter kan være grunnlag for å holde seg hjemme fra jobb/skole. Jeg kan få så intense smerter at jeg noen ganger må kaste opp, noe som ikke er særlig behagelig å gjøre dersom man er noen andre steder enn hjemme. Så hvorvidt mensensmerter er grunn for å være hjemme er veldig individuelt.

  7. Guro: Samme her! Kan også oppleve oppkast når jeg har vonde mensensmerter, så det er absolutt en gyldig grunn for å holde seg hjemme fra jobb/skole. Det er noe man må føle på seg selv rett og slett.

  8. Da vil jeg si lykke til i fremtiden til dere begge to. Håper dere finner dere en jobb hvor det er lov å bruke mere enn 4 egenmeldinger på 1 år, eller at dere får sykemld fra legen 1 gang i mnd 😉 velkommen til den virkelige verden sier jeg bare!

  9. Liker attituden! Men det som også er viktig å huske på med det å “ta seg en sykedag” er jo å forhindre videre smitte til f.eks skolevenner, kolleger eller familie. Og alle andre man indirekte kommer i kontakt med ved å bevege seg ut i det offentlige 🙂

  10. Anonym: Eneste gang jeg har vært hjemme fra skolen har vært på grunn av mensensmerter faktisk. Når mensensmertene dine er så fæle at du kaster opp av det, så tror jeg det er bedre å være hjemme enn å kaste opp på den som sitter foran deg hehe. Men ellers er jeg helt enig i at mange har alt for lav terskel!

  11. Irina: Det går helt fint! Er i full jobb nå, og tar igjen jobben jeg går glipp av i helgene, eller ved å jobbe sent en dag. Dersom jeg hadde jobbet skift, ville jeg funnet noen å byttet vakt med eller lignende. Må bare være løsningsorientert så ordner det som regel seg.

  12. Anonym: jeg har ikke så steke mensensmerter, men derimot blir jeg helt DAFF i kroppen og kokende varm. Får ikke gjort noen ting, og skal jeg gjøre noe så glemmer jeg hva jeg skal gjøre, for jeg er helt fjern. Jeg er ikke borte fra jobb pga det, men de to dagene det står på er jeg ikke særlig medgjørlig på jobb, for å si det sånn – så jeg synes absolutt det er gyldig grunn!

  13. Irina: veldig tydelig at du ikke har opplevd kraftige mensensmerter. Selv har jeg en “stående sykemelding” som tillater at jeg kan være hjemme opp til 3dager ekstra i mnd pga menssmerter uten å måtte bruke egenerklæring eller få ny sykemelding hver gang. Det er fordi jeg har så instense smerter at jeg kaster opp, får feber og ligger i fosterstilling de første dagene. På toppen av det hele pleier som regel en migrene å snike seg innpå samtidig som mensen kommer, så det er ikke bare å bite tenna sammen, face den “virkelige verden” og komme seg på jobb. For min virkelige verden inkluderer de smertene der og jeg hadde heller født 15unger til uten smertestillende enn å oppleve de smertene 1 gang i mnd.

  14. hadde aldri vært venn med en som heller vil være alene enn med andre, hadde følt at den personen helst ville kommet seg til helvete hjem enn å være med meg, altså følt meg veldig dritt

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg