dette får dere se på God Kveld Norge

Dere får se et lite intervju av oss to! Hihi. Akkurat nå ligger en stykk fyllesyk Fabian i senga mi, det ble med andre ord en lengre kveld enn forventet i går. Olav Stubberud feiret 25-årsdagen sin med hundrevis av gjester og kul musikk til langt på natt. Dødsbra arrangert! Jeg er jo egentlig fortsatt syk, så jeg tok det rolig. Men det var hyggelig å hilse på både kjente og ukjente i går, jeg kjente egentlig ikke veldig mange men det gjør jo det hele bare ekstra moro. Det er jo bare å hive i seg et par drinks og begynne å prate med folk! Glad jeg har arvet den egenskapen av mamma, haha.

SE på disse skjønne jentene! Det er så hyggelig når dere kommer bort til meg!! Iiiih. Virkelig… I går også – dere som hilste på meg i går og slo av en liten prat, tusen takk. Jeg hører alltid om bloggere som får gjennomgå når de er ute på byen og folk er fulle, men jeg føler det helt motsatt for min del. Det er sjelden jeg blir så overøst med så mange fine komplimenter som når jeg er ute og treffer mennesker som leser bloggen min. Jeg er heldiiiig! Aldri tenk at jeg er for busy for å hilse, danse eller prate litt, som oftest vimser jeg bare rundt selv og aner ikke hvor vennene mine er uansett. Haha, det ender faktisk ofte opp med at jeg henger med folk jeg ikke kjenner heller – det er jo hyggelig da!! Jeg elsker å bli kjent med nye!!

Nå må vi komme oss ut i finværet. Sola skinner i Oslo i dag! Jippi! Vi skal i innflytningsfest hos Anniken og Anders i dag, så jeg må finne noe fint å ha på meg. Hmm, vi får se hva jeg ender opp med, jeg tar med kamera så dere får se i alle fall 🙂 Jeg tror det blir en bra kveld! Xx

10 kommentarer
  1. ELSKER at dere skal i innflytningsfest hos Anniken etter at “alle” her i kommentarfeltet har slengt dritt om at dere hater hverandre. Kos deg, Kristine!

  2. Du er no berre sooo skjønn da! Hugsa eg møtte deg på breim i fjor, skreik “kristine!!”, og var berre heeeilt i sjokk hahah. so kom du berre rett bort og gav meg ein klem, sjølv om du hadde dårlig tid! beste førsteinntrykket ever! Ha ein fiin kveld vidare – digga deg <3

  3. Til deg anonym kl. 22.43.: Hvorfor er du så ekkel?
   Håper du svarer på dette.For hvem er kjipern her?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg