jeg har jo fått langt hår igjen!

annonse

Hår! Noe av det viktigste ved en person, spør du meg. Jeg har som dere sikkert vet, alltid vært utrolig opptatt av håret mitt. Det har vært “my thing” i alle år… Fint, langt, tykt hår. Det finnes en hel haug av produkter der ute, og jeg har egentlig aldri vært flink til å faktisk ta vare på håret mitt. Ikke før det siste året. Det ble etter hvert slitt og så ikke bra ut – så som dere sikkert vet, går jeg på tabletter som har hjulpet meg på lang vei. Sammen med disse tablettene som jobber innenifra med vitaminer, går jeg nå på et serum som jeg har gledet meg veldig til å fortelle dere om! Nemlig Hair Renewal Serum.

HVOR BLE DET AV DET KORTE HÅRET MITT?

Dere vet jo at jeg klipte meg “kort” for ikke lenge siden, for første gang i hele mitt liv? Jeg følte meg SÅ kort og det var skremmende helt i starten, men som mange av dere har påpekt den siste tiden så har jeg jo fått kjempelangt hår igjen. Allerede! Jeg tror faktisk jeg må klippe meg igjen ganske snart, for jeg trivdes med den korte lengden. Det ga meg en HELT annen look and I freakin’ love it. Men nå skal jeg fortelle dere om dette serumet jeg har prøvd en god stund som har økt både tykkelse og vekstfart på håret mitt, jeg har nemlig brukt det i ganske mange uker nå;

Alle mister hår og det er helt naturlig. Det kommer jo alltid tilbake – men noen ganger orker man ikke å være så innmari tålmodig, right? Hair Renewal Serum jobber utenifra, og inneholder ingredienser som aktiverer hårsekkene. Det kan brukes både som forebygging så håret vokser maksimalt hele tiden, eller så kan det brukes om du føler håret ditt er blitt tynnere og vokser saktere enn før – for å sette i gang vokse-prosessen fortere.

LETTVINT BEHANDLING HJEMME – BRA PRIS – ENKELT Å TA MED SEG PÅ REISE I TOALETTMAPPEN

Slik fungerer det:

 • Drypp forsiktig et par dråper av serumet i hårbunnen når håret er tørt
 • Masser inn serumet med hendene
 • La det tørke i et par minutter

…. and that’s all!

Seeeee da!! Ikke bare vokser håret i rekordfart, men det glinser. Gullhår som mamma pleide å si, haha!

“INVEST IN YOUR HAIR… IT’S THE CROWN YOU NEVER TAKE OFF”

UNIK RABATTKODE TIL MINE LESERE

Koden “HAIR200KU” gir deg 200 kr rabatt, om gjør at du kan kjøpe enten 1 hårserum for 490 kr, eller 2 hårserum for 790 kr. Weeee!

34 kommentarer
  1. Du må virkelig være syk som tror det er fint når ribbeina vises så tydelig! Måten du trekker inn magen på, stakkars

  2. Ser ut som slik det var da du klipte deg, er jo ikke rart det siden det ikke er så lenge siden.
   Den reklamen var ikke overbevisende i det hele tatt. Vi som følger deg ser jo at det kun har vokst noen cm og det er helt vanlig. Ser ikke noe forskjell, beklager!

  3. Så du masserer noen dråper i hodebunnen og hele håret glinser. Til og med håret i lengdene som er mer enn et år gammet. Dere bloggere kan å overbevise i annonsene deres.

  4. Når håret er tomt? Den skjønte jeg ikke helt.
   Og btw; du klippet det ikke kort. Du hadde fortsatt langt hår etter klippen. Jeg ser ikke så stor forskjell for å være ærlig på rett etter klippen og nå.

  5. Men Kristine du klippet deg aldri kort, ja du klippet av deg halve håret, men kort var det aldri. Ikke har håret ditt vokst mer enn det gjør på en normal person heller. Ikke vil et serum som kun vil ha effekt på det nye håret ha noe effekt på tuppene dine heller. Og du gir ingen redegjørelse på hvor lenge du har brukt dette “vidunderserumet”.
   Er ikke meningen å være ubehagelig mot deg, men du har unge lesere som tar alt de leser for god fisk. Dette er et DYRT serum og da er det dumt at ingen av argumentene dine er holdbare. Synes du vanligvis er flink til å velge hva du reklamerer for, men her tror jeg ikke på deg rett og slett…

  6. Du klipte deg ikke kort? kort hår er når du det er ved skuldra eller kortere, mange vil faktisk si at det er langt når det er ved skuldra og. Er ikke meningen å virke slem, men kort hår har du aldri hatt …

  7. Du ha heilt rett, Kristine, da e latterle masse underholdning i kommentarfelte ditt. Kefør orka folk å vera so slemme? Eg skjønna ikkje, all the hate.. Synest du ska fortsetta som du gjere no, din eigen greia. Digga da!

  8. Det skrev hun heller aldri! Hun skrev “kort”. Hun skjønner jo at hun også da hadde langt hår!

  9. Å HERLIGHET du har så SJUKT mange sjalue kjerringer som er inne på bloggen din og kommenterer, Kristine! Wow ass
   Alle kvinner, til og med de fleste menn, bryr seg mye om håret sitt! For oss så er det viktig, men det blir daglig tatt for gitt fordi det “alltid er der”, derfor føles det ikke så viktig inntil man har fucka det opp, mistet store mengder eller går rundt med fett hår fordi man ikke rakk dusjen. Da skal du se hvor ille det kan bli for selvfølelsen. Personlig er håret mitt det viktigste ved utseendet mitt, det er et tilbehør i seg selv, det er sexy og feminint og det rammer inn ansiktet mitt på en helt spesiell måte. Jeg elsker det! Hår er en stor del av vår identitet, dette er som med alt annet noe individuelt også men for mange så er håret en viktig del av oss. Hvorfor ellers bruker folk tusenvis av kroner på det i året med stell, klipp og farge? Vi har til og med fått begrepet en “dårlig hår dag” som er ganske real.
   Men serr Kristine, kan du banne på at serumet fungerer?!

  10. Spilte snapstoryen din meg et puss her om dagen eller har du ei real hammertå? Hva bruker du i sko?
   Om det er et problem å få tak i passende sko

  11. kan du ikke poste bilder som ikke er lettkledde 🙂 de andre toppbloggerne klarer det fint, men virker som du har litt vanskelig for det

  12. For noen måneder siden var det hair care tabelettene?? Har mistet all respekt og troverdighet for deg dessverre.. ble ikke noe bedre av dette 🙁 likte deg så godt før

  13. Ikke godt å si om serumet virker eller ikke ut fra dine beskrivelser / forklaringer. Men jeg sliter veldig med at jeg “røyter” mye, og skulle gjerne hatt noe mot det. Vet at det er vanlig at folk gjør det, og at det varierer hvor mye, men selv føler jeg at det er et problem / irritasjon som jeg skulle ønske jeg kunne dempe.

  14. Hei! Kan du legge ut en link til hvor en får kjøpt de buksene du har på deg? 😀 De er kjempefine!

  15. Hei! Kan du legge ut en link til hvor en får kjøpt de buksene du har på deg? 😀 De er kjempefine!

  16. Trodde haircare var tingen jeg? Det du reklamerte for tidligere vet du 😉 Er det kombinasjonen som gjelder eller har haircare kunn korttidseffekt?
   – forvirret leser

  17. Hvorfor måtte den kritiske kommentaren min godkjennes før den ble postet, og hvorfor har du ikke godkjent den? Er jo helt legit å lure på hva slags virkestoffer det inneholder, og at det er unødvendige kjemikalier man tilsetter kroppen.

  18. Bare lurte på om du har fått større pupper? 😅 Ikke noe negativt eller noe, for du ser flott ut! Men siden du hadde litt mindre pupper før og siden sommeren nærmer seg lurte jeg på om du visste om noen butikker/steder man kan kjøpe fine bikinier til oss som er så og si flate? 😂

  19. Katrine: det er kjempefint med små pupper! Jeg syns trekant-bikinier er finest på flate bryst. Det er fresht!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg