dagens antrekk

adlinks

sko fra Nelly HER, bukse Levis Re-done, jakke Zara, hettegenser Urban Outfitters, lignende belte fra Nelly HER

Jippi! Dette har vært en såå fin torsdag! Jeg møtte en journalist på en kafé bare noen hundre meter fra leiligheten min 09:00, og i stedet for å sitte og gjøre intervjuet, noe som ofte kan bli litt monotont, gikk vi heller rundt på hele Løkka og langs Akerselva mens hun tok opp lyd på mobilen. 90 minutter med KONSTANT prating, jeg ble litt paff når vi sa farvel, for det føltes ut som om jeg hadde pratet hele sjelen ut av meg, og det hadde jeg vel kanskje også, haha. Jeg tror jeg er alle journalisters drøm, haha. Plaprer i vei. Jeg gleder meg sinnsykt mye til det kommer på trykk i Det Nye, og jeg gleder meg ENDA mer til å vise dere det. Her får dere se bildene jeg tok med Idol Looks (!!!), og så får dere komme veldig i dybden på meg. Tror aldri jeg har vært så ærlig i et intervju før, når jeg tenker meg om. Åh, dette blir gøyalt! Vi gikk så klart midt oppi en innspilling av Skam ved Akerselva på veien, spørs om jeg ikke kommer med i bakgrunnen, haha. Neiiii da. Men jeg digger skuespillerne – for en fin og dyktig gjeng!

Jeg har også vært i et spennende møte som jeg skal fortelle om i løpet av uken. Da jeg satt på bussen hjemover innså jeg hvor mange dyktige, kreative og GODE mennesker jeg har i livet mitt. Nesten utelukkende på grunn av jobben min… Det skal man aldri ta for gitt. Resten av dagen skal jeg bare ta det cool, prøver å bli helt frisk igjen til helgen, for da er det fest og moro på planen. Jeg kaaaan ikke være mer syk nå!

33 kommentarer
  1. Hei. Kan du være så snill å skrive en liten kommmentar om det kjæresten din legger ut på snap? Jeg hadde tatt det virkelig (!) tungt hvis det hadde vært meg som avbildet av han på den måten. Det er respektløst, vondt, sårende og helt motbydelig. Jeg blir faktisk sjokkert. Det er garantert intensjonen hans også, men er det virkelig slik at han ønsker å provosere og få klikk/følgere på andres bekostning? Det er helt grusomt gjort, virkelig helt grusomt. Du er ikke kjæresten din, men du kan snakke på hans vegne. Og ved å være passiv så sier du indirekte at det er greit.

  2. lillevenn du må kle på deg!! brrrrrr ikke rart du er syk ..
   og tips! så du søkte makeuphjelp på snap, godt tips: gjør noe med busten på bryna dine..

  3. Misliker å slenge meg på “hate-på-kjæresten-din”-bølgen, men helt ærlig. Hvordan kan du være sammen med en fyr som er i 20-årene og jevnlig mobber fremmede på snap? Altså, jeg er mye yngre enn både han og deg, og ingen, absolutt INGEN jeg omgås med ville gjort noe sånt. Det er så utrolig umodent. Forstår at han kanskje virker veldig kul og moden fordi han skriver “dype” innlegg på bloggen sin og leser bøker, men herlighet. Den fasaden klarer ikke å skjule hvem han tydeligvis egentlig er sånn som han holder på.
   Og jeg forstår at du ikke er ansvarlig for hans handlinger. Men når du ikke en gang gidder å kommentere det, virker det for andre som at du synes det er greit. Og jeg synes virkelig synd på folk som er så gamle som dere og ikke har bedre ting å holde på med enn å henge ut folk for hele verden. Jeg må nesten le av det.
   La tvilen komme deg til gode, kristine, og vis at du er bedre enn som så.

  4. Men herregud, Kristine, nå har du fått maaaaange kommentarer på at du som er så tynn trekker inn magen helt sykt på bilder. Er det så jævlig gøy å provosere at det er verdt alle de unge jentene som ser på deg og tenker at de må bli tynnere? Folk dør av spiseforstyrrelser. Det er ikke en bagatellesak som du kan overse. Vær så, vær så snill og ta til deg kommentarene og vær en bra person. Du har et ansvar, selv om du synes det er kjipt. Jeg får seriøst vondt i kroppen av det her

  5. Jeg driter i om du poserer så utfordrende og seksuelt du bare vil, om du ‘poserer’ og prøver å virke superdyp og filosofisk. Men det at du røyker og romantiserer det, og trekker inn magen så alle ribbeina dine vises på bilder er. ikke. greit. Seriøst. Det er så jævlig dårlig gjort ovenfor leserne dine, og vi veeet at du gjør det kun for å provosere og få klikk.
   Kan du ikke bare tenke litt, og prøve å innse at det er viktigere ting enn penger og fame. Shit, jeg blir provosert

  6. Så akkurat på episoden av Oljebarna der du var med, og shit du har forandra deg :O Kjente deg nesten ikke igjen! Tror du kunne hatt godt av å se litt tilbake på hva du snakka om med tanke på makt osv. i disse dager

  7. Hvordan tar du bildene dine?
   Går du frem og tilbake med selftimer eller bruker en lettere måte? Isåfall har du noen tips! Keep it up, digger deg 🙂

  8. Var sånn serr blodsfan av deg før men jeg har ikke lyst til å følge en person som suger inn magen på bilder som gjør at unge jenter får ett feil syn på hva realitet er. Beklager Kristine, du er verdens nydligaste, er bare så synd at du bruker det på feil måte.

  9. Du fremstår ikke som “tynn” og “fit” eller whatever du prøver på når du SÅ TYDELIG trekker inn magen, det ser jo bare dumt ut

  10. Hva i alle dager er det med bryna dine? Den busten ser bare heeelt jævlig ut. Håper den du hyrer inn for å sminke deg, fikser på det.

  11. Ikke hør på den personen som kritiserer busten på bryna dine (trolig misunnelig), for det er FINT! Virkelig

  12. Vil si meg enig i kommentarene om bryna!
   Og veldig Harry outfit.
   Og hvorfor tror noen hun har tatt silikon, man tar ikke silikon for å ha A cup.

  13. S: Neste gang, kan du være så snill å ikke kommentere dersom du ikke har noe fint/konstruktivt å si? Det er nok hat i verden

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg